Nieuwe profielfoto Politie Nederland . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Bert

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Nieuwe profielfoto Politie Nederland . . .

 1. Peter Loosduinen zegt:

  Misselijkmakend !
  Dat er homo’s en lesbo’s werken bij de politie werken is prima, maar het wordt een soort ziekte om continu aandacht aan de homoscene te besteden en deze cultuur breed uit te venten.
  De politie dient NEUTRAAL te zijn, boeven te vangen en te zorgen voor de veiligheid van allen.

  Geliked door 3 people

 2. Julia zegt:

  Gewoon afwijkende uniformen zoals kopvodden, regenboog peten etc. negeren zelfs de korpsleiding is door en door doorgeslagen. Hoe intens ziek is zelfs onze politieleiding. Een uniform betekent uniformiteit en past geen hoofddoek of ander hoofddeksel in. Een uniform (soms tenue genoemd) is werkkleding waarmee een persoon zich onderscheidt als lid van een organisatie of als functionaris. Het woord uniform betekent eenvormig en daarmee wordt al uitgedrukt dat alle leden van de organisatie dezelfde kleding dragen.

  Geliked door 3 people

 3. de barbaar zegt:

  Die pet past ons allemaal…./waakzaam en dienstbaar.
  Tsja….de gebroeders Grimm lachen hun snikkel uit hun broek om dit sprookjesverhaal.
  BPOC 2020…met ruim 80 (oud)dienders met het hart op de juiste burgerbeschermende plaats…..die worden door een huidige drugsverslaafde non dienstbare polizei/SA/Gestapo-achtige kliek bedreigd.
  De huidige polizei-top is politiek corrupt en tot op het bot ONGESCHIKT voor het beschermen en dienstbaar zijn voor de burgers.waarvan AKTE.

  Geliked door 1 persoon

 4. Klaas zegt:

  Like

 5. Wat normaal was moet weer normaal worden zegt:

  Schandalig

  Like

 6. Eppo zegt:

  Die teringzooi van Multi Culti Puinbak Nederstan was gister in Rotterdam weer goed merkbaar.

  Schoten op meerdere plaatsen R’dam

  In Rotterdam is vannacht in meerdere
  straten geschoten.Bij station Rotterdam
  Zuid werd rond 01.50 uur een auto
  beschoten.Daarbij bleef de inzittende
  ongedeerd.Twee mensen zijn aangehouden.

  Een half uur later werd in de buurt een
  woning beschoten.Het zou gaan om een
  huis van een ouder echtpaar.Door de
  ruit zijn meerdere kogels gegaan.Over
  het motief is nog niets bekend.

  Aan de andere kant van Rotterdam,in het
  Roel Langerakpark,loste de politie
  waarschuwingsschoten vanwege een
  “verdacht groepje mensen”.Daarbij
  raakte niemand gewond en er zijn verder
  geen aanhoudingen verricht.

  Like

 7. Peter Rissing zegt:

  Schande, schande, schande ! De ‘LBgvdQR’ of hoe dan ook club heet, is niet normaal ! Ik ben wel normaal. Ik doe aan XX of XY chromosomen. Minuscule uitzonderingen daarop is te stom om in deze poging tot een cultuuromslag op in te gaan. XX of XY andere smaken hebben we niet ! Respect voor weirdo’s, prima. Als ze hun minimale deel van de bevolking niet aan de meerderheid willen opleggen.
  Bruine en zwarte strepen, als het geen grap is, bij de politie is on- onpartijdig. Bruin en zwart staat voor het marxistische, anti-democratische en anti-kapitalistische waarden van de BLM club. Een club die bestreden moet worden omdat zij bij het moordende, dictatoriale, falende, mensonterende, asociale, criminele, communistische systeem behoren. Verantwoordelijk voor miljoenen gemartelden en gedode burgeres die het durfde een andere mening te hebben. Bruin en Zwart, en dat gekke regenboog gebeuren mag niet bij de politie.
  Want mijn mening staat daar haaks tegenover. Ik voel mij bij voorbaat gediscrimineerd als ik een agent met zo een gek logo zie rondlopen of het zie publiceren.
  Ik zeg XX en XY zijn XX en XY ! En ik zeg dat alles en iedereen dat het gefaalde Communistische, Marxistisch of (Nationaal) socialistisch systeem ambieerd, die allen een wereld zonder grenzen voorstaan met een centraal dictatoriaal bestuur, zoals BLM dat graag zou willen zien, niet alleen een beetje dom is. Nee hij of zij die pro ‘LBgvdQR’ en BLM is -en onze ‘neutrale’ politie blijkt dat te zijn- is dom ! Heel dom en naïef en kent de wereld geschiedenis niet of wil niet weten van de miljoenen die door Communisten, Marxisten, Socialisten zijn vermoordt, verkracht, uitgehongerd en naar Arctische strafkampen gedeporteerd.
  De vrijheid van meningsuiting blijft de grootste waarde in ons systeem, onder die gekke kleuren van de politie voel ik die vrijheid niet meer,

