Kamervragen over de uitgelekte contracten met Pfizer

Deze week lekten de contracten uit die Albanië en Brazilië met de farmaceutische reus Pfizer hebben afgesloten voor de levering van “vaccins”. De overeenkomsten bevestigen ons vermoeden dat overheden wereldwijd, in de waan van een “pandemie”, met de meest krankzinnige voorwaarden akkoord zijn gegaan. Big Pharma bepaalt, de burger betaalt. Er wordt een enorme gok genomen met onze gezondheid, in het bijzonder die van onze kinderen.

Wat staat er dan allemaal in de contracten?

Lees verder>>>
(h/t “Konkie”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Kamervragen over de uitgelekte contracten met Pfizer

 1. Julia zegt:

  Het is een groot smerig spel en gaat alleen over het verdienmodel van miljarden. Heeft niets met volksgezondheid te maken. Snap ook niet dat mensen zich niet afvragen waarom de ingrediënten staatsgeheim zijn, zelfs in veel landen beloningen worden gegeven als men zich laat vaccineren en als klap op de vuurpijl niemand neemt voor dit gif verantwoordelijkheid zowel de farmaceutische industrie en de staat niet. Ook het feit dat de linkse media zwijgt over de daadwerkelijke bewezen bijwerkingen en ontkennen dat gevaccineerden minder ziek zullen worden. Wie heeft die garantie namelijk niemand, wie heeft een vooruitblik wat over een paar jaar de gevolgen kunnen zijn van de in sneltrein ontwikkelde massa vaccinaties. Kortom we leven in een dwangbuis om de elitaire machtswellustelingen en de farmaceutische industrie flink te spekken. Wie nog niet door heeft wat de daadwerkelijke bedoeling van deze test en vaccinatieterreur is is mijns inziens zelf verantwoordelijk voor eigen ondergang. De komende herfst staat wederom in het teken van lock downs https://www.xandernieuws.net/uncategorized/gelekt-document-duitse-rivm-nieuwe-lockdown-in-herfst-en-winter/ Kort samengevat we staan op de drempel van de allerhardste en meest antihumane communistische dictatuur die deze planeet ooit heeft gekend. Alleen een massaal vreedzaam NEE kan dit nog stoppen. Dus waarom heeft vaccineren überhaupt voor een toegevoegde waarde helemaal niets omdat er geen vaccin is tegen deze ongekende misdaad tegen de menselijkheid. Ondertussen gaat het achterbakse handjeklap verder puur om het kapitaal wat hieraan wordt verdiend.

  Geliked door 3 people

  • vangie1206j zegt:

   Julia de overheid is helemaal niet bezorgd om onze gezondheid anders hadden ze veel eerder de grenzen gesloten voor al die import misdadigers die ons naar het leven staan.
   Zie de berichten van de laatste tijd nagenoeg de meeste misdaden worden gepleegd door dat import schorem.
   Ja zelfs die dood geschopte jonge man in Spanje zat zo,n getint stuk ongedierte bij.

   Like

  • Tineke zegt:

   Het gaat m.i niet alleen om de miljarden van de pharmamaffia maar om algehele controle van de bevolking.

   Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Julia.In u reactie spreekt u van in sneltreinvaart ontwikkelde vaccinazi,s.Normaal gesproken heeft de big pharma mafia 10 jaar nodig om een vaccinatie te ontwikkelen.Ze hadden deze dodelijke vaccinazi,s allang ontwikkeld en klaarliggen voor gebruik.Deze corona hoax neppandemie hadden ze lang geleden al gepland.

   Geliked door 2 people

  • HarryN zegt:

   Julia geld en macht daar draait het om. Ik kijk graag naar de : thehighwire.com (moet je ook gaan doen) Daarin werd al gesteld dat er tijdens de corona periode meer dan 100 billionaires zijn bijgekomen. Nou dat zijn niet U en ik. Ga maar eens naar episode 226. Het is wel 2 uur lang maar de onzin over die veilige “vaccins” is ontluisterend.

   Like

 2. vangie1206j zegt:

  Ik ben benieuwd hoe de Jonge zich daar weer uit konkelt draait tolt de griezel gluipert.

  Geliked door 1 persoon

  • Tineke zegt:

   Maak u geen illusies.
   De ”oppositie” zal m ten koste van alles sparen,gewoon omdat ze dat zo met elkaar hebben afgesproken.
   Wat wij te zien krijgen daar zijn de Haagse acteur en actrices nu al voor aan het repeteren.
   Ze hadden als ze “oprecht” waren hem al veel eerder weg kunnen sturen.
   Maar Hugo de jonge heeft nu eenmaal de hoofdrol te pakken met Mark Rutte als souffleur.
   En daar ga je van naast je ”schoenen” lopen.
   Het volk is slechts het klapvee !

   Geliked door 1 persoon

 3. ZR zegt:

  Ze willen gerustgesteld worden door Hugo De Pharmahoer dat er niks mis is met de contracten. Komt goed hoor… en er komt verder niks van.

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  Facebook verkeert in GROTE PROBLEMEN.

  Er is zojuist ontdekt dat het Facebook Covid-vaccin Fat-Checkers wordt gefinancierd door vaccinbedrijven

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  Dr.Robert Malone uitvinder Mrna “dit is een worst case scenario ”

  Video op Rumble:
  https://rumble.com/vkfz1v-the-vaccine-causes-the-virus-to-be-more-dangerous.html

  Het vaccin maakt het virus gevaarlijker

  Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/07/20/dit-is-wat-de-covid-injectie-met-je-bloed-doet/amp/?__twitter_impression=true

  Video:
  Dit is wat de Covid-injectie met je bloed doet

  Stew Peters interviewt Dr. Jane Ruby en samen komen ze tot de conclusie dat de “vaccinatie” moet worden genoemd wat het daadwerkelijk is: een GIFSPUIT. Met uw immuniteit tegen Covid-19 heeft het ABSOLUUT NIETS uit te staan. U wordt gewoon vergiftigd. Punt.

  Geliked door 1 persoon

 7. saddy zegt:

  Hugo ging
  -alleen, dus zonder begeleiding van andere nederlandse ambtenaren
  -in gezelschap van enkel een franse ambtenaar
  -naar Londen, de stad met de meeste internationale banken
  -om het contract met astra-zeneca te tekenen
  -terwijl die een vestiging in den haag hebben.

  Tja.

  Geliked door 1 persoon

 8. saddy zegt:

  Onder punt 3: De koper moet van Pfizer erkennen dat de effectiviteit van het “vaccin” onbekend is.

  Als dit echt in het nederlandse contract staat hoe kun je dan met percentages van 86% of 93% schermen, zoals hugo in het begin deed? Dit zijn dus keiharde leugens en een heel bewuste misleiding. Een absolute schande dit.

  Idem voor zijn: “” zijn absoluut veilig””. Opnieuw een bewuste leugen en misleiding.

  Code van Neurenberg is heel duidelijk op dit vlak.

  Kan hugo, met een handtekening onder een dergelijk contract, nog beweren dat eea in het belang van de volksgezondheid was?

  Onbekende effectiviteit en onbekende bijwerkingen en toch de mensen zo bespelen dat ze dit wanproduct in laten spuiten, wat een schandaal is dit. Is dit waar het WEF, waar hugo onlangs trouw aan gezworen heeft, voor staat?

  Geliked door 1 persoon

 9. BigLJohn zegt:

  Kamervragen over die Pfizer gifspuit. Dat wordt weer drie keer niks. De Jonge zal zich wel er uit liegen. Dezelfde shit als een poosje voor de tweede wereldoorlog (1936) toen premier Hendricus Colijn het Nederlandse volk probeerde te misleiden met deze uitspraak voor de radio ; gaat u maar rustig slapen….

  https://historiek.net/gaat-u-maar-rustig-slapen-hendrikus-colijn/124420/

  Geliked door 1 persoon

 10. Bert zegt:

  Rutte vertelde Melinda Gates wél over Vaccine Alliance die Hugo voor z’n experts verzweeg.
  De hele wereld en z’n Mutti Merkel verrast vorig jaar, door de vaccindeal van de zorgministers van Nederland, Duitsland, Frankrijk en Italië met AstraZeneca, die GeenStijl vrijdag reconstrueerde. Echt! Oh nee, toch niet: Melinda van de Bill en Melinda Gates Foundation wist het al lang. Van Rutte. Die vertelde haar in een telefonisch onderhoud al op 26 april over de plannen over het inkoopverbond dat later werd gedoopt tot de Inclusive Vaccine Aliance (IVA). Dat weten we dankzij actieve herinneringen, ‘om niet’ gedeeld in een mailtje van de Bill & Melinda Gates Foundation, dat meteen na de deal met AstraZeneca in de dienstpostbus van het ministerie van Volksgezondheid ploft.
  https://www.geenstijl.nl/5160376/rutte-vertelde-melinda-gates-wel-over-vaccine-alliance-die-hugo-voor-z-n-experts-verzweeg/

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s