Migranten: “We zijn hier om jullie vrouwen zwanger te maken en met islamitische kinderen te vullen”

(Vertaling: E.J. Bron)

Waarom komen de moslims naar Europa en naar de westelijke wereld?

Mohamed El-Mouelhy, de moslim die de halal-certificatie instantie in Australië leidt, een autoriteit die verantwoordelijk is voor de certificering van “islamitisch correcte” producten die geen overtreding zijn van de sharia en daarom door vrome moslims gekocht kunnen worden, verklaarde dit enige tijd geleden in een commentaar op Facebook, waarin hij op bovenstaande vraag inging:

In de bijdrage beweerde hij dat westelijke vrouwen islamitische mannen nodig hebben om “bevrucht” te worden. Mohamed El-Mouelhy noemde “blanke mannen” een “uitstervend ras” en verwees daarbij naar onderzoeksresultaten over de dalende vruchtbaarheid van westelijke mannen.

“Blanke vrouwen moeten bevrucht worden en islamitische kinderen ter wereld brengen”, schreef hij. Hij zegt dat in de christelijke wereld “het blanke ras binnen 40 jaar uitgestorven zal zijn”.

(Bron: “VoxNews”)

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

48 reacties op Migranten: “We zijn hier om jullie vrouwen zwanger te maken en met islamitische kinderen te vullen”

 1. Marc zegt:

  Ik vrees met grote vreze dat hij hierin weleens gelijk kon krijgen.

  Als ik mij niet vergis zal iedereen op deze site het handelen van Breivik afkeuren, zoals ik dat ook doe. Ik realiseer mij ondertussen wel dat hij de uiterste consequentie trok en uit alle macht probeerde te keren wat, naar nu meer en meer blijkt, niet meer te keren valt. Maar ook ik voel hoe langer hoe meer de behoefte iemand te laten betalen voor wat over de laatste 50 jaar gebeurd is. Dat Breivik de kinderen van schuldige politici daarvoor uitzocht, vind ik volstrekt verwerpelijk.

  Maar er is niets mis met het verantwoordelijk houden van die politici zelf.

  Maar doorredenerend, die politici zijn in grote meerderheid gekozen door de grote meerderheid van de bevolking zelf. En het is uiteindelijk door deze eigen bevolking door wie ik mij verraden voel.

  Geliked door 3 people

 2. karton zegt:

  En dan te bedenken dat er NL-vrpuwen/meisjes zijn die vrijwillig met dat soort omgaan. Ze verdienen niet beter dan jaar na jaar zo’n moslimjong te werpen.

  Geliked door 1 persoon

  • Marc zegt:

   Los van het gegeven dat jij, ik en de bevolking in het algemeen daarmee niet geholpen zullen zijn, vestig je de aandacht wel op iets wat velen niet noemen of ontgaat, namelijk dat een dergelijk grote toestroom van jonge mannen tussen 15 en 35 jaar ontegenzeggelijk aantrekkingskracht op vrouwen uitoefent. Het is voor de volle honderd procent te vergelijken met aanstormende legers in oorlogstijd. Hoeveel vrouwen zwichtten niet met genoegen voor mannen uit een bezettings- dan wel bevrijdingsleger (Trees heeft een Canadees)? Iets dergelijks doet zich nu weer voor, maar dan op veel grotere en langduriger schaal.

   Nu pleit ik niet voor het kaalscheren van ‘moffenhoeren’, of van Trees, maar er zou best wel eens voorlichting voor jonge vrouwen mogen komen. Vooreerst voor de risico’s die ze lopen: nageslacht voortbrengen met hen die je culturele tegenhanger zijn brengt vrijwel altijd tegenspoed. Maar ook voor hun verantwoordelijkheid naar de samenleving toe en de risico’s die de samenleving loopt.

   Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Het is 17 jaar geleden en Aboutaleb denkt dat we dat vergeten zijn.
   “Voor kankerjood moet ruimte zijn.”
   Voor kankermarokkanen moet hier GEEN ruimte zijn, zelfs niet als ze burgemeester van Rotterdam zijn.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 4 people

  • ronjaspers zegt:

   Aboutaleb is een bilderberger en moslim,dus niet vreemd dat hij die hatelijke kots uitbraakt.

