Berlijn verandert in slagveld: duizenden agenten ingezet tegen vreedzame vrijheidsstrijders

(Door: “9ForNews”)

In de Duitse hoofdstad Berlijn gingen vanmiddag talloze mensen de straat op om te protesteren tegen de coronamaatregelen. De autoriteiten hadden meerdere protesten verboden die waren aangemeld in Berlijn. De officiële reden: omdat de mensen zich niet aan de maatregelen zouden houden. Het ging onder meer om een demonstratie van actiegroep Querdenken-711, waar zich meer dan 22.000 mensen voor hadden aangemeld.

Opmerkelijk genoeg – of eigenlijk: niet heel verrassend – mocht Christopher Street Day, een jaarlijks terugkerende Europese LHBTI-viering waarbij gedemonstreerd wordt voor de rechten van de LHBTI-gemeenschap en tegen discriminatie en uitsluiting, vorige week wel gewoon doorgaan in Berlijn. Er deden zo’n 35.000 mensen mee aan de parade.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op Berlijn verandert in slagveld: duizenden agenten ingezet tegen vreedzame vrijheidsstrijders

 1. deepdownanddirty zegt:

  De manier waarop de politie met de burgers omgaat is goed voor decennia poliite haat. Blijkbaar kan het niet worden begrepen dat geweld tegen de eigen burgers in groter geweld zal uitmonden.
  Hier zijn geen winnaars, maar slechts wachtenden tot de eerste kogels door de straten vliegen.

  als je terroristen wil kweken is politiegeweld de ideale manier. Dat de Duitsers niets hebben geleerd van het verleden is verdomde duidelijk.

  …in afwachting van een burgeroorlog is dit een klassiek voorbeeld van de aanloop ertoe.

  Geliked door 2 people

  • droevige mof zegt:

   “Dat de Duitsers niets hebben geleerd van het verleden is verdomde duidelijk.”
   Ik vraag me af welke volkeren geleerd hebben van hun foute verleden, de grote landen van hun oorlogen en genociden, de kleine landen van hun collaboratie met de grote landen.

   Like

 2. Hnek zegt:

  35000 mensen dat zijn er heel wat , eindelijk wordt ge grote meute wakker

  Like

 3. Boike zegt:

  Frau Merkel laat in de nadagen van haar kanselierschap duidelijk blijken uit wat voor hout ze werkelijk gesneden is. Haar communistische DDR-verleden straalt ze overduidelijk uit. Het kreng is een gevoelloos serpent, dat gedreven wordt door satanische obsessies. Ze verdient het, om voor een volkstribunaal te moeten verschijnen en veroordeeld te worden.

  Geliked door 2 people

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  En de piepeltjes hebben nog steeds niet door dat ze verneukt worden door het gajes in Berlijn.
  Dat de piepeltjes dan maar eens op hun gemak een gaskraan gaan pijpen waar Russisch gas uit komt, want ze leren het toch nooit.

  Geliked door 1 persoon

 5. Boike zegt:

  Politieagenten, die zodanig optreden dienen zichzelf eens af te vragen, of ze nog wel begrijpen waar ze helemaal mee bezig zijn. Het “Befehl ist Befehl” gaat al sinds het Neurenberg tribunaal van 1945 niet meer op !!!

  Like

  • karton zegt:

   @ Boike op 1-8-2021 om 23.55 u.
   Vergis u niet, Boike !!
   Het “Befehl ist Befehl” gaat OFFICIEEL niet meer op, maar wordt nog steeds gebruikt, óók bij de NL-politie; ik maakte daar ooit deel van uit en maakte het mee.
   Járen geleden, in de tijd van de politieke partij , de Centrum Democraten van de heer Hans Janmaat, is mij één en ander geheel duidelijk geworden : Befehl ist Befehl óók in Nederland én………nog steeds !!!!!

