Waarom Gates wint

(Door: “bozeoudeman”)

Gedwongen vaccinatie komt iedere dag een stap dichterbij, ook al lijkt dit in tegenspraak met wat gisteren op de voorpagina van ieder geval Trouw stond. Ingeënt personeel vormt toch risico in het ziekenhuis. Dat was al bekend; meer dan 7.000 zorgmedewerkers waren/zijn besmet geraakt met corona terwijl, wat in eerste instantie hierover werd gemeld, zij vrijwel allen waren geprikt met een van de drie vaccins.

Dit bericht zou bij mensen met normaal werkend verstand moeten leiden tot het feit dat men eens toegeeft dat die “vaccins” dus niet werken of nauwelijks. Een reden om onmiddellijk met deze troep te stoppen. Maar gaat dat ook gebeuren of is dit bericht, in een pers die tot nu toe niets anders heeft gedaan dan paniek zaaien en die paniek verder in de maatschappij verspreiden, een nieuwe stap in de richting van nog stringentere maatregelen en nu ook de al lange tijd geëiste verplichte vaccinatie van iedereen.

En links zwijgt in alle toonaarden: wat is er toch gebeurd bij dat links met idealen als ‘power to the people’. De SP, PvdA, GroenLinks staan nu op rij te bulderen ‘power to the boss’, maar dat is op zich bekeken vanuit het Stalinistische communisme niet echt vreemd. Hoewel de andere kant ook een aardig partijtje meespeelt op een valse saxofoon. Het is in en in treurig hoe daar de koninkrijkjes zich vormen. In de politiek om te beginnen. Naast een eens enige partij voor geestelijke verlichting bestaan er nu diversen en er komen er vast nog meer bij via weer nieuwe afsplitsingen.

Bravo, dit zal in de partij van superbazen zeer op prijs worden gesteld. Laten we vooral niet en nooit kiezen voor samenwerken, en dat kan natuurlijk ook niet, want mijn mening wijkt 0,002 procent af van de mening van mijn ooit partij, dus is dit reden genoeg voor mij om een eigen partij op te richten. Tja, nogmaals bravo! En op internet is het al niet veel beter, zoals ik met mijn recentelijk voorstel tot samenwerken om mensen te informeren wel heb ondervonden.  

“E.J. Bron” en “Frontnieuws” zag ik voor mijn voorstel direct aan mijn kant en daarvoor mijn lof aan beiden. Ook “Viruswaarheid” antwoordde: zij zou het idee in een kerngroep bespreken. Prima. Maar de rest is zo arrogant, antwoordde niet eens en wenste duidelijk eigen baasje te spelen, wensen blijkbaar niet samen te werken ondanks dat zij allen stellen hetzelfde doel na te streven. Maar stel je voor dat je na met een andere partij of partijen voor minimaal één doel, vrijheid, samen op te trekken dan wellicht onder de voet wordt gelopen. Nee, dat risico nemen we niet.

Nee, een eigen agendaatje heiligt dus alles. Dus geen antwoord van “Xander”, geen antwoord van Robert Jensen, geen antwoord van “De Lange Mars”, geen antwoord van “Ongehoord Nederland”, geen antwoord van “Gezond Verstand” en geen antwoord van “Veren of Lood”. BRAVO, en heel erg bedankt bij voorbaat uit naam van Hugo de Jonge en Mark Rutte, niet te vergeten ook uit naam van de grote baas, Bill Gates. Zo staat een overheid ijzersterk, omdat deels de tegenstanders verdeeld wensen te blijven.  

Zodoende zult u net als ik straks wel moeten zwichten als de vaccin-Gestapo aan de deur verschijnt. Dat ben ik in ieder geval mijn dieren verplicht, omdat op transport gesteld worden naar het Oosten absoluut ook niet in hun belang is. En aan wie dankt u dit straks, net als ik. Niet per se alleen aan al die slapende mensen, die slapen omdat hen geen informatie bereikt over wat er werkelijk speelt, maar helaas mede aan een stelletje arrogante flip fluitketels die zich allen koning wanen.

Voorlopig is een gratis bundel over corona, de vaccins en tegengeluiden het volgende wat ik doe om toch mensen buiten internet te bereiken.  Maar helaas zal ik, als er niet snel verandering komt, net als velen met mij, straks voor de spuit moeten zwichten of ik dit nu wens of niet. Met dank dus ook aan veel kleine koninkjes die wensen te zorgen dat hun koninkrijkje niet zou opgaan in een groter rijk van wellicht vele honderdduizenden mensen die samen hadden kunnen ‘vechten’ voor vrijheden.