   Geliked door 2 people

  • Blaffertje zegt:

   Die Ahmed Aboutaleb laat hiermee zijn ware aard zien.
   Ook hij is net als de rest van de muzelmannen niet te vertrouwen.

   Geliked door 3 people

   • karton zegt:

    @ Woef op 29-7-2021 om 09.36 u.
    Appie Talep is én blijft een buitenlander al verkleedt hij zich in een Volendammer kostuum en gaat op klompen lopen.
    Dit soort blijft zich “netjes” gedragen tótdat zij volledige macht krijgen, dan zal óók hij ons trachten te verjagen/doden o.i.d.
    Als ’t ooit zover zou komen, mogelijk maak ik dat niet meer mee, dan zou ik dat soort levensgevaarlijke buitenlanders het liefst aan een lantaarnpaal zien bungelen.

    Geliked door 3 people

   • Blaffertje. Hij is ook nog een salafist

    Geliked door 1 persoon

 3. antiislamnu zegt:

  Zonder blanke geen leven meer op aarde als de laatste blanke het licht uit doet drukt hij nog even op de atoom knop en zegt h8j aloe akbar 🌚🌚🌚👋👋👋👍👍👍😲😲👊

  Geliked door 4 people

 4. Cathja zegt:

  Wat een arrogantie!

  WIJ BLANKE VROUWEN HEBBEN GEEN ZWARTEN NODIG OM BEVRUCHT TE WORDEN!!
  Laat dit eventjes tot jullie doordringen.

  Geliked door 2 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Als ik je ergens mee kan helpen zeg je het maar, Cathja! 🙂

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 4 people

  • ronjaspers zegt:

   Cathja.Ze bedoelen verkrachten.

   Geliked door 2 people

   • Cathja zegt:

    Wat is er mis met de BLANKE MANNEN? Ik heb er nooit iets van gemerkt dat zij niet tot bevruchten in staat zijn. Het bewijs daarvan heb ik 2x geleverd….. 😉

    Geliked door 1 persoon

  • vangie1206j zegt:

   Cathja niks geen bevruchting castreren dat stuk ongedierte.

   Geliked door 5 people

   • Marc zegt:

    De hele zwarte slavenbevolking in handen van islamitische Arabieren werden gecastreerd. Arabieren hadden veel meer slaven dan de Europeanen uit Afrika gehaald. Desondanks kent de Arabische wereld hoegenaamd geen zwarte nakomelingen, in tegenstelling tot de nazaten van de West-Europese slavenhandel: 10% van de bevolking in de VS is zwart.

    Rondom de islamitische wereld waren er centra voor castratie van zwarte slaven. Stel je daar letterlijk een slachterij bij voor. 1 op de 2 castraten overleden als gevolg van zo’n behandeling.

    Like

  • Marc zegt:

   Cathja, dat geldt voor jou. Maar hele hordes blanke vrouwen die de voorkeur aan zwart geven. Op zich prima, maar voorwaarde zou moeten zijn dat zij maatschappelijke verantwoordelijkheid moeten dragen voor hun keuze. Hangt zo’n man expliciet niet-westerse normen- en waarden aan, dan wordt de samenleving schade berokkend. Kan zo’n man binnen onze maatschappij niet aarden of aan het werk, dan wordt onze maatschappij schade berokkend. Moet zo’n man beroep doen op ons sociale stelsel? Dan moet die vrouw alle kosten aan de samenleving terugbetalen.

   Vice versa werkt dat ook voor Nederlandse mannen die buitenlandse vrouwen huwen of nemen.

   Like

   • karton zegt:

    @ Marc op 29-7-2021 om 16.35 u. Het castreren veroorzaakte géén pijn Marc , mits de “castreerder” niet z’n hand tussen beide plet-stenen hield.

    Geliked door 2 people

 5. john van antwerpen zegt:

  Dit virus stijgt boven alle andere virussen uit die er al waren, geweest zijn en nog moeten komen.
  Gelukkig slaan ze vaak elkaars hersenen in. Maar als het zo doorgaat is Europa verloren.

