5G en grafeenoxide, een levensgevaarlijke combinatie!

(Door: “Elise Nijmegen”)

Zoals u wellicht weet, bestaat er wereldwijd geen enkel wetenschappelijk peer-reviewed onderzoek dat laat zien dat 5G ongevaarlijk is. Wel zijn er stapels onderzoeken en studies gedaan naar de schadelijke effecten van elektromagnetische straling op mens en dier, waaruit blijkt dat het zeer schadelijk is voor mens, flora en fauna.

Hieronder vertelt voormalig “Israëlisch defence officer” Dafna Tachover die directeur is van het project “5G and wireless Harms project of the Childrens Health Defence”, een non-profit organisatie waarvan de voorzitter Robert F. Kennedy Jr. is, daarover, die vastbesloten is om de epidemie van chronische ziektes in kinderen door toxische buitenlucht en stralingen te beëindigen.

Dafna is ook de oprichter van “Wij zijn het bewijs” (We Are The Evidence), een advocaten organisatie voor de verdediging van de rechten van vele volwassenen en kinderen die schade hebben ondervonden van de radiatie van kabelvrije technologie.
(newsvoice.se)

In de onderstaande link vindt u veel informatie over het gevaarlijke 5G.

Net zoals bij de injecties, door vele mensen zonder kritisch denkvermogen ook wel vaccinaties genoemd, is er bij 5G ook sprake van het schenden van de Neurenberg codes. De code van Neurenberg (1947) is namelijk van toepassing op alle experimenten op mensen, en dat geldt dus ook voor 5G. De veiligheid van 5G, net zoals die van de experimentele injecties, is immers niet getest alvorens het op de markt is gebracht. “De vrijwillige toestemming van de persoon is absoluut essentieel” (art. 1). Blootstelling aan 5G zal echter onvrijwillig zijn…

“Als er op voorhand al een reden is om aan te nemen dat proefpersonen kunnen komen te overlijden of gewond zullen raken, mag een experiment niet worden uitgevoerd” (art. 5). De bevindingen van meer dan 10.000 wetenschappelijke studies en de honderden internationale organisaties die hun stemmen laten horen voor vele wereldbewoners, zijn wel degelijk “een reden om op voorhand aan te nemen dat proefpersonen kunnen komen te overlijden of beschadigd zullen raken”.

Ook zien we in Nederland en wereldwijd vele slachtoffers van de experimentele injecties die, zoals nu is gebleken, grafeenoxide bevatten. Dát in combinatie met 5G-straling is dodelijk volgens onderzoekers en doctoren…
(stralingsbewustoldambt.nl)

Ook kan geldrolvorming in het bloed ontstaan, de rode bloedcellen die op elkaar zijn gestapeld ontstaan door verandering in de elektromagnetische straling. De rode bloedcellen worden door de technische of kunstmatige elektromagnetische velden veranderd door met de natuurlijke elektromagnetische velden te infecteren met onder andere als resultaat; het samenklonteren van de rode bloedcellen. Het begin van elektrogevoeligheid en een groot aantal andere ziekten zoals: reuma, trombose, embolie en een infarct.
(stralingsbewustoldambt.nl)

Onderstaand artikel leert ons nog iets meer over grafeenoxide, de gevaren van straling en zeker die van 5G.
(frontnieuws.com)

Mijns inziens is alles wat Den Haag en/of het nieuws ( één pot nat) u vertelt ontzettend ver van de waarheid verwijderd. Dat wat zogenaamd goed is voor u blijkt gevaarlijk te zijn. Dit gevallen kabinet neemt nog steeds beslissingen… Hoe dan? Waarom praat er niemand over nieuwe, eerlijke deze keer, verkiezingen nu is bewezen dat er in America fraude is gepleegd met de stemcomputers. Gebruikten wij niet diezelfde stemcomputers? En wie gelooft er nu werkelijk dat er nog mensen zijn die op Rutte en Kaag stemmen. Personen die ons land kapot maken, u failliet maken, ons onze mensenrechten afnemen, onze kinderen en ouderen niet beschermen en nog vele andere dingen doen die het daglicht niet kunnen verdragen. Kijk alleen al naar wat er in Bodegraven is gebeurd met Joost Knevel en zijn vrienden, die nu niet meer leven. En wat er met Wouter Raadgever is gebeurd, die niet eens een verslag van zijn rechtszaak krijgt… Een gewraakte rechter die gewoon doorgaat…  Bizar!!!

