Tweet van Harm Beertema (PVV)

Regenboogvoertuigen! Dat zal ze leren, die veelal Marokkaanse homorammers. Nu nog een paar ‘gaybra’s’ erbij en De Radenrepubliek Amsterdam is weer de Gay Capital of the World.

(Het Parool)

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Harm Beertema)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Tweet van Harm Beertema (PVV)

 1. Jan zegt:

  Ik rij in het vervolg wel 5 km om, via de Schellingwoude brug als ik naar Amsterdam-Noord wil. Ik ga over mijn nek van deze kutstad

  Geliked door 5 people

 2. Bas zegt:

  Ondertussen de monsters in afghanistan…

  Deze 27-jarige Afghaanse vrouw werd gestenigd en vermoord door een groep moslims omdat ze door imams ervan werd beschuldigd de Koran te hebben verbrand.
  Dit is ook waar mensen onder de Taliban mee te maken zullen krijgen.
  #Afghanistan

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Bas op 28-7-2021 om 08.46 u.
   Is er nu nog iemand die twijfelt aan de vredelievende, tolerante en liefdevolle islam ?
   Uitroeien die klèrezooi !!!
   Op een andere site gelezen : het 14-jarig meisje dat in Amstelveen zeer ernstig werd mishandeld omdat zij niet wilde zeggen of zij een jongen of een meisje was, is het slachtoffer geworden van Marokkaanse monsters van tussen de 11 en 16 jaar oud !
   Maar de clubjes in NL moeten vooral blijven ouwehoeren over LHBTI enz. enz.
   Stop met die waanzin, een mens is zoals hij/zij is en hoeft zich niet persé als zodanig te etaleren. Komt alleen maar narigheid van, zoals blijkt.
   Ik loop ook niet de hele dag door mijn straat te roepen dat ik “verschrikkelijk hetero ben” !!!!

   Like

 3. Jan zegt:

  kosten 2015

  De collega’s van website Reguliers.net geven ons een financieel inkijkje in de jaarlijkse festiviteiten. Zo zien we bijvoorbeeld dat de Canal Parade in 2014 ruim €140.000 opbracht, waarvan zo’n €100.000 uit de inschrijfgelden. Hoeveel de grootste bedrijfsboten, de zogeheten partnerboten (dit jaar Akzo Nobel, KPN, PostNL, Vodafone en Gay Care), bijdragen is echter niet duidelijk. De tarieflijst noemt bedragen vanaf €30.000, maar mogelijk dat een groot deel daarvan in diensten verleend wordt.

  De kosten van de botenparade zijn hoger. Zo zien we op de jaarrekening dat hier in 2014 zo’n €253.000 aan werd uitgegeven. Niet verwonderlijk dat er bij de gemeente Amsterdam wordt aangeklopt voor de nodige subsidie. Vorig jaar ontving de Stichting Amsterdam Gay Pride €200.000 aan subsidie uit het gemeentelijke Evenementenfonds, en daarvan ging 83% naar de kosten van de botenparade. De rest werd verdeeld over de beveiliging van de straatfeesten (11%) en de internationale marketing (6%).
  https://www.quotenet.nl/zakelijk/a159536/leuk-het-is-weer-gay-pride-maar-wat-kost-dat-159536/

  Wat ik mis zijn de schoonmaakkosten van de straten en parken

  Maar toch fijn om te weten dat belastinggeld ‘goed’ wordt besteed.

  Geliked door 3 people

 4. Bas zegt:

  WTF!!!
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/07/lol-het-parool-mishandeling-frederique-komt-door-onzekere-jongens-opgegroeid-in-straatcultuur/

  LOL! Het Parool: ‘Mishandeling Frédérique komt door onzekere jongens opgegroeid in straatcultuur’

  Gistermiddag werd Frédérique (14) mishandeld door Marokkaanse jongens tussen de 11 en 15 jaar oud, omdat ze niet wilde vertellen wat haar geslacht is. “Waar komt dit geweld, gepleegd door zulke jonge jongens, vandaan?” vragen ze zich bij Het Parool af. Zet je schrap voor het antwoord!

