Oh, oh, ouwe mopperkont!

(Door: “bozeoudeman”)

Ik zal helaas door sommigen wel weer meteen verkeerd worden begrepen, maar schrijf dit ondanks dat toch maar. Zou het zin hebben gehad als men in de periode 40-45 de Duitse bezettingsmacht of de Nederlandse NSB voor de rechter had gedaagd met de stelling dat men onmiddellijk diende te stoppen met de deportatie van Joden. Wat denkt u?

Zou het zin hebben gehad om in de Sovjet Unie Stalin voor de rechter te hebben gehaald om hem juridisch te dwingen alle politieke tegenstanders die hij had doen verbannen onmiddellijk vrij te laten en huiswaarts te laten keren. Of zou het zin hebben gehad om tijdens het schrikbewind in Oeganda van Idi Amin als men Idi voor zijn dictatoriale gedrag bij het gerecht had aangeklaagd. Ik denk het niet.

Hadden de Duitse bezettingstroepen, of de NSB’ers, geschrokken van de aanklacht die tegen hen was ingediend hun houding veranderd, hun terreur gestopt, hun excuses aangeboden en met directe ingang alle reeds via razzia’s opgepakte mensen vrijgelaten en verdere razzia’s meteen gestopt. Of had Stalin zoiets gedaan of Idi Amin, om maar een paar schrikbewinden voor de lens te halen. Ik denk het niet.

Ik vermoed dat iedereen direct zal stellen dat mijn vragen nogal idioot zo niet volledig infantiel zijn en dat het antwoord erop een dikke vette ‘Nee’ is. Maar waarom klampen dan zoveel mensen zich nu vast aan een zaak die aangespannen is tegen huidige dictatoriaal ogende politici in de EU? Of een zaak tegen een gezichtloze bureaucratie bij de VN waar technocraten het voor het zeggen hebben.

Natuurlijk word ik met die stelling vast en zeker verkeerd begrepen en zullen direct geluiden klinken dat de rechtszaak die momenteel tegen de vaccinmaffia wordt gevoerd het beste is dat er momenteel plaatsvindt. Dat we via het juridisch recht en met democratische middelen het kwaad zullen stoppen.

Daar sluit ik mij deels bij aan met een kleine maar zeer cruciale kanttekening: we leven momenteel net als toen in een inmiddels bijna volledig dictatoriale samenleving, ook al ziet u niet dagelijks politie en leger in straten patrouilleren: we zitten nu nog in de fase van een politieke ofwel een bureaucratische dictatuur, zoals hoe langer hoe meer duidelijk wordt met eisen over vaccinpaspoorten en dergelijke.

In een volledige dictatuur boet het juridisch recht veel aan invloed in zoals in Turkije te zien is, maar zo ook in een nog politieke dictatuur. Wellicht is het in naam nog steeds een burgerrecht om de stap naar de rechter te maken, maar wat kan die rechter betekenen als de democratie door de politiek voor het gemak even opzij is geschoven om op termijn helemaal te worden afgeschaft?

Zoals morele rechtvaardigheid eigenlijk al door Lubbers de nek was omgedraaid in de jaren tachtig met zijn opmerking ‘Indrukwekkend maar het zal de politieke besluitvorming NIET beïnvloeden!’ Woorden waarmee hij een miljoen demonstranten niet enkel schoffeerde maar ook regelrecht in hun gezicht trapte, woorden waar hij politiek gezien mee weg kon lopen. Ik heb daar in die jaren al over geschreven en dat was bij voorbaat het eind van mijn toen gedroomde journalistieke carrière.

Wat denkt u dus dat vandaag zal plaatsvinden, aangenomen dat een proces vliegensvlug afgerond wordt in plaats van de vele jaren dat dit meestal in beslag neemt, en ook aangenomen dat een moedig en onverschrokken rechter de politiek sommeert om met onmiddellijk ingang alle vaccinweigeraars met rust te laten en hun democratisch recht te erkennen om vaccinatie te weigeren. Zal dit besluit dan morrend worden uitgevoerd? Wat denkt u?

Ik denk het niet als ik even om me heen kijk en weet dan dat dit niet zal gebeuren. De heersende politiek zal het schouderophalend voor kennisgeving aannemen en eerder de versnelling een paar tandjes hoger zetten om al die vervelende weigeraars bijeen te vegen om te vaccineren, al was dat enkel en alleen vanwege het feit dat mocht er een onverhoopt een verandering binnen de politiek plaatsvinden men dan toch het doel al had bereikt: operatie geslaagd 100% slaven klaar voor de toekomst.

