Aan de Staatsomroep

Beste Staatsomroep,

Gisteravond zat Hoofdofficier van Justitie Rutger Jeuken (foto) bij jullie ‘journalistieke talkshow’ Op1. Ik dacht dat de presentatoren van dienst, Margje Fikse en Kefah Allush, hem het vuur aan de schenen zou leggen vanwege het labbekakkerige gedrag van het OM in de zaak van de Gooise kopschopkakkers die Carlo Heuvelman hadden doodgeschopt.

Die kopschopkakkers waren namelijk na hun aanslag op Carlo eerder naar Nederland gevlucht en liepen al twee weken vrij rond, zodat ze hun verhalen op elkaar konden afstemmen en geprept konden worden voor de verhoren. Ook nog nadat de Spaanse onderzoeksrechter (zogenaamd geheel op eigen initiatief) het Nederlandse OM had gevraagd om het onderzoek en dus de berechting over te nemen.

Hoe zag het ‘vuur aan de schenen’ er gisteravond uit?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Aan de Staatsomroep

 1. justitie heeft al talloze malen blijk gegeven niet objectief te zijn. Daarbij voert men allerlei drogredenen aan om haar subjectiviteit te maskeren. Zal nu ook wel weer zo zijn maar zonder dat outsiders hier de vinger op kunnen leggen. Geen bewijs dus, alleen aannames. justitie zal hier tevreden over zijn. 1 geval wil ik noemen en dat zijn de misdrijven van de zoon van burgemeester halsema van amsterdam, namelijk verboden wapenbezit en een inbraak. Dit alles met voldoende bewijs, edoch geseponeerd door justitie vanwege “baldadigheid”. Dit is nu een schoolvoorbeeld van meten met 2 maten. Als dit een arbeiderszoon was overkomen zat hij nu al tot zijn meerderjarigheid in een jeugdgevangenis, met een strafblad voor de rest van zijn leven. (een strafblad waardoor veel maatschappelijke deuren voor een carrière, gesloten blijven)

  Geliked door 2 people

 2. Donald Duck Parkeerd zegt:

  …lijkt me dat Spanje eerst om uitlevering vraagt om VERDACHTEN te kunnen horen en zo de schuldvraag te kunnen formuleren.
  Als Spanje Nederland vraagt om het verder af te handelen dan is dat heel vreemd, want er is immers nog geen duidelijkheid over een misdrijf gepleegd IN Spanje.
  Als Spanje aan de hand van video beelden al een oordeel heeft gemaakt over de verdachten en verdere afwikkeling aan Nederland overlaat dan is verdere rechtsgang overbodig want dan zit de politie op de stoel van de rechter. Dan is terugsturen de enige logische optie.

  De logische weg is onderzoek en rechtsgang in Spanje, met een deel uitzitten van straf in Nederland. Met het volledig in Nederland behandelen van de zaak is een vrijbrief om te moorden afgegeven.

  Hier is geen logica in rechtsgang maar wel in persoonlijk belang. Als de waarde van een mensenleven ligt in de rijkdom van de moordenaar dan hebben we geen politie meer nodig, enkel miljoenairs….

  Like

 3. Boike zegt:

  Als Justitie zo ontzettend moeilijk doet en zo vreselijk kronkelt en zelfs de demissionaire minister van de sorry grapjes zich er ook al mee heeft moeten bemoeien, dan slaan bij mij alle radertjes van mijn naprakkedenkizeerverstand op hol. Dan vraag ik bij mezelf af, wat er aan de hand zou kunnen kennen zijn. Waarom toch al die moeilijke toestanden en geheimzinnigheid ??? En dan komen er zomaar opeens allerlei rare gedachtenkronkeltjes bij mij op. Zou er onder die kopschopkakkers wellicht een kakker van heule hoge komaf kennen zitten, die ze absoluut uit de publiciteit willen houden ??? Misschien wel een bastaard, die Opa zou zeggen tegen de deugniet prins ??? Zou zomaar kunnen kennen zijn, nietwaar. Tja, ik ben nu eenmaal behept met een heule ruime fantasie. Als in een land leugens en bedrog regeren, gaan mensen fantaseren !!!

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Wat een land, om kotsmisselijk van te worden !!!

  Like

 5. saddy zegt:

  Nederland een bananenrepubliek?
  Dat niveau halen we al lang niet meer.

  Waar schrijver ook even op had moeten wijzen denk ik is het continue: publiek gaat zelf actie ondernemen, publiek zet bepaalde dingen op internet, straks gaat publiek zelf de daders opzoeken enz. Het is nl zo ontzettend duidelijk dat er redenen bedacht moeten worden voor de komende censuur-wetten.
  Daarom verzinnen journalisten ook steeds nieuwe “bedreigingen” tegen zichzelf. Peter de vries was toch ook direct geweld tegen journalisten terwijl het in werkelijkheid om een probleempje tussen criminelen ging?

