Empathie voor de burger is mondiaal uit het politieke beleid geschrapt

(Door: „Elise Nijmegen“)

In onderstaande video, Engels ondertiteld, hoort u meer informatie van Ricardo Delgado Bioestadistico over magnetisch grafeenoxide in de covid-19 injecties en hoe die de mensen veranderen in superconductors voor 5G, de vierde technische revolutie… Het potentieel voor lichamelijke schade is enorm. Mijns inziens zouden alle 5G masten sneller afgebroken moeten worden dan dat ze zijn opgezet! Een 5G-vrij soeverein Nederland!
rumble.com

Microbioloog Sucharit Bhaki sprak bij de opening van een symposium georganiseerd door “Doctors for Covid Ethics”. Hij zei: „Empathie is de basis voor een vreedzaam leven en geluk. Om oorlog te voeren moet empathie onderdrukt worden. De oorlogsstokers hebben drie middelen tot hun beschikking om dit doel te bereiken: Geld, bedrog en angst. Op een gegeven moment zullen de mensen zich realiseren dat de wereld is gevoed met een narratief dat is gebaseerd op een duizelingwekkende reeks schaamteloze leugens.“ Bhaki doet een beroep op mensen om op te staan en zich te laten informeren. “Omwille van onze eens zo mooie wereld, omwille van onze kinderen, omwille van de toekomst van de mensheid.“
frontnieuws.com

Onderstaand stuk heeft als titel: we leven in een fraude van ongekende omvang. En dat is ook zo natuurlijk.

Onze volksvertegenwoordigers in de Tweede Kamer, op een vijftal na, hebben hun ziel verkocht en werken nu voor buitenlandse dictatoriale instituten zoals de EU, het WEF, de WHO en de VN. We leven in een omgekeerde wereld, waarin het abnormale aan u wordt voorgeschoteld als zijnde iets goeds of normaals. Biomassa industrie, te krankzinnig voor woorden gewoon, bossen kappen en die dan vervolgens opstoken. 5G-masten installeren die schadelijk zijn voor de gezondheid van de mens, dier en flora, heel bizar. Alles vol zetten met windmolens die SF6 gas lekken… Massa-immigratie in Nederland, het is hier zeker nog niet druk genoeg en we wachten gemiddeld al 15 jaar op een huis. Ik vraag u, wie zijn die dwazen die dit soort dingen bedenken? Maar ik dwaal af. Onderstaand artikel gaat over de corona-hoax, de fraude die er gepleegd wordt door de cycli van de PCR-test te verhogen en zo valse positieven te “kweken”, iets dat de “pandemie” in stand houdt…
dissident.one

En ook de media werken mee met de politiek, van hoor en wederhoor is geen sprake meer, kijk maar naar Joost Knevel die vaak in de kranten staat, maar die nog nooit een interview heeft gegeven aan desbetreffende kranten… De media zwijgen hardnekkig over de ongekend grote aantallen sterfgevallen (18.928 alleen al in ongeveer de helft van de EU) en ernstig letsel ( 18 miljoen) die optreden na de injecties – die zich nog in een experimentele fase bevinden en zelfs nog niet fase drie proeven hebben afgerond. De onwetende naïeve verkeerd voorgelichte burger is het experiment…

We zijn, zo laat het artikel terecht weten, getuige van een wereldwijde genocide en de uitvoering van een plan om de wereldbevolking te doen krimpen. Nooit eerder in de moderne of zelfs oude geschiedenis hebben regeringen over de hele wereld eensgezind gehandeld om een medische procedure aan hun bevolking op te dringen en alle tegenstanders die alarm proberen te slaan, onder wie tienduizenden artsen en wetenschappers, het zwijgen op te leggen.
stichtingvaccinvrij.nl

Gelukkig worden steeds meer mensen wakker en komen in actie tegen deze mondiale tirannie waaraan de Nederlandse overheid meewerkt. Alle wetten in Nederland moeten getoetst worden aan de SDG-doelen van Agenda 2030 van de Verenigde Naties door middel van een SDG-test. Wist u dat? Dat de VN in samenwerking met de WHO en het WEF onze zogenaamde “Nederlandse volksvertegenwoordigers” in Den Haag dicteren?