Nee, handhaven van eigen koninkrijkjes en eigen agendaatjes is, was, lijkt, leek belangrijker dan vrijheid voor ons allemaal. Bedankt Koninklijke hoogheden. Bravo! Nogmaals ten overvloede: dank aan “E.J. Bron” en “Frontnieuws”, die wel wilden en zeker dank aan de vele mensen die zich aanmeldden, maar samen met andere sites had het echt heel groot kunnen worden, hadden we mensen kunnen informeren over de waarheden die hen nu via de mainstream media niet of nauwelijks bereiken. 

Sorry voor dit brok gal, maar ik ben echt teleurgesteld; eerst in de slapers en nu ook in sommige ‘wakkeren’. Volgens een in Duitsland gelekt document zou een nieuwe aanslag op onze nog weinige vrijheid in voorbereiding zijn. Goh, waarom ben ik niet verbaasd. Misschien een idee: zet de koninkjes eens onder druk in ons aller belang, zonder een gezamenlijke vuist te maken tegen de vaccinmaffia van Bill Gates zal Bill Gates winnen. Laat dat tot die koninkjes doordringen! We hebben geen tijd meer te verliezen!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Waarom Gates wint

 1. Finn Bek zegt:

  Ben het volkomen met u eens. Helaas heb ik de kracht en leeftijd niet meer om aktief deel te nemen. En dieren. Mijn finishlijn is in zicht. Neemt niet weg dat een opstand komen moet. Hoop het nog mee te maken. Veel succes.

  Verzonden vanaf mijn Samsung Galaxy-smartphone.

  Like

 2. Konkie zegt:

  Helemaal mee eens bozeoudeman het zijn allemaal koninkjes, maar ik neem nimmer dat vaccin, of zij moeten mij door politie, zoals in sommige landen gebeurd, met geweld dat vaccin in spuiten.

  Like

 3. Jade zegt:

  Goede omschrijving: The End Has Come…
  Ze kunnen nog zo veel sprookjes en lulkoek
  verkondigen over “The Great Reset”, maar
  het enige doel is reductie van de wereldbevolking
  naar 500 miljoen hersenloze zombies.
  Inmiddels hebben we al 4 miljard geregistreerde injecties.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Als we nou eens teruggaan naar het vroege begin van het hele Covid/Corona gebeuren.
  Al decennia waarschuwen medici dat de mogelijkheid van de uitbraak van een pandemie sterk is toegenomen (mensen reizen vele malen meer en ook verder dan ooit tevoren).
  En dan breekt er in China een zeer besmettelijk virus uit maar door de gesloten cultuur van China is de berichtgeving uitermate beperkt, wat we wel weten is dat China een groot gebied en miljoenen mensen volledig afsluit van de buitenwereld, dat is niet niks en je mag ervan uitgaan dat daar een goede reden voor is.
  De niet geverifieerde berichtgeving die mondjesmaat naar buiten komt is behoorlijk alarmerend en op verschillende niveaus breekt er paniek uit.
  Paniek is nooit goed en maakt het nemen van weloverwogen maatregelen niet eenvoudiger.
  Over de hele wereld worden door regeringen lockdowns ingesteld, de een wat strenger dan de andere maar toch.
  Politici weten niet goed wat ze met de situatie aan moeten en laten zich leiden door medici, vervelend is alleen dat er net zoveel meningen zijn als medisch specialisten en ze spreken elkaar regelmatig tegen.
  Het gevolg laat zich raden, er wordt door de verwarde meningen van de specialisten geschutterd door politici, niet alleen bij ons maar je kunt rustig stellen overal.
  Medici struikelen over elkaar heen met de roep om een vaccin te ontwikkelen (mij heeft dit van het begin af aan verbaasd omdat je volgens mij eerst op zoek gaat naar medicijnen die de schade beperken maar goed)
  Tot ieders verbazing slaagt men er op korte termijn in vaccins te ontwikkelen en velen hebben daar (terecht) vraagtekens bij; kan dat wel dat er zo snel een vaccin is ontwikkeld terwijl dat normaliter vele jaren onderzoek vergt?
  Doordat er overal ter wereld weer anders mee om wordt gegaan nemen de twijfels sterk toe en worden er tegenstrijdige maatregelen genomen.
  En vervolgens worden politici van van alles beschuldigd, zij zijn het die de verkeerde beslissingen maken, maar helemaal eerlijk is dat niet, zij zijn geen medici en moeten zich noodgedwongen door medici de weg laten wijzen en daar gaat het dus mis.
  Gevolg van dit al is dat velen plots denken zelf het geruite garen te kunnen uitvinden en wanen zichzelf plots ook medisch specialist; “ja ik las op facebook dat”, “in Amerika (of god weet waar) is een medicus die zegt dat…” en tot overmaat van ramp zijn er mensen die er een complot in zien, de een wijst naar Bill Gates, weer een ander wijst naar de WHO en zelfs de Bilderbergconferentie en het WEF worden beschuldigd, je kunt het onderhand zo gek niet meer bedenken, van 5G tot chemtrails en de Vrijmetselaars, alles komt voorbij en zo loopt men elkaar gek te maken.
  Laten we nu eens de conclusie trekken, we gaan dood ergens in de toekomst daar valt niet aan te ontkomen en we proberen die dag allemaal zover als mogelijk voor ons uit te schuiven, iedereen mag en kan daar zelf over denken en doen wat hij wil.
  Wil je het vaccin? Prima, ga je gang. Wil je het niet, nou dan doe je het toch niet! Even goede vrienden.
  Maar zo werkt het niet, de mensen die in een van de complotten geloven razen en tieren tegen andersdenkenden dat het een lieve lust is, anderen zijn ineens sheeple of ze slapen en zijn gedweeë klootzakken.
  Het zal wel, iedereen heeft het recht zijn eigen afwegingen te maken en elkaar verwensen omdat die mening niet overeenkomt met de uwe moet wel zo ongeveer het domste zijn dat je kunt doen, wel de Vrijheid van Meningsuiting hoog in het vaandel hebben maar zodra iemand er een andere mening op nahoudt gaan we krijsen dat het een lieve lust is !!