  Like

 6. R Thomasson zegt:

  In 1956 werd het best seller Compulsion (dwang) van Meyer Levine uitgegeven. Het ging over twee rijke jongens die in de jaren ’20 een kind hadden ontvoerd en vermoord. Dat deden ze puur om te bewijzen dat zij een volmaakt misdaad konden plegen. De groep miljonairszoons uit het Gooi, die Carlo Heuvelman hadden VERMOORD, deden dat ook uit verveling en noodzaak tot tijdverdrijf. Zij gingen de straten van Mallorca struinen puur om slachtoffers te vinden- en als het kan, ze te vermoorden. Zover men weet, zij hebben Carlo Heuvelman en zijn vrienden zonder reden en zonder aanleiding aangevallen. Dus, een aanval met voorbedachten rade. Men kan hier spreken over moord- en geen doodslag! Het is aan te nemen dat na de moord, zijn ze met een gecharterd privévliegtuig naar Nederland gevlogen- en niet met een reguliere luchtvaartmaatschappij. Het kan ook zijn dat zij deze vliegtuig al bij voorbaat hadden geboekt. Zij wisten – net als iedereen – dat wegens de Corona is het zeer moeilijk last minute ticket te boeken; met alle Corona maatregelen en het voorleggen van negatieve PCR tests. Zij rekenden erop (nog steeds) dat zij onderuit kunnen komen. Tot nu toe kan men ze geen ongelijk geven. Media stinkers zoals Alush en Fikse zoeken naar verzachtende terminologie voor de gruweldaad …doodslag, toevalligheid enz. Als men luistert naar Hoofdofficier van Justitie wordt het duidelijk dat er alles wordt gedaan om deze jonge rijke roofdieren te beschermen. Op dezelfde wijze werden destijds Joran van der Sloot beschermd, en later Sywert van Lienden. Dus waarom zij dan niet? Zeker met invloedrijke ouders? Men wacht af totdat de boze rotzakken op Facebook, Twitter en Instagram zijn gekalmeerd, en de dood van Carlo Heuvelmans wordt oud nieuws.

  Like

 7. ronjaspers zegt:

  Ik voel een zoveelste doofpot aankomen,en een taakstrafje.De ouders van deze moordenaars zijn rijk,met geld is alles te koop zelfs (on)gerechtigheid.

  Like

 8. Julia zegt:

  Op1 sorry dit is een links propaganda programma dat voor mij überhaupt het kijken niet waard is. Als ik al die ja knikkers en linkse idioten en presentatoren (?) al zag had ik er meer dan genoeg van. een Staatsprogramma en niet objectief een programma uitsluitend geschikt voor linkse deugmensjes maar voor een weldenkend mens geen enkele toegevoegde waarde en nodeloze tijdverspilling. In ieder geval heb ik er weer eens niets aan gemist.

  Like

 9. Ravian zegt:

  Als de kopschoppers de zonen van Henk en Ingrid waren geweest, en het slachtoffer de zoon van de heer Jeuken, dan hadden de zaken er inmiddels heel anders voor gestaan vermoed ik zo.
  Dit is gewoon klassenjustitie, en dat is helaas inmiddels heel gewoon in Nederland bananenland.
  Vrouwe Justitia heeft niet enkel geen blinddoek meer voor, vrouwe Justitia heeft helemaal niets meer aan, en ligt wijdbeens op haar rug voor het grote geld.
  In de volksmond noemen we zoiets een hoer, en Jeuken is haar pooier.

  Like

 10. BigLJohn zegt:

  Jeuken heet die vent ? Ik kreeg al een vervelende jeuk terwijl ik dit onsmakelijke verhaal las. Spanje die er in eerste instantie op gebrand was om die klerelijders zelf te berechten draaide ineens als een blad van de boom om (omgekocht ?) en gaf Nederland de bevoegdheid de daders te vervolgen. Niet nadat er een hele tijd aan vooraf was gegaan. Wat de Nederlandse justitie betreft, ook die hebben ineens geen haast. Het zal toch niet zo zijn dat die smeerkezen hier goed mee wegkomen Wat klassenjustitie; bestaat !.

  Like

  • Dat er in nederland klassejustitie is en er met meerdere ongelijke maten wordt gemeten staat als een paal boven water. Jaren geleden deed de Cornhertliga een diepgaand onderzoek naar strafoplegging in nederland . Conclusie als voorbeeld. Een bouwvakker wordt zwaarder gestraft dan een ondernemer, voor hetzelfde feit. Neem Joep van de Nieuwenhuize, grootschalige malversaties met miljoenen, in de RSV-affaire. 6 jaar gevangenisstraf opgelegd gekregen maar hij heeft nog geen 1 dag achter de tralies gezeten. De schipholaffaire met rechter Kalbsfleis. Hij bleek belangen te hebben in de grondaankoop en vonniste in eigen voordeel. Kijk naar de zaak tegen Geert Wilders over zijn “minder.minder . marokkanen”. Opstelten zegt van niets te weten, heeft zich niet met die zaak bemoeit, de leugenaar. Achter de schermen werd het nodige bekokstoofd. En zoals goede rechters betaamt, werd datgene in de zaak tegen Wilders wat krom was, met een stortvloed van juridische argumenten/leugens, recht getrokken. Recht met hoofdletters in nederland, het bestaat niet, er zijn alleen belangen van mensen die op de achtergrond, het globalistische groot-kapitaal beheren en vermeerderen over de ruggen van de gewone mensen.
   Die globalisten streven naar absolute macht, kost wat het kost. De nl.politici proberen daar een graantje van mee te pikken door de globalisten stroop om de mond te smeren zoals het door rutte opgevoerde afschaffen van de dividendbelasting. Maar, niets voor niets en voor wat hoort wat. Daar rekent rutte op na zijn premierschap.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s