Britse gezondheidsdienst schrijft miljardencontracten uit voor bloedstollingsmedicijnen en de bewaring van lijken

(Vertaling: E.J. Bron)

Het moment kon niet ongebruikelijker en zodoende nauwelijks verdachter zijn. De Britse gezondheidsdienst National Health Service (NHS) heeft in de maanden juni en juli 2021 openbare uitschrijvingen ter waarde van miljarden uitgeschreven, die in het licht van de p(l)andemie niets goeds doen vermoeden. Meer dan £ 3 miljard voor bloedstollingsmedicijnen.

Zo schreef de NHS in juli onder de naam “NHS Framework Agreement for the supply of Direct Oral Anticoagulants (DOACs) for the NHS in England”een contract tot het jaar 2024 van meer dan £ 3 miljard (!) uit. Voor deze bedragen dienen voor het Britse gezondheidssysteem orale bloedstollingsmedicijnen aangeschaft te worden.

De verschaalde bijsmaak: een van de meest voorkomende en ook gevaarlijkste bijwerkingen van de corona-vaccinaties zijn bloedstollingen in het lichaam, die na de vaccinatie bij alle leeftijdscategorieën – onafhankelijk van de gezondheidstoestand – optreden. Vaak leiden ze ook tot de dood.

Dienstverleningen voor “tijdelijke bewaring van lichamen” gezocht

Niet minder beangstigend is een uitgeschreven opdracht voor “Temporary Body Storage Services”. Daarin wordt naar mogelijkheden gezocht om een groot aantal lijken “tijdelijk op te slaan”. De dienstverleningen zijn bedoeld tot het jaar 2025. Concreet betekent het:

Het te verkrijgen raamakkoord voorziet in veilige en beschermende tijdelijke onderbrengingsmogelijkheden voor overledenen, die anders op grond van een overmatige doodsituatie in mortuaria van ziekenhuizen of gemeentelijke instanties bewaard worden. Het optreden van bovenmatige sterfgevallen kan niet voorspeld worden, en de autoriteit kan het tijdstip, de hoeveelheid of de duur van de noodzakelijkheid om van een deel of de totale dienst gebruik te maken niet garanderen.”

Hiervoor worden altijd nog 6 miljoen Britse Ponden uitgeloofd. In een zogenaamde factcheck van Reuters helpt het bestuur van Westminster natuurlijk elk verband met de corona-p(l)andemie en de vaccinaties uit de wereld. Het zou slechts een nieuw contract zijn, dat een oud, weldra verlopend contract zou vervangen. Of dit daadwerkelijk zo is, mag betwijfeld worden, omdat het stadsbestuur noch Reuters het desbetreffende contract openbaar wil maken.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Britse gezondheidsdienst schrijft miljardencontracten uit voor bloedstollingsmedicijnen en de bewaring van lijken

 1. Bas zegt:

  VS
  U heeft misschien binnenkort een vaccin-ID nodig om een ​​supermarkt binnen te gaan, maar een ID om te stemmen bij een nationale verkiezing?

  Nehh.

  https://pbs.twimg.com/media/E7jy0fGXEAQjMOW?format=jpg&name=900×900

  Binnenkort alleen stemmen met vaccinatiepaspoort dan…?

  Geliked door 1 persoon

 2. Bas zegt:

  Hij is goed!!!
  Na de onthulling dat veganisten in het VK zouden kunnen worden verhinderd om verplichte vaccinaties op de werkplek te nemen omdat hun overtuigingen worden beschermd door de arbeidswetgeving, kondigde acteur Laurence Fox publiekelijk aan dat hij zich nu identificeert als ‘trans-veganist’.

  https://summit.news/2021/07/30/actor-vows-to-identify-as-trans-vegan-following-revelation-plant-eaters-could-avoid-mandatory-vaccine/

  Acteur belooft zich te identificeren als “transveganistisch” na de openbaring dat planteneters verplicht vaccin kunnen vermijden

  Na de onthulling dat een half miljoen veganisten in het VK zouden kunnen worden verhinderd om verplichte vaccinaties op de werkplek te nemen omdat hun overtuigingen worden beschermd door de arbeidswetgeving, kondigde acteur Laurence Fox publiekelijk aan dat hij zich nu identificeert als ‘trans-veganist’.

  “Het zogenaamde ethisch veganisme werd vorig jaar door een tribunaal als een beschermd kenmerk beschouwd, wat betekent dat werkgevers juridische stappen zouden riskeren als ze het personeel zouden laten vaccineren”, meldt de Daily Telegraph.

  Werknemers met andere religieuze overtuigingen zouden ook hun status als beschermde categorie kunnen noemen om te voorkomen dat werkgevers gedwongen prikken forceren.

  “Sommige ethische veganisten zijn het misschien niet eens met vaccinaties omdat ze onvermijdelijk op dieren zijn getest. Ethisch veganisme is eerder door een [werkgelegenheidstribunaal] bevonden als een overtuiging die kan worden beschermd”, zei een woordvoerder van het advocatenkantoor Lewis Silkin.

  Hoewel COVID-19-vaccins niets bevatten dat van dieren is afgeleid, zijn ze op dieren getest.

  Laurence Fox is trouwens gestopt met acteren en is de politiek in gegaan:

  Like

 3. Bob zegt:

  De zorg wordt door dat soort experimenten
  onbetaalbaar.De doden door het uitstellen
  of ontbreken van reguliere zorg worden als
  corona doden geteld, niet omdat ze aan corona
  leden maar het gevolg was het corona beleid.
  Ook dit is een vorm van moord met voor
  bedachte rade.
  Het corona beleid is een misdaad tegen
  de mensheid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s