Ook hoor ik bij voorbaat Rutte alweer in de Tweede Kamer allerlei verhalen afsteken over ‘het zich niet meer juist alles kunnen herinneren’ of ‘daar heb ik op dit moment niet de juiste noch de volledige informatie over ter mijne beschikking om daar nu een antwoord of enige andere mededeling over te kunnen doen! En neen, dit is geen onwil, zoals mij door de geachte afgevaardigde wordt verweten, mijn geheugen laat mij op dit punt gewoon helaas op dit moment hierover even in de steek. Dat kan gebeuren, zegt u zelf!’ 

Misschien gaat hij zelfs nog wel een stapje verder en stelt hij bijna triomfantelijk lachend: ‘Ach waar praten we ook over, iedereen is naar noodzaak geprikt met het vaccin en gebeurd is gebeurd, dus waar hebben we het dan nu nog over, zeg nu zelf’, en de Tweede Kamer slaapt na het uiten van wat ‘nou zeg’ protesten en ‘dit is schandalig’ opmerkingen even later weer vredig verder. Wat denkt u? We zijn fucked, dat is wat ik denk!

Door:
“bozeoudeman”
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op Oh, oh, ouwe mopperkont!

 1. Flits zegt:

  Geheel mee eens! Geen enkel proces volgens de “regels” of vredelievende manifestatie heeft zin in deze oorlog tegen de mensheid. Zelfs het trachten wakker te maken van velen, is zinloos. Men is al lang en breed gebrainwashed om nog te kunnen ontwaken. Slechts als een select groepje de boel onklaar maakt, kan de mensheid nog (deels) gered worden. Lees “this perfect day” van Ira Levin.

  Geliked door 4 people

 2. benkokjoodschrpastor zegt:

  Klopt helemaal.
  En als dat dus het hele verhaal is, wat dan?
  Zoals eerder gezegd, dan zijn we tot elkaar verdoemd, aan de mensen overgeleverd en we weten wat dat inmiddels is geworden.
  Zou toch mooi zijn als de Schepper bestaat en mens is geworden in Yeshua, die als Redder ons terug kan brengen bij de Bron.
  Ik ervaar dat al 50 jaar, ben een “blije optimistische oude man”, die realiteit is beschikbaar voor elk mens, die de Waarheid wil zoeken.
  Shalom,
  Ben Kok (Joods-chr. pastor)
  Tora-Yeshua.nl

  Geliked door 2 people

  • bobzelf zegt:

   benkokjoodschrpastor zegt:
   28 juli 2021 om 07:42

   Shalom,
   Ben Kok (Joods-chr. pastor)
   Tora-Yeshua.nl

   Wat leuk dat u zo vroeg op bent !!

   u bent nu bezig denk ik , net als Tijl hier, een antwoord te geven op mijn vraag die pas 64 jaar nooit beantwoord werd ..

   EN IK LEES STEEDS , DAT U ER VEEL VANAF WEET ???????

   dus de vraag is en was ,

   de joden in de woestijn ,, onderweg allen naar het beloofde land ..
   mochten na een woede uitbarsting ,, van uw geliefde vriend boven .

   NIET HET BELOOFDE LAND BETREDEN , EN MOESTEN 40 JAAR DOOR DIE KOKEND HETE PLEURIS WOESTIJN , TOTDAT ZE ALLEMAAL DOOD WAREN

   ZELF DE GROTE MOZES NIET, NOU DIE HAD HELEMAAL NIKS GEDAAN ..

   NOU JA BUITEN DE DERDE TAFEL UIT ZIJN JATTEN LATEN VALLEN

   DAT IS DIE FIJNE GOSERT BOVEN , OP DIE WITTE WOLK TOCH..

   WAAR U AL ZO LANG FAN VAN BENT ??

   DUS ZE WERDEN BESTRAFT ???? , OMDAT ZE EEN GOUDEN KALF HADDEN GEMAAKT , EN EEEN FEESIE HADDEN ???

   TERWIJL MOZES TEGELIJKERTIJD DIE 15 GEBODEN IN DIE ROTSBLOKKEN ZAT TE TIMMEREN !!

   DUS WAAROM IS DIE ENGE 2600 JAAR NIET MEER GEHOORD OF GEZIENE VERVELIA , ALS OUDE SACHARIJN ,ER NOOIT OP TERUG GEKOMEN ???

   EEN VOLK LATEN STERVEN OMDAT ZE IETS NIET WISTEN !! EN OOK NIET KONDEN WETEN

   IK VRAAG DIT NU VOOR DE4E KEER, EN U BENT DE ENIGE DIE LETTERLIJK EN FIGUURLIJK “” DICHT BIJ HET VUUR ZIT “” HET VAGEVUUR , WAAR JE IN BELAND ALS HIJ !! VINDT DAT JIN NIET DEUGT ??

   DANK U VOOR DE MOEITE ALVAST .

   OOM AUSWITCH …BERGEN BELSEN WAS OOK MOOI HE ??

   TOEN HAD HIJ EEN KLAVERJAS WEDSTRIJD , ???? IN ROME ??

   Geliked door 2 people

   • sleijster2 zegt:

    Wat een gefrustreerde reactie van Bobzelf. Totaal off-topic. Moet je even je God-haat afreageren? Jammer, want dit doet het goede artikel van Bozeoudeman teniet. Wie wil nu een pagina doorlinken met al die bagger van jou erop?

    Geliked door 1 persoon

   • E.J. Bron zegt:

    Doet u geen moeite. Hoeft niet doorgelinkt hoor. De site wordt genoeg gelezen in NL.

    Webmaster

    Geliked door 3 people

   • Derk zegt:

    Bobzelf, is uw bloeddruk alweer normaal? Ik lees met regelmaat uw reacties, maar dit keer lag ik dubbel van de vele fouten die u maakte,zoals de 3e tafel uit handen laten vallen en 15 geboden zat te timmeren in rotsblokken. Uit welk “sprookjesboek” hebt u dit gehaald? Of weet u meer en doet alsof. Bent u wel Bobzelf of bent u Bobzelf niet?
    In uw reactie op 29-7 maakt u zoveel schrijffouten dat ik echt begin te twijfelen of u Bobzelf bent. Wat vond u van het artikel van “boze oude man”? En verder “goed goan”.

    Like

   • bobzelf zegt:

    Derk zegt:
    30 juli 2021 om 14:35

    KIJK DAT CORONA GEZEIK KOMT ZO REGELMATIG MIJN STROT UIT , MET 16 MILJOEN HERSENDODEN OM MIJ HEEN
    DAT ER AF EN TOE WAT HUMOR TUSSEN DOOR SLUIPT ..
    HELAAS
    NOU IS MIJN HUMOR VRIENDIN EVEN TOT RUST AAN HET KOMEN MIJN GEWELDIGE TISTOCHWAT …
    DUS
    MOET IK MIJN GEWELDIGE HUMOR WEER UITLEGGEN
    VELE JAREN GELEDEN WAS ER EEN FILM MET MEL BROOKS ,
    HEEFT MIJN GESTOORDE VRIENDIN ZELFS HIER GEPLAATST !!
    die mozesspeelde ,en met de15 geboden naar beneden kwam , en inderdaad 1 tafel uit zijn jatten liet flikkeren en met een groot godgloeiende gloeiende op zijn slippers naar beneden liep

    en u praat of u er zelf bij was, kijk dat sprookjesboek , vertelt zoveel leugens, dst het soms te gek wordt,

    en daar duiken dan mijn meelachers hier, dus OOK gelijk op in
    ravian, karton .. ronnie … ,blaffertje , hatsikiedee , vangiel benderklaarmee ,koddebeier .. monalisa .. e.v.a
    en zo nemen we dan even de bijbel door, op onze manier
    met onderwerpen als , who was the first motherfucker ??
    dat blijkt dus kain te zijn
    kijk die geweldige malloten hier, geloven in een verhaal adam en eva , kain en abel kain slaat abel dood , en vlucht wg, en sticht een volk

    ja tuurlijk , zou johanzeggen, en niemand vindt dan zo’n lulverhaal gek ??

    ikke wel dus .

    o ja joh, …. dus ik weet niet wat er mis is om daar de draak mee te steken ,

    dat komt er een ikbenookkokgewessst een joodse gelovert binnen en die vraag ik 4 x , wat er allemaal mis ging in het gouden kalf verhaa; en dan blijft het DOODSTIL , KIJK DAT IS DE KERK DIE IK KEN, VERHALEN, VERTELLEN IK moet MIJN MUIL HOUDEN EN DOORLOPEN
    en hij die kenner, dicht bij het vagevuur , zwijgt dan dagenlang als ht graf !!

    DUS MIJN BLOEDDRUK IS HAAST PERFECT VOOR EEN 72 JARIGE MAN MET VEEL HUMOR
    72 om 131 bloeddruk hartslag 56
    EN
    JA MIJN COMPUTER STAAT OP INSTORTEN .. letters blijven hangen , ,EN DAT STUKJE WAT U AANHAALD, HEB IK SNEL GETIKT, WHAHAHA MET 1 VINGER, SOMS 2 TIJDENS HET ETEN VAN 2 EIEREN EN EEN BAKKIE YOGHURT, WANT DE DIRECTRICE STOND KLAAR VOOR HET STRAND .

