Rechter laat drie verkrachters lopen

(Door: Corinna Perrevoort – Vertaling: E.J. Bron)

Omdat er zogenaamd geen vluchtgevaar bestaat

De beide Syriërs en de Irakees kwamen met de eerste vluchtelingengolf in 2015 naar Duitsland.

Ontsteltenis na de groepsverkrachting in Leer (Duitse deelstaat Niedersachsen): daar hebben drie mannen een jonge vrouw (18) op de meest brute wijze misbruikt en geslagen. Het Openbaar Ministerie Aurich stelt een onderzoek in.

De verdachten – twee Syriërs en een Irakees (18, 20 en 21) – werden zondag voor de rechter-commissaris geleid, hoefden echter tegen opgelegde voorwaarden niet in voorarrest. Reden: er zou geen sprake zijn van vluchtgevaar. De drie mannen blijven dus op vrije voeten!

Wat is er tot nu toe over de mannen bekend?

De mannen zijn volgens het Openbaar Ministerie geen familie of schoonfamilie van elkaar, zegt de verslaggeefster van “”BILD”, Corinna Perrevoort, die in Leer is. “Ze wonen allemaal nog bij hun families. Daarom kwamen ze niet in voorarrest, op voorwaarde dat ze zich meermaals bij de politie melden en bij hun ouders moeten blijven wonen. Ze mogen niet in de buurt van de vrouw komen. Als dat gebeurt, moeten de mannen in voorarrest.”

En verder: “De drie mannen zouden met hun families in de eerste vluchtelingengolf naar Duitsland gekomen zijn, dat was ongeveer in 2015.”

De verdachten zouden allemaal in de wijk wonen waar de verkrachting plaatsvond. Daar wonen, behalve Duitsers, mensen uit veel andere landen en veel vluchtelingenfamilies, nadat ze vetrokken zijn uit de overgangscentra.

Volgens informatie uit onderzoekskringen zou het bij de groepsverkrachting om een “spontane daad” gegaan zijn, die de mannen met elkaar zouden hebben afgesproken. De daders en het slachtoffer zouden elkaar blijkbaar gekend hebben. Dat is echter niet officieel bevestigd.

Hoe gaat het met de vrouw?

“Het gaat niet goed met haar, zowel lichamelijk als psychisch”, vertelt de verslaggeefster verder. “De officier van justitie spreekt van een bijzonder zwaar geval van verkrachting, samen met het toebrengen van lichamelijk letsel, omdat de vrouw ook geslagen en mishandeld werd en meermaals verkracht. Hij gaat uit van een straf van minstens twee tot 15 jaar.”

De horrordaad

Volgens eerste onderzoekingen vond de misdaad in de nacht naar zaterdag in een huurwoning in het zuiden van Leer plaats. De drie verdachten hadden haar blijkbaar in een woning gelokt, geslagen en meermaals verkracht. Verdere details wilde de politie om redenen van slachtofferbescherming tot nu toe niet bekendmaken.

Bron:
bild.de
Door: Corinna Perrevoort

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Rechter laat drie verkrachters lopen

 1. karton zegt:

  Dat stelletje gore Duitse rechters is al nét zo corrupt en smerig bezig als dat zootje “rechters” in Nederland.
  En dan vindt de “elite” het raar dat steeds meer slachtoffers het recht in eigen hand gaan nemen.
  De EUSSR is het nieuwe Sodom & Gomorra !
  Hier heerst wetteloosheid en smeerlapperij.

  Geliked door 3 people

 2. Bas zegt:

  Tsja, ze lopen dus vrij rond……vogelvrij?

  https://www.encyclo.nl/begrip/vogelvrijhttps://www.encyclo.nl/begrip/vogelvrij

  vogelvrij bijv.naamw. Uitspraak: [voxəl’vrɛi] als je niet meer beschermd wordt door de wet en iedereen je mag vervolgen Voorbeelden: `iemand vogelvrij verklaren …vogelvrij bijv.naamw. Uitspraak: [voxəl’vrɛi] als je niet meer beschermd wordt door de wet en iedereen je mag vervolgen Voorbeelden: `iemand vogelvrij verklaren …

