Bedankt Links

(Door: “Roy Fernsby”)

Of het nu om Frédérique gaat, Peter R. de Vries, advocaat Wiersum of Theo van Gogh; het zijn slechts slachtoffers van de misplaatste gastvrijheid van Links (stemmers). Toch komen er jaarlijks honderdduizend van die gestoorde mensen, die onze waarden haten, ons land binnen. Maar deze moorden zijn slechts het begin. Straks zal er geen veilige plek meer zijn voor de homo’s, en nog later zullen ook alle christenen vervolgd en het land uitgejaagd worden. En waarom niet? Het heet immers cultuurverrijking. En het begint vooral bij de linkse stemmers; dezelfde zielige deugmensen die beweren geschrokken te zijn en zo intens meeleven… Rot toch op.

Door:
“Roy Fernsby”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Bedankt Links

 1. guusvelraeds zegt:

  Je snapt het niet. Het ligt aan de houding van de slachtoffers. Hadden meer tollerantie en meegaandheid moeten tonen.

  Frederique had gewoon moeten zeggen ik ben een jongen of een meisje. Klaar.

  Van Wiersum had beter moeten opletten bij het uitzoeken van zijn cliënten. Klaar

  Peter R de Vries had meer op de achtergrond moeten blijven. Klaar.

  Theo van Gogh had gewoon zijn bek moeten houden. Klaar.

  Links koestert zijn slachtoffers en de slachtoffers van de slachtoffers van links zijn eigenlijk de daders.

  Gesnopen.

  Geliked door 3 people

 2. Jan zegt:

  Frederique is het slachtoffer van de linkse idiotie dat er geen geslachten zijn, dat je je eigen geslacht kan bepalen, afhankelijk van je stemming. Het linkse volk spreekt nu zijn verontwaardiging uit, of legt een bloemetje, gaat een potje janken en grienen (het liefst voor de tv zodat iedereen kan zien hoe zij ‘meeleven’) om vervolgens weer over te gaan tot de ‘orde’ van de dag, verkondigen dat de maatschappij uit trannies, flikkers en lesbo’s bestaat en dat wie hierop kritiek heeft verketteren.

  Geliked door 2 people

  • Wim zegt:

   Helemaal eens Jan. Wat voor ouder ben je als je je kind leert dat zijn/haar biologisch geslacht er niet toe doet en dat gewoon uitkomen voor dat geslacht not done is. Datzelfde kind moet zich dan weer wel erom bekommeren dat een piepkleine minderheid vooral wel voor hun (afwijkende) geslacht kan uitkomen, wat zij ook gretig doen (Hoezo geslacht doet er niet toe?), bijvoorbeeld op een exhibitionistische gay pride.
   En wat voor watje ben je als vader, als je niet de neiging hebt om de gasten die jouw dochter mishandelden een lesje te leren, maar in plaats daarvan het leed van je dochter exploiteert door de goedmens uit te hangen op TV. (Zo gretig zelfs, dat hij even vergat dat zijn niet zo frisse doopceel dan wel eens gelicht zou kunnen worden…)

   Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  Doodsbedreigingen voor Johan Derksen na kritiek op Turkije  Derksen hekelde vorige week de beslissing van voetballer Orkun Kokcü om voortaan te willen uitkomen voor Turkije.
  ….
  Derksen ging in de uitzending nog een stapje verder: “Ik vind Turkije nog steeds een kutland. Het is toch verschrikkelijk? Als je op een andere politieke partij wil stemmen, ben je je baan kwijt of gooien ze je in de gevangenis. Erdogan is gewoon een ouderwetse dictator. Ik vind het een zeer verderfelijk land, politiek gezien. Daar moet je niks mee te maken willen hebben.”
  …..
  https://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/150936/Doodsbedreigingen-voor-Johan-Derksen-na-kritiek-op-Turkije