   Like

   • LUCIA zegt:

    Mensen hebben /zijn verleerd hoe te vechten…. ging men protesteren tegen de Duitsers in de 2e wereldoorlog… neen men begon een ondergrondse en vocht zo tegen de bezetters. We zijn nu ook bezet, kijk hoe organisaties als b.v de IRA opgezet en ontstaan zijn om tegen de Engelse overheersing te vechten …zijn we dat verleerd, weten we dat niet meer of heeft jaren successievelijk mensen kapot maken, met giftige medicijnen , water en voedsel nu eindelijk de schoften opgeleverd, waar ze ons met ons geld mee kapot hebben gemaakt..namelijk dat mensen te zwak van geest en/of lichaam zijn om terug te slaan????

    Like

 6. leeuw7 zegt:

  De neonazistische Angela M. wil kosten wat het kost de COVID-19 dictatuur met alle afschrikwekkende maatregelen doorvoeren!!Ook deze trieste vrouw is een satanische sociopatische psychopate die aantoonbaar haar eigen bevolking verraadt aan de duivel,waarschijnlijk zal de sociopatische demissionaire aartsbedrieger Mark R. zonder veel tegenstand dit afschuwelijke voorbeeld volgen!!Deze zogenaamde leiders hebben hun ziel en zaligheid verkocht aan de tegenstander van mensen (de duivel)!!!

  Geliked door 1 persoon

 7. Willem zegt:

  Als er een demonstratie is van moslims die oproepen tot de heilige oorlog en met spandoeken staan waarop te lezen is : dood aan het westen, dood alle ongelovigen , weg met vrijheid en democratie, dood allen die de islam beledigen etc. etc. dan doet de politie niets. En dan zie je dit???? Te triest voor woorden.

  Geliked door 3 people

 8. droevige mof zegt:

  Veel doet denken aan het laatste jaar van de DDR, maar met één groot verschil: toen werden de demonstranten gesteund door een meerderheid van de bevolking en door de Westduitse televisie. Nu echter is een centraal geleide propagandamachine bezig met een bijna psychologische oorlogsvoering. Een meerderheid van de Duitse bevolking gelooft nog steeds dat de staatsleiding goede bedoelingen heeft en de burgers wil beschermen tegen onheil. Gisteren schreef de SPIEGEL: “Corona-ontkenners vallen politie aan” En dit wordt geloofd door een meerderheid van jullie oosterburen.

  Like

 9. Wappieman zegt:

  Natuurlijk mag LHBTI gewoon doorgaan , Kalergi-plan , geen nieuwe blanke kinderen , omvolking !
  It’s Kalergi stupid !

  Geliked door 1 persoon

 10. Meine zegt:

  Democratie ? Het lijkt steeds meer op Idiocracy (2006)..

  De pluche-plakker willen alleen goedgekeurde demonstraties, dus Femke mag wel een BLM-demonstratie houden, maar anti-lockdown protesten moeten met veel geweld worden uiteengeslagen.

  Net zoals een traditionele demonstratie, zoals Sinterklaas, daar wordt door de socialistische burgemeester (natuurlijk wel in overleg), “Kick out Zwarte Piet” op afgestuurd. Iedereen die dat tegenwerkt krijgt de volle laag van D66-Justitie.

  Het is verrot.

  Geliked door 1 persoon

 11. Jan zegt:

  Berlijn, SA, een impressie

  video

  Geliked door 1 persoon

 12. Jan zegt:

  Ha, Duitsland gaat terug naar de bron, 1929-1940

  Geliked door 1 persoon

 13. Julia zegt:

  Ongekende dictatuur om vreedzame demonstraties te verbieden maar wel al die demonstraties van LBHTI door te laten gaan pure discriminatie. Ik hoop dat alle mensen die tegen de desastreuze maatregelen en het vaccinatieterreur massaal doorzetten verboden of niet. Ik snap werkelijk niet dat politiemensen nog willen dienen onder een dermate dictatuur en zich tegen eigen volk keert terwijl zij en hun gezinnen ook de dupe zijn van onderdrukking en dictatuur. Ik heb wel respect voor agenten zoals ik tijdens de grote demonstraties in Frankrijk zag die zich distantiëren van de Gestapo troepen en zich niet schuldig maken aan de schending van hun afgelegde eed en mee gaan lopen met de demonstranten. Dat zijn juist de echte politiemensen die hun ambtsbelofte nakomen namelijk ik beloof onafhankelijk en rechtvaardig optreden, zonder eigen belang of vooroordelen en een respectvolle houding naar iedereen. Dat en meer beloof je bij de ambtsbelofte of eed als je bij de politie komt werken. Artikel 1 uit de Grondwet is leidend voor iedereen bij de politie die luidt allen die zich in Nederland bevinden worden in gelijke gevallen gelijk behandeld.

