FOTOSHOPPER

Hallo Nederland, wordt het niet een keer tijd?

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Ladybug“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op FOTOSHOPPER

 1. koddebeier zegt:

  Nee, die schapen slapen verder !

  Geliked door 1 persoon

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  De Nederlander de straat op.
  Juist ja Een enkeling wel maar over het algemeen kun je wel stellen dat de gemiddelde Nederlander niet uit zijn stoel weg te branden is.

  Geliked door 2 people

 3. Julia zegt:

  Het wordt vooral in Nederland eens de hoogste tijd dat de massa eens na gaat denken in wat voor een waanzinnige samenleving we leven te danken aan al die naïeve massaal domme schapen die vooral ook voor onze taal verandering zijn eerder taal verkrachting kan worden genoemd zo hoog in het vaandel hebben staan. https://www.telegraaf.nl/nieuws/1787474791/professor-harvard-weigert-zwangere-mensen-te-zeggen-in-plaats-van-zwangere-vrouwen Ik zou toch maar eens mijn kennis gaan ophalen namelijk over biologie. Dan nog de goedgelovige volgzame angstige schapen die haar oren laten hangen naar De Jonge, Rutte en het OMT. Luister eens naar wat Gideon van Meijeren https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/07/filmpje-gideon-van-meijeren-fvd-legt-uit-nederland-is-geen-democratie/ Een verademing en aanwinst in de Tweede Kamer een weldenkend en goed ontwikkeld man. Welk volgzaam schaap heeft nog niet door dat onze democratie een schijndemocratie is. Wie wil überhaupt dat zijn of haar kind dermate wordt geïndoctrineerd dat het leven van een kind totaal wordt verwoest door doorgeslagen waanzin en linkse gebreidel door o.a. De Jonge die geen enkel antwoord weet op niet voorbereidde vragen want dan is het briefje helaas zijn redding niet meer. Het is te ziek voor woorden dat wetenschappers, artsen, professoren van social medium worden verwijderd omdat zij de met juiste en wetenschappelijke onderbouwing de vaccinatiedictatuur veroordelen. Hoe lang duurt voor dat een angstig onderdanig schaap haar denkvermogen eens op krikt. Het is inderdaad de hoogste tijd om de corona, vaccinatie en test dictatuur te stoppen, nieuwe verkiezingen te eisen en eens te kappen met de verkrachting van onze Nederlandse taal. Een man is een man, een vrouw is een vrouw het is een keihard feit en daar zal een ieder mee moeten leven en de samenleving vooral niet op te dringen door een doorgeslagen minderheid en haar eisen van de genderdiversiteit. Een ieder mag van mij zijn wie hij of zij wil maar het is te ziek voor woorden dat nu alles aangepast moet worden aan hooguit 3% van onze bevolking. Kortom ik leef mijn leven, ik weet dat de politiek en onze rechtstaat corrupt en niet is te vertrouwen en dat het uiteraard diep en diep triest is dat de leugen regeert en er van overtuigd dat onze democratie is vermoord en vooral onze politiek nimmer het recht kan hebben om andere landen te veroordelen. .

  Geliked door 1 persoon

 4. Bert zegt:

  Hier moeten ze eerst een vergunning aan vragen, wat ze dan ook doen.
  Als ze al toestemming krijgen van de burgemeester.
  Daarna krijgen ze een plek toegewezen, zoals het malieveld, waar ze keurig met bussen heen gebracht worden.
  Waarvan ze niet meer bij komen van het lachen in Den Haag om zoveel domheid.
  Omringt met een massa aan agentjes die al klaar staan met waterkanonnen als de afstand niet bewaakt wordt om er op los te slaan.
  Ik zie het hier echt niet gebeuren dat er 100.000 de straat op gaan.