Laten we ons verbinden en organiseren, want wees eerlijk, u wilt toch ook dat toekomstige generaties kinderen in vrijheid kunnen opgroeien. U wilt toch geen discriminatie? Ook geen medische discriminatie? U wilt toch ook geen wereldcommunisme? U wilt toch ook niet langer voorgelogen worden door diegenen die voor óns zouden moeten werken, maar die nu blijkbaar hun ziel verkochte hebben aan de duivel. U wilt toch ook democratie en geen pedofilie? Dit is óns land en wij kunnen laten zien waar een klein landje groot in is. Op de goede manier dan! Maak de patriot in u wakker en vecht vreedzaam mee om onze rechten terug te krijgen en diegenen verantwoordelijk voor deze geplande chaos ter verantwoording te roepen!!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op 5G en grafeenoxide, een levensgevaarlijke combinatie!

 1. Frits zegt:

  Zeg maar Grafsteenoxide. Dan is het voor iedereen duidelijk💉⚰

  Geliked door 2 people

 2. R.C. van Hagen zegt:

  Gelukkig zijn het de beste vrienden van Europa door Rutte in stand gehouden en door Kaag vereerd.

  Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  De mensen moeten bij herhaling Rutte op straat staande houden als hij naar zijn baantje fietst en hem ter verantwoording roepen over zijn wanbeleid. En we moeten echt uit de EU willen we Nederland behouden als vaderland.

  Geliked door 1 persoon

 4. ronjaspers zegt:

  Elise Nijmegen.Goed artikel.Hier een quote die van iemand anders is,wie slaapt in een democratie wordt wakker in een dictatuur.Welterusten.

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  De patriot hangt volgevreten met zijn pilsie op de bank en kijk naar de spelen ,heb een kurken kontje en IQ van 25 en heeft net z’n 2e prikkie gehaald want Rutte, RIVM en het OMT zeggen in de media dat het goed is.

  Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  Forum voor Democratie
  De contracten van #Pfizer met Albanië en Brazilië zijn uitgelekt. De inhoud is SCHOKKEND. Overheden erkennen dat de langetermijneffecten onbekend zijn. Big Pharma aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid.

  https://www.fvd.nl/kamervragen-over-de-uitgelekte-contracten-met-pfizer

  Kamervragen over de uitgelekte contracten met Pfizer

  Deze week lekten de contracten uit die Albanië en Brazilië met de farmaceutische reus Pfizer hebben afgesloten voor de levering van “vaccins”. De overeenkomsten bevestigen ons vermoeden dat overheden wereldwijd, in de waan van een “pandemie”, met de meest krankzinnige voorwaarden akkoord zijn gegaan. Big Pharma bepaalt, de burger betaalt. Er wordt een enorme gok genomen met onze gezondheid, in het bijzonder die van onze kinderen.

  Wat staat er dan allemaal in de contracten?

  Pfizer aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele bijwerkingen. De koper (een overheid) betaalt eventuele schadeclaims als gevolg van bijwerkingen.

  De koper moet van Pfizer erkennen dat de langetermijneffecten van het “vaccin” onbekend zijn.

  De koper moet van Pfizer erkennen dat de effectiviteit van het “vaccin” onbekend is.
  De koper moet van Pfizer erkennen dat er onbekende bijwerkingen kunnen optreden na toediening van het “vaccin”.

  Een (onbekend) apparaat(je) en/of andere technologie valt onder de definitie van het Pfizer-“vaccin”.

  Goedkopere en effectievere medicatie die op de markt komt of al op de markt blijkt te zijn, zoals bijvoorbeeld ivermectine, mag geen aanleiding vormen om het contract op te zeggen. Oftewel: de

  Pfizer-injectie moet hoe dan ook aan de man gebracht worden, zelfs als er veel betere alternatieven zijn.

