STOP ISLAM!!!

Je zou wel eens moslim kunnen zijn als je gelooft dat het in brand steken van een boek erger is dan het in brand steken van een vrouw om je eer te beschermen.

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron (via Twitter; “Ben the Man“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op STOP ISLAM!!!

 1. Angélica de Sancé zegt:

  O help, wat een afschuwelijke foto…

  Confronteer iedereen ermee die de islam verdedigt of durft te beweren dat ‘de islam al 2000 (!) jaar bij Europa hoort’ zoals Frans Timmermans deed vanuit z’n grote naïviteit. Dat zo iemand een Europese ‘leider’ kon worden…

  Waarom hebben de geallieerden eigenlijk tegen het nazisme gevochten als het vervolgens een halve eeuw later massaal wordt geïmporteerd? Dan zingt jong en oud: https://www.youtube.com/watch?v=ylZqvNHRHzI

  Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   Geliked door 2 people

  • Leo 1 zegt:

   Beste, het Nazisme is indertijd bestreden en verdreven, echter het Fascisme is gebleven.
   ( Het Fascisme is een Italiaanse uitvinding, destijds door Ome Adolf mede overgenomen )

   Geliked door 1 persoon

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Daar zijn wel wat antwoorden op te geven Angélica
   Je moet al zien dat een lijer als Frans Timmermans in zijn hele leven nog niks fatsoenlijks gepresteerd heeft buiten een hele hoop slap geouwehoer.
   Zoals hij overigens nog steeds doet.
   De vraag waarom de geallieerden ons bevrijd hebben was omdat de grote banken wel een flinke winst zagen in een oorlog en liefst een hele grote.
   De enige winnaars van oorlogen zijn namelijk altijd de financiers.
   Eerst hebben de grote jongens Hitler gefinancierd en later de geallieerden dus was de winst dubbel op.
   Dat gebeurd overigens nog steeds en met trekpoppen als Bush was het bijvoorbeeld makkelijk om een oorlog te beginnen in het midden oosten.
   Veel mensen weten die connectie niet te leggen maar je hoeft niet echt een Einstein te zijn om dat hele spel te doorzien.
   In ieder geval is altijd de einduitslag van welke oorlog dan ook dat Jan Lul het slachoffer is en weggezet wordt als held (niet als idioot die zich voor het bankenkarretje liet spannen) En dan nog een speldje opgeprikt krijgt, en trots dat ze zijn zonder erbij te bedenken dat er zoveel doden en zwaar verminkten zijn over gebleven.
   Het volk is nou eenmaal niet slimmer!!!!!!

   Geliked door 1 persoon

  • Blaffertje zegt:

   Is helaas de harde realiteit Angelique.
   Als zij niet doet wat hij wil, dan heeft hij het recht haar op deze manier te straffen volgens de shariawet.
   Dit is vooral in trek bij die gore Somaliërs.

   En zo zijn er nog veel meer van dit soort gruwelijke straffen in de sharia wet.
   Denk ik aan het stenigen van kleine meisjes van 7 en 11 omdat ze een man hebben “verleid”.
   En kind van 7!!!
   Die wil alleen maar met poppen spelen maar niet met de lul van zo’n oude zak.
   Excuzes moi voor mij taalgebruik maar ik word van de gedachte alleen al piswoest.

   Ze graven en kuil, stoppen dat kind er in, gooien de kuil weer dicht zodat alleen haar hoofd er bovenuit steekt en dan stenen gooien tot dat ze dood is.
   Dat doet vreselijk pijn en duurt heeeeel lang.

   Geliked door 1 persoon

 2. Wappieman zegt:

  En als je dat vind , dien je direct geruimd te worden .

  Geliked door 1 persoon

 3. Dick zegt:

  Mss naar wat artikelen van Christian Prins David Wood e.a. verwijzen op YT.
  Waar gehakt wordt gemaakt van de profeet koran en hadits (leven vd profeet)

  Geliked door 2 people

 4. Angélica de Sancé zegt:

  ‘3 bloggers vinden dit leuk…’ Nee, ze vinden het verschrikkelijk maar ‘vinden dit artikel lezenswaardig en de plaatsing ervan belangrijk’. Het is een nieuwsbericht en bedoeld om de verschrikkingen die geloofswaanzinnigen teweeg kunnen brengen, bekend te maken. Hopelijk is het mogelijk om de standaardzin [vinden dit leuk] te veranderen in [willen dit artikel delen]

  Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   helemaal mee eens. Ik vond [ vind ] het soms ook genant om onder zo’n artikel* aan te tikken, maar ’t gaat om de inhoud…….

   Like

  • Lot zegt:

   En dan te bedenken, dat ik nog NOOIT een moslim heb gehoord die steniging en andere daden afkeurt. Zelfs niet van daden die niet horen in het boek, zoals vrouwen genitaal afsnijden.
   Waar zijn al die moslims, die dit afkeuren? Iemand?
   Kan het hen wat schelen?
   Moeten wij het voor hen doen, en hen op een barbaarse wijze bestraffen? DAt willen ze toch of niet?

   En waarom moeten onze koeien buigen in de voorpoten, en groeten allah om hen genadig te zijn, waar bij de slachting hun keel wordt doorgesneden, OP MIDDELEEUWSE MANIER. Vroeger hadden wij daar elektrische apparaten voor die een schok gaven. Waarom moeten wij ons aanpassen aan hen.
   Waar is de PVV over deze zaak? Weg met de islam. Alle islam gebruiken worden in de ban gedaan, doe je maar thuis, of neem je eigen voedsel mee, doen wij nederlanders al jaren vanwegen geldgebrek. En belief je het niet, dan ga je maar in een echt moslim land wonen.