  Geliked door 2 people

 6. Wappieman zegt:

  En wij rijden straks met onze auto’s over jullie heen ,
  Wij sturen onze pittbuls op jullie af , wij steken jullie
  kapot met onze keukenmessen , wij slaan jullie
  kapot met hamers , koevoet, steeksleutels , en wat
  we maar in onze handen krijgen .
  We sturen jullie naar je allah voor je 70 maagden ,
  wij vegen jullie weg vies ongedierte .

  Geliked door 5 people

  • Blaffertje zegt:

   @Wappieman.
   Wanneer ga je dat doen?
   Ik help graag mee.

   Geliked door 4 people

   • I.K. Bennurklaarmee zegt:

    Kijk eens aan, wat een behulpzaam volk zijn we toch. Helpen bevruchten, verdelgen; jullie houden blijkbaar van tuinieren, ik ook!

    Like

  • waarom niet afschieten? in de stemming waarin u nu verkeert wappieman gaat u naar de schilderswijk en roept luid “Van wie kan ik hier een pistool kopen? ” Direct gaan alle deuren open en vliegen u de aanbiedingen om de oren. Koop gesloten en
   dan aan de slag. Uw gereedschapskiot met al die gevaarlijke dingen kunt beter thuis laten. Met dat tuig kunt u in uw vingers snijden of met de hamer op uw duim slaan. Met dat pistool zegt u “kunt u even in dit gaatje kijken/”zo ja, dan direct de trekker over halen. Niet te dicht bij gaan staan anders vliegen u de hersens van uw uitverkorene u om de oren o ja, nog een goede tip, stop geluiddempefs in uw oren. Zo’n schot wil nog wel eens hard klinken in een kleine ruimte Zonder gehoorbescherming hoor je na het schot een paar minuten helemaal niets meer en je houdt er “Tinnitus”aan over. Dat gaat nooit meer weg

   Like

 7. Angélica de Sancé zegt:

  De manier waarop moslimmannen vrouwen bejegenen bevestigt de stelling van dit artikel. Zomaar een voorval… Enkele jaren geleden op een zomerse dag haalde mijn moeder me op bij het station. Ze was er nog niet toen een vermoedelijk Eritrese/Somalische man, die heel wat jaren ouder was dan ik, op me af kwam. In zéér gebrekkig Engels probeerde hij me duidelijk te maken dat hij mij als vrouw wilde. Ik vermoed dat hij net gearriveerd was in Nederland en dat hem wijsgemaakt was dat je in het Westen zomaar een vrouw kunt uitzoeken. Hij drong zich steeds meer op en werd ook agressiever. (Ook ergerlijk: Marokkaanse taxichauffeurs keken vanuit hun taxi’s toe en leken het nogal grappig te vinden allemaal. Eentje hing uit zijn raam en riep lachend van alles en nog wat (onverstaanbaar) in plaats van hulp te bieden. Conclusie: zelfde achterlijke cultuur) Toen mijn moeder arriveerde, sprong ik snel achterop en maakten we dat we wegkwamen. Hij schreeuwde nog van alles maar dat was zeker geen Engels. Mensensmokkelaars veroorzaken deze ellende. Tribale figuren met een Stenentijdperk-achtergrond krijgen te horen dat Luilekkerland bestaat (en voor hen is dat ook zo, alles is gratis voor ze) Ze zijn moslim en denken dat Allah hen zegent en steunt in hun pelgrimage naar Europa waar ze vrouwenzielen zullen redden door ze te bekeren tot de islam als ze met ze trouwen. De Nederlandse overheid is net zo goed schuldig aan de ellende die hierdoor veroorzaakt wordt: zij laten deze mensen binnen en zadelen de bevolking op met de problemen die onoplosbaar zijn als integratie niet wordt afgedwongen. Overigens: iemand met het niveau van een Neanderthaler zal zich toch nooit kunnen aanpassen aan een land als Nederland, kijk maar naar de Marokkanen die hier al vele jaren zitten.

  Geliked door 4 people

  • Marc zegt:

   Beste Angelica,

   Je zegt “Ik vermoed dat hij net gearriveerd was in Nederland en dat hem wijsgemaakt was dat je in het Westen zomaar een vrouw kunt uitzoeken.”

