Imam: „Christelijke vrouwen zijn onze seksslaven“

(Vertaling: E.J. Bron)

Ze verkrachten jullie dochters en maken ze zwanger. Er is dus geen reden om verbaasd te zijn.

Ali Hammuda, imam van de moskee in Cardiff, Wales, waarin drie islamitische terroristen gebeden hebben en daarna naar Syrië zijn vertrokken om voor de „Islamitische Staat“ te vechten, verklaart tijdens een preek tegenover islamitische kinderen en jongeren hoe men zou moeten omgaan met niet-islamitische vrouwen.

Er wordt geleerd dat moslims seksslaven kunnen hebben. En dat „ongelovigen“ naar believen verkracht kunnen worden zodra ze „gevangen genomen“ zijn. Daarom is het niet verrassend dat bijvoorbeeld in het Verenigd Koninkrijk islamaanhangers massaverkrachtingen op jonge Engelse meisjes begaan.

Zulke islamaanhangers komen ook met boten en via de Balkanroute naar Italië. Ieder jaar komen er tienduizenden jonge moslims op deze manier naar Europa.

En twijfel er niet aan: ze komen vanwege jullie dochters…

Bron:
unser-mitteleuropa

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

36 reacties op Imam: „Christelijke vrouwen zijn onze seksslaven“

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  En waarom zit zo’n kankerlijer dan nog niet vast
  Och jah Boris Johnson nietwaar

  Geliked door 4 people

  • marc zegt:

   ja die worden door de overheid beschermd he

   Like

  • R Thomasson zegt:

   @Henk der Niederlander. “En waarom zit zo’n kankerlijer dan nog niet vast”? Omdat Boris Johnson zoals de meeste Europese politieke leiders en de EU zijn de loopjongens van de globalistische Geldvampiers. Zij ondersteunen voor a “fist full of dollars- of Euro’s” de Kalergi-Plan-agenda. Deze en andere imams trainen hun jonge mannelijke kroost om zoveel mogelijk jonge blanke autochtone Europese vrouwen en meisjes te verkrachten. Op deze wijze zal Europa van haar autochtone bevolking worden ontvolkt, en vervangen door getinte dombo’s met een veel lager IQ. Men zou ze makkelijker in de hand houden. Pfizer, Moderne, Astra-Zeneca en de rest van de T4 Big Pharma bieden, via MRNA-vaccinaties, een helpende hand om de bevolking te verzwakken, en de overtollige oudjes en zwakkeren te elimineren. https://mail.google.com/mail/u/0/?tab=wm#inbox/FMfcgzGkZZvDPSPRKPZrmJmgZmjNJnNt

   Like

 2. Stefan zegt:

  Voor dit soort honden zal ik ook aan eerwraak beginnen.
  Want deze co2 uitstoter is het licht in zijn ogen niet waard.

  Geliked door 5 people

 3. Bob Fleumer zegt:

  Ik vind het niet te verteren dat de westerse regeringen die islam rotzooi niet uit onze landen verwijderen, desnoods met geweld want anders worden we uitgefaseerd .

  Geliked door 8 people

 4. karton zegt:

  Alie Ammelulla , imam in Cardiff, is de meest minne varkenskop die ik ooit heb gezien en ik heb er veel gezien ! Deze Jan Jurk is als mens een volledige mislukking , in de dierenwereld wordt een jong zoals deze Alie , meteen door de moeder doodgebeten of uit een torenhoog nest naar beneden gegooid ! Vieze man.

  Geliked door 3 people

 5. Wappieman zegt:

  Er komt een tijd dat we jullie soort ongedierte
  zullen ruimen .

  Geliked door 5 people

 6. Laten we dan in dit geval onze onnozelheid laten varen en voor de verkrachters in spe een passende straf in het vooruitzicht stellen. Naast de gevangenisstraf dient een verkrachter ontdaan te worden van zijn testikels en zijn scrotum. Dat dient bij alle verkrachters te worden toegepast als standaardmaatregel. Ik denk dat de verkrachters zich wel 10 x zullen bedenken voor ze tot de daad overgaan. Persoonlijk ben ik veel minder humaan. Ik promoot de doodstraf voor misdrijven tegen het leven en verkrachting.

  Geliked door 5 people

 7. ronjaspers zegt:

  Niet moslim vrouwen zijn oorlogsbuit volgens de koran,ik ben maar een simpele boerenlul niet intelligent of slim.Iedereen met een computer had dit uit kunnen pluizen.Slaap schaapjes slaap,rijp voor de slacht.

  Geliked door 2 people

 8. Meine zegt:

  Ook in Australie:

  Migrants: “We are here to impregnate your women and fill you with islamic children.”
  Mohamed El-Mouelhy called “white men” a “dying race”

  Mohamed El-Mouelhy, is the CEO of Halal Certification Authority Australia. He has made extremely Un-Australian, derogatory and inflammatory written remarks concerning the virility of Australian men, requiring Australian women to be “fertilised” by Islamic men, thus ensuring the demise of Western culture, in favour of Moslem replacements !

  https://www.change.org/p/peter-dutton-deport-mohamed-el-mouelhy-from-australia

  Geliked door 1 persoon

 9. oudmarinier zegt:

  Ten eerste zou DAT dus al een reden moeten zijn , om deze halve zolen NIET eens meer binnen te laten. Ten tweede , zou dit DE reden zijn om de huidige moslims , die reeds in het Westen verblijven , retour land van herkomst cq land van herkomst voorouders , te sturen (ZONDER enige vorm van behoud van uitkering etc etc etc ) . Ten derde zou dit dus DE reden moeten zijn , om die halve zolen , zo’n snoeihard pak op hun sodemieter te geven , dat ze het in het vervolg wel uit hun hoofd laten om ueberhaupt nog naar een NIET-moslim te durven kijken. Ten vierde , ik geloof best dat jullie graag westerse / niet-mossel vrouwen willen…., Die van jullie hebben allemaal een snor…en weten jullie niet of het nou een vent of een vrouw is. (einde sarcasme).

  Geliked door 7 people

  • karton zegt:

   @ oudmarinier op 1-8-2021 om 06.14 u.
   Hebben al die moslima’s een snor dan ?
   Ik vraag mij af : hoe zou ’t zijn om een vrouw + snor te hebben ?
   (Ik zelf heb een snor, mijn echtgenote niet, maar ik heb van haar nog nooit daarover een klacht ontvangen ! En zij niet van mij betr. háár “snor” !)

   Geliked door 2 people

   • oudmarinier zegt:

    Mijn vrouw heeft ook een snor….maar da’s toch wel een andere ….ha ha ha …. Veel vrouwen in Turkije , Marokko , en andere mossel-landen waar men nogal orthodox is , hebben de vrouwen ook een (weliswaar zeer licht) behaarde bovenlip . (snor) Heb het in Libanon gezien , Egypte , Jordanie , Syrie , Turkije , Iraq en Afghanistan .

    Geliked door 1 persoon

   • oudmarinier zegt:

    Overigens , geachte Karton…zie ik het ook in Indonesia en andere Z.O.Aziatische landen en in Zuid Europa . Het zal dus wel “overal” voorkomen. Echter , hoe donkerder iemands haarkleur , des te beter valt het op.

    Like

   • karton zegt:

    @ Oudmarinier op 2-8-2022 om 01.40 u, Gatverderrie, Oudmarinier , ‘k moet er toch miet aan denken …….., een echtgenote met haar snor op de bovenlip ! Driewerf : BAH !

    Like

 10. koosv8 zegt:

  JA, DIE VODDEBALEN VERKRACHTEN ZE THUIS, EN DE ANDERS DENKENDE ( VRIJE ) MEIDEN LANGS DE WEG, OF WAAR OOK.
  MAAR , VOORAL AARDIG ZIJN, NIET ZO GENERALISEREN, OF RASSISTISCHE UITSPRAKEN ER OVER HEBBEN. EN DAT KERKEN NA HONDERDEN JAREN TEGENWOORDIG VRIJWEL SPONTAAN AFBRANDEN, DAT IS NATUURLIJK DOOR DE KLIMAATVERANDERING. WEL WONDERLIJK DAT MOSKEETJES ER GEEN ENKELE HINDER VAN HEBBEN. ALS DE BLANKEN MET HART EN ZIEL EN NIET SNEL TOT ELKAAR KOMEN IS HET GEBEURT MET DIT OUDE CONTINENT.

  Geliked door 5 people

 11. jack black zegt:

  Snip snap piemel af !

  Geliked door 3 people

 12. Julia zegt:

  Dan weten vrouwen in ieder geval waar zij aan toe zijn en dat is zichzelf flink beschermen met een goed uitgerust arsenaal aan verdedigingsmiddelen. Dan maar eigen rechten pakken.

  Geliked door 4 people

 13. Bas zegt:

  Ik neem aan dat dit soort aanzetten tot haat en geweld strafbaar is?

  Geliked door 3 people

  • Blaffertje zegt:

   @Bas.
   Ja, dat telt voor ons, voor dat gespuis telt die wet niet want ‘koeltoer hè”.

   Geliked door 3 people

   • oudmarinier zegt:

    Zoals gevraagd …WIJ (ik) passen ons wel aan , aan hun “koeltoer” , probleem opgelost.

    Geliked door 1 persoon

   • Blaffertje zegt:

    Ik pas mij niet aan.
    Over mij lijk.
    Laat ze het maar eens proberen.

    Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    Dat vieze zootje, ik bedoel de islamieten, heeft het doorlopend alléén maar over seks, seks en nog eens seks. Is dat het enige waar zij het over kunnen hebben, ik denkt het eigenlijk wel. Om die reden dragen die viezeriken natuurlijk ook van die lange, wijde jurken, dan is hun “staat van doorlopende opwinding” voor een buitenstaander niet te zien !
    Stel dat zij de “wereldheerschappij” zouden veroveren, dan zou dat zootje de gehele dag liggen te wippen, op hun vrouwen, op vrouwen van buren, vrouwen van familieleden, op geiten en schapen.
    Stelt u zich zo’n wereld nou eens voor ! Overal bordelen, NIETmet vrouwen natuurlijk, want owée als hun eigen vrouw zou vreemdgaan, nee, bordelen gevuld met geiten, schapen en ezels; ik moet er gvd niet aan denken. (sorry voor m’n woordgebruik, maar dat zootje in “Den Haag” ziet het gebeuren maar doet geen ene flikker aan)

    Geliked door 1 persoon

   • Blaffertje zegt:

    @Karton.
    Den Haag heeft ons alleen maar nodig als wij naar de stembus mogen, verder zijn wij alleen maar lastig en vegen ze hun reet aan ons af.
    Zij wonen niet in buurten waar dat gore zooitje komt.

    Geliked door 2 people

 14. roheline1 zegt:

  ombrengen, die gek. Het Engelse recht zal daar niet in voorzien. In de rest van West Europa ook niet. Zit maar 1 ding op, het zelf gaan doen en dat is waar het voor de slapende west europese machthebbers fout zal gaan. Als wij de volkeren van Europa de macht weer zullen terugkrijgen dan is het hek van de dam. Ze zullen ter verantwoording worden geroepen. Dus laat ze maar snel de regels aanpassen en hun gezond verstand gebruiken. (ben eigenlijk zeker dat ze niet over gezond verstand beschikken, compleet geindoctrineerd)

  Geliked door 2 people

 15. Frits zegt:

  Staan ze er weer soms met borden en spandoeken zoals Welkom en/of Fuck me??

  Geliked door 1 persoon

 16. Willem zegt:

  Welnee, Bas. Dat is cultuurverrijking, vraag maar aan d66, pvda en groenlinks.

  Geliked door 1 persoon

 17. Bob zegt:

  Waar blijven de feministen.
  Ze horen niets zien en blijven stil.

  Like

  • Ilona zegt:

   Als vrouw kan ik niet begrijpen dat de hoofddoekkies zich laten onderdrukken door een man.
   Als vrouw kan ik niet begrijpen dat de regering al die vieze haantjes toelaat in ONS land.
   Als vrouw kan ik niet begrijpen dat de regering ze verwelkomt, een uitkering geeft, voorrang bij het verkrijgen van een woning en nog erger: alle respect, terwijl wij onderdrukt worden om te voorkomen dat die uitbuiters zouden kunnen zeggen dat ze zogenaamd achtergesteld worden.
   Ik Als vrouw vind dat als zij hun geloof hier willen doorvoeren dat de regering hen dan ook moeten berechten volgens het (valse) islamgeloof.
   Lijfstraffen, doodstraf maar laten we beginnen met elke moslim boven de 16 systematisch te castreren. Want Nederland is al overbevolkt, dus als ze willen fokken dan doe ze dat maar lekker in eigen land. En nee regering Rutte, we sturen GEEN kinderbijslag.
   Ik als mens schaam mij diep voor de regering!

   Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Bob op 1-8-2021 om 16.37 u.
   Ik vermoed dat héél veel feministen zich gráág zouden willen “overgeven” aan zo’n Jan Jurk !

   Like

 18. Pingback: Prooi – Quo Vadis

 19. janj zegt:

  Hetgeen deze fanaten prediken menen ze ook.
  Want vrouwen zijn totaal niets geteld en blanke vrouwen al helemaal niet.
  Maar het is toch niet normaal dat landen zoiets laten spreken en hu de vrijheid geven om alleen maar haat en rotzooi te verkondigen tegen ook weer fanaten die alles blindelings opvolgen wat zo’n “heilige” hun voor kauwt.
  Dus in het Westen is al een maatschappij die vrouwen en andere Westerse mensen haat tot op het bot en toch leven ze hier, waarom.
  Om ons op den duur te verdrijven en tot hun onder soort te maken, want wat in hun boek staat
  zal met ons gebeuren omdat wij te goedgelovig zijn te openhartig te vrij te goedaardig.
  En dit soort is keihard en heeft maar een richting waarin een paar graden links/recht niet bestaat.
  En dat loopt en leeft onder ons.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s