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  Intens triest wat er voor een vreselijke dodelijke steekpartijen zelfs door zeer jonge daders dagelijks in ons land gebeuren. Maar leg de schuld inderdaad maar zeker bij het ziekelijke linkse gedachtesysteem en haar aanhangers hiervan. Dit gebeurt er als vooral jonge kinderen dagelijks worden geconfronteerd met genderneutraal, homo’s en andere sexueel geaarden. Deze kinderen raken de weg kwijt en snappen er niets meer van. Zelfs jonge kinderen zien dit blijkbaar als een soort provocatie dat de samenleving alleen nog oog moet hebben om andere sexueel geaarden en de media die dit dagelijks publiceert maakt zich mede schuldig hieraan. Het lijkt wel of voor andere slachtoffers van dodelijk geweld minder vreselijk is als het geval van o.a. Frederique, Het is vreselijk wat haar is overkomen en dient zwaar te worden gestraft. Maar de doorgeslagen publiciteit tot zelfs trams in regenboogkleuren toe gaat te ver. We moeten elkaar respecteren en accepteren maar het kan niet zo zijn dat er nu uitsluitend volle aandacht wordt besteed aan een bepaalde groep. Dit leidt vrees ik alleen naar meer ellende. Beter is om eens aandacht op scholen te besteden aan normen en waarden en de linkse indoctrinatie de prullenbak in te gooien. Ik kan goed begrijpen dat Orban dit soort onderwerpen op scholen niet toelaat en heb daar respect voor. Hier in Nederland gaat het totaal de verkeerde kant op. Vergeet ook niet dat de Katholieke kerk homo’s hebben veroordeeld en niet werd gerespecteerd zo ook binnen bijv. de Islam. Aangezien het multi culti in onze samenleving door de politiek wordt gepropageerd dan zouden wij ons alle neutraal moeten op stellen en vooral niet het linkse deugmensje moeten uithangen. Gelijke monniken gelijke kappen moord, geweld of wat dan ook dient gelijkwaardig te worden bestraft en het ene geval van geweldsmisdrijf dient de zelfde aandacht te krijgen als het ander geval.

  Geliked door 2 people

 5. Blaffertje zegt:

  Ik mis Pim Fortuyn in dit rijtje.
  Ook hij is door links vermoord omdat hij tegen heilige huisjes aan schopte door o.a. de mensen op het gevaar van de islam te wijzen.

  Geliked door 3 people

  • Julia zegt:

   Blaffertje Onze beste helaas vermoordde Pim paste niet binnen het links fascisme en viel niet in de smaak van al die linkse deugmensjes. .Helaas hij is niet meer. Hij was een man naar mijn hart als deze man nog had geleefd en MP van voormalig Nederland was geworden had ons land er anders voor gestaan en niet in een enorme chaos beland zoals nu door het ziekelijke en waanzinnige linkse gedachten goed. Helaas de goede gaan heen en de meest smerige elitaire gewetenloze machtswellustelingen zoals o.a. Soros, Schwab, Gates worden helaas stok oud en is nog erger dan het meest giftige onkruid zij zijn namelijk niet van de akker te trappen. Dan zullen we het nog niet hebben over al die politici die gewetenloos de misdaad tegen de mensheid doorvoeren.

   Geliked door 2 people

 6. koddebeier zegt:

  Straks camera’s in alle NS-treinen: ’Binnen paar minuten het verschil maken’
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/548064758/straks-camera-s-in-alle-ns-treinen-binnen-paar-minuten-het-verschil-maken
  Eerst haalt de regering het tuig van hele de wereld binnen (noemt ze asielzoekers) en dan is het nodig om overal camera’s te plaatsen !!
  En in het dagelijkse Nieuws…….schietpartijen, stekpartijen, overvallen, moord en doodslag !!!!
  Rutte en consorten…..Bedankt !