  Geliked door 1 persoon

 7. Lot zegt:

  BESTE ELISE, IK HOOP DAT JE DE OPMERKINGEN EEN KEER ZAL LEZEN EN EROP ZAL REAGEREN. IK HEB AL EERDER OVER DEZE STEMCOMPUTERS GESCHREVEN, MAAR KREEG DAAR GEEN REACTIE OP VAN JOU! NAMELIJK DAT JE VOOR HET TELLEN! VAN STEMMEN GEEN SPECIAAL PROGRAMMA NODIG HEBT, MAAR DAT OOK KAN IN EXCEL. OOK AL ZOU JE DAAR 1500 PAGINAS VOOR NODIG HEBBEN. DAARNA GRAAG OPENBAAR MAKEN, ZODAT IEDEREEN HET NA KAN REKENEN. EN DE FORMULES KAN CONTROLEREN.
  WIST JE AL DAT KAAG MEER ALS 60% NEPVOLGERS HEEFT OP TWITTER, ALSOF ZIJ NU HEEL POPULAIR IS.
  IK HEB MENSEN IN MIJN FAMILIE DIE NA DE DOCU OP NPO, ZEIDEN WAT GEWELDIG EN OP HAAR GESTEMD HEBBEN. HET KWAM ZO UIT DE LUCHT, DAT IK ER NIET EENS EEN VERDEDIGING VOOR HAD. EN ALS IK EEN PAAR OPMERKINGEN NOEMDE DAN KWAM DAT NIET AAN, ZOALS D66 IS VOOR MEER IMMIGRATIE. DENK AAN JE KLEINKINDEREN.

  Geliked door 1 persoon

 8. Tineke zegt:

  Vreedzaam: Met koffie drinken,hartjes en parapluutjes gaan we de oorlog niet winnen.

  Geliked door 4 people

 9. Lot zegt:

  Elise schrijft over Wouter Raatgever. Hierbij zijn veroordeling 6 maanden onvoorwaardelijk, terwijl er niet eens een persoonlijk van man tot man bedreiging was. Alleen een oproep tot een tribunaal voor de officier.
  https://www.rd.nl/artikel/932687-complotdenker-wouter-raatgever-veroordeeld-voor-bedreiging-en-opruiing
  Dan hier de link van de veroordeling van de stronttaartgooiers op Pim Fortuyn.
  https://www.trouw.nl/nieuws/boete-voor-taartgooiers-naar-wijlen-pim-fortuyn~b1f82d61/
  Vreemd genoeg geen laboratorium onderzoek naar de taarten. Vreemde opmerking geen taakstraf, omdat ze dat toch niet zouden nakomen. Lekker sommige mensen zijn iets meer elitair dan jou, en mogen straffen ontlopen. En dan komen er vanaf met een boete.

  Hoe kun je de politie serieus nemen.
  Ik kom uit een stad waar de officier continue dingen verdraaide en criminelen een hand boven het hoofd hield. Rapporten veranderde. De politie is naar groningen en zwolle geweest om van deze officier af te komen. maar tevergeefs. Heeft 20 jaar geduurd, voordat hij eindelijk schoorvoetend vertrok. In dienst van ene Koch, OOm van Jorritsma? En grote tegenvriend van SOros. Hoe komen zulke onbenullen op zulke posities. Als je die koppen ziet van linkse politici, burgemeester, dan vind ik ze dom.
  En dan roep ik op om de elitaire communistische rascistische overheid en zijn dienaren uit te roken. Steek hun auto’s en huizen in brand. Maak het een baan waar mensen op neerkijken. Werk jij bij de overheid, die leugenachtigheid aldaar en die niemand wil hebben. Zij hebben geen macht verdiend.

  Het enige waar ik wij ons voor moet verontschuldigen is dat wij al 1500 jaar deze communisten hier toelaten in dit land. En nog op de hoogste posities ook. En daarna is het de wereld ingegaan. Derde wereldlanden worden opgeleid in Rusland en DDR.

  Geliked door 1 persoon

 10. pepo Copyright zegt:

  Het viel mij op dat er sinds de invoering van 4G er géén vleermuis meer was te vinden op die plaatsen waar ze vroeger veel voorkwamen.

  En dit is nóg maar een groot zoogdier.
  Wat zijn de resultaten van de kleinere soorten?

  Like

 11. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Artsen zouden tijdens een officieel moment na hun voltooide opleiding een artseneed hebben afgelegd… Die artseneed bestaat uit TIEN voorwaarden. Artsen en doktoren die onvoldoende geteste injecties ‘adviseren’ kunnen worden aangeklaagd omdat zij de artseneed op minimaal drie punten hebben overtreden.

  Geliked door 1 persoon

  • Zeeuwse Babbelaar zegt:

   De eed van Hypocrates heeft tegenwoordig géén enkele waarde meer.
   De moderne artsen zijn indirecte poppenkastpoppen van de Big-pharma maffia.
   Als men maar een x-aantal gestreefde recepten, per jaar voorschrijft…dan is het goed.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s