   Het kan zijn dat dat inderdaad op die manier is gegaan. Zelf herinner ik me een ontmoeting met een Afrikaan, aardige jongen, dat ik ongeveer dertig jaar geleden in een kroeg had. Hij was net een paar weken aangekomen. Op het eind van het gesprek vroeg hij mij, zonder enige humor of gene, waar hij een vrouw kon vinden. Ik wist even niet hoe ik het had. Het lijkt er dus inderdaad op dat omgang tussen mannen en vrouwen buiten Europa heel anders geregeld is. Iets wat zeker genoemd zou mogen worden.

   Maar daarnaast vraag ik mij toch af of, zoals je stelt, hij zijn kennis over vrouwen inderdaad niet uit een ervaringsregel van anderen heeft opgedaan.
   Als er een ding is waarom ik altijd zo de pest aan het feminisme had/heb, is dat die beweging claimt voor alle vrouwen te spreken. Mijn ervaring als man met vrouwen is, dat ze heel divers zijn in hun wensen, verwachtingen, eisen en behoeften. Jij vind het idioot dat zomaar een Afrikaan op je afstapt met die vraag aan jou. Maar hoeveel vrouwen vinden dat niet fantastisch en gaan hierop in?

   Het is een beetje vergelijkbaar met die kudde autochtone vrouwen die het recht van moslimvrouwen op het dragen van een hoofddoek verdedigen, terwijl voor iedere waarnemer duidelijk moet zijn dat die doek juist in het nadeel van vrouwen (én mannen!) werkt.

   Per saldo: er bestaat niet één groep vrouwen. Wat meer is, vanuit het belang van de natie kunnen vrouwen, evenals mannen, erop gewezen worden dat ze zekere verplichtingen hebben naar de gemeenschap van waaruit ze zelf komen.

   De ellende is alleen dat sinds WO I en II gemeenschapsdenken het heeft moeten afleggen tegenover het individualisme. Vrouwen die gaan voor zo’n buitenlander zullen altijd hun rechten als individu verdedigen, in casu hun keuzevrijheid. Maar genoemd zou moeten worden dat dit ten koste gaat van de gemeenschap als geheel, maar ook van al die vrouwen die niet geporteerd zijn van dergelijke benaderingen door dergelijke mannen.

   Er zal dus een einde moeten komen aan die eeuwige mantra van ‘wij vrouwen eisen’, pretenderend dat het geheel van het vrouwendom op zou komen voor individuele rechten coûte que coûte, terwijl zulks dus in de praktijk duidelijke nadelen heeft voor zowel vrouwen in het algemeen als de gemeenschap in het bijzonder.

   Like

   • Angélica de Sancé zegt:

    Uit iemands gedrag, onbeholpenheid en onwennigheid kun je heus wel opmaken of hij al geruimere tijd of pas sinds kort vanuit het Stenentijdperk geteleporteerd is naar het Computertijdperk. Dat er vrouwen gecharmeerd zijn van aandacht krijgen, -no matter whose- is geen discussiepunt. Dat er gebrek aan zelfrespect aan ten grondslag ligt evenmin. Laat een vrouw naast haar man staan en in alle opzichten gelijk aan hem zijn, volgens élke wetgeving! Laat ze tegen elkaar opkijken vanwege hun eigen en typische eigenschappen waardoor ze van elkaar kunnen leren en geestelijk kunnen groeien in plaats van dat de een afstompt op de ander. Dat is emancipatie. Het ergste van alles vind ik de wegkijkers bij vrouwenonderdrukking, uithuwelijking, eerwraak enz. Veel feministes maken zich daar schuldig aan en m.i. zijn ze van alles maar niet geëmancipeerd. IJsland is een voorbeeldland als het gaat om emancipatie en gelijkberechtiging van vrouwen. Al in 1918 kregen vrouwen er stemrecht en nergens zijn de verschillen tussen mannen en vrouwen als het gaat om gelijkheid, geringer dan daar. In vorige eeuwen moesten mannen op IJsland in hartje winter (in hun blootje) om het huis rennen. Als de vrouw de man voldoende waardeerde, liet ze hem weer binnen, anders moest hij zijn heil elders zoeken. Wellicht heeft deze traditie bijgedragen aan Eva’s positie daar… 😉