  Geliked door 2 people

 7. Blaffertje zegt:

  Gisteren een jongen van 15 jaar doodgestoken in de wijk Beverwaard in R’dam.
  Is ook zo’n lekker wijkje waar de cultuurverrijkers de overhand hebben.
  Bijna 60% is allochtoon.
  De naam doet mij vermoeden dat deze jongen Joods was, voeg daarbij de liefde van de allochtoon voor Joden, dan kan je aan je water voelen wie de dader is.

  https://www.ad.nl/binnenland/joshua-15-doodgestoken-in-rotterdam-toen-we-hem-probeerden-te-bellen-nam-hij-al-niet-meer-op~a9cd66e0/

  “Joshua (15) doodgestoken in Rotterdam: ‘Toen we hem probeerden te bellen, nam hij al niet meer op’

  De jongen die donderdagmiddag om het leven kwam bij een steekpartij in Rotterdam-Beverwaard is de 15-jarige Joshua. Dat bevestigt zijn stiefvader tegenover het AD. Hulpverleners deden een poging tot het reanimeren van de Rotterdamse tiener, maar hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. ,,Je kon erop wachten dat het een keer mis zou gaan.”

  Geliked door 2 people

 8. jj zegt:

  Door moslims of gekleurde of donkere mensen wordt nooit lawaai gemaakt dat er zo veel blanke mensen in Nederland worden vermoord. Wanneer er iemand van hun door een blanke iets wordt aangedaan schreeuwen ze moord en brand.
  De meeste moordenaars zijn dan ook geen blanken.
  Maar de blanke Nederlander gaat hier dan ook zeer maar dan ook zeer laks mee om. Eerst verontwaardiging dan bloemen dan begrafenis dan vergeten. En dit is al zo vaak gebeurt dat het al op een gewoonte gaat lijken.
  De wetten moeten veel strenger en die moeten al straffen vanaf 13 jaar zonder pardon. want de daders moorden ook zonder pardon.
  En niet alleen lullen over het milieu, eerst orde op zaken zetten in eigen land en je bemoeizuchtige mond dichthouden t.o.v. andere landen. Want die trekken zich toch nergens iets van aan en zeker niet van wat ze hier voor een mening hebben over hun.

  Geliked door 1 persoon

 9. Bob zegt:

  Als je de samenstelling van de meeste
  politieke partijen ziet gaat bij mij, alhoewel
  ik nog een jong kind was, het lampje branden
  wat in onze hedendaagse geschiedenis was
  gebeurd.
  De 5e colonne wordt binnen gehaald en beschermd.
  De daders worden als zieke gekenmerkt.
  Doordat ons onafhankelijk rechts bestel erg
  politiek getind is en beinvloed, het onderwijs
  niet opvoedend is maar indoctrinerend
  zal het van kwaad naar erger gaan.

  Geliked door 1 persoon

 10. Jules Vismale zegt:

  Helaas hebben ze in de 20ste eeuw in Duitsland, of beter gezegd ook bepaalde linkse bestuurders, geregeld de fout gemaakt om zwaar gestoorde en geesteszieke personen (als die misdaden begingen of seksuele aanrandingen pleegden) toch weer gewoon vrij te laten nadat ze waren gearresteerd!
  Zo werd ook geregeld daar, de thans zeer bekende seriemoordenaar uit Düsseldorf, Peter Kürten (1883-1931) vrijgelaten terwijl hij al constant was gearresteerd wegens roof, brandstichtingen, desertie , verkrachtingen en moord! Hierdoor kon Kürten in de periode 1929-1930 zo bruut te keer gaan in Düsseldorf waardoor de autoriteiten feitelijk medeverantwoordelijk waren voor al zijn aangerichte ellende!
  En dit kon alleen nog maar worden gestopt door de Vampier van Düsseldorf op 2 juli 1931 in Keulen te executeren en als links zo blijft doorgaan om misdadigers als Robin Hoods te zien dan zullen zij ooit eens het slachtoffers van zulke perverse lieden worden! Met liif en aardig zijn kun je dat uitschot toch nooit veranderen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s