Verkiezingsfraude in de VS (5)

(Door: J.A. Kapteyn)

(Lees hier deel 1, deel 2, deel 3 en deel 4 van “Verkiezingsfraude in de VS”)

In de Verenigde Staten wordt de vraag naar onderzoek naar malversaties tijdens de presidentsverkiezingen van november vorig jaar steeds vaker gesteld. Alhoewel kranten als de New York Times en de Washington Post en tv-stations als CNN en Fox News de berichten hierover bagatelliseren, of afdoen als complottheorieën van wappies en halve malloten, zijn er steeds meer mensen die inmiddels ernstig twijfelen aan de zuiverheid van de uitkomsten. Hieronder zijn Senaatsleden en Congres-afgevaardigden uit meerdere staten, die in hun eigen staat een zetel in het parlement van die betreffende staat hebben.

Deze mensen  eisen diepgaand onderzoek, met als argument dat het vertrouwen in verkiezingsresultaten – of dit nu gemeentelijke verkiezingen, verkiezingen voor afgevaardigden of presidentsverkiezingen zijn – boven elke twijfel verheven behoren te zijn. En ze hebben natuurlijk gelijk. Er zijn zoveel aanwijzingen en berichten dat er gefraudeerd is, dat dit niet met een complot-dooddoener onder de mat geveegd kan worden.

Ook oud-president Trump laat zich niet onbetuigd. Hij houdt nog steeds openbare bijeenkomsten waar duizenden aanhangers op afkomen. Tijdens deze bijeenkomsten is verkiezingsfraude steevast een onderwerp. Vorige week nog liet hij niet na om zijn  publiek in te peperen dat de verkiezingen zijn gestolen en dat Joe Biden onterecht in het Witte Huis zit. Zijn aanhangers slikken dit natuurlijk als zoete koek.

Het vuur van de gestolen verkiezingen wordt dus flink aangewakkerd. Terecht of niet, de beweringen van Trump en de steeds vaker opduikende berichten over malversaties verdelen het land en kunnen alleen maar de wereld uit worden geholpen als er degelijk onderzoek wordt gedaan.

In vorige artikelen beschreef ik de lopende onderzoeken in Maricopa County, Arizona en in Fulton County, Georgia. Maricopa komt binnenkort met de definitieve bevindingen. In Texas heeft Texas-Congresafgevaardigde Steve Toth inmiddels vorige week een wet ingediend om 13 Texaanse Counties onder de loep te nemen. En nu is er Florida-Congresafgevaardigde Anthony Sabatini, die onderzoek eist naar het verkiezingsverloop in 5 van de grootste districten van Florida.

Kortom, de verdenking van verkiezingsfraude woedt als een veenbrand en kan echt niet meer worden afgedaan als ongefundeerde bullshit (dit laatste komt uit de mond van een Amerika-kenner die ervan overtuigd is dat de zuiverheid van de verkiezingsuitkomst boven elke twijfel is verheven).

Als kers op de taart publiceerde The Gateway Pundit vorige week een artikel met een pleidooi voor een onderzoek naar verkiezingsmalversaties in alle grote steden van de VS.

Kortom: de vraag of verkiezingsuitslagen nog wel betrouwbaar zijn, is aan de orde van de dag. Speculeren over de vraag of Trump nog voor 2024 zou kunnen terugkeren in Het Witte Huis heeft geen zin, maar het is wel duidelijk dat de Amerikaanse maatschappij hevig verdeeld is en dat de tegenstelling tussen Democraten en Republikeinen groter is dan ooit. En ook is duidelijk dat de hardnekkige verdachtmakingen richting Democraten deze partij geen goed doen.

Los van de verschillende politieke opvattingen tussen de Democraten en de Republikeinen is verkiezingsfraude nu het heetste hangijzer.

Bronnen:
thegatewaypundit.com en thegatewaypundit.com

Door:
J.A. Kapteyn
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Verkiezingsfraude in de VS (5)

 1. Wim zegt:

  De schrijver van dit artikel zou zo bij de msm aan de slag kunnen met zinnen als ” Het vuur van de gestolen verkiezingen wordt dus flink aangewakkerd. Terecht of niet.” Of “Vorige week nog liet hij (Trump) niet na om zijn publiek in te peperen dat de verkiezingen zijn gestolen en dat Joe Biden onterecht in het Witte Huis zit. Zijn aanhangers slikken dit natuurlijk als zoete koek.”

  Beetje raar want even tevoren schrijft hij: “Er zijn zoveel aanwijzingen en berichten dat er gefraudeerd is, dat dit niet met een complot-dooddoener onder de mat geveegd kan worden.”

  Behalve de malversaties die aangetoond zijn door Statelijke ‘audits’ zijn er nog: computerbewerkingen via internet, verdwenen usb-sticks, partijen biljetten die meerdere malen door stemmachines gevoerd zijn, weigering passwords te overleggen, corrupt benoemd stemlokaal personen, stemlokalen niet beveiligen, nachtelijk stoppen met openbaar tellen maar computer-invoeren doen, intimidatie van waarnemers, veel meer stemmen uitgebracht dan er kiezers zijn. Statistisch onbestaanbare uitkomsten. etc. etc. Maar de belangrijkste aanwijzing is wel de tegenwerking die er van meet af aan was van democratische rechters om te komen tot het hertellen van stemmen, terwijl dit anders heel gewoon is in de VS en bijv. Bush jr. ooit door een hertelling won. En ook nu nog zet men alles op alles om maar geen onderzoek toe te laten. Kennelijk hebben de Democraten (en anti Trump Republikeinen) veel te verbergen.

