Dat kan ik zelfs verzinnen!

(Door: “bozeoudeman”)

Opsluiten in gevangenissen is ook een vorm van geweld, dus sluit alle gevangenissen nu! Wat een waarheid als een koe. Geweldig, briljant en wat een begrip, menselijkheid en liefde stralen deze warme woorden uit. Weg met politie, weg met justitie, weg met alles en iedereen die er anders over denkt. (Naar heropvoedingskampen? Maar zijn dat ook geen gevangenissen dan? Maar dat terzijde).

Luister eens, waarschijnlijke fake-hippie, het probleem met geweld of criminaliteit los je niet op door het te ontkennen, ook al hebben jouw pappie en mammie je dit van kinds af aan wellicht wel als oplossing zo ingepompt. Het probleem is ietwat anders en groter en de oplossing dus ook: het zit grotendeels in de hersenen van de individuele mens.

Bij niet ieder mens zijn de hersenen honderd procent vergelijkbaar met de hersenen van echte hippies. Zoals sommige mensen helaas met allerlei lichamelijke gebreken of tekortkomingen als blind, doof, stom, lam, mismaakt of zonder een ledemaat of iets anders afwijkends worden geboren, zo gebeurt dat helaas ook met het ontbreken of niet goed functioneren van links in sommige mensen hun hersenen.

Niet ieder mens kent daardoor bijvoorbeeld het begrip ‘dat wat van een ander is, van die ander is en dat jij daar geen recht op hebt om je dat, met of zonder geweld, toe te eigenen’. Niet alle hersenen van iedereen maken die link in het hoofd van iemand. Niet ieder mens is met een bijna instinct te noemen gevoel voor eerlijkheid en rechtvaardigheid geboren.

Door vervolgens te leven in een maatschappij waar grote tot soms gigantische verschillen in rijkdom zijn, gebeurt het wel eens, regelmatig helaas, dat iemand met weinig gevoel voor goed en kwaad vindt dat hij/zij er bekaaid vanaf is gekomen en daarom het recht heeft van anderen af te pakken wat die anderen naar zijn/haar idee teveel bezitten. Dus zeg maar het Robin Hood denken over eerlijkheid.

Wij als maatschappij hebben met elkaar afgesproken dat zoiets niet mag, ook al is het natuurlijk ook een vorm van crimineel gedrag dat sommigen tot in de miljarden bezitten en anderen niets, toch mag niemand individueel besluiten dat verschil aan rijkdom eventjes, voor meestal zichzelf alleen, gelijk te trekken. Ik moet er niet aan denken wat er zou gebeuren als dit anders was. Dog eat dog dan.

Helaas heeft Billy Gates zich in zijn grote menselijkheid niet verdiept in het vinden van een pil of vaccin waardoor die ontbrekende link(s) in de hersenen van crimineel denkende mensen alsnog wordt gemaakt of hersteld, en zijn juist alle of veel geesteszieken ziekenhuizen onder de briljante kundigheid van onder andere Ruud Lubbers gesloten, terwijl er eigenlijk meer van nodig waren geweest.

Want ja, het handelt in wezen om een vorm van geestesziekte: het je gevoelsmatig en/of emotioneel niet in een ander kunnen verplaatsen, niet kunnen invoelen wat je een ander aandoet, niet kunnen begrijpen dat anderen ook recht op leven hebben en ga maar door, maar wel een zwaar overdreven gevoel dat jij slachtoffer bent, dat jij tekort hebt en er bekaaid van afgekomen bet, zoals ik al stelde.

Zoals gesteld, heeft Billy boy nog geen medicijn hiertegen laten ontwikkelen. Misschien ook gelukkig maar. Zolang er geen betere oplossing is, is het deels als oplossing opsluiten van crimineel aangelegde personen als remedie het enige dat we hebben om af te schrikken, hoe akelig dit mag klinken. En ja, opsluiten is absoluut een vorm van geweld. Maar kom dan met een oplossing fake-hippie, geneuzel dat iets als opsluiten a priori fout is, daar heeft niemand iets aan, dat kan ik zelfs verzinnen.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Dat kan ik zelfs verzinnen!

 1. Rohn Steinbock zegt:

  Een plek onder de grond is wellicht de meest optimale oplossing!

  Like

 2. Sobieski zegt:

  Juist. En dat deugdzame burgers worden opgesloten in hun eigen woningen door een corrupte overheid, vanwege een verkoudheidsvirus, daar hoor je die linkse “hippies” niet over.

  Geliked door 1 persoon

 3. ronjaspers zegt:

  Uit het hippie tijdperk is het extreem linkse nageboorte ontstaan.

  Like

 4. johan de bruin zegt:

  Zou toch niet zo’n gek idee zijn , een pilletje dat je empathie aanwakkert .
  Kan Billie het zelf nemen en aan zijn fijne WEF-vriendjes uitdelen .
  Maar ik geloof helaas niet meer in sprookjes

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s