  Like

 14. Sobieski zegt:

  Demo’s van Islamisten, BLM, Antifa, Extinction Rebellion, lgbt Pride etc. worden met rust gelaten, ook als een aantal van dezen gewelddadig worden, er vernielingen aangericht worden, haatparolen gescandeerd worden en vermeende tegenstanders aangevallen worden, en ook als ze de “corona” maatregels niet naleven.
  Maar een vreedzame demonstratie van deugdzame burgers voor hun basis-rechten en tegen de verlammende en destructieve lockdown, de belachelijke 1,5 meter en mondkapjesplicht, de gevaarlijke “vaccins” en het dictatoriale “vaccinatie”-paspoort, daar wordt keihard op ingehakt, ook op ouderen, vrouwen, kinderen, gehandicapten en mensen die zich duidelijk niet kunnen weren.
  Wie nu nog gelooft dat we in een “democratie” leven is niet meer te redden.
  En dan willen Rutte, Merkel en Macron etc. wel een grote mond opzetten tegen Rusland, Belarus, Polen en Hongarije, waar de politie doorgaans veel minder gewelddadig optreedt dan “die Bullen” in Duitsland, en tegenwoordig ook in Nederland, als het volgens de mening van de corrupte overheid een ideologisch “verkeerde” demo betreft.
  Interessant in dit opzicht is het om de ontwikkelingen in Frankrijk te volgen. De Gele Hesjes werden daar ook onfair en extreem gewelddadig behandeld door de gendarmes, terwijl Antifa en islamisten daar ook ongemoeid hun destructie op straat konden uitleven.
  De huidige demo’s tegen het groene paspoort verliepen echter vreedzaam, en wat extra verheugend is, vele gendarmes liepen zelfs mee. Kan het zijn dat de aantallen en de (volgens e overgheid) reele of vermeende aanhang onder de bevolking een grotere rol spelen in de houding van de polite, dan regeringen doorgaans toe willen geven? Dat ze het niet aandurven de absolute meerderheid tegen zich in het harnas te jagen, omdat ze weten dat dan hun einde nabij kan zijn?
  In dat geval is het zaak zo veel mogelijk mensen wakker en op de been te krijgen, over heel Europa, met Frankrijk als voorbeeld.

  Like

 15. Johan zegt:

  De bloedhonden van Merkel hebben weer puik werk afgeleverd bij deze anti corona demonstratie van dwarsdenkers :
  De eerste dode is gevallen. Heus niet vanwege corona, maar vanwege de ene of andere overijverige bloedhond.

  Like

 16. Marijke zegt:

  Maar het is in Nederland toch niet anders?! Ook hier worden vreedzame protesten uiteen geslagen, terwijl demonstraties van BLM e.d. wel ongehinderd door kunnen gaan. Nederland is ook een heel eng land aan het worden. Vooral omdat ze de oren naar Brussel laten hangen. Boeren weg, alles volgebouwd en wij kunnen straks ons voedsel uit andere landen importeren. Goed voor het milieu en goed voor ons, want de produkten zullen langer houdbaar gemaakt moeten worden. En wij laten het gewoon gebeuren.

  Like

 17. Bob zegt:

  Wat aan de gang is heb ik als kind al
  gezien de de NSB(BLM, Antifa de
  Islamieten enz,) die door de straat
  liepen en de rest werd neergegeslagen.
  Europa zit weer in de nazi dictatuur.
  Als de beelden op de video’s bekijkt dat
  een man die op de grond ligt met drie
  man op hem een die in zijn gezicht wordt
  gestompt. Doe dat bij een neger of islamiet
  en de hele wereld staat op zijn
  kop via de MSM.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s