CITAAT Michael Gorbatsjov . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Gerard de Boer)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op CITAAT Michael Gorbatsjov . . .

  1. Hovawart zegt:

    Een europees politiek systeem van oppressie en misogynie, want waarom importeert men massaal Afrikaanse jongemannen uit een achterlijke cultuur van vrouwenhaters, die zelfs geweld en verkrachting jegens ongelovigen als fundamenten van hun geloof beschouwen,….
    De politiek is onze ondergang,……je zult maar een vrouw/meisje zijn in Europa.

    Geliked door 2 people

    • Vluchteling zegt:

      Dit is al heel lang aan de gang, al vanaf Joop Den Uyl. Daarom ben ik er zelf vandoor gegaan in 1980. Ik was het zat hier met dat teringvolk dat maar binnengesleept werd, achterlijke geile honden die geen respect hebben.

      Geliked door 1 persoon

    • Zeeuwse Babbelaar zegt:

      Deze Afrikaanse jonge mannen, zijn (n.a.w.) de toekomstige
      huurlingen van de mis/verleidende Europese Unie.
      Het is wel heel opvallend, rubberboten vol jonge Afrikanen.

      Like

    • R Thomasson zegt:

      De huidige west Europese politiek en de EU hebben de kernmentaliteit van een hoer. Voor geld doen ze alles: inclusief het werken aan de ondergang, en selectieve genocide van hun eigen volk. Daarom wordt de massa import getollereerd van zwarte kloten uit Afrika; tezamen met een dierentuin van alle mogelijke SOA en tropische microben, en bruine verkrachtende kloten uit islamitische landen. De geïmporteerde klotenparade hoeft niet gevaccineerd te zijn, en ook geen PCR-test voor te legen. Ze zijn vrij van Corona-maatregelen. Soros en zijn vrienden zijn gulle klanten.

      Like

      • Vluchteling zegt:

        Het zijn allemaal inteelt producten, die psychopaten. Dus ze willen de rest van de mensheid ook naar de verdommenis helpen mbv die achterlijke zwarte klootzakken.

        Geliked door 1 persoon

  2. guusvelraeds zegt:

    De eerste signalen zijn er al. Daar gaat de bevolking een stokje voor steken. Ik denk dat Rutte en ook de Jonge al een vluchtroute in voorbereiding hebben.

    Geliked door 3 people

    • Ik zie geen tekenen van verandering…
      De vluchtroutes van De Jonge en Ruttekop zullen nog nog niet voor direct zijn, mijne inziens.

      Like

    • R Thomasson zegt:

      @guusverlraeds. Dat doen ze allang. Zij zijn niet op hun achterhoofd gevallen om hier te blijven zodra er stront aan de knikker komt. En waarom ook niet? Dat is al een traditie. In mei 1940 vluchtte de hele regering De Geer naar Engeland en lieten ze het land zonder politieke leiding. Daarom kwam Nederland, rechtstreeks, onder de leiding van de SS i.p.v. de Wehrmacht.

      Like

      • Thomasson, dat gaat nu weer gebeuren, nederland is al een wingewest van de EU, nederland staat al onder rechtstreeks bevel van de Europese Unie. De EU die een eigen leger wil, eigen belastingheffing en nog veel meer . De nederlandse grondwet is al buiten werking gesteld door deze ondergeschikt te maken aan de wetgeving uit brussel. Concluderend stel ik dat soeverein nederland niet meer bestaat al doen ze in den haag nog net alsof zij in nederland de dienst uit maken. Niets is minder waar

        Like

      • Vluchteling zegt:

        waar gaan die schurfthonden heen volgens jou?

        Like

    • I.K. Bennurklaarmee zegt:

      @ Vluchteling: Naar Argentië, samen met de keuninkleuke kliek.

      Like

  3. bobzelf zegt:

    WE WERE LIVING IN YOUR FUTURE

    AND

    IT DID NOT WORK

    OOM VLADY

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie