Parasieten-invasie: 95% van de migranten komt naar Italië om een sociale uitkering te krijgen

“We zijn gekomen om te eten en te slapen.”

(Vertaling: E.J. Bron)

Het gaat om een immigratie van parasieten, in de etymologische zin van het woord: wezens, die niets produceren, maar bronnen onttrekken aan de gastheer. Die voor hen werkt. Dat is wat er in Italië gebeurt.

Volgens de laatste beschikbare data werden er in Italië verleden jaar 239.000 verblijfsvergunningen verstrekt, en wel bijna uitsluitend voor de gezinshereniging of voor asielzoekers. Slechts 14.000 kregen een arbeidsvergunning, waarvan 40,5% seizoenarbeiders en slechts 10,6% gekwalificeerde arbeidskrachten.

Dat betekent dat minder dan de helft van de 30.000 door de regering ter beschikking gestelde banen gebruikt wordt. En dat alleen maar, omdat meer dan 5% van de immigranten naar Italië komt om te werken. Dus: waarom laten we ze binnen? Waar zijn die eigenlijk goed voor?

In de praktijk: de immigranten komen naar Italië om een sociale uitkering te krijgen, niet om te werken.

En dat is een proces dat al jarenlang duurt. Zo erg, dat de kosten-baten verhouding van de immigratie in Italië volledig in onbalans is.

Het aantal immigranten in Italië bedraagt op dit moment meer dan 5 miljoen. Zonder de 1 miljoen illegale immigranten die geen verblijfsvergunning hebben en daarom geen bijdragen betalen.

Een van de te hervormen punten is de hereniging: wij importeren leeglopers, die een leger van buitenbeentjes voor toekomstige banlieues zullen creëren. Als we werkelijk immigranten nodig hebben, die werken – en dat zijn er maar heel weinig – , dan zouden we alleen hen binnen moeten laten en niet de grootmoeders en kleinkinderen, want anders gaat het om een immigratie met als doel omvolking. Etnische vervanging.

(Bron: “VoxNews“)

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Parasieten-invasie: 95% van de migranten komt naar Italië om een sociale uitkering te krijgen

 1. Als ik neger was in een gloeiend hete zandbak zonder fatsoenlijk leven, dan kwam ik ook naar europa. Je kan het die mensen niet kwalijk nemen Wie we deze tsunamie van gelukszoekers wel kwalijk kunnen nemen dat zijn de ongekozen politici,in brussel die met opzet de maatschappelijk orde ontregelen door deze hordes ongehinderd toe te laten. Ja, ze kunnen ze moeilijk tegen houden en hun thuislanden willen ze niet terug nemen wordt dan beweerd. In mijn optiek valt er niets terug te nemen. houdt ze tegen met geweld. Bekommer je niet om de slachtoffers. Het is nu zij of, laat humaniteit niet meespelen, wees medogenloos tegen de invaders.De eu.landen worden door hun eigen regeringen volledig naar de kloten geholpen. In nederland is dat rutte c.s die zich verschuilend achter europese regels de meest gore maatregelen neemt die de schatkist miljarden kosten. In brussel zit nog zo’n potentaat met heeeeeeeeeeeeel slechte bedoelingen. timmermans heet dat geval. de heer hebbe zijn ziel.

  Geliked door 2 people

 2. Dr. Heinz zegt:

  De deskundigen roepen al jaren, dat van die vluchtelingen ruim 97% economische profiteurs zijn!!
  De realisten onder ons noemen die: economische profiteurs, en ook wel economische parasieten!!
  Die economische parasieten overspoelen héél Europa, en daar gaat de welvaart in héél Europa!!!
  Wie als land de derde wereld binnen haalt, word zelf een derde wereld land!!
  Die EUSSR lieden zijn totaal geschift, en moeten weg wezen, oprotten!!
  Maar wie en wat gaat dat doen, een fatsoenlijk leger hebben we niet meer!!
  Ook met dank aan dat EUSSR lieden!!

  Like

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  Moet Ik meer zeggen EU dat is het probleem

  Like

 4. vangie1206j zegt:

  Europa wordt onleefbaar en onbetaalbaar.
  De belastingdruk voor de Europese bevolking stijgt als een raket.

