IJsland: 82% van de bevolking gevaccineerd . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “goort1409“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op IJsland: 82% van de bevolking gevaccineerd . . .

 1. Vrijheid zegt:

  Weer een land wat van mijn lijstje af kan om naar toe te vluchten… De vraag blijft waar kan ik heen vluchten? Waar ben je veilig voor deze waanzin?

  Geliked door 3 people

  • apollonia652014 zegt:

   Momenteel nergens, aangezien Agenda2030 overal wordt uitgerold.

   Geliked door 2 people

  • Htskday zegt:

   @Vrijheid,

   Schrap om te beginnen maar álle westerse landen van je lijstje (Europa/VS/Canada/Australië), daar is nu al de grootste ellende, en dat is nog maar het begin…….
   Veilig is het nergens.. maar het zijn vooral de westerse landen die kapot moeten, de grote klappen moeten nog komen….

   Geliked door 1 persoon

   • Vrijheid zegt:

    Ik denk dat Henk der Niederlander nog niet eens zo’n heel slechte keus gemaakt heeft met Bulgarije. De vaccinatiegraad van de bevolking is daar laag en de mensen komen daar nog een beetje op voor hun eigen volk/land. Misschien ga ik ook maar aan Oost-Europa denken.

    Like

  • karton zegt:

   @ Vrijheid op 28-7-2021 om 23.09 u.
   Is Groenland een optie ?
   Wonen weinig mensen, alleen zo hier en daar een verdwaalde Eskimo + een paar sledehonden. De kans op besmetting lijkt me minimaal, tenzij u gaat “aanpappen” met een Eskimo-mevrouw.

   Like

   • Vrijheid zegt:

    Wie weet? Ik ben trouwens niet zo heel bang voor een besmetting. Maar ik woon liever niet in een gebied waar zoveel mensen zijn gevaccineerd, die vervolgens allemaal om kunnen vallen, dat vindt ik niet zo veilig. En heef u ook wel eens van schedden gehoord? Dat betekent dat mensen die gevaccineerd zijn weer de ongevaccineerden ziek kunnen maken. Daar ben ik banger voor dan het virus, maar het liefste leef ik in een land waar een grote groep niet is gevaccineerd. Hoe grotere groep mensen er stand houden tegen deze onzin, des te makkelijker zal het zijn om het vol te houden. De prikdruk zal het hoogste worden in de gebieden waar veel mensen zijn gevaccineerd, want dan ben je in de minderheid. Ik ben een groot liefhebber van IJsland, en ik heb het land in het verleden ook bezocht en ik zou er (nog steeds) best willen wonen. Zoals de grafiek ook aantoont moeten we het meest bang zijn voor de gevaccineerden. De gevaccineerden hebben volgens de grafiek de meeste covid gevallen. Helaas is door mijn reactie, misschien door mijn liefde voor IJsland de discussie een beetje gegaan richting emigreren. Ik dacht altijd in IJsland misschien nog wel een toekomst te hebben en dat kan ik nu ook waarschijnlijk wel vergeten.

    Geliked door 1 persoon

  • Dick zegt:

   Zal het ook niet weten…misschien Hongarije of Macedonie ? ( of is het Noord Macedonie )

   Like

 2. HENK zegt:

  Zweden en Hongarije lijken met het veiligst

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   ZWEDEN???? Dan bent u niet echt goed geïnformeerd.

   Webmaster

   Like

   • HENK zegt:

    Ik volg Zweden al een jaartje, covid19 is daar helemaal geen onderwerp van gesprek, alsof het er niet is. Ook op het nieuws wordt er geen aandacht aan gegeven. geen horeca en sportscholen dicht en festivals gaan allemaal door gewoon . Verder is het ronduit lastig een plek te vinden waar je nog veilig kan leven. In ieder geval voelt NL totaal niet veilig

    Like

  • Blaffertje zegt:

   @Henk.
   Hongarije wel, maar Zweden???
   No way.

   Like

  • Julia zegt:

   HENK Zweden? waar verkrachtingen al jaren een normale zaak is. Inderdaad Hongarije een democratisch land en vooral landen die buiten de dicttauur van de de EU vallen. Albanië meerdere malen geweest een prachtig land, zon en brede en vooral geen overvolle prachtige stranden, betaalbaar en heel goed eten is het bezoeken waard. Huur een auto en ga heerlijk de mooie natuur in waar stille idyllische dorpen zijn en de bevolking zeer gastvrij is. Weg uit die landen die onder de EU vallen is een betere optie. VS bepaalde staten zoals o.a. Texas is het ook goed toeven.

