CITAAT Ronald Reagan . . .

Blijf op de Democraten stemmen… Op zekere dag zullen ze je vrijheden beperken, je geschiedenis beperken en je veiligheid beperken. Allemaal in naam van professionele slachtoffers die de consequenties van hun onnozelheid niet begrijpen.

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op CITAAT Ronald Reagan . . .

 1. Boike zegt:

  Die filmster had het destijds dus al in de smiezen. En wij toen maar blind geloven in de leugenachtige propaganda, die het NOS-journaal ons over hem voorschotelde.

  Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  Reagan was een echte acteur, kon met aanmoedigende quotes en teksten een meerderheid voor zich winnen, een president die Amerikanen dieper liet nadenken over het leven op het juiste pad, het land veiliger maakte…….zelfs immigranten inspireerde om een toekomst op te bouwen in the good old USofA.
  En dan dat zooitje leugenachtige poseurs bij ons, dat immigranten invoert en (geschoolde) Nederlanders dieper laten nadenken over een veiliger leven ver buiten de EU.

  Geliked door 2 people

 3. Hovawart zegt:

  Een prachtige metafoor ” professionele slachtoffers”, of het tegenwoordig nu minderheden met minderwaardigheidscomplexen zijn of door de Staat gesponsorde ‘ínfluencers’, zelfs zogenaamde BN’ers met een hoop volgers zijn die allen de consequenties van hun onnozelheid niet begrijpen……maar wel willen cashen voor een politiek doel.

  Geliked door 1 persoon

 4. Lot zegt:

  ‘Professionele’, dat betekent toch dat het een beroep is, en dat zij ervoor betaald krijgen om dat werk van slachtoffer ten uitvoer te brengen. Het verbaast mij niets. Dat is allang bekend.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s