  Geliked door 1 persoon

 3. Hoe moet je reageren op volstrekte waanzin? Wat schrijf je op? Natuurlijk voel ik woede en frustratie, verdriet en invoelend: pijn. Ik voel me smerig als ik aan dat meisje denk. Ik zou uit mijn lijf willen vluchten als zoiets gebeurt… 1000 gedachtes, chaos in mijn hoofd. 2015: Wir schaffen das! Je wist dat het een ramp zou worden. Meteen al in het begin: duizenden aanrandingen tijdens de Kerst. Je vraagt aandacht voor het probleem. Mensen reageren ‘vreemd’. Je gebruikt het M-woord. Dat is verboden. Mijn grootouders gebruikten ook het M-woord. Toen mocht dat nog. Misdadigers bombardeerden steden, trokken plunderend en moordend door Oradour-sûr-Glane. Ze sloegen joden in elkaar, arresteerden homo’s. Later bleek dat die mensen allemaal vergast waren. Wat een haat voelden mijn grootouders als het ging over Moffen en hun moffenhoeren.
  Moslims en hun moslimknuffelaars. Hún misdaden mogen niet worden besproken. In geen enkel programma valt het M-woord. ‘Incidentjes’ om de ernst te bagatelliseren. ‘Loverboys’ in plaats van mensenhandelaren die meisjes uitbuiten en laten verkrachten. Als iedereen de beelden onverhoopt toch te zien krijgt, worden de zware criminelen opnieuw vergoelijkt: Jihadbruidje, Kalifaatmeisje, Syriëganger. Hún leed wordt uitvoerig besproken, dat van de Yezidi’s niet. Ze waren misleid… deden de afwas en verzorgden peuters of verpleegden gewonden terwijl ze werden gebombardeerd… Oh wat zielig! De afgesneden hoofden op spiesen ‘waren er gewoon’, ‘geen idee hoe die daar kwamen’ of ‘nooit iets van gemerkt’…
  In Amsterdam worden homo’s bedreigd, weggejaagd. In 99 % van de gevallen zijn het moslims. Toch wringt het gemeentebestuur zich in alle bochten om uit te leggen dat het extreemrechtse daders zijn en dat alle bevolkingsgroepen eraan meedoen. Ze hebben het dan over de onderverdeling van die laatste, éne procent! Ze wachten op een rechtsextremist die in de fout gaat. Dan wordt er niet gezwegen over de afkomst. Als het onderwerp ter sprake komt zal de AIVD onmiddellijk verklaren hoe groot het gevaar uit die hoek wel niet is. Het aantal gevaarlijke rechtsextremisten in Amsterdam waar de AIVD op let is verdubbeld in één jaar tijd (van één naar twee) Ja, laten we het daar over hebben, niet over de honderden schiet- en steek ‘incidenten’ plofkraken en ‘vergismoorden’ door moslims, de verkrachtingen en ‘sisincidentjes’ die elke vrouw tientallen keren per week ondervindt. ‘Ach, het zijn pubertjes, niks aan de hand toch… en lokte het meisje het niet zelf uit, door haar kleding…?’ Vrouwen moeten zich ‘anders’ gaan kleden, ook in Den Haag waar ‘shariapolitie’ hen wijst op onfatsoenlijk gedrag… “Pas je je even aan, kech, hier wonen fatsoenlijke oudere mannen die een hoer als jij bent niet willen zien! Dus rot even op uit onze wijk, wil je!” Het tuig zelf, dat vrouwen ziet als ‘hertjes’ waar je op jaagt, wordt niet aangesproken. In Scheveningen gingen vrouwen de straat op om er aandacht voor te vragen. Het M-woord werd zorgvuldig vermeden.
  Hoe moet je reageren op volstrekte waanzin? Wat schrijf je op? Natuurlijk voel ik woede en frustratie, verdriet en invoelend: pijn. Ik voel me smerig als ik aan dat meisje denk. Ook denk ik aan Fréderique, zwaar mishandeld, door een moslim. Haar vader durfde het niet te zeggen maar iedereen was trots op haar. Haar tanden waren uit haar mond geslagen en haar kaak en neus zijn gebroken, maar ze veroordeelde niemand! Het M-woord is succesvol vermeden en de journalisten, politieke partijen, de politie en de AIVD zitten weer wanhopig op hun stoelen te draaien totdat er een varkenskop bij een moskee hangt of er iemand roept: minder, minder, minder! Dan kunnen ze losgaan en hun afschuw uitspreken over zoveel haat en roepen ze op tot het beveiligen van moskeeën, zingen ze samen ‘welkom, welkom, welkom in mijn land’ en kunnen ze de verloedering en massaal-geïmporteerde misdaad in het juiste perspectief plaatsen: “Zie je wel, het zijn niet alleen de moslims… Criminaliteit is van alle tijden!”
  Hoe moet je reageren op volstrekte waanzin…? IK HEB GEEN FLAUW IDEE.

  Like

 4. Hoe moet je reageren op volstrekte waanzin? Wat schrijf je op? Natuurlijk voel ik woede en frustratie, verdriet en invoelend: pijn. Ik voel me smerig als ik aan dat meisje denk. Ik zou uit mijn lijf willen vluchten als zoiets gebeurt… 1000 gedachtes, chaos in mijn hoofd. 2015: Wir schaffen das! Je wist dat het een ramp zou worden. Meteen al in het begin: duizenden aanrandingen tijdens de Kerst. Je vraagt aandacht voor het probleem. Mensen reageren ‘vreemd’. Je gebruikt het M-woord. Dat is verboden. Mijn grootouders gebruikten ook het M-woord. Toen mocht dat nog. Misdadigers bombardeerden steden, trokken plunderend en moordend door Oradour-sûr-Glane. Ze sloegen joden in elkaar, arresteerden homo’s. Later bleek dat die mensen allemaal vergast waren. Wat een haat voelden mijn grootouders als het ging over Moffen en hun moffenhoeren.
  Moslims en hun moslimknuffelaars. Hún misdaden mogen niet worden besproken. In geen enkel programma valt het M-woord. ‘Incidentjes’ om de ernst te bagatelliseren. ‘Loverboys’ in plaats van mensenhandelaren die meisjes uitbuiten en laten verkrachten. Als iedereen de beelden onverhoopt toch te zien krijgt, worden de zware criminelen opnieuw vergoelijkt: Jihadbruidje, Kalifaatmeisje, Syriëganger. Hún leed wordt uitvoerig besproken, dat van de Yezidi’s niet. Ze waren misleid… deden de afwas en verzorgden peuters of verpleegden gewonden terwijl ze werden gebombardeerd… Oh wat zielig! De afgesneden hoofden op spiesen ‘waren er gewoon’, ‘geen idee hoe die daar kwamen’ of ‘nooit iets van gemerkt’…
  In Amsterdam worden homo’s bedreigd, weggejaagd. In 99 % van de gevallen zijn het moslims. Toch wringt het gemeentebestuur zich in alle bochten om uit te leggen dat het extreemrechtse daders zijn en dat alle bevolkingsgroepen eraan meedoen. Ze hebben het dan over de onderverdeling van die laatste, éne procent! Ze wachten op een rechtsextremist die in de fout gaat. Dan wordt er niet gezwegen over de afkomst. Als het onderwerp ter sprake komt zal de AIVD onmiddellijk verklaren hoe groot het gevaar uit die hoek wel niet is. Het aantal gevaarlijke rechtsextremisten in Amsterdam waar de AIVD op let is verdubbeld in één jaar tijd (van één naar twee) Ja, laten we het daar over hebben, niet over de honderden schiet- en steek ‘incidenten’ plofkraken en ‘vergismoorden’ door moslims, de verkrachtingen en ‘sisincidentjes’ die elke vrouw tientallen keren per week ondervindt. ‘Ach, het zijn pubertjes, niks aan de hand toch… en lokte het meisje het niet zelf uit, door haar kleding…?’ Vrouwen moeten zich ‘anders’ gaan kleden, ook in Den Haag waar ‘shariapolitie’ hen wijst op onfatsoenlijk gedrag… “Pas je je even aan, kech, hier wonen fatsoenlijke oudere mannen die een hoer als jij bent niet willen zien! Dus rot even op uit onze wijk, wil je!” Het tuig zelf, dat vrouwen ziet als ‘hertjes’ waar je op jaagt, wordt niet aangesproken. In Scheveningen gingen vrouwen de straat op om er aandacht voor te vragen. Het M-woord werd zorgvuldig vermeden.
  Hoe moet je reageren op volstrekte waanzin? Wat schrijf je op? Natuurlijk voel ik woede en frustratie, verdriet en invoelend: pijn. Ik voel me smerig als ik aan dat meisje denk. Ook denk ik aan Fréderique, zwaar mishandeld, door een moslim. Haar vader durfde het niet te zeggen maar iedereen was trots op haar. Haar tanden waren uit haar mond geslagen en haar kaak en neus zijn gebroken, maar ze veroordeelde niemand! Het M-woord is succesvol vermeden en de journalisten, politieke partijen, de politie en de AIVD zitten weer wanhopig op hun stoelen te draaien totdat er een varkenskop bij een moskee hangt of er iemand roept: minder, minder, minder! Dan kunnen ze losgaan en hun afschuw uitspreken over zoveel haat en roepen ze op tot het beveiligen van moskeeën, zingen ze samen ‘welkom, welkom, welkom in mijn land’ en kunnen ze de verloedering en massaal-geïmporteerde misdaad in het juiste perspectief plaatsen: “Zie je wel, het zijn niet alleen de moslims… Criminaliteit is van alle tijden!”
  Hoe moet je reageren op volstrekte waanzin…? IK HEB GEEN FLAUW IDEE.