    Genomen uit Adams rib, werd de liefde zichtbaar
    Zijn hart, nu eenzaam en kwetsbaar
    Smachtte naar ‘n hereniging
    Hij nam Chavah met kracht, en beging
    Zijn eerste zonde, de hemel was nu onbereikbaar
    Kajien werd geboren en na de moord
    Werd JHWH’s stem gehoord
    Kajiens ziel verkleurde en werd zwart
    Zo getuigt hij voor eeuwig van Hebels smart
    En werd verbannen naar ‘n donker oord
    Liefde, de vreugde van de man
    Baart nieuw leven volgens JHWH’s plan
    Aan z’n zijde versterkt Chavah, Adams levenskracht
    En verenigd zijn ze één scheppende macht
    ’t Ware kind Gods dat alles kan
    Nu bezocht ‘t Kwade ‘n verdroogd land
    En één verloren ziel gaf gehoor aan z’n duistere kant
    Hij vernederde de liefde aan zijn zijde
    Toen hij zich van haar scheidde
    Resteerde alleen nog z‘n kille verstand
    Waar wellust ’t hart regeert en de liefde is uitgedoofd
    Worden Chavah’s kinderen beroofd
    Van hun schoonheid en hun eer
    Adam kijkt neerbuigend op haar neer
    Als hij Chavah verkracht en daarna stenigt of onthoofd

    Een protestgedicht met de Oud-Hebreeuwse namen van Adam, Eva, Kaïn en Abel.
    ’t Verdroogde land is Arabië, de verloren ziel Mohammed.
    Ik schreef het naar aanleiding van ‘n moord die mij erg aangreep. De dader was een aanhanger van de religie van de vrede.

    Like

  • Blaffertje zegt:

   @Angelique.

   Iets dergelijks heb ik jaren geleden ook meegemaakt toen ik met mijn hond in het plantsoen in Groningen wandelde.
   Die opdringerige gast bleef mij maar achtervolgen en kwam hij steeds dichterbij ondanks dat ik hem HÉÉL duidelijk had gemaakt dat ik niet van zijn avances gediend was en mijn hond zelfs op hem had afgestuurd.
   Hij had overal schijt aan een werd steeds agressiever.
   Pas toen hij mijn man zag droop teringlijer af.

   Geliked door 1 persoon

   • Angélica de Sancé zegt:

    Kenmerkend. Schijt hebben aan de wensen/mening/stem van een vrouw. Gelukkig boezemde uw man wel ontzag bij hem in. Jammer dat uw hond hem niet twee octaven ‘hoger’ deed zingen…

    Geliked door 2 people

   • Lambik zegt:

    Grappig, wij wonen aan een doorgaande weg naar een AZC. Mijn vrouw wordt nooit lastig gevallen als ze met ons hondje loopt. Ook niet ’s avonds en ook niet als ze in haar mooie lekker korte shorts met topje in het park loopt. Sterker de moslimmannen én Afrikaanse import negers wijken achteruit als ware het magneten met gelijkwaardige polen. Waarschijnlijk moet ik wel vermelden dat ons hondje een uit de kluiten gewassen Rottweiler reu is van pak hem beet 60kg en een schofthoogte van 78cm.

    Geliked door 3 people

   • Blaffertje zegt:

    Die Rottweiler helpt zeker mee Lambik.
    Mijn laatste hond was een uit de kluiten gewassen draadhaar met een zwarte kop en veel zwart in zijn vacht met een schofthoogte van 76cm.
    Ik had niet veel last meer van muzelmannen behalve dan die 3 domme Somaliërs.

    Geliked door 2 people

   • Lambik zegt:

    Ach ja, domme Somaliërs hou je altijd. Naffers en lui uit het middenoosten zijn ook niet al te slim, terug te vinden in het lage IQ van dit volk. Een paar zomers geleden liet m’n vrouw de hond uit in het park. Midden op de dag, warm en zomers gekleed. De hond was uitzicht, stond beetje verdekt opgesteld in de bosjes (takjes ruiken, grote hobby van hem). Komt er een AZC-neger op de fiets aan, ziet m’n vrouw in zomerse kleding en fietst haar richting op. Waarom God mag het weten? Komt onze Rotti de bosjes uitgelopen, AZC-neger 180 graden de andere kant op. Held…..