    DUS IK VERTEL ALTIJD DE WAARHEID, EN DAN MAAK IK ER WAT ROTTERDAMSE HUMOR BIJ … , WAREN ER EIGENLIJK MAAR 10 GEBODEN ???
    wie zegt dat ??

    dus voor mij “”mell brooks “‘ de 15 geboden ,, en uitgehakt in rotsblokken , ?? ja stenen tafelen dan ?? lagen die klaar dan, had, die ouwe sacharijn ze dan al klaar gelegd, of bij de gamma besteld ??
    of uit een rotsblok, gebliksemd ??

    weet u het , ?? ik doe ook maar een gok

    nou ja hij had zeker geen email gestuurd en uitgeprint, denk ik ??

    en uw vraag uit wel sprookjesboek ??

    nou ze noemen het hier DE BIJBEL . IS ER NOG 1 DAN ???, IK HEB WEL VEEL STRIPVERHALEN
    EN DAAR KAN IK WEL Om LACHEN

    DIE BIJBEL, ZO DIK en ZOVEEL PAGINA’S , IS HET U NIET OPGEVALLEN, DAT HET ALTIJD GAAT OVER

    BANG
    ANGST
    BANG MAKEN..
    HIJ ZIET ALLES
    HET VAGEVUUR
    .DE DOOD

    1 STUKKIE PLEZIER ?? , DUS IK LEES DAN MAAR EEN GUUST FLATER
    OF EEN LUCKY LUKE MET RATAPLAN, SNAPPIE

    OF THE DALTONS
    DIE BIJBEL STAAT VOL, DAN WEL STERFT VAN DE ?? LEUGENS DANWEL ONWWAARHEDEN

    DUS HEET DAT IN GOED ROTTERDAMS “” EEN LULVERHAAL “”
    EN U NOEMT HET DAN EEN SPROOKJESBOEK

    EN DAT 4e GEBOD , OVER GEEN ANDERE GODEN AANBIDDEN, ??? IS DAN TOCH EEN LULVERHAAL , van die geweldige bijbel,

    en hier ziet u dan ook, de kerk, in zijn ware aard .

    4 x netjes vragen , antwoord 0
    en die man roept geloof, en uW redding komt ???
    daar waren ze het in die vernietigingskampen zeker weten niet mee eens

    als hij komt
    nou ik wil niet lullig doen ,
    maar dat lulverhaal is volgens de geschiedenis
    dus een 2600 jaar geleden ..

    DUS IK ZOU EENS NAVRAGEN OF HIJ OF ZIJ DAARBOVEN NIET GEWOON DOOD IS ?

    KAN OOK TOCH , WE WETEN HET NIET .

    IK HEB GEPROBEERD HET NETJES UIT TE LEGGEN, IK HOOP DAT U HET BEGRIJPT .

    ALS U VERDER NOG WAT VRAGEN HEEFT

    U ROEPT MAAR .

    WEET U TROWNS DAT NOG 1 X SEX HET ALWEER KERSTMIS IS ??

    OOM BOBZELLUF
    p.s. boze oude man schrijft altijd gave goeie stukkies ,,

    mijn reactie op zijn verhaaL; , was dus alleen tegen IKBENKOKGEWEEST , OMDAT DIE GRAPJAS DUS AL 2 X GEEN ANTWOORD HAD GEGEVEN , EN NU NOG NIET
    , .

    Geliked door 2 people

   • Blaffertje zegt:

    @Ome Bob.

    “2600 JAAR DOODSE STILTE , EN DAN DOOR BLIJVEN ROEPEN
    HIJ KOMT HIJ KOMT,
    NOU IK GISTER AVOND OOK EFFE LEKKER”
    🤣🤣🤣
    👍🏻

    Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    Blaffertje zegt:
    31 juli 2021 om 09:02

    WHAHAHA, JA IK OOK GISTEREN AVOND NOG EFFE !!!
    DAT SCHRIJFT TOCH GEEN MENS IN NEDERLAND
    IN ZO’N SERIEUS STUK . WHAHAH

    DUS ER MOET IETS MIS ZIJN IN DIE BOVENKAMER BIJ BOB
    WHAHAHAHA , NOU PAS 66 JAAR ENK IK , WHAHAHA , HOUWE ZO …
    EN DAAR BEN IK ONTZETEND BLIJ MEE. WHAHAHAHAHA

    DAT GEBEURT DUS MIJN HELE LEVEN AL, ZEG IK IETS SERIEUS ZEG GELIJK KOMT ER ZO’N GRAPJAS BOVEN BINNEN, DIE MIJ DAT DAN LAAT ZEGGEN

    EN WOEFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF ??

    KNAP HOOR DAT JE DAT STUKKIE GEKKIGHEID KON VONDEN DUS OOK HIER WEER, EEN GOEIE VERSTAANDER HEEFT … ENZ, ENZ .. ..

    DIKKE HUG …

    MAG IK EVEN MEDEDELEN DAT HET DUS HIER …
    BIJ OOM E.J. BRON …..
    DUS
    GEWOON STERFT, VAN DE .. IK HEB HET ACHTER MIJN ELLEBOGEN FIGUREN !!

