Citaat van Paul Cliteur . . .

(Paul Cliteur)

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Arthur van Amerongen)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Citaat van Paul Cliteur . . .

 1. immigratie-effect: geimporteerde Marokkanen mishandelde Frederique

  Like

 2. Julia zegt:

  Persoonlijk vind ik de reactie van de vader van Frederique wel heel vreemd en zie hem meer als één van die deugmensjes. De dader hoe jong ook dient keihard gestraft te worden. Daders die zich dergelijk buitensporig geweld dienen voor een lange tijd uit de samenleving te worden gehaald. Het idee van de vader doet mij absoluut niet milder stemmen over tuig dat geweld toepast en zal mij niet laten indoctrineren om alles maar zonder meer te accepteren. Voor mij gelden maar twee dingen respect en acceptatie van iedereen en hou normen en waarden in een zeer hoog vaandel. Waarom zou de samenleving zich moeten aanpassen aan zaken die tot op heden alleen maar door de linkse media volop onder de aandacht worden gebracht omdat het een geval van LHBTI is waarom zou de mishandeling van Frederique anders zijn als in elk geval van mishandeling en geweldsmisdrijven waar veel mensen het slachtoffer van zijn. Hoogste tijd om de straffen eens zwaarder op te leggen op dit soort misdadig gedrag.

  Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  De linksmens is uitmuntend in het verzieken van het leefklimaat, zij zijn als een kwaadaardig gezwel in een lichaam !!

  Geliked door 1 persoon

 4. Donald Duck Parkeerd zegt:

  Er staat een uitgebreid verhaal over de vader van Frederique op Geen Stijl, hij heeft onder andere veroordelingen wegens doodsbedreigingen aan een famillie waarbij hij hun kinderen iets zegt aan te gaan doen. Hij staat onder curatele en heeft ook een stichting opgericht genaamd: kinderen van Paul B. de kans dat Frederique in opdracht van haar vader door een Marrokaantje is afgetuigd is gezien het dossier van Geen Stijl een goede mogelijkheid….geld verdienen over de rug van je kinderen, bij deze man niet ondenkbaar. Andermans kinderen doet hij ook iets aan voor geld….

  Trek je eigen conclusies….

  Like

 5. janj zegt:

  Nergens heb ik nog iets gezien of gelezen wie de dader(s) zijn maar ik weet helemaal zeker welke figuren gedachten en meningen erop na houden die door en door slecht en gevaarlijk zijn.
  En een gek praat alles in de positieve richting, welke totaal verkeerde kijk op onze samenleving heb je dan wel niet, of hij probeert zijn verleden op te krikken.
  Homo’s, lesbo’s e.a. mensen zullen nooit meer veilig zijn in dit land en als men helder is, lees maar eens iets over bepaalde boeken en bepaalde samenlevingen dan zie je hoe het hier gaat worden
  en hoe wij ons zullen moeten gaan veranderen t.o.v. nu.
  En dit is geen doem denken.
  Er rest nog enige tijd voor verandering of aanpassing maar daarna is het te laat.
  Wat ik schrijf is gewoon logisch wanneer je bepaalde boeken leest of meningen van mensen die het weten omdat ze ook zo geleefd hebben en nu in het Westen een ander boek erop na houden.
  En kijk maar eens naar een paar landen die eerst veel op Westerse landen, steden leken en hou die er nu uit zien en wat daar heerst.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s