  Like

 5. koddebeier zegt:

  De grootste schuldige over de verplichte vaccinatie zijn de media ratten die het keer op keer er over moeten zeiken !!
  Laten we niet vergeten ze op de Neurenberglijst te plaatsen.

  Like

 6. Henkie zegt:

  U heeft helemaal gelijk. De verdeeldheid heeft overal toegeslagen helaas… we zijn op die manier hopeloos verloren om nog íets te bereiken…

  Like

 7. Bezorgde burger zegt:

  Zeer geachte bozeoudeman,

  helaas ben ik niet bekend met uw initiatief maar ik ga het zeker onderzoeken.

  Zelf ben ik ook erg onder de indruk van de vrijheid op het platform van dhr. EJ Bron.
  Het komt vaak voor dat ik meningen niet deel en ik begrijp dat mensen zich niet altijd kunnen vinden in mijn christelijke kijk op de wereld maar ik heb nog nooit gemerkt dat EJ Bron meningen filtert.

  Daarom mijn complimenten voor dit vrije platform!
  Uw werk kan wel eens heel erg belangrijk worden in een toekomst waarin onze vrijheden steeds meer onder druk komen te staan.

  En boze oude man, wat uw initiatief ook is, als iemand opstaat en tegen tirannie en zijn / haar motivatie eerlijk is zonder eigen interesse dan sta ik achter u!

  Ik ben onder meer in de ICT sector actief en wanneer ik u kan ondersteunen op technisch gebied of op andere manieren laat het mij alstublieft weten.

  Overigens, op Gab.com zijn juridische documenten opgesteld waarin heel gedetailleerd wordt uitgelegd waarom u op praktische grond of geloofsovertuiging de experimentele spuit niet hoeft te nemen.
  Schijnbaar zijn deze documenten zo goed onderbouwd dat vele instituten ermee in hun maag zitten. In het Amerikaanse leger bijvoorbeeld worden deze documenten erkent als reden om niet voor experimentele vaccinatie in aanmerking te komen.

  https://news.gab.com/2021/07/29/important-download-covid-vaccine-religious-exemption-documents-here/

  Bezorgde burger
  bbanon84@protonmail.com

  Like

 8. R Thomasson zegt:

  In de Duits – Hongaarse film “Mefisto” en de film “Cabaret” wordt de periode beschreven, waarin vrijdenkende mensen spraken over pluralisme en vrijheid. Beide films laten zien hoe vrijdenken en pluralisme geleidelijk veranderden in ‘Freiheit! …Was soll ich damit‘, toen Hitler aan de macht kwam. De geschiedenis begint zich nu te herhalen. Iets wat wij niet hadden verwacht. Hitler wordt vervangen door psychopatische globalistische geldmonsters zoals Bill Gates, Soros en Klaus Schwab. De Corona hysterie heeft veel weg van de angstaanjagende Göbbels propaganda. En ja! Als het zo doorgaat, zal de vaccin Gestapo aan onze deur kloppen, en zal ons voor de keuze stellen: vaccineren- of concentratiekamp! Het ziet er naar uit dat media zoals Xander, Robert Jensen, Gezond Verstand en dergelijken, beginnen stuk voor stuk te zwichten voor de druk die op ze wordt uitgeoefend. Daarom geven ze geen antwoord. Dat is trouwens ook met de vrije pers in Nazi Duitsland en later in Nederland tijdens de oorlog gebeurt.

  Like

 9. saddy zegt:

  Water er toch gebeurd is met links?
  Niks. Links kan alleen dingen verbieden en belasting verhogen.
  In dit totalitaire landschap kun je straks ALLES verbieden en ALLES onteigenen.
  Wat wil je nog meer?