    ONZE TIJL, IK VRAAG TOCH NIKS GEKS …..91 X GEEN ANTWOORD !!
    IK GEEF NETJES ANTWOORD AAN
    DERK ..
    MAAR GOED , DIE MAAKTE ER WEL EEN LEUK VERHAALTJE OMHEEN , DUS DIE GEEF IK OK ZEEEEER NETJES ANTWOORD …

    DAN EEN ZEKERE SLEIJSTER 2 ??
    ZIJN ER DAAR 2 VAN DAN ??
    WAT VRESELIJK , DIE HEEFT ZELFS INGEZETTE STUKKEN OP ZIJN JASJE DENK IK ??

    HEEL FIJN DAT BERT HEM EIGENLIJK AL DE GROETEN DEED ..

    MAAR DUS OOK NIET BEGRIJPEN . DAT HET NATUURLIJK NIET ON TOPIC WAS ??
    ALLEEN DE TEKST AL, WHAHAAHAHAH , WAT EEN LUL

    HOE MOET IK ANDERS ONZE JOODSE RABBIE, DOMINEE / PASTOOR OM ANTWOORD VRAGEN ??
    IK KAN BERT NATUURLIJK OM ZIJN TELEFOON NR. VRAGEN OF ZIJN EMAIL ADRES
    WHAHAHAHAHAAH
    NOU DAN KRIJG IK OOK GEEN ANTWOORD, WHAHAHA , ZEKER WETEN

    EN DAN OM DIE MAN EEN PLEZIER TE DOEN, GEEF IK ANTWOORD, WEL IN DE COMPLETE AFZEIK MODUS , DAT DAN WEER WEL,
    MAAR DAAR VROEG HIJ DAN OOK OM , WHAHAHAHA
    EN ANTWOORD ??
    NOPPES ,
    ZOALS ALTIJD BIJ ZEURENDE LOSERS ,

    GA ALS JE EEN RUGGENGRAAT HEBT , EEN DISCUSSIE AAN … KOM MET ARGUMENTEN

    NEE, DOODSTIL EN ZEER WAARSCHIJNLIJK, ALS GOED GELOVIGE, BOOS, HEEL BOOS ,

    NOU…
    benkokjoodschrpastor zegt:?????????????
    Shalom,
    Ben Kok (Joods-chr. pastor)
    Tora-Yeshua.nl

    ZEGT ??. NOU NIET ZO VEEL ZOU IK ZEGGEN !!!! WHAHAHAHA
    KIJK DAT HIJ GEEN ANTWOORD WEEET ??
    DAN ZEG JE DAT TOCH GEWOON ??

    MAAR JA DAN VALT ZO’N IEMAND ZIJN OPGEBORSTELDE BIJBEL VERHAAL IN DUIGEN !!!

    MAAR GEWOON ZWIJGEN , DAN ZIE JE DAT DEZE MENSEN DUS ALLEEN MEELOPERS ZOEKEN ,EN
    IK GELOOF WEL, MAAR NIET IN DIE ONZIN . VERHALEN …
    EN
    ER HEEFT NOG NOOIT IEMAND ZO GEREAGEERD . TOCH ??

    EN ZIT IKERNAAST ?? NOU WAS MIJN OREN DAN, OF ROEP SORRY …
    DAR IS TIJL OOK EEN MEESTER IN ONZE HERSENDODE PAARDENLIEFHEBBER HIER

    DUS ??

    IK GING OPEN EN BLOO DE DISCUSSIE AAN, EN WEER WORDT JE MET EEN KLUITJE , EIGENLJK ZELFS ZONDER KLUITJE HET RIET IN GESTUURD
    MOU VOORUIT DAN NOG 1 WOORDSPELING

    OOM BIEZEN MANDJE

    KUS EN HUGGIE

    Geliked door 1 persoon

  • bozeoudeman zegt:

   Dat zou ik graag ook zijn “blij en optimistisch” maar helaas….ik zie het somber in en die mensen moet je ook hebben om uiteindelijk wellicht nog redelijk positief te eindigen 🙂

   Geliked door 2 people

   • benkokjoodschrpastor zegt:

    Hi “boze oude man”,
    Ik waardeer je artikelen, waarin je scherp de duisternis ontmaskert , helemaal eens doorgaans.
    De reden dat ik niet alleen maar boos ben, maar ook optimistisch en blij, is dat boven de gekte van de mensen de Schepper Zijn plan trekt, staat in Bijbelse profetie opgetekend en daarvan is al veel vervuld, we zitten in de eindtijd.
    Welkom op onze site, zolang men ons toestaat, beschrijf ik de ontwikkelingen tot dat JHWH verschijnt in de gestalte van Yeshua.
    Shalom, als je de moeite neemt de site te lezen, de waarheid blijft zoeken, dan zul je vinden.
    Ben Kok (joods-chr. pastor)
    tora-yeshua.nl