  Geliked door 1 persoon

 5. Boike zegt:

  Wat wil je, die drie zielige ongeschoolde kansparels, die zo’n grote bijdrage leveren aan onze euroconomie, vervolgen om een klein akkefietje ??? Dat kun je echt niet maken. Dan vraag je namelijk toch om problemen. Dan roep je de wraak af van de hele extreem linkse deug-gemeenschap met in hun kielzog de hele aanhang van de vredelievende religie van de haat. Gewoon wat respect betrachten voor die coeltoer !!!

  Like

 6. Knalkopje1 zegt:

  Ik vraag me af wat voor een straf deze onmisbare vakkrachten (vrouwenartsen in opleiding?) krijgen. Drie jaar… ‘Auf Bewährung’ (voorwaardelijk) wegens ‘goede sociale vooruitzichten’. Het zou het eerste schandvonnis niet zijn dat tegen dergelijk uitvaagsel is uitgesproken. En ze kunnen natuurlijk ook niet het land worden uitgezet wegens hun mensenrechten. De rechten van slachtoffers doen er in de zogenaamde rechtsstaat maar al te vaak niet toe. Dat zie je ook met die rijkeluiszoontjes die iemand in Spanje dood trapten en toch niet aan Spanje zullen worden uitgeleverd, omdat hun steenrijke ouders dure advocaten – de beschermers van de rechtsstaat – hebben aangetrokken.
  Angélica, je hebt groot gelijk.

  Like

 7. Jan zegt:

  Nadat Hatun Tash was neergestoken door een moslim die alla’s snackbar krijste zegt de politie dat zij omtrent het motief in het duister tast

  UK: Cops say they don’t know motive of Muslim who stabbed Christian evangelist wearing Charlie Hebdo t-shirt
  https://www.jihadwatch.org/2021/07/uk-cops-say-they-dont-know-motive-of-muslim-who-stabbed-christian-evangelist-wearing-charlie-hebdo-t-shirt

  https://www.breitbart.com/europe/2021/07/25/claim-woman-preacher-in-charlie-hebdo-shirt-stabbed-at-londons-speakers-corner/

  Like

 8. Bob zegt:

  Het stuk staat dat het spontane daad was
  die was geplanned. De MSM en de rechterlijke
  macht zijn opgeleid door en de nazaten van
  het regiem dat van 1933 werd beleden.
  Het gezegde geld hier ook:”Zoals de oude
  brommen piepen de jongen”.
  De kudde reageerde toen niet en zal nu ook
  niet reageren.

  Like

 9. Hovawart zegt:

  Correctie; het slachtoffer was pas 16 jaar oud……………
  De rechtspraak draagt met haar tolerante opvattingen enkel bij aan het creëren van eigenrichting, dat betekent dat een burger het recht in eigen hand besluit te nemen…

  Like

 10. BigLJohn zegt:

  Voor de rechter zullen ze verklaren dat ze vanwege hun geloof zoiets mogen. Die rechter trapt daar natuurlijk in en die schoften worden dan beloond met een werkstraf. Een middagje schoffelen in een stadsplantsoen. Dat komt zonder papieren het land in, krijgt meteen een uitkering, en krijgen carte blanche om de meest vreselijke criminele daden te plegen waarvoor ze bijna geen straf krijgen. Het is allang duidelijk dat het massaal binnenhalen van – MIGRANTEN – georchestreerd is. Ze worden – MIGRANTEN – genoemd, maar in feite zijn het indringers. Velen van hun zijn crimineel of zogenaamde gelukszoekers die allen een broertje er aan dood hebben om zich aan te passen of om te werken voor de kost.

  Like

 11. Angélica de Sancé zegt:

  Shitty shit, weer verkeerd, dubbele posting! Sorry…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s