   Worden de steden nog ooit blanker? Iemand? Ik denk van niet. Hoe komt het dat linksen buitenlanders halen om te integreren, terwijl zoveel nederlanders al weggetrokken zijn uit de steden, juist vanwege deze derde wereld inkomst. Al sinds de jaren 70 gaat dit zo.
   En op gegeven moment vergeten ze de buitenlanders, wonen ze in een ander deel van het land, en stemt het kind groenlinks, omdat het niet weet waar het over praat. NEe hoor niets mis met die buitenlanders…. ik heb er geen last van… wat een huichelaars

   Waarom zien de linkse mensen dit niet, dat wij nederlanders niet tussen die mensen willen wonen, omdat die mensen namelijk helemaal niet zo aardig zijn. Niet in hun land, en niet alhier. Dat wij allang vertrokken zijn.

   Geliked door 2 people

 5. Bas zegt:

  Oorverdovende stilte van Black Lives Matter!

  Islamitische terroristen doden bijna 3.500 Nigeriaanse christenen, vallen 300 kerken aan in 200 dagen

  Waar zijn de media? Waar is de verontwaardiging! Er vindt een genocide plaats en de wereld zwijgt.

  https://www1.cbn.com/cbnnews/cwn/2021/july/islamic-jihadists-kill-nearly-3-500-nigerian-christians-attack-300-churches-in-200-days

  Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  Waarom zwijgen #Feministen over de #Izzlam en eerwraak voorgeschreven in Korrraan ?????

  Beroemde Italiaanse radiopresentator slaat links: het is geen ‘eerwraak’ – het is de islam

  Eerwraak is het product van een mannelijke chauvinistische samenleving die zijn rechtvaardiging vindt in de korrraan en de izzlamitische traditie. (Feministen zijn STIL)

  Like

 7. Bas zegt:

  Taliban nemen jong meisje met geweld weg ondanks protesten terwijl donkere dagen terugkeren voor vrouwen in islamitisch Afghanistan.

  De Taliban hebben Afghanen opgedragen een lijst te verstrekken van meisjes boven de 15 jaar en weduwen onder de 45 jaar voor seksslavernij en huwelijk met hun ‘strijders’.

  Geliked door 1 persoon

 8. Bas zegt:

  Speakers corner Londen

  Sharia London: Christelijke vluchtelinge Hatun Tash neergestoken terwijl zij Charlie Hebdo T-shirt droeg

  Hatun laat de wereld zien hoe onverdraagzaam en gevaarlijk de islam is voor een liberale en vrije natie. Wanneer zal links STOPPEN met het aanmoedigen van deze aanvallen?

  Geliked door 1 persoon

 9. Bas zegt:

  Islamitische migranten: verwesterde moslimvrouwen ‘moeten sterven – stenig ze, gebruik een mes’

  Waarom verwelkomt een land migranten die geloven in het vermoorden van meisjes, seks met kinderen en zelfs gedwongen huwelijken met kleine meisjes vanaf zes jaar?

  Zie de volledige video: https://rairfoundation.com/islamic-migrants-westernized-muslim-women-must-die-stone-them-use-a-knife-video/

  Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  Sharia GB

  “Elke vrouw ZAL bedekt zijn – van top tot teen – anders haalt de politie ze op”

  “Je bevindt je in een situatie waarin je moet leven als een staat in een staat … totdat je het OVERNEEMT”

  “…word zo’n KRACHT, dat de mensen zich gewoon aan je onderwerpen – HANDEN OMHOOG”

  Geliked door 1 persoon

 11. Bob zegt:

  Sodom e Gamorra wordt opnieuw
  opgestart.

  Geliked door 1 persoon

 12. BigLJohn zegt:

  ….het in brand steken van een boek (de Koran natuurlijk) erger is dan het in brand steken van een vrouw….En zo worden onze vrouwen ook door hun bekeken. De Islam kan alleen gestopt worden met grof geweld. Iedere ander methode zal falen.

  Geliked door 1 persoon

 13. ronjaspers zegt:

  Er gaat al lang een getal rond dat de islam in hun 1400 jarig bestaan verantwoordelijk is voor 270 miljoen doden.Dit klopt (helaas) niet,alleen al in india 400 miljoen doden,ik kom dan uit op 590 miljoen doden.En dan heb ik het nog niet over de miljoenen slaven.

  Geliked door 2 people

 14. Ravian zegt:

  Eer, of honour op zijn Engels, is iets goeds, en daar heeft dit plaatje niets mee van doen.
  Als je als “man” weerloze vrouwen en kinderen meent te moeten martelen en verminken om je “eer” hoog te houden dan ben je gewoon een enorme lafaard, dan ben je een ongeciviliseerd beest, en niet meer dan een hoop stront.
  En een “religie” (lees ideologie) die dit soort gedrag goedkeurt en aanmoedigt is niets anders dan een morele beerput waar stront zich in thuis voelt.
  Dat is de “culturele verrijking” die de islam brengt; een enorme bak stinkende stront die alles waar het mee in aanraking komt ook in stinkende stront verandert.
  Hoe eerder we die viezigheid opruimen hoe beter, want elke dag die we wachten levert meer vernielde vrouwen en kinderen op zoals hierboven afgebeeld.
  Het wordt hoog tijd de islam te erkennen als de beestachtige kwaadaardige ideologie die deze is en deze voorgoed te vernietigen.

  Geliked door 3 people

 15. Bas zegt:

  Deze 27-jarige Afghaanse vrouw werd gestenigd en vermoord door een groep moslims omdat ze door imams ervan werd beschuldigd de Koran te hebben verbrand.
  Dit is ook waar mensen onder de Taliban mee te maken zullen krijgen.
  #Afghanistan

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s