Ex-onderzoeker van Pfizer: “Het is de bedoeling van de spike proteïne om het bloed te klonteren”

(Vertaling: E.J. Bron)

Mike Yeadon (foto), voormalig onderzoeksleider van Pfizer, stond vanaf het begin op tegen de corona-doctrine. Het zou helemaal niet om een samenzweringstheorie gaan. Hij zou al snel begrepen hebben: “Het is een internationaal plan. Daar is niks theoretisch aan.” Yeadon maakt zich zorgen om zijn kinderen en kleinkinderen. Normaal gesproken worden vaccins tegen ziekten gebruikt. De experimentele mRNA-geninjecties zouden niet te vergelijken zijn met zo´n vaccinatie.

Volgens Yeadon bestaan er twee hoofdproblemen met de “vaccinaties”:

 1. Spike proteïne: het lichaam wordt een fabriek van deze proteïne. Het zou de eerste keer zijn dat zo´n proces kunstmatig bij mensen op gang gebracht wordt. De spike proteïne leidt tot bloed-klontering. Dat zou geen uitzondering zijn, maar de bedoeling van de spike proteïne.
 2. Er zouden jaren voor nodig zijn om een gebruikelijke, effectieve vaccinatie goed te controleren. Over de bijwerkingen van de mRNA-stoffen weten we veel te weinig. We weten niet welke bijwerkingen de gevaccineerde mensen de komende jaren staan te wachten.

Als farmaceut zou Yeadon er geschokt over zijn dat dergelijke experimentele stoffen gebruikt worden. Het ergste zou zijn dat zwangere vrouwen gevaccineerd worden. Wie zwangere vrouwen deze stoffen zou toedienen, zou een lichtzinnige idioot zijn, aldus Yeadon. Hij appelleert aan de vrouwen: “Wanneer u zwanger bent of wanneer u een kind wilt hebben, laat u dan in geen geval ´vaccineren´, doe het niet!”

Mike Yeadon zou niet begrijpen waarom zijn collega´s geen ontslag zouden nemen. Ze zouden exact weten wat er aan de hand zou zijn. Hij zou zijn baan er om deze reden hebben aangegeven en zou zich schamen voor een dergelijke industrie gewerkt te hebben. Men zou gewoon hopen dat de toediening van de experimentele stoffen met een noodvergunning wel zouden helpen. En deze proef zou op miljarden mensen worden uitgevoerd.

Yeadon wjst op de duizenden bijwerkingen. Deze zouden op het platform VAERS te bekijken zijn: “Controleert u daar de duizenden bijwerkingen. Ik kan niks voor u doen wanneer u dat niet zelf bekijkt.”

Influenza voor jonge mensen gevaarlijker dan corona

Wanneer men de patiënten ordelijk over de gevaren zou informeren, zoals noodzakelijk is, zouden zij zich niet laten vaccineren, weet Yeadon zeker. De injectiestof zou niet toegepast worden, omdat het om een gezondheidscrisis zou gaan, maar om andere redenen. Want er zouden voldoende medicijnen zijn om deze gezondheidscrisis effectief te bestrijden. In plaats daarvan zou men bij de mensen echter gewoon de experimentele stoffen, waarvan de werking niet bekend is, inspuiten. Het zou in ieder geval een feit zijn dat de mRNA-stoffen niet veilig zouden zijn. Dat zouden de bijwerkingen al duidelijk laten zien.

Zo worden we voorgelogen: Het virus zou ook bij lange na niet zo dodelijk zijn als men ons vertelt. Voor jonge mensen – eigenlijk zelfs voor iedereen in de werkende leeftijd – zou influenza zelfs gevaarlijker zijn dan corona. En dat zou aantonen dat er iets heel merkwaardigs zou plaatsvinden. De krachtige toename van de sterftecijfers bij oudere mensen met onderliggende ziekten zou bovendien veel meer verband houden met de start van de vaccinatiecampagnes. Een verbinding beschouwt hij wel degelijk als denkbaar: want normaal gesproken onderzoekt men bij uitvoerige toelatingsonderzoeken langzaam via gezonde oudere mensen voorzichtig de effecten op risicopatiënten. Dit zou in de haast niet gebeurd zijn, de vooraf data voor gebrekkige oudere mensen zouden voor de noodvergunning te weinig zijn geweest.

Mike Yeadon: “Het is moord om deze stoffen toe te dienen.” Want Covid zou lang niet zo dodelijk zijn als wordt beweerd. Tegelijkertijd zouden de injectiestoffen giftig zijn. De nut-risico verhouding zou de toediening van zulke stoffen niet in het minst rechtvaardigen.

Bron:
wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Ex-onderzoeker van Pfizer: “Het is de bedoeling van de spike proteïne om het bloed te klonteren”

 1. koddebeier zegt:

  Het wordt tijd dat de guillotine’s weer worden opgesteld en de globalistische leiders,elite en hun handlangers massaal onthoofd worden !!