  Die krant grijpt de zware mishandeling van dit meisje aan voor een spoedcursus inclusiviteit, rechtstreeks uit de koker van de ‘Woke’-ideologie.

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ Bas op 28-7-2021 om 08.58 u.
   Ik tik me de blaren op m’n vingers van kwaadheid inzake “Frédérique”.
   Maar dat zal niemand iets helpen, alleen mezelf, m’n boosheid zwakt iets af.
   Maar dat gore zootje in Den Haag moet zich de ogen uit de kop schamen i.p.v. als een stelletje idioten te gaan zitten luisteren naar een “toespraak” van Merkel over de “vriendschap” tussen NL en Dld. zouden zij eindelijk een keer moeten gaan “regeren”, maar dát woord kennen zij niet.
   Die Haagse zooi zou over de kling gejaagd moeten worden, en wél meteen !!!
   Onbegrijpelijk dat er maar één of twee politieke partijen bestaan die durven te zeggen dat die kut-Marokkanen óns land dienen te verlaten ! Gisteren graag !

   Like

 5. koosv8 zegt:

  Wat zijn ze toch altijd zielig die linkse actievistische machtsgeile etterbakkies.
  Het draad op de zelfde LINKSE MANIER IN PUIN ALS GROTE LINKSBESTUURDE STEDEN IN DE USA.
  ,,I AMSTERDAM,, ik denk dat velen nu wel blij zijn dat ze het ruim op tijd weggehaald hebben.

  Geliked door 2 people

 6. Julia zegt:

  Werkelijk te ziek voor woorden. Ik vrees dat deze doorgeslagen kolder het geweld tegen homo’s en ander seksueel geaarden meer en meer zal aanwakkeren. Waar zijn die idioten in de Gemeenteraad en GVB mee bezig. Haatdraagster Simons eist de Gouden Koets uit het straatbeeld en ik eis een einde aan deze ongekende provocatie van regenboogtrams en overige onzin uit het straatbeeld. OV is een vervoersmiddel dat door iedereen wordt gebruikt en daar dient geen enkel onderscheid in worden gemaakt. Als ik overigens Alexandra van Huffelen op de foto zie vraag ik mij af waarom zij op deze foto wordt gepubliceerd. Deze voormalig mislukte D66 GVB directeur waar het intern een chaos is en een kruiwagen vol gevuld met vriendjes die de manager uithangen maar bij noodsituaties hun hoofd niet laten zien en let op eeuwig verlof hebben alleen zich met feestdagen over de werkvloer laten zien omdat zij hiervoor nog eens een toeslag krijgen heeft nu een topbaan bij de chaotische Belastingdienst waar deze mislukkeling geen kans ziet om orde op zaken te stellen. Sorry ik heb helemaal niets tegen homo’s of wie dan ook en behandel iedereen gelijkwaardig en met respect maar aan deze doorgeslagen onzin moet onmiddellijk een einde worden gemaakt en dient er absoluut geen belastinggeld aan te worden besteed. Zorg eerst maar eens dat het OV frequent en op tijd rijdt lijkt mij toch echt de eerste prioriteit. Ik dacht ook wel dat de verrotte kades en bruggen meer prioriteit hebben om daar geld in te steken. Wat een linkse onbenullen zitten in die Amsterdamse Gemeenteraad weer een feit dat het duidelijk is dat links meer kapot maakt dan ons lief is. Kortom linkse idioten met een chronisch tekort aan verstandelijk vermogen.

  Geliked door 3 people

 7. jantjeuitnl zegt:

  Pontius Pilatus is een parabel.
  Deze parabel geldt ook voor de Amsterdamse gemeenteraad.
  De ene opofferen om geen last met de ander te krijgen.
  De overheid heeft in 2000 jaar niet veel bijgeleerd.

  Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Why don’t liberals like dentists?
  Because dentists make teeth straight & white!!!

  Like

 9. karton zegt:

  Ik las : regenboogvoertuigen en homorammende Marokkanen.
  Is ’t raar dat ik meteen daarna dacht : das een voertuig zónder uitlaat zodat die homorammers niets meer te doen hebben.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s