Australische media gaan los op Rutte: “Hij liegt tegen de globalistische elites óf tegen het volk”

(Door: Michael van der Galien)

In de Nederlandse media is er maar weinig aandacht voor het feit dat Mark Rutte een historische leugenaar is. Maar er is hoop. Want Australische media zijn niet te beroerd om het liegebeestje bij zijn naam te noemen. 

Sky News-presentator Rowan Dean is he-le-maal klaar met politici die overduidelijk liegen over de plannen voor onze toekomst. Ruggengraatloze politici die doen wat de globalistische elites willen maar vervolgens tegen hun volk doen alsof ze van niets weten “liegen ofwel tegen die elites of tegen óns,” het volk zei Dean op de Australische tv.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Australische media gaan los op Rutte: “Hij liegt tegen de globalistische elites óf tegen het volk”

 1. karton zegt:

  Zélfs in het verre Australië heeft men in de gaten met welke charlatan/leugenaar/bedrieger wij zitten opgescheept.
  Deze