    Like

   • bobzelf zegt:

    sleijster2 zegt:
    28 juli 2021 om 15:20

    EEN GEFRUSTREERDE REACTIE VAN BOBZELLUF

    WEL GLOEIENDE GLOEIENDE GLOEIENDE, DAT U FAN BENT VAN DIE LOSER BOVEN
    MOT U WETEN

    IK WAS DI SPROOKJES EEN 64 JAAR GELEDEN AL EEN BEETJE ZAT
    EN
    NA HELE GROEPEN AANGESPROKE TE HEBBEN
    TOT AAN DE JEHOVA;S TOE , BESTEDROEFTOETER..

    KRIJG IK NOOIT GEEN ANTWOORD,

    DIEVRIENDVAN U , BOVEN OP DIE WOLK , MET EEN BLONDE SNOL OP ZIJN SCHOOT EN 1 LITERTJE BOKMA NAAST DE TV , ZWIJGT AL 2600 JAAR ?

    DE AUSRADIERKAMPEN WAS ER EEN KLAVERJAS CONCOURS, JE FAVORIETE VOLK DOOR ADOLF UIT LATEN TOEIEN EN GEWOON NET DOEN OF JE EER NIET BENT ..

    NOU IS IK BEN OOK KOK GEWEEST , DUS ONZE LEIDSMAN HIER OP WEG NAAR DE HEMEL DANWEL NAAR DE HEL

    DUS MAG IK GLOEIENDE GLOEIEND GLOEIENDE VIA DE IK BENKOK SPREEKBUIS NU EINDELIJK UIT LEG HEBBEN

    OVER DAT KLEIEN MISVERSTAND VAN UW KANJER BOVEN OP DIE WOLK OM EEN HEEL VOLK VOOR DE KAT ZIJN VIOOL UIT TE LATEN ROEREN

    DAT U GEHERSENSPOELD BENT MOET JIJ WETEN

    IK STEL EEN ZEER GEWONE VRAAG , MEDE OMDAT UW DOMINEE, / PASTOOR, BIJ MIJN MOEDER AAN DE DEUR KWAM , IN 1945, NA DE HONDERWINTER, MIJN VADER OPGEDAKT DOOR ADOLF EN IN DUITSLAND, MIJNBROERTJEAAN DIFTERIE WAS GESTOREVEN

    EN UW KERKGANGER, DUS HULP VAN DE KERK KON BIEDEN , ALS ZIJ MIJN MOEDER DUS TOEZOU TREDEN TOT UW KERK ,

    ZE HEEFT HEM DE TYPHUS GESLAGEN MET EEN KOEKENPAN ,

    SNAPPU , SPROOKJESBOEK GELOVER

    STORT LEKKER IN ELKAAR, MET JE SPROOKJESBOEK

    2600 JAAR GELEDEN , EN DAARNA NOOIT MEER GEHOORD OF GEZIEN

    DUS JA, IK ZAL WEL NAAR DE HEL GAAN DAARDOOR, GELUKKIG ZITTEN DAAARAL MIJN HUMOTVOLLE VRIENDEN EN ALLE LEKKERE WIJVEN , EN DANS EN MUZIE IN DE BAR BENEDEN

    JIJ KOMT DAN MOCHT JOUW BOKMA VRIEND DUS BESTAAN IN DE HEMEL, MET 3 DOMINEES ,EN2 OUWE WOJVEN , EN IK WEET ZEKER DAT HIJ DE ZIENER , DE SACHARIJN , VOOR 3 MAN EHT GEEN BANDJE HUURT ..

    ZO LEG JIJ HET ANDERS EFFE UIT ?? WAAR HET MISGING OP DE SIMAI ?? EIKELO

    ZO IK NEEM AAAN DAT IK BEN KOK , OOK DOODSTIL BLIJFT

    WAT EEN SCHIJTVOLK IS HET TOCH

    ZO NOG IEMAND DIE GRAG OP DE EFTELING KOMT, BIJ DE

    ATTRACTIE …. KOM SNEL WANT JEZUS REDT ??????????????????????

    OOM HET GOUDEN KALF EN GEBOD 4 WAT EEN LACHERTJE

    Geliked door 2 people

   • bobzelf zegt:

    sleijster2 zegt:
    28 juli 2021 om 15:20

    IKBENOOKKOKGEWEEST …

    de waarheid blijft zoeken, dan zul je vinden. ??????????????????????????????????????????????????????????

    OOH JA JOH , DUS 64 JAAR VRAGEN ,, EN 64 JAAR GEEN ANTWOORD ,

    U BENT DE BROER VAN LOU DE PALINGBOER, I PRESUME ??

