Aan de baas van het OM

(Door: Jan Dijkgraaf)

Meneer Grapperhaus,

Wilt u de stagiaires bij het Openbaar Ministerie een beetje in toom houden? Gisteren schreef er eentje over de kopschopkakkers uit Het Gooi nota bene in een officiële verklaring het volgende:

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Aan de baas van het OM

 1. leeuw7 zegt:

  De bananenrepubliek Nederland wordt spijtig genoeg door geïnstitutionaliseerde criminele sociopatische psychopaten geregeerd!!Zij hebben te druk met de COVID-19 plandemie dictatuur uit te rollen!!!Het slechtste allooi mensen regeert Nederland momenteel,wetteloze landverraders van het ergste soort in vrijwel alle gradaties van het openbare bestuur met de topcrimineel Mark R .(goede NWO. acteur)als rottigste voorbeeld ooit voor Nederland!

  Geliked door 2 people

 2. Boike zegt:

  “Een ieder die meedoet aan deze digitale heksenjacht moet zich ook goed realiseren dat het noemen en verspreiden van persoonsgegevens van vermeende daders, die nog niet zijn berecht, kan leiden tot strafvermindering.”
  Je moet toch wel een ontiegelijke oen zijn, om het doel van deze exercitie van de demissionaire politiebaas, dat er toch zo duimendik bovenop ligt, “strafvermindering voor de Gooise kopschopkakkers”, niet te doorzien. Sorry, wat is die grappenmaker en schoonmoederknuffelaar toch weer een ontiegelijke grapjas !!! Hé joh, wanneer ga jij die boeven eindelijk eens vangen ???

  Like

 3. bobzelf zegt:

  GENIAAL …. GENIAAL
  EEN WERKELIJKE MASTERCLASS IN HET AFZEIKEN
  WHAHAHAAH

  OOM KAN DIT OOK

  Geliked door 2 people

 4. Dick zegt:

  Een jaar briefjes van Jan in boekwerk en die lezen voordat je de stemwijzer gebruikt levert een opkomst van 10% op in verkiezingstijd.

  Like

 5. Bas zegt:

  Iets anders
  https://www.nu.nl/media/6148621/johan-derksen-wordt-bedreigd-en-krijgt-beveiliging-van-john-de-mol.amp?__twitter_impression=truehttps://www.nu.nl/media/6148621/johan-derksen-wordt-bedreigd-en-krijgt-beveiliging-van-john-de-mol.amp?__twitter_impression=true

  Johan Derksen wordt bedreigd en krijgt beveiliging van John de Mol

  Volgens Derksen zei de officier van justitie hem dat er daar geen mankracht en budget was voor beveiliging, waarop De Mol die voor zijn rekening nam.

  Het is voor Derksen niet duidelijk waarom hij bedreigd wordt. Zelf rakelde hij wel even het incident met rapper Akwasi op, over wie hij vermeende racistische opmerkingen heeft gemaakt.

  Like

 6. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  Laurens:
  OM vindt dat er sprake is van een digitale heksenjacht op de Gooise kopschoppers. Ik vind het vreemd dat er een jongen is doorgeschopt en dat tot nu toe niemand zich uit zichzelf heeft aangegeven, terwijl deze jongens dondersgoed weten wie wat heeft gedaan.

  Like

 8. Bas zegt:

  Moorddadig krapuul krijgt wél beveiliging….?
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1890531840/bedreigingen-na-fatale-mishandeling-mallorca-mogelijk-beveiliging-nodig

  Bedreigingen na fatale mishandeling Mallorca: ’Mogelijk beveiliging nodig’

  UTRECHT – Verschillende personen die worden genoemd in de zaak rond de fatale mishandeling op Mallorca zijn bedreigd, en hebben mogelijk zelfs beveiliging nodig. Het Openbaar Ministerie heeft dat donderdagmiddag laten weten.

  Like

 9. Bas zegt:

  Het is 16 dagen geleden dat Carlo op 14 juli door 8 kopschoppers werd doodgeschopt op Mallorca. Op 15 juli was het tuig halsoverkop weer in NL. Geen enkele aanhouding, geen enkel verhoor vooruitlopend op het vertaalde dossier.
  Er is iets grondig mis
  @Het_OM

  #carloheuvelman

  Like

 10. Harry zegt:

  Die Grapperhaus deugt gewoon voor geen meter .
  Je ziet het al aan zijn kop , zoiets kom je echt niet iedere dag op straat tegen .
  Met zijn christelijke achtergrond heeft ie ook nog de bijbehorende lafheid
  en schijnheiligheid bij zich .
  Liegen kan ie ook prima .
  We volgen deze engerd al een behoorlijke tijd en iedere keer weer bevestigt hij mijn diagnose .

