Pfizer en Moderna maken corona-vaccins nog duurder: “Schandalig”

Farmaceuten Pfizer en Moderna hebben de prijzen voor hun corona-vaccins verhoogd in nieuwe deals met de Europese Unie. Dat meldt de Amerikaanse krant Financial Times. De oude prijs voor een vaccin van Pfizer/BioNTech was € 15,50 en is nu € 19,50, schrijft de Britse zakenkrant. Moderna verhoogde de prijs van € 19,- naar € 21,50.

In mei sloot de Europese Commissie namens de EU-landen een derde contract met Pfizer af. Overeengekomen is de aankoop van 900 miljoen doses van het bestaande COVID-19-vaccin en aangepaste vaccins voor varianten als dat nodig blijkt en die worden goedgekeurd. Het dagelijkse EU-bestuur heeft ook een optie op nog eens 900 miljoen vaccins.

Lees verder>>>
(h/t J.B.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Pfizer en Moderna maken corona-vaccins nog duurder: “Schandalig”

 1. ZR zegt:

  Benzine wordt ook duurder als de zomer nadert! hihihihiih… er worden straks weer goede zaken gedaan! (ik zeg dit met sarcasme, in geval je dat niet kon horen.)

  Like

 2. de barbaar zegt:

  Laat elke hersenloze die zo,n gifspuit(en) neemt/koopt zijn/haar eigen dood in….graag p.p.en niet middels de belastingbetaler.
  de troep naderhand moeten opruimen komt helaas al ten laste van diezelfde belastingbetaler….

  Geliked door 4 people

 3. Bas zegt:

  https://www.bd.nl/den-bosch-vught/bossche-testlocatie-xl-kost-300-000-euro-per-maand-en-er-is-nog-geen-test-geweest~a23639b2/

  Bossche testlocatie XL kost 300.000 euro per maand en er is nog geen test geweest

  DEN BOSCH – Er is nog geen enkele sneltest afgenomen. Toch betaalt de Rijksoverheid de afgelopen tijd maandelijks 300.000 tot 350.000 euro voor de coronatestlocatie XL op de parkeerplaats bij de Brabanthallen. Het is de bedoeling dat de loketten over enkele weken worden geopend. Maar hoeveel behoefte is daaraan?

  Like

 4. HenK zegt:

  zakkenvullers , en om nog maar niet te spreken over de 3e prik !!!!

  Like

 5. Andre zegt:

  Politiek gaat regels aanschroeven in opdracht van Pfizer en Moderna en de prijzen kunnen omhoog. Ik vind het zo raar de media blaast alles op met controles en van alles nog wat maar ik heb echt nog niets gezien niets gewoon niets. Grenzen zijn gewoon open alles normaal. Morgen eventjes nog naar Duitsland net over de grens en eind van de week volgas naar Rusland. Ben dr klaar mee met dat cojona gezeik.

  Like

 6. Johan zegt:

  Pfizer en Moderna gedragen zich als een stelletje ordinaire drugsdealers. Zodra de ‘klanten’ verslaafd zijn, wordt de prijs opgekrikt.

  Like

 7. Julia zegt:

  Niet voor niets zo een enorme wereldwijde propaganda niet alleen de pharma verrijkt zich enorm wat te denken van alle machtswellustelingen en politieke dictators die hier een flink graantje van mee pikken. Hoe is het mogelijk dat een volk aan deze smerige verdiensten meewerkt en bovendien nog een enorm risico nemen met eigen gezondheid.

  Geliked door 3 people

 8. HENK zegt:

  aan de andere kant kan je lezen dat ze miljarden verdienen, om hier vervolgens te lezen dat ze NOG MEER WILLEN verdienen

  Like

 9. Julia zegt:

  Wat vervelend nu dan kunnen ook straks al die gevaccineerden die mede met de ongevaccineerden thuis op de bank hangen tijdens de komende lock down nog eens duur gaan betalen voor hun pilsje https://www.telegraaf.nl/financieel/1895366474/heineken-voelt-schaarste-ondanks-miljardenwinst-prijs-van-bier-omhoog. Kortom alle plezier wordt verziekt onbetaalbare brandstof, onbetaalbare energie, hoge voedselprijzen zodat Jan met de Pet wel verplicht kan blijven hangen op zijn of haar driezits bank omdat de meeste mensen onder ons het wel allemaal best vinden wat ze wordt aangedaan. Alleen nog snel de deur uit voor een derde gifprik en snel een summier boodschapje is nog een verzetje. Wat een verrijking al die gifprikken en waarvoor?

  Like

  • R Thomasson zegt:

   @In de Nieuwe testament staat in het Openbaring van Johannes over “Het Beest” en de anti-Christ. Het Beest wordt nu belichaamd door de farmabedrijven. Het Beest is verslaafd aan geld en zal – net als de maffia – steeds meer eisen, totdat iemand zal genoeg moed hebben om ze te stoppen. Als Winston Churchill in onze tijd had geleefd, zou hij ze wicked guttersnipes noemen https://www.youtube.com/watch?v=CwwbxxmvyRk. Ook zij hebben geen enkel morele probleem met het injecteren van genetische afval in gezonde lichamen van kinderen en jongeren. Zij nemen geen verantwoordelijkheid voor al de 19.000 vaccinatiedoden in Europa. Deze link (in het Duits) is zeer leerzaam https://tube.querdenken-711.de/videos/watch/93ae9a8f-0092-438d-8eba-0c3dd34de37b

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s