    Geliked door 2 people

   • Blaffertje zegt:

    Geweldig. 🤣

    Like

   • karton zegt:

    @ Woef op 30-7-2021 om 19.45 u. Ik wil én mag mij uiteraard niet met uw hond(en) bemoeien , maar als ik de schofthoogte van uw vorige hond lees , dan bekruipt mij toch een donker-bruin vermoeden dat u wandelde met een uit de kluiten gewassen pony !? (grapje !!!)

    Geliked door 2 people

   • Blaffertje zegt:

    Zo ongeveer.
    Hij was ook afkeurd.
    Toen ik op verzoek van de fokker en keer naar een keurin g ging, schoot de keurmeester in de lach en zei”gaat u maar weer weg, hij is veel te groot”.
    Het was mij worst want ik had hem voor liefhebberij.

    Geliked door 1 persoon

   • Lambik zegt:

    Afgekeurd is een groot woord. Ze vallen buiten, door de mens bepaalde, de rasstandaard. Onze Rotti ook, een reu “hoort” tussen de 66cm en 68cm schofthoogte te hebben hij had eerder 78cm. Nadien nooit meer opgemeten, wat moeten we doen dan? Een stuk van z’n poten afzagen 😉? Hij is lief en doet wat hij moet doen z’n huis en z’n vrouwtje beschermen.

    Geliked door 1 persoon

 8. Gerrit zegt:

  In de reclame spotjes op de TV laat men de komende werkelijkheid al zien. Een blanke vrouw met een zwarte man. Dat is blijkbaar bij de reclamebureau”s al de norm.geworden.

  Geliked door 1 persoon

 9. Bas zegt:

  Geen enkele normale vrouw zal ooit interesse hebben.
  Ze azen op de ‘kneusjes’ die hopeloos zijn en daardoor kwetsbaar zijn.

  Geliked door 2 people

  • Marc zegt:

   Bas, hoeveel ‘normale’ vrouwen tel jij? Dat aantal zou wel eens tegen kunnen vallen.

   En inderdaad, veel mensen (ook mannen) vallen op ‘kneusjes’. Met aan zekerheid grenzend vermoeden gok ik dat veel van die kneusjes een berekenend spel spelen. Ze hebben immers niets te verliezen en alles te winnen, incluis een onbeperkt aanbod aan vrije vrouwen. Wat wil je nog meer als alleenstaande mannelijk ‘vluchteling’?

   Like

 10. Bob zegt:

  In NL mogen openlijke en stiekumme terroristen
  in de regering.
  Vergelijking met het nazi en nsb facisme komt
  daar duidelijk mee naar voren.
  De nazi’s wilden ariers kweken, de islamieten
  willen islamieten kweken.
  Door het volkomen negeren van de uitwassen
  in WOII in de geschiedenis lessen zijn de naoorlogse
  kinderen van weten wat er gebeurde uitgesloten.
  De huidige burgemeester van Rotterdam heeft dat
  aan de dove oren van de nederlandse bevolking vertelt.
  Zodra marokaanse geschiedenis leraren komen
  wordt de nederlandse geschiedenis overgeslagen
  In het verleden is er boek uitgekomen( de titel
  weet ik niet meer) van een vrouw die met een islamiet was
  getrouwd, zolang die in het westen woonde zeer charmant
  was, haar mee nam naar een islamitisch land en dat ze daar
  een soort slavinnen leven had.

  Geliked door 1 persoon

 11. Julia zegt:

  Kijk om u heen heel veel Nederlandse vrouwen zijn gecharmeerd van die mooie zwarte en moslim mannen. Zie om mij heen steeds meer rasvermenging.

  Like

  • Julia, die interesse voor die zwarte man betreft enkel zijn geslachtsdelen maar niet die zwarte man die daaraan vast zit. Deze vrouwen met zwarte interesse, hebben waarschijnlijk ook een zwarte dildo thuis dus ze weten wat ze daar mee kunnen.

   Like

 12. Marc zegt:

  Mooi en vreselijk gedicht, Angelica.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s