  Like

 11. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ere wie ere toekomt, website GeenStijl heeft niet voor het eerst toch weer een voortrekkersrol in het opsporen en naar buiten brengen van daders en feiten.
  En in dit geval ook de uiterst dubieuze rol die zowel de onderzoeksrechter in Spanje als ons Openbaar Ministerie hebben in deze spraakmakende zaak.
  Dat het nu ontspoort is niet voor het eerst (eerder werd al een Tsjechische ober zwaar mishandeld) en zeker niet voor het laatst.
  Toeristische centra worden al langere tijd geterroriseerd door hordes losgeslagen “jongeren” die lopen te zuipen als tempeliers, denk maar eens terug aan de serie “Oh oh Cherso”.
  En het zijn niet alleen de Nederlandse jongeren die zich hieraan schuldig maken.
  Jaren geleden was ik op vakantie op het Griekse eiland Zakynthos (bekend om de schildpadden) en wij zaten in een heerlijke omgeving, op zeker moment gingen we een kijkje nemen in een wat bekendere toeristische omgeving en kwamen terecht in Laganas alwaar een mens van de ene in de andere verbazing valt, 95% van het publiek zijn Engelse jongeren en die zijn vanaf de late middag tot diep in de nacht volkomen laveloos.
  De lange hoofdstraat is een grote aaneenschakeling van bars en hotels en allemaal proberen ze met hun geluidsinstallatie de omliggende bars te overstemmen, gewoon midden op straat iets tegen elkaar zeggen is onmogelijk, je komt er gewoon niet bovenuit.
  Bier kost een scheet en drie knikkers en daar wordt gretig misbruik van gemaakt.
  Geen wonder dat het regelmatig misgaat.
  Er zijn vele schuldigen aan te wijzen, de ouders die hun kroos ten onrechte vertrouwen maar ook de overheid ter plaatse die deze wantoestanden min of meer gedogen.

  Like

  • Alex Delarge zegt:

   Wat zult u getraumatiseerd zijn door het alcohol en drugsgebruik op Zakynthos. Verschrikkelijk dat een mens daar getuige van moet zijn.

   Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    @Alex Delarge
    Nou dat slaat ook als kut op Dirk, ik beschrijf hoe ik van de ene in de andere verbazing viel door het massale alcoholmisbruik en hoe de plaatselijke middenstand daar mee om denkt te moeten gaan.
    Dat veroorzaakt geen trauma maar het stemt wel tot nadenken.
    Misschien dat u graag deel van de bende uitmaakt maar ik sla mijn beurt over.

    Like

 12. BigLJohn zegt:

  De hogere klasse en de klasse-justitie zijn vier handen op een buik. Waar een ander 10 jaar gevangenisstraf krijgt, krijgen personen van de hogere klasse voor dezelfde feiten 3 jaar cel. Als de ene hand de andere wast worden ze beide schoon. Vandaar dat de Spaanse justitie een raar besluit nam en de Nederlandse justitie opeens geen haast heeft.

  Like

 13. Bas zegt:

  Nog meer kopschoppers, het was in Amersfoort op een ‘feestje’….

  ‘Oog hing los in de kas’

  Twee maanden cel netto.

  Waarom accepteren we als beschaving dit strafrecht?

  https://pbs.twimg.com/media/E7e4RC2WUAYC0WZ?format=jpg&name=large

  Like

 14. Bob zegt:

  Hier wordt het bewijs geleverd dat NL het
  paradijs voor criminelen is en als ze allochtoon
  zijn wordt het luilekkerland.
  Ons rechtstelsel is voor iedereen gelijk, maar voor
  de een gelijker dan voor Jan met de pet of de politicus
  die weggewerkt moet worden.

  Like

 15. Wappieman zegt:

  Als die kale gletsjer echt capaciteiten had , was
  Hij wel CEO van een groot bedrijf geworden .
  Mooi weer spelen van ons belastinggeld ,
  minkukel .

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s