   Like

 3. Htskday zegt:

  Impact of COVID Vaccinations on Mortality
  (tm 22 April 2021)

  Geliked door 1 persoon

 4. saddy zegt:

  Ik zie “new cases” staan in de grafiek: wat zijn dat ook alweer?
  Oh ja, dat zijn staafjes waar alles aan blijft plakken. Blijkbaar waaide het hard de afgelopen 2 dagen?

  Like

 5. Jan zegt:

  Uitvinder van mRNA-vaccin: sommige covid-vaccins maken het virus gevaarlijker en zorgen veroorzaken ademhalingsziektes en longstelsel

  Dr. Robert Malone, MD, MS, een vooraanstaand arts die RNA-transfectie ontdekte en mRNA-vaccins uitvond, was woensdag op Steve Bannon’s War Room met alarmerend nieuws – nieuwe gegevens geven aan dat mensen die de Pfizer- en Moderna-vaccins hebben genomen, meer risico lopen om Covid te krijgen dan iemand die niet is ingeënt.

  Malone zegt dat artsen in plaats van te vertrouwen op de gebrekkige vaccins, medicijnen zouden moeten gebruiken voor de behandeling van Covid die effectief zijn gebleken, zoals Ivermectine (meer daarover in de video) dat Covid neutraliseert:

  video op:
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/07/inventor-mrna-vaccine-covid-vaccines-make-virus-dangerous/

  Intussen wordt geprobeerd de arts het zwijgen op te leggen omdat met de zgn vaccins miljarden verdiend wordt

  Informatie over de uitvinder van de mRNA-technologie die wordt gebruikt in bepaalde COVID-19-vaccins is verwijderd van de online encyclopediesite Wikipedia nadat hij publiekelijk had gewaarschuwd voor het geven van de experimentele gentherapievaccins aan jonge mensen en dat er onvoldoende informatie over de injecties was om geïnformeerde toestemming te geven . . . .

  Op 10 juni 2021 voegde Dr. Malone zich bij bioloog Bret Weinstein, Ph.D, op de Dark Horse Podcast, waar Malone tal van veiligheidsproblemen uitte over de Pfizer-BioNTech- en Moderna COVID-19-vaccins, die beide mRNA-technologie gebruiken. Hij waarschuwde voor toekomstige auto-immuunproblemen veroorzaakt door de spike-eiwitten in de mRNA-injecties.

  Malone verklaarde ook dat de Food and Drug Administration (FDA) zich ervan bewust was dat de spike-eiwitten “biologisch actief waren en van de injectieplaats konden reizen en bijwerkingen konden veroorzaken, en dat het spike-eiwit, indien biologisch actief, zeer gevaarlijk is.”

  YouTube ging snel over om clips van het drie uur durende podcast-interview te censureren.

  Dit is het soort autoritaire censuur kent men van Adolf Hitler, Josef Stalin en Pol Pot. Wanneer de media en de regering samenspannen om afwijkende meningen en legitieme, aantoonbare feiten te vernietigen, hebben we de drempel van het fascisme overschreden.

  verloop van het virus in India na gebruik van Ivermectine

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/07/inventor-mrna-vaccine-covid-vaccines-make-virus-dangerous/

  Like

 6. Blaffertje zegt:

  Las vanmorgen in de Telegraaf”China papt aan met Taliban”

  Hier word ik niet vrolijk van.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/124670522/china-wedt-in-afghanistan-op-twee-paarden-en-papt-aan-met-de-taliban?utm_source=whatsapp&utm_medium=referral&utm_campaign=whatsapp.

  China is al niet de grootste vriend van het westen, maar die kloten Taliban al helemaal niet.

  Like

 7. johannes zegt:

  is dit ook niet (het zoveelste) een gevalletje van het niet-gevaccineerde deel te overtuigen dat ze zwaar in de minderheid zijn als pushmiddel om alsnog te gaan ? en ook staat het leuk op een meeting met andere bobo’s natuurlijk , kijk eens hoe goed wij ijsanders het doen ?
  Maar goed dan kan je ook meteen een staatje maken dat iedereen is gevaccineerd toch ? iedereen heeft in zn jonge jaren al eens een vaccin gehad, al ging het toen om een vaccin die (schijnbaar) wel was hoe het heette deed wat het moest doen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s