  Like

 5. Blaffertje zegt:

  Onderwijl naar Engeland.

  Zolang die vrouwen daar de jongen als popcorn uitpersen, blijft dit doorgaan tenzij er harde maatregelen getroffen worden.

  Er zijn al mensen genoeg heen gegaan die hun hebben uitgelegd over de voordelen van anticonceptie, maar zoals dat achterlijke volk zich laten leiden door hun geloof zal er niets veranderen.

  Laat Bill prick dat maar een vaccin voor bedenken, dan doet hij iets nuttigs.

  Like

 6. Julia zegt:

  EU betaalt wel. We kunnen er nog lang over debatteren of schrijven maar de invasie gaat onverminderd door en de slapjanussen en nietsnutten in Brussel en vooral de politieke linkse idioten blijven deze invasie faciliteren en smijten hiervoor met ons belastinggeld terwijl voor de belastingbetalende weinig faciliteiten zijn overgebleven, Geen woningen, slecht onderwijs, ondermaatse gezondheidszorg en ouderen zorg, onbetaalbaar gezond voedsel maar wel blauw blijven betalen aan al die nietsnutten die hier binnen komen stromen. Zolang het volk geen massaal verzet toont en al die AZC’s omsingelen totdat tot uitzetting wordt overgegaan zal de ongekende invasie met de dag meer en meer worden.

  Geliked door 2 people

 7. jack black zegt:

  Spoedig ook in uw Theater !
  Breng ze maar onder bij die rooie/groene/linkse welcom refugees idioten !
  Maarrr, wel op HUN kosten !

  Like

 8. Eppo zegt:

  Haal ze maar snel hier heen want volgens VVD en PvdA zijn er hier nog niet genoeg .

  Like

 9. roheline1 zegt:

  En het gaat maar door, niet alleen in Italie maar in heel West Europa. Ze kunnen allemaal terug omdat ze niet datgene doen wat de linkse kerk beweert, werken. Nexit of beter nog EU opheffen.

  Geliked door 1 persoon

 10. Joannes den Hollander zegt:

  De huidige opgelegde immigratiepolitiek van de E.U. die men de Europese volkeren door hun strot perst, werkt alleen maar averechts. Een politieke stroming zoals in Duitsland in de jaren dertig van de vorige eeuw het geval was, zal binnen afzienbare tijd in geheel West Europa gaan plaatsvinden.

  Geliked door 1 persoon

 11. Gerrit zegt:

  Het zit er naar uit dat er een grote stroom Afghanen onze kant opkomt. Zijn al voorgelicht door hun makkers die hier al zijn. Bewondering voor de Denen die er genoeg van hebben en hun regering die maatregelen treft.

  Like

 12. Hovawart zegt:

  Het blijft een vreemd gegeven dat men wereldwijd alle migranten een onvoorwaardelijk en levenslang basisinkomen gunt, een basisloon omdat ieder mens recht heeft op een menswaardig bestaan, zo staat het in het universeel verdrag van de rechten van de mens. Zonder inkomen of ondersteuning in natura is geen sprake van een menswaardig bestaan. Iets als een bijstandsuitkering is dus logisch, maar hoe verkoopt men dat aan de belastingbetalers, die hun gehele leven zullen moeten blijven werken en belasting afdragen om generaties van bijstandsculturen dus levenslang te blijven onderhouden, zelfs wanneer een vluchteling terugkeert naar zijn veilige geboortegrond…..
  De Linksche Looney Brigade beweert het beste met ons allen voor te hebben, een Utopia voor werkschuw volk, behalve voor mensen die een bestaan willen opbouwen zonder hun hand op te houden……..die zijn hun leven lang de sjaak.

  Geliked door 1 persoon

 13. Steven zegt:

  Het doel is om Europe als geheel te ontwrichten en uiteindelijk het blanke ras uit te roeien.
  Schijnbaar hebben ze er geen rekening mee gehouden dat die paki’s en Afrikaantjes geweld niet uit de weg gaan. Je kan dan wel een ras willen importeren die qua IQ gemiddeld lager is dan de westerlingen, maar dit volk laat zich niet koeioneren en breken het hele land af als westerse landen dictatortje gaan spelen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s