  Like

 5. de barbaar zegt:

  Je schaamt je tegenwoordig om nederiglander te zijn….wat een deceptie .
  Pilsje van de aldi,zak chips van 69 cent erbij, goedkope cola en rokerij uiteraard.
  Vadsig op de bankhangend,chillend na het gamen ,poten op de kringlooptafel en brullen hoe sleg ze et hebbe.
  I rest my case!

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   What is your case in the first place? Of is het “I rest my case” alleen maar een quasi bijdehande uitdrukking die je erin gooit om te laten zien hoe “cool” je bent?

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • Vluchteling zegt:

    Zijn “case” was wel duidelijk denk ik: het gedrag van de schapekudde dat het bedrog mogelijk maakt. Lui en ongeinteresseerd en ze vreten alles wat ze toegeworpen krijgen. Straks ook de insentensteaks voor op de grill. hahaha! (Beste Kohler, je bent verdikkeme toch geen Ingespotene??? Geen ruzie maken over woordgebruik, svp. Behalve als je het over de “elite” hebt – want die Inteelters zijn geen elite.)

    Like

   • Vluchteling zegt:

    Kohler, je bent toch toevallig geen Ingespotene? Ik denk dat zijn “case” wel duidelijk is. (Geen miereneukerij over woordgebruik, svp, behalve als je “elite” gebruikt voor de psychopatenclub.)

    Like

 6. boorzalf zegt:

  Een oudje, maar blijft goed.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Op ’t eerste gezicht van het plaatje was het voor mij :”it didn’t ring a bell with me”. Ik begreep’t niet/……
  Na een paar keer kijken en die Franse vlag,begreep ik ‘t.
  MAAR, ………..ik moet de eerste Fr-man nog tegenkomen die die Engelse uitdrukking zou bezigen.

  Like

 8. Vluchteling zegt:

  De NLrs zijn veel te lang verwend geweest. Ik zag het elke zomer als ik weer op bezoek kwam uit de VS, waar iedereen behoorlijk zelfredzaam en sociaal is. Hier is alles mooi en netjes, maar alles wordt geregeld voor je “from the cradle to the grave” en ze kennen niet anders; ze hebben een pijntje? er wordt een instantie voor opgericht. Ze hebben een slecht buitje? er wordt een instantie voor opgericht. Ze hebben een onontdekt mentaal probleem? er wordt een nieuwe instantie voor opgericht. Ze willen “alleenstaande moeder met kindje” zijn? er wordt geld en woning geregeld. Ze hebben een misdaad begaan? er wordt een schikking geregeld van een paar weken. Ze hebben een familie van een opa, oma en twee kindjes doodgereden? Ze krijgen twee weken taakstraf. Ze vermoorden een minister? Ze kopen een boerderij in Borculo voor 600Kplus. Ook zijn ze geenzins sociaal, behalve als het op de asielzoekers aankomt, dan doen ze braaf mee met het geknuffel van de overheid, en ze trekken hun bek niet open als ze het ergens niet mee eens zijn want ze moeten “tolerant” zijn. Deze verwendheid heeft een venijnige vorm van kapitalisme tot stand gebracht over de laatste 10 tot 15 jaar; een combinatie van communisme en kapitalisme, dat zo geniepig is dat je het niet eens in de gaten hebt. Maar het heeft alles weg van de cartel economie die ook door drugshandelaren wordt toegepast. Dan hebben we het nog niet eens over het enorme bedrog dat hier in de haven van Rotterdam al begint. Breek me de bek niet open…. en dan hopen dat ze gaan nadenken over de corona oplichterij? Ik ben ook hartstikke gek dat ik dit nog hoop.

  Geliked door 1 persoon

 9. Bob zegt:

  Als alles voorbij zegt elke Nederlander
  ik heb mij verzet of ze doen alleen mee
  als ze zich achter jou kunnen verschuilen.

  Like

 10. Cleo zegt:

  INDERDAAD!
  ACTIE NU!👊🏼👊🏼👊🏼

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s