  Like

 8. Julia zegt:

  Het is een schande dat er dergelijke discriminerende mensen in de top zitten bij de korpsleiding. Pure discriminatie dus en geen onafhankelijke organisatie meer. Net als gekleurde mensen roepen ik word harder aangepakt omdat ik zwart ben kan ik nu als blanke vrouw roepen naar een kopvod agent ik krijg zeker een boete omdat ik geen Moslima ben. Hoe ziek kan een organisatie waar gelijkheid hoog in het vaandel dient te staan met deze doorgeslagen idioterie komen en afwijken van het neutrale standaard uniform. Knettergek en niet meer serieus te nemen. Ik hoor onze minister van Veiligheid en Justitie Grapperhaus hier niet over. Kortom Nederland is ziek en verdorven.

  Like

 9. Juia zegt:

  Breaking news. https://www.nhnieuws.nl/nieuws/289723/regenboogvlag-bruut-van-gevel-getrokken-dit-gedrag-is-onacceptabel
  Ik heb overigens niemand gehoord over de beelden op De Dam waar een Palestijns potentieel terrorist onder toezicht van zijn Palestijnse ouders de Israëlische vlag vertrapte en er zelfs niet op werd ingegrepen. Dit is Nederland en dit zijn de bevooroordeelde helden van de politie die het geen reden vonden deze etter en zijn ouders in de kraag te pakken. Kortom regenboogvlaggen verbieden het is pure provocatie. Uiteindelijk is het merendeel van de Nederlandse bevolking niet echt gecharmeerd van al die uitingen zoals dat varend carnaval door de grachten van Amsterdam maar waar de algehele samenleving wel wordt overspoeld door de vele publicaties en tv uitzendingen door hun strot geduwd krijgen. Een ieder is gelijk en verdient respect maar het moet nu met deze overdreven deugpropaganda eens afgelopen zijn omdat ditj alleen maar bijdraagt aan meer tweedeling binnen onze samenleving. Zeer zeker moet de korpsleiding die al deze regenboog drammerij door drammen de laan worden uitgestuurd.

  Like

 10. Bas zegt:

  Ernstige minachting en belediging richting vrouwen is tegenwoordig de norm…zelfs de zwangerschap wordt geclaimd door genderpsychopaten.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1787474791/professor-harvard-weigert-zwangere-mensen-te-zeggen-in-plaats-van-zwangere-vrouwen?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=seeding-telegraaf

  Professor Harvard weigert ’zwangere mensen’ te zeggen in plaats van ’zwangere vrouwen’

  CAMBRIDGE – Carole Hooven, een professor aan de Amerikaanse universiteit Harvard, wordt beschuldigd van transfobie. Dit omdat de vrouw weigert te spreken over ’zwangere mensen’ in plaats van ’zwangere vrouwen’.

  Hooven is professor evolutionaire biologie aan de Harvard Universiteit. Ze werd recent door Fox News geïnterviewd over genderneutraliteit. Daar vertelde ze dat zij en haar collega’s steeds vaker gepusht worden genderneutrale termen te gebruiken. Zo werd haar gevraagd te spreken over ’zwangere mensen’ in plaats van ’zwangere vrouwen’, maar daar wil de professor niet in meegaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s