    2600 JAAR DOODSE STILTE , EN DAN DOOR BLIJVEN ROEPEN
    HIJ KOMT HIJ KOMT,
    NOU IK GISTER AVOND OOK EFFE LEKKER

    MOET IK NU OOK EEN BOEK UITGEVEN

    DIT IS DUS DE KERK , VRAGEN VRAGEN EN NOOIT GEEN ANTWOORD

    EIGENLIJK PAS 2600 JAAR NIET .

    HOPPA meneer sleijster komt zo uit E.P.,E. ?? NEEM IK AAN ??

    WHAHAHA

    WAT EEN SCHITEREND BEGIN VAN DE DONDERDAG

    OOM KAIN THE FIRST MOTHERFUCKER

    Geliked door 2 people

  • Drs.E.N.Schilder zegt:

   Realiteit…? Waarheid…?
   In uw brein misschien maar verder is er in de praktijk (realiteit èn waarheid!) geen enkel bewijs van deze zogenaamde ‘realiteit’ en ‘waarheid’ te vinden.
   Religies zijn grootste HOAXes ter wereld en u bent er blij en optimistisch ook ingetrapt.
   Tijdens de tweede wereldoorlog zijn er miljoenen blije en optimistische Joodse mensen ‘door Jezus gered’ / door de Nazi’s (geholpen) van de wereld genomen en die zitten nu allemaal in de schapenstal van ‘god’ onder toezicht van Jezus de herder.
   De rest van de blije en optimistische schaapjes op aarde wachten geduldig op de aankomende rituele slachting door de Islam. Eveneens geholpen (en ontwapend) door de nieuwe wereldorde / het groene fascisme.

   Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Veel mensen hebben een zwakte .
    Zo kunnen ze vaak niet alleen zijn .
    Of ze klampen zich vast aan een of andere illusie , waarvan ze op den duur “heilig” zelf in gaan geloven .
    Zelfs zo sterk dat ze daar hun hele gedrag aan aanpassen , bereid zijn daar ruzie over te maken of zelfs oorlog over te voeren .
    Ze veranderen ook geestelijk , ze worden achterdochtig en gereserveerd .
    Ze laten – zeker tegen een ongelovige hond – nooit meer het achterste van hun tong zien .
    Ze trekken zich terug in hun eigen sekte .

    Vele stakkers zijn al vanaf hun geboorte volgepompt met godsdienstwaanzin .
    En soms ook nog met andere rommel door hun eigen vaders .

    Ik zie hier in de polder vaak van die borden in het land staan waarop te lezen valt : VLOEK NIET . VLOEKEN IS AANGELEERD .
    Toen ik een boer er op wees dat bidden ook aangeleerd was , greep ie een riek ,
    Ik vlucht eigenlijk nooit , maar deze was zó gek , ineens , dat ik hem maar snel gesmeerd ben .

    Er zijn heel veel afwijkingen , maar deze is welhaast chronisch , dat geloof .
    Ik ken lui die zelfs liever met een moslim te doen hebben dan met een atheïst .
    “ Want die geloven tenminste nog érgens in “ .
    Leidt godsdienst niet tot waanzin ?

    Maar wat doen ze tegen het grootste probleem op de wereld , de islam ?
    NIKS , HELEMAAL GODVERDOMME NIKS !

    Geliked door 2 people

   • delamontagne zegt:

    Dat die Joodse mensen zijn omgekomen zal dan weer door de “echt” geleuvige mens worden verdedigd door te zeggen:”Ja maar de Joden hebben Jesus afgewezen”.
    Zo is er altijd wel weer een uitkomst.

    Like

  • Blaffertje zegt:

   @benkok.

   De waarheid moet je in jezelf zoeken en niet in een geschrift wat duizenden jaren geleden door anderen is geschreven en herschreven en op vele manieren word geïnterpreteerd.

   Niemand kan jou vertellen wat jou waarheid is.
   Niemand!
   Dat kan alleen jijzelf.

   En waar was uw schepper toen miljoenen Joden naar de gaskamers werden gevoerd?
   Wat hadden zij gedaan volgens u om zo gestraft te worden?
   Niets.

   Ik kan de zalvende praatjes over de schepper niet meer horen.

   Lekker hoor zo’n schepper die zijn eigen creaties dan zo de vernieling in laat gaan.

   Geliked door 3 people

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   “Zou toch mooi zijn als de Schepper bestaat en mens is geworden in Yeshua, die als Redder ons terug kan brengen bij de Bron.”

   We zijn hier al bij E.J. Bron en nooit weggeweest.

   Like

 3. Julia zegt:

  Geheel mee eens naar de rechter stappen heeft geen enkele zin maar wat te denken van een volkstribunaal en in het openbaar dit soort elitair en politiek tuig terecht te stellen. Als rechten niet meer te halen zijn dan is de enige mogelijkheid eigen rechten toe te passen.

