Hongarije en de “Europese waarden”

(Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

De EU, onlangs door de Britten verlaten, wil onder Duits-Franse aanvoering een imperium worden, dat enerzijds de VS (tamelijk vriendschappelijk), anderzijds China en Rusland (tamelijk vijandig) economisch, politiek en zelfs ook militair effectief tegenstand biedt. Dat in ieder geval zijn de helemaal niet zo geheime plannen en dromen van die EU-fanatici, waarvan er in Duitsland bijzonder veel bestaan. Om dit doel te bereiken, moeten er echter nog veel hindernissen overwonnen en opgeruimd worden. Zoals de regering van Viktor Orbán in Hongarije. Want deze democratisch gekozen en meermaals met grote meerderheden herkozen regering weigert niet alleen hardnekkig, maar zelfs offensief, om zich te vernederen voor de LGBTQ-beweging in het zogenaamde “Westen”.

Dat is in een EU met het lid Luxemburg, wiens minister-president een bekennende homoseksueel is, natuurlijk niet te tolereren. En in een EU, waar de jaarlijkse, op dit moment ook graag mondkapjesloze optochten van de LGBTQ-beweging brede politieke en mediale ondersteuning vinden, vormt de waarden-conservatieve houding van de Hongaarse regering een bijna onverdraaglijke provocatie. Dan telt het niet mee dat het Hongarije was, dat zich in 1956 heldhaftig en ten koste van een groot aantal doden tegen het Sovjet-communisme verhief. Dat het Hongarije was, dat in 1989 het “IJzeren Gordijn” opendeed en zodoende een beslissende bijdrage aan de lente van de volkeren in oostelijk Europa, de ineenstorting van het Sovjet-imperium evenals aan de Duitse hereniging leverde.

Het telt überhaupt niet wanneer de regering op democratische wijze een wet uitvaardigt, die vastlegt waarover tot voor enkele jaren ook in de EU, met uitzondering van piepkleine minderheden, niemand aan twijfelde: namelijk dat de moeder een vrouw en de vader een man is. Ook de vroege seksualisering van kinderen gold tot voor enkele jaren niet als belangrijk, zelfs begerenswaardig opvoedingsdoel. Nu gelden gelijkgeslachtelijke huwelijken, kinderseksualisering en adoptierechten voor homoseksuele en lesbische partnerschappen als “Europese waarden”, die bij de niet-erkenning desnoods met de uitsluiting uit de EU bestraft moeten worden, zoals de Nederlandse minister-president met het oog op Hongarije onlangs voorstelde en daar applaus voor kreeg.

Orbán heeft daarop gereageerd met de aankondiging in Hongarije een referendum over de door de EU-leiding bekritiseerde wetten te houden. Hij wil in de beste democratische traditie het volk dus laten beslissen. Niet pas sinds de Brexit veroorzaken zulke aankondigingen in Brussel uiterst onaangename gevoelens. In het imperium, dat daar zowel als in Parijs en Berlijn wordt nagestreefd, is geen plaats voor referenda. Want de Europese volkeren dienen niet zelf hun lot te bepalen, maar hun lot dient door een neo-feodale “elite” uit politiek, economie, leger en media gestuurd te worden. In de dromen van het EU-imperium is veel plaats voor LGBTQ, maar geen plaats voor democratische politici zoals Orbán en die waarden, die van Europa een betere plek op de aardbol gemaakt hebben.

Bron:
pi-news.net
Door: Wolfgang Hübner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Hongarije en de “Europese waarden”

 1. vangie1206j zegt:

  Ik hoop dat Victor Orban nooit zal buigen of toegeven aan viezerikken en schoften uit Brussel.

  Like

 2. Qvic zegt:

  De as van Duitsland/Frankrijk is een beetje voorbarig, want officieel is Duitsland nog steeds bezet gebied sinds einde van de 2e wereldoorlog en behoort toe aan Amerika. Dat zelfde geldt voor Nederland. Aangezien Amerika geen deel uit maakt van de EU. Kan de EU onmogelijk bezette gebieden van andere landen toe eigenen om zo een grotere macht over meerdere landen uitoefenen. Daar de EU zelf een organisatie is zonder land en volk, kan het juridisch gezien geen staatsrechtelijke erkenning hebben. Dat is alleen weggelegd zijn voor een soeverein land met een grondwet.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Oprotten met die EU dictatuur !! NEXIT !
  1 stel dictators in Den Haag is meer dan zat !!

  Like

 4. koddebeier zegt:

  “Europese waarden” ??????? Welke waarden ??? Het is een sample without value !

  Like

 5. ronjaspers zegt:

  De satanische globalistische elite willen alles wat god geschapen heeft verwoesten met hun NWO agenda.Alles wat al eeuwen lang normaal is,man vrouw kinderen gezin moet kapot met die smerige LBGTQ agenda.Ze zijn al jaren bezig om kinderen onder de 18 jaar te vergiftigen met die smerige LBGTQ agenda met als doel om pedofilie te legaliseren met kinderen van alle leeftijden.

  Geliked door 1 persoon

 6. Hans M zegt:

  Rutte en consorten moeten hun grote bek houden. Zorg eerst maar eens dat NL op orde is alvorens andere landen de maat te nemen. We zitten hier met een stelletje incapabele hypocrieten opgescheept. Van Orban kunnen ze nog wat leren want die verkwanseld zijn land tenminste niet aan Brussel. Rutte tekent voor alles blind bij het kruisje en heeft schijt aan de NL bevolking.

  Like

 7. Ton Ruygrok zegt:

  In EU geen plaats voor een Orban maar wel voor een Goebbeliaanse brallert als die ongelofelijk leugenachtige Nul van een rutte.
  Dat zegt niet iets over de EU dat zegt er Alles over..!
  Ton

  Like

 8. Jan zegt:

  Gadverdegadver. Een duidelijk voorbeeld hoe geestesziek socialisten zijn

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s