Nederlandse rechtssysteem samengevat in een cartoon . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; EvertOostdam)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Nederlandse rechtssysteem samengevat in een cartoon . . .

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Uitstekend weergegeven. De cartoon dekt de lading volledig.

  Geliked door 3 people

 2. de spijker op zijn kop

  Geliked door 3 people

 3. Jan zegt:

  Dat het slachtoffer de verdachte wordt is wat socialisten doen. Zo zorgen zij er voor dat niemand uiteindelijk nog een aanklacht indient en de roden op hun buurt zeggen dat de criminaliteit door vreemdelingen (lees: import van illegale criminelen) echt niet is gestegen maar dat dit een gevoel is die vooral leeft in de onderbuik van racistische witte mensen.

  Geliked door 1 persoon

  • Knalkopje1 zegt:

   Niet vergeten dat volgens de PC/woke-ideologie iedereen die een witte huidskleur heeft automatisch een racist is. Dat zit in de genen: witte huidskleur correleert met racisme, volgens de woke-idioten dan. En natuurlijk zijn alle witte Nederlanders hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor de slavernij, ook al ligt die 150 jaar achter ons. Het terecht uitgeschakelde Nederlandse liedje op het Songfestival was ook zo woke als de pest. Ik ben ook niet wit, maar blank.

   Geliked door 1 persoon

 4. karton zegt:

  Het “Nederlandse rechtssysteem” ? Dat bestaat helemaal niet !!!! Ik zou daar “staaltjes” van kunnen opsommen maar ik weet dat óók enkele “vijandige” instanties meelezen. (ik zeg dit niet om belangrijk te lijken maar ik word doodziek als men NL een rechtsstaat, democratie of een gaaf landje noemt. Johan Derksen noemde NL een “kut-land”, hij heeft volledig gelijk,)

  Geliked door 2 people

 5. Marijke zegt:

  Helaas maar al te waar.

  Like

 6. Marijke zegt:

  Helaas maar al te waar.

  Like

 7. Jean zegt:

  Correcte weergave van de realiteit heden ten dage, en zeggen dat we nog dieper gaan zakken met al die vreemdelingen met dubbele nationaliteit op publieke posten……
  Er is maar één redding voor onze westerse samenleving en dat is stemmen op PVV, VB, AfD enz. zodat Europa terug komt in Europese handen met Europese normen, waarden én seculiere wetten.

  Like

 8. Knalkopje1 zegt:

  Het is dat laffe addergebroed dat Carlo Heuvelman op Mallorca dood trapte, samen met hun ouders toch maar mooi gelukt dat ze niet aan Spanje worden uitgeleverd. Daar wordt dat uitschot niet vertroeteld en geknuffeld, maar krijgen ze wat ze verdienen. Ongetwijfeld zal de ‘rechtsstaat’ zich weer uitputten in het vinden van verzachtende omstandigheden om het laagst mogelijke flutvonnis uit te kunnen spreken. De advocaten kunnen en zullen waarschijnlijk proberen het slachtoffer de schuld in de schoenen te schuiven en ze komen er misschien nog mee weg ook.

  Like

 9. Cindy Pereira zegt:

  Ik werd ten onrechte beschuldigt van mishandeling. Met politie en OM in actie. Gelukkig had ik een advocaat die alles doorzag.

  Like

 10. Ondanks het mooie programma van het FvD niet op die partij stemmen want ze denken nog te kunnen samen werken met moslims. Dat is het pricipiele verschil met de PVV die absoluut niet met moslims wil samen werken. Ik blijf dus trouw aan de PVV

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s