  En dan heb je nog kaag, segers en yasser klaver. Die staan overduidelijk onder bevel van islam-strijders.

  Like

 10. BigLJohn zegt:

  Gedwongen vaccinatie met een soort van Sicherheitsdienst voor je deur zie ik er niet van komen. Wel totale maatschappelijke uitsluiting. Ook wat betreft boodschappen doen. Dus dan blijven er nog twee mogelijkheden over; vragen of vrienden – kennissen boodschappen willen doen, of internet afspeuren voor een vals digitaal bewijs van vaccinatie, welke vervalsing men voor een klein bedrag kan laten aanmaken. Hetzelfde gebeurde in de tweede wereldoorlog alwaar vervalsers mensen vooruit hielpen met valse passen.

  Geliked door 1 persoon

 11. Johan P zegt:

  Het staat iedereen vrij om te zwichten en zich te onderwerpen. Deels als gevolg van een steeds verder oplopende druk om te conformeren en doordat de media slechts staatspropaganda verkondigt, waardoor het zelfvertrouwen van diegenen die zich niet willen onderwerpen steeds verder wordt ondermijnd door een eindeloze barrage die stelt dat men slechts een enkeling is.
  Ik heb echter besloten dat ik me niet zal conformeren. Ik zal de prik niet aanvaarden. Ik heb erover nagedacht en heb besloten dat ik liever sterf als een vrij mens, een individu, dan moet leven als een slaaf van het collectief. Ik heb er met mijn vrouw over gesproken en zij voelt dat hetzelfde.
  Dus ik zal me verzetten tot het uiterste en mocht het zover komen dan zal ik strijdend ten onder gaan. Misschien dood, maar dan wel vrij.

  Geliked door 1 persoon

 12. Johan P zegt:

  Jammer dat mijn reactie niet werd geplaatst, laat ik het dus nog eens proberen.
  Het staat iedereen vrij te capituleren voor de push van de vaccins. Ongetwijfeld mede door de eindeloos opgevoerde druk vanuit overheid en omgevingen de constante barrage van de propagandakanalen die ‘vrije media’ beweren te zijn waardoor men steeds meer gaat twijfelen aan het eigen verstand en het idee krijgt dat verzet nutteloos is.
  Zoals ik al zie, het staat iedereen vrij om dat te doen. In dergelijke tijden zijn het slechts diegenen die standvastig zijn in hun overtuigingen die verzet blijven bieden. Ik heb al sinds de eerste maand nadat dit gelazer begon vraagtekens gezet bij veel van de berichtgeving en heb binnen mijn kring van kennissen en familie een aantal voorspellingen gedaan. Dat heeft destijds veel kwaad bloed gezet en nu veel van die voorspellingen (nou ja, uiteenzetting van logische gevolgen van de genomen stappen, begrijp me niet verkeerd) uitkomenis het voor veruit de meesten onmogelijk om toe te geven dat ze fout zaten. Slechts een handvol begint nu langzaam en schorvoetend in te zien wat er speelt.
  Echter, ik heb vanaf het moment dat deze ‘vaccins’ werden geintroduceerd voor mezelf al uitgemaakt dat ik hier onder geen enkele voorwaarde aan zal toegeven. Gelukkig denkt mijn vrouw er net zo over. Wij zullen ons tot het uiterste verzetten. Als dat betekent dat we onze banen moeten opgeven, dan moet dat maar. Als dat betekent dat we beperkt gaan worden in wat we mogen, dan moet dat maar. Ieder van die maatregelen doet de vlam van verzet slechts hoger branden. En als -of beter gezegd wanneer- het zover komt dat men zal proberen de gifspuit onvrijwillig in mijn arm te zetten, dan zal ik me verdedigen met alle middelen die ik heb.
  Ik zal liever sterven als een vrij mens, een individu, dan als een slaaf of een onderdeel van een collectief vergelijkbaar met een mier in een mierenhoop, zonder eigen wil, zonder eigen verstand, zinder eigen identiteit.
  En zoals de geschiedenis steeds weer laat zien zijn het dergelijke kleine verzetshaarden van waaruit het vuur zich verspreidt. Als ik moet sterven, dan liever als een vrij mens, hopelijk als voorbeeld voor anderen die net zo denken, dan als gevolg van een gifspuit genomen omdat ik te zwak ben om voor mijn overtuigingen op te staan.

  Geliked door 1 persoon

 13. Wappieman zegt:

  @tijl uylenspiegel
  ” en als je het vaccin niet wilt , neem je het niet ” .
  Ik wil dat vaccin niet , maar als mijn werkgever het
  straks gaat verplichten , wat doe ik dan ?
  Ik krijg pas over 8 jaar mijn pensioen , en ben niet
  vermogend genoeg om er nu al mee te kappen !
  So , tell me Tijl !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s