  Geliked door 1 persoon

 2. Bob zegt:

  Als het de bedoeling is om bloed klonters
  te laten ontstaan, is dat regelrechte moord
  met voorbedachte rade, want als een bloed klonter
  de hart slachtadders blokkert dan sterf je
  pijnlijke dood.
  Bloed klonten in de adderen geeft pijn
  door bloed stuwing. Bloed stuwing kan aderen
  laten barsten inwendige bloedingen.
  Inwendige bloedingen wil men wel eens
  verkeert diogniseren.

  Like

 3. Lady zegt:

  Ik persoonlijk vind het ongelooflijk dat zo velen ‘blind’ vertrouwen hebben in ons huidige kabinet (dit zijn gewone burgers gekozen door ons gewone burgers), welke eerder onder andere nog verkondigden dat vaccinatie nóóit verplicht zou worden! Meedere keren hebben zij nu al BAKZEIL gehaald, wegens alle leugens!
  En als u dan toch besluit om uw prik te halen, alstublieft: bescherm dan uw kinderen en injecteert hen niet aub 🧡🙏🧡
  Nog daargelaten welke taferelen zich onder de ouderen (in verzorgingshuizen) heeft afgespeeld!
  Leest u niet? Kunt u niet lezen? Is er (nog) niets in uw naaste omgeving gebeurt?
  Denkt u écht: eerst zien dan geloven?
  Er heeft niet eerder zo,n tweedeling onder de bevolking plaatsgevonden. Zelfs verwijten, uitsluiting, haat zaaien, deinst men niet voor terug onderling naar Families, Buren, Vrienden.
  Zijn volgens u ALLE MENSEN WERELDWIJD voor niets aan het DEMONSTREREN!
  Heeft u enig idee wat er straks gebeurt bij de invoering van 5G!?
  Inmiddels heeft men ook al bekend gemaakt, dat ondanks de inentingen, je ‘het virus’ voor een 2e, 3e, 4e etc. keer kunt krijgen (als je de voorgaande injecties overleeft!).
  Dit najaar en de komende jaren is het leed niet te overzien.
  De Wereldbevolking moet teruggebracht worden!!!. Het wordt ‘openlijk’ besproken!
  Leest men niet welke gevolgen deze injecties kunnen hebben? Artsen, Professoren, Advocaten maken zich steeds meer hard om alles openbaar te maken. Gebaseerd op wetenschap!
  Heeft men niet de foto’s gezien van de mensen met schokkende lichamen die hun verhaal doen of kerngezonde mensen die plotsklaps overlijden.
  Lieve, lieve mensen, Julian Assange: creator van Wikipedia (die ten onrechte gevangen is gezet) heeft het reeds gezegd:
  ONZE GROOTSTE VIJAND IS ONWETENDHEID!! LEES 🙏🙏🙏 GA LEZEN
  Verplicht het u zelf om dagelijks 1 artikel van een Arts, Advocaat of Professor te lezen: bijvoorbeeld Elke de Klerk
  GA AUB LEZEN WAT ER WERELDWIJD GEBEURT, VOORDAT HET ECHT TE LAAT IS 🧡🙏

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  Miljoenen mensen wachten blijkbaar op de meest fatale bijwerkingen omdat zij blijven geloven wat een door en door gewetenloze rotte overheid ze wijs maakt en vooral de linkse media die hier graag een steentje uiteraard in opdracht van de overheid hieraan bijdragen. Hebben dit soort goed gelovige onderdanen zich nimmer afgevraagd waarom bijv. bij Op1 de propagandamachine van de NPO nimmer echte wetenschappers aan tafel hebben dan uitsluitend de kliek Koopmans, Osterhaus, Van Dissel, Gommers en Kuipers. Allemaal leden van het OMT die de propaganda van de de Staat sterk moeten maken maar vergeleken met de ware wetenschappers, professoren een gewetenloos en schaamteloze aanhang is van de elitaire machtswellustelingen en de big pharma puur uit belangenverstrengeling kijk naar de rode koontjes van de vaccinatie zakkenvuller o.a. Osterhaus genietend aan de tafel van zijn wijntje.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Wat weer een ‘geweldig’ bericht! Bloedklonters in je aderen! Die komen daar niet als wij ons niet willen laten inenten, maar die klonters worden a.h.w. geprepareerd via de gifprikken om zo onze gezondheid zeer ernstig te schaden, en/of ons op termijn van de wereld af te helpen!

  Volgens Rutte en De Jonge wordt alles gedaan om de ‘volksgezondheid’ niet in gevaar te brengen, vandaar al die drastische vrijheidsbeperkende maatregelen, waarmee we te maken kregen. Alleen een vaccinatie kan ons uit deze situatie redden, volgens De Jonge. Daarom werd Dr. Elens destijds voor kwakzalver uitgemaakt. Die arts was ‘levensgevaarlijk’ bezig…..

  We weten inmiddels allemaal (vooral degenen die Bron en gelijkwaardige websites lezen) dat er op gluiperige wijze met onze levens en dat van onze kinderen wordt gespeeld.
  Tijd om af te rekenen met die duivels!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s