  Like

 2. Ferdinand zegt:

  De tijd van pappen en nathouden is voorbij. De verkiezingsfraude is voldoende bewezen om nu Biden aan de kant te zetten en nieuwe eerlijke verkiezingen te houden. Het is overduidelijk dat tijdens het presidentsschap van Trump de Marxistische globalisten ofwel de super rijke elite ofwel de vrijmetselaars er alles aan gedaan hebben om via corrupte media, justitie en politici Trump uit zijn macht weg te trekken door hem ten onrechte van alles te beschuldigen en zwart te maken.

  Iedereen die niet instemt met deze psychopatische NAZI elite is hun vijand, denk ook aan het Rusland van Putin. Wat gaat gebeuren met de mensen die “gevaccineerd” zijn, is verschrikkelijk. Binnen een jaar zullen miljarden mensen wereldwijd sterven of volledig onder controle komen van deze maniakken. De enige weg om hieruit te komen is niet nog maandenlang audits in swing states te houden en proberen via corrupte rechterlijke weg je gelijk te krijgen, want dan is het te laat.

  Als per 1 september ook het Amerikaanse leger “gevaccineerd” wordt is het hek van de dam, dus als Trump en het leger dan niet ingrijpt is het voor de wereld te laat.
  Dus hou op met dit soort slappe beschouwingen over verkiezingsfraude, die is allang bewezen en dit soort beschouwingen houdt de mensen met opzet te lang in de wachtstand.

  Like

 3. J.A. Kapteyn zegt:

  @ Wim
  Dank voor uw aanvullende opmerkingen over de dingen die er allemaal fout zijn gegaan. Inderdaad voldoende aanwijzingen dat er gefraudeerd is. Maar wanneer wordt de consequentie getrokken dat de verkiezingen over moeten ?
  @Ferdinand
  U heeft volkomen gelijk natuurlijk. Ook wat betreft de hysterie omtrent corona en vaccinaties. Dat geldt trouwens ook voor ons. Maar hoewel ook ik vind dat verkiezingsfraude allang is aangetoond wordt daaruit in de VS niet de conclusie getrokken DAT het zo is en dat de uitslagen met name in de swingstates herzien moeten worden. We kunnen alleen maar hopen dat de steeds groter wordende berg aanwijzingen daartoe eindelijk gaat leiden.

  Like

 4. Jan zegt:

  E-mail toont aan dat verkiezingsdirecteur Woodall-Vogg in Milwaukee lacht om de verkiezingsdiefstal op verkiezingsavond

  Vandaag ontdekten we een e-mail aan Claire Woodall-Vogg, de uitvoerend directeur voor verkiezingen in Milwaukee. In de e-mail deelde de afzender, Ryan Chew, van de verkiezingsgroep:

  Verdomme, Claire, je hebt een flair voor drama en levert net de marge die nodig is om drie uur ’s nachts. Ik wed dat je die stemmen om middernacht hebt geteld en dat je de wereld gewoon wilt laten wachten.”

  We meldden dat Claire Woodall-Vogg ’s avonds laat alleen aan het werk was met de stemmachines in Milwaukee. Haar acties waren toen verdacht, nu grenzen zij aan criminele handelingen


  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/developing-milwaukee-elections-chief-lost-elections-flash-drive-morning-hours-november-4th-democrats-miraculously-found-120000-votes-joe-biden/

  Claire’s vriend, Mr. Chew, is van The Elections Group. Deze groep is verbonden met George Soros en Jennifer Morrell. De Elections Group was ook aanwezig tijdens de verkiezingsdiefstal in Georgia en Morrell was een van de waarnemers die door Katie Hobbs in Arizona waren geselecteerd om de verkiezingsaudit van de Senaat in Maricopa County te beoordelen.
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/06/breaking-exclusive-jennifer-morrell-elections-group-involved-georgias-2020-election-criticize-arizona-audit-connected-huge-far-left-nonprofits/


  https://www.thegatewaypundit.com/2021/07/breaking-exclusive-uncovered-email-shows-milwaukee-elections-executive-woodall-vogg-laughing-election-steal-election-night/

  Like

 5. Jan zegt:

  Stembiljetten gemaild in Maricopa County toonden het partij- en kiezersregistratienummer van een persoon – waarschijnlijk in strijd met de wet

  Stembiljetten die in de voorverkiezingen van 2020 in Maricopa County werden gebruikt, gaven de politieke partij-affiliatie van de individuele kiezer aan en ook het registratienummer van de kiezer. Dit lijkt een flagrante schending van de privacy- en kiezersbeschermingsnormen van een persoon.

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/07/exclusive-ballots-mailed-maricopa-county-showed-individuals-party-voter-registration-number-likely-violating-law/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s