“BILD” breekt taboe: Duidelijk openbare stellingname over groepsverkrachtingen door islamitische migranten

(Vertaling: E.J. Bron)

Twee groepsverkrachtingen per dag

Elke dag worden er in Duitsland gemiddeld twee meisjes of vrouwen door groepen mannen verkracht. Dat is het choquerende resultaat van vragen van “BILD” aan de binnenlandse veiligheidsdienst (BKA). Dientengevolge werden vorig jaar 704 onderzoeken wegens groepsverkrachtingen geteld. (Ter vergelijking: in het jaar 2019 waren het 710, in 2018 slechts weinig minder, 659, bericht “BILD”).

Islamitische verkrachters buitenproportioneel vertegenwoordigd

De mannen zouden vaak uit islamitische landen komen: Afghanistan, Syrië, Irak. Vooral Afghanen zijn buitenproportioneel vertegenwoordigd. In het jaar 2018 waren 6% van de verdachten Afghanen. Op de hele bevolking maken zij echter maar 0,3% uit. De meeste “beschermingszoekers” plegen de daad tijdens hun asielprocedure.

Vrouwenrechten-activiste spreekt duidelijke taal

Verkrachtingen, zoals onlangs in Leer, waar drie beschermingzoekers uit Syrië en Irak een 16-jarig meisje verkracht en misbruikt hebben, zijn geen incidenten, zoals blijkt uit de choquerende cijfers van het BKA. Maar het probleem is dat daarvan niets naar buiten komt. De vrouwenrechten-activiste Necla Kelek (63) eist de dingen eindelijk bij de naam te noemen:

“Het migratieonderzoek moet zich afvragen hoe het kan gebeuren dat een jong meisje het slachtoffer wordt van mannen uit een andere cultuurkring.” Dat is tot nu toe gewoon niet het geval, zei Kelek, en verder: “Een groepsverkrachting is het ergste wat een vrouw kan overkomen. Als de samenleving haar daarmee in de steek laat, wordt de ziel bijna vernietigd.”

De criminoloog Christian Pfeiffer (77) ziet een “steeds identiek basismodel” bij de daders: “Gefrustreerde jonge mannen, die het niet lukt”. Deze zouden uit een cultuur van mannelijke dominantie komen en hier in de rol van een buitenbeentje leven. “Ze merken dat het hen niet lukt meisjes te benaderen.” Uit hun cutuurkring zouden ze hier geen partner vinden, omdat er maar weinig vrouwen gevlucht zijn. De gevolgen: frustratie, agressie en in het ergste geval onvoorstelbaar geweld.

BILD”-live-chef over verkrachting: “Als ik dat hoor, gaat m´n hart sneller kloppen”

Zeldzame duidelijke taal vindt de “BILD”-live-chef Claus Strunz voor de groepsverkrachtingen. Strunz eis eindelijk desbetreffende consequenties te trekken uit de ondraaglijke misstanden te trekken. In een uitvoerige stellingname (hier de video) spreekt hij duidelijke taal. En wel op een manier zoals de bevolking dat eigenlijk ook van politici zouden mogen verwachten.

Wanneer de “BILD”-live-chef eist dat de verkrachters het land moeten verlaten, om dat ze hier “niets ´verloren´ zouden hebben”, spreekt hij de mensen uit de ziel en het blijft te hopen dat ook de politiek anders begint te denken.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op “BILD” breekt taboe: Duidelijk openbare stellingname over groepsverkrachtingen door islamitische migranten

 1. daders van verkrachting zonder testikels en scrotum over de grens zetten. Dat vinden de daders erger dan gevangenisstraf want daar lachen ze om. Als ze dit misdrijf in hun thuisland plegen worden ze als straf, onder het toeziend oog van de dorpsbewoners op het dorpsplein met het zwaard onthoofd of opgehangen. De IS.terroristen hebben een nieuwe methode bedacht om iemand langzaam te doden. Ze hangen de veroordeeld boven een vat met zoutzuur en laten hem daar langzaam in zakken, net zolang tot zijn organen zijn opgelost. Dar kan dus even duren. Moesten wij in europa ook doen met moslimmoordenaars en verkrachters. Maar daar zijn wij als christenen te laf en te soft voor Wij laten ons liever op ons bek slaan. Bah. laf volk die nederlanders,

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ scherpschutter1943 op 1-8-2021 om 19.58 u.
   Ik vind uw advies, weg met hun testikels en scrotum, zéér sympathiek !!! Echter…………
   waar laten we al die islamitische pielemuizen ?

   Geliked door 1 persoon

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Wat moet je hier nou van zeggen.
  De alternatieve media benoemen dit al jaren maar dat schijnt niet door te dringen met het gevolg iedereen is extreem rechts daar en meer van die quatch.
  Politie en justitie zijn al geen haar beter want die vinden dat ze zo nodig policor moeten zijn en de media kijken zowiezo de andere kant in.
  Nou valt het me overigens wel op dat Bild de laatste maanden wel meer met het soort berichten komt waar de MSM niet over wil schrijven.
  Afwachten of deze trend zich door gaat zetten

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Henk der Niederlánder op 1-8-2021 om 20.45 u.
   Ik verwacht dat “Bild” zeer binnenkort verboden gaat worden.
   Even off-topic :
   hoorde vandaag dat Nederlandse jezidi’s jagen op IS-vrouwen. Zou geweldig zijn als zij er een paar te pakken zouden krijgen.
   Echter……….wel weer erg treurig dat een conflict uit ’t Midden-Oosten in ons landje verder wordt uitgevochten.

   Geliked door 1 persoon

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Ja daar had Ik ook iets over gelezen @ Karton.
    Maar Ik denk dat bedoeld wordt dat de Yezidi’s op zoek zijn naar getuigen die bij recht zaken ingezet kunnen worden.
    Dat ze echt op jacht gaan zie Ik niet zitten want dat zal Grappenhuis pertinent niet toestaan lijkt me.
    Ondertussen zijn er al veel getuigen naar voren gekomen die verklaard hebben dat de Isis wijven in veel gevallen erger waren dan het manvolk, maar daar hoor je dan weer niks over, anders word de reden om ze terug te halen onderuit geschoffeld.

    Geliked door 1 persoon

 3. de barbaar zegt:

  Jawohl, wir schaffen das….

  Like

 4. Peter Loosduinen zegt:

  Goede zaak !!
  De waarheid moet worden verkondigd.
  Bild doet dit en daarvoor hulde.

  Like

 5. Bas zegt:

  Nederland, 2 jaar geleden
  https://gerard1945.wordpress.com/2019/09/11/doorgeschoten-vrijheid-van-godsdienst-en-onderwijs-keert-zich-tegen-ons/amp/?__twitter_impression=true

  Doorgeschoten vrijheid van godsdienst en onderwijs keert zich tegen ons.

  Duizenden islamitische kinderen in Nederland op minstens 50 moskeescholen met sterk salafistische invloeden krijgen te horen dat mensen met een ander geloof of levensovertuiging de doodstraf verdienen. Ook leren ze zich af te keren van de Nederlandse samenleving en en de beginselen van gelijkheid.

  Geliked door 1 persoon

 6. Fred zegt:

  Een simpele oplossing: penis amputeren en breed uit met foto’s in de pers laten zien: ze zullen het nooit meer doen! Als je hun mannelijkheid afpakt, blijft er niets anders over dan gefrustreerde lafaards. Ondanks dat volgens de koran verkrachtingen wordt toegestaan (zie ze als slavinnen) en masturbatie verboden is. Overigens is aan het amputeren van lichaamsdelen niets bijzonders, want de landen waar ze vandaan komen, hakken voor mindere vergrijpen ook lichaamsdelen af.

  Geliked door 1 persoon

 7. koosv8 zegt:

  Dat is het choquerende resultaat, van vragen van ,,BILD,, aan ,,BKA,, NEE NOU WORDTIE MOOI!!! Het is het resultaat van dat smerige DDR VARKEN, MERKEL. Wat een huigelaars.
  Daar zeggen ze niets over. Mocht er hommeles komen, dan gaan de telekranen in dit land toch wel eerst naar de kranten en de tv studio’s in Hilversum, want hangen zullen ze. En in al de landen waar het zo gaat.

  Like

 8. top of flop zegt:

  Frans Timmermans ziet dat het goed gaat..

  Like

 9. Meine zegt:

  De media is in handen van Socialisten, die het goed kunnen vinden met moslims. Ze hebben gemeenschappelijk dan hun aanhangers niet moge twijfelen, en alleen mogen luisteren. Daarom waren er ook moslim-SS-divisies, de bekendste is de 13e Waffen-Gebirgs-Division SS Handschar.

  In de geschiedenis boeken wordt dit zorgvuldig weggedrukt, het zogenaamde “shadowbannen”

  Geliked door 1 persoon

 10. janj zegt:

  In Nederland wordt toch ook alles in de doofpot gestopt want ze gaan er van uit dat gewone burgers een zeer korte termijn geheugen hebben. Wat vandaag gebeurt is over twee dagen weer vergeten en dat weten ze drommels goed. Ook kun je heel veel slechtigheid uit halen wanneer je hier misbruik van maakt.
  Vrouwen zijn in ons land al lang niet meer veilig en zeker niet sinds de binnenkomst van fanaten met een bepaald geloof, want die haten de Westerse vrouw vanwege haar manier van leven.
  Hoe veel meisjes zijn al niet geslagen, betast, lastig gevallen, ook door snuiters die hier zijn opgegroeid. De z.g. tweede of derde generatie. En tevens worden veel grote steden door deze snuiters verziekt en zeer onveilig gemaakt.
  Maar zo lang als onze regering ze een hand boven het hoofd houdt, hebben ze allemaal vrij spel.
  Is Friesland op de open vlakte moest men een barakken kamp bouwen voor zo’n 500 figuren die met een mes hadden gestoken of geschoten, drugs of meisjes/vrouwen geslagen enz. op hun kerfstok hebben.
  En dan naar mate van hun misdaad herop voeden. 2, 4, 6,8,10 ,15 jaar vast zetten en met harde hand iedere dag 12 uur lang drillen en ze zouden ook moeten weten, kom je terug in de maatschappij en je vreet weer iets uit, opnieuw het heropvoedingskamp in voor jaren.
  En niet zoals nu een 14 jarig meisje heel hard in haar gezicht slaan, twee dagen politie bureau en dan weer op vrije voeten en dan maar groot doen tegen je vrienden en heel hard lachen om het belachelijke Westerse rechtssysteem.
  Voor gewone nette werkende burgers is Nederland een enorm verrot land geworden waar rotzooi de dienst uit maakt.

  Geliked door 1 persoon

 11. Bob zegt:

  Als je vlucht voor een gevaarlijke situatie
  doe dat met je gehele gezin. Wat hier vluchtelingen
  worden genoemd zijn bijna alleen jonge mannen.
  De regeringen van de landen die deze lieden
  toelaten creeren opzettelijk een probleem.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s