  Geliked door 2 people

 4. jantjeuitnl zegt:

  Idd, helemaal mee eens.
  Hiertegen helpt nog maar 1 ding.
  Hetzelfde wat men deed in Frankrijk op 14-7-1789.

  Geliked door 2 people

 5. koddebeier zegt:

  Nederland een dictatuur van leugens en bedrog, met een schapenvolk waar verkiezingen niet aan gespendeerd zijn, want ze zijn te dom.

  Geliked door 3 people

 6. koddebeier zegt:

  Het is weer zo !

  Geliked door 2 people

 7. duinsnip zegt:

  Er is een agenda van het kwaad uitgerold, met wereldwijd net zoveel macht als destijds Hitler. Dat was/is van tevoren al heel lang bedacht en 2020 is het jaar waarin men besloot om deze agenda te starten. Wereldwijd dezelfde maatregelen, het is knap bedacht zo’n angst aanjagende pandemie waarin iedereen in eerste instantie geen verweer tegen heeft. En voordat een substantieel deel wakker wordt is het te laat. Totale controle, lijf ter beschikking overheid wil men nog vrijheden, en de staatsgreep is een feit. En nu is er geen buitenlandse mogendheid meer om nog hoop op te hebben. Het begon al in 2001 met de aanslag op de twin towers, de boodschap van de cabal dat de oude structuren moesten verdwijnen en er één nieuwe moest komen. Vervolgens de kredietcrisis 10 jaar later, wat aangaf dat er een totalitair banksysteem moest komen om totale ineenstorting te voorkomen en nationale banken moesten verdwijnen. Weer 10 jaar later de plandemie om een totale controle in te voeren en de mens tot slaaf van het systeem te maken. Ook dat is geslaagd en zal met meerdere onderdrukkende maatregelen worden opgedrongen. Dissidenten zullen gevoegelijk uit de weg worden geruimd, om te beginnen het demoniseren van vaccinweigeraars die een bedreiging voor de cabal vormen. Agenda 2020/2030 staat op het programma om een totaal andere maatschappij in te voeren. Een elitaire groep rijken en de rest slaven. Dit gaat ook lukken want in Openb. 13 zie je dat God aan Satan die macht geeft. Waarom? De goddelozen willen met God niks te maken meer hebben dus vallen ze in de macht van de boze. Echter, na 3,5 jaar vaagt God de gehele santemekraam VOORGOED van de aardbodem af. Want de Schepper zal zich nooit door welk schepsel of macht van Zijn soevereiniteit laten beroven.

  Geliked door 1 persoon

 8. ieznogoedh zegt:

  Daar waar alweer een flinke tijd geleden ene Volkert vd G meende Pim Fortuyn te moeten neerschieten (vooropgesteld dat hij dat echt helemaal alleen heeft bedacht en uitgevoerd) omdat Pim F. zogezegd een gevaar was voor, … ja voor wat eigenlijk, zou je verwachten dat met vd G. gelijkgestemden niet zouden dralen om nu politici te bestraffen die de levens van mensen (kwaad)willens en wetens echt in gevaar brengen, niet zelden een dodelijk gevaar.

  Niets is echter minder waar (en dat is maar goed ook, het gaat immers niet aan om lukraak mensen, zelfs als het kwaadwillende politici zijn, gewoon neer te schieten.

  Wat nodig is, is een Neurenberg II, waarin verstandige en echt onafhankelijk rechters bedoelde politici de straf toedelen die ze verdiend hebben (want komt dat niet, dan zou het wel eens een 14 juli II kunnen betekenen – mensen blijven niet altijd alles slikken).

  Zal het zover komen?
  De tijd zal het leren.

  Geliked door 2 people

 9. ronjaspers zegt:

  bozeoudeman.U hoeft zich niet te verontschuldigen in uw artikel,ik lees u artikelen graag.Mooi blijven schrijven en artikelen plaatsen.

  Geliked door 2 people

 10. Blaffertje zegt:

  👍🏻”bozeoudeman”
  U word door velen WEL begrepen alleen worden zij als wappies en complotdenkers weggezet en gecensureerd omdat het niet past in het straatje van Rutte en companen en de propaganda machine die media heet.

  Zouden zij een podium krijgen dan hadden de zaken er heel anders voorgestaan en waren er niet zo’n stel infantiele hampelmannen aan het bewind geweest maar mensen die beter luisterden naar het volk.
  Dat spul wat nu aan het bewind is, is vergelijkbaar met een stel drammerige kleuters.
  Zo’n drammerig dwingertje wil alleen maar zijn zin krijgen, maar overziet de gevolgen niet.

  Ik heb genoten van uw schrijfsel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s