Het is aan ons om voor verandering te zorgen aangezien we toch allemaal willen dat de kinderen in Nederland, alle kinderen, veilig zijn en onbezorgd en vrij kunnen opgroeien? Dat pedofilie, satanisme en salafisme, zaken die kinderen schade toebrengen, uit Nederland verdwijnen?

We willen toch allemaal dat de politie er weer is voor de burgers en niet, zoals al jaren het geval blijkt te zijn, er is om politici en andere beleidsmakers te beschermen die op een ongezonde manier van kinderen houden? Het zou toch normaal moeten zijn dat als je misbruikt bent door wie dan ook je daar aangifte van kunt doen? Dat je, als je weet wie jou iets aangedaan heeft, je ervan uit mag gaan dat dat dan ook onderzocht wordt door de politie?

Laten we er samen voor zorgen dat de Nederlandse overheid weet dat er een einde is gekomen aan hun krankzinnige globalistische beleid, dat we vreedzaam maar met standvastige zekerheid Nederland weer Nederland gaan maken en dat de schuldigen die mensen zonder gegronde reden hebben opgesloten, zonder geldige reden failliet hebben laten gaan en mensen zonder toestemming injecteren met een experimentele injectie, dus daarmee de Neurenbergcodes overtreden, gestraft worden!

Door:
„Elise Nijmegen“
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Empathie voor de burger is mondiaal uit het politieke beleid geschrapt

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Elise zou beter moeten weten.
  Empathie heeft dat gajes alleen voor hun eigen knip dan wel bankrekening.
  Dus zou Ik als Ik haar was haar artikelen eens vanuit een ander oogpunt gaan schrijven.

  Like

 2. Marc zegt:

  ‘… , op een vijftal na,…’

  Elise, ga mij nou niet vertellen dat Wilders voor de EU, VN en WHO werkt.

  Like

  • LUCIA zegt:

   @ Marc check de PVV’s stemgedrag maar eens voor vaccinatie van kinderen gestemd en voor medische apartheid middels vaccinatiepaspoort, de man heeft daardoor en ook voor zijn harde lockdown roepen voor mij afgedaan !!!

   Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  Ik ben bang dat het al te laat is, de knoppendraaiers kunnen zonder een gigantisch gezichtsverlies niet op hun besluiten terugkomen, dat zie ik een man als Rutte niet opbrengen en als de kapitein van ons schip van staat dat niet kan wie dan wel? De stupiditeit viert hoogtij en massa van de mensen is te dom/laf er iets tegen te doen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Janman zegt:

  In het het verleden heten dat klassen , bestuurders en de arbeiders, en dat was al diverse, en nu is superconductors diversiteit , en dat heet dan indentiteitspolitiek onze bestuurders staan achter de progress-regenboogvlag die je dan de mogelijkheid geeft om je in één van de kleuren te kristalliseren, behalve in arbeider of hetero en blanke , en dat noemen ze dan diversiteit dat heeft niks te maken met het dierenrijk en plantenrijk , ze planten liever windmolens dan bomen en het liefst Hollandse in Afrika en een orang-oetan op de Noordpool en lucht verkopen maar dat hoort bij de handelsgeest, en dat heet dan globalisering en is dan uitgevonden door de progressief-liberale maar dan van God los die abstractie kan we niet meer aan , want alles ligt al buiten ons toch.?

  Like

 5. ronjaspers zegt:

  Dat is al decennia lang zo,politici zijn leugenaars en politiek is list en bedrog.Wie slaapt in een democratie wordt wakker in een dictatuur,deze quote is niet van mij.

  Like

 6. Knalkopje1 zegt:

  Virologe Marion Koopmans laat haar masker definitief vallen. Ze wil de coronamaatregelen permanent handhaven tegen o.a. de griep. Hier is de link die naar het voorstel van deze China-adept en fascistische heks leidt:
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/08/marion-great-reset-koopmans-pleit-voor-een-nieuw-normaal-de-vraag-is-gaan-we-griepdoden-niet-meer-accepteren/
  We moeten ook geen griepdoden meer accepteren. Dat betekent: mondkapjes, 1,5 m, vergrendeling (lockdown) enz. Het nieuwe normaal PERMANENT van kracht. Je moet alleen al weten hoe slecht eindeloos afstand houden voor het menselijk welzijn is. Lang leve het nieuwe fascisme! Koopmans kan dan wel een wetenschapper van formaat zijn, maar ze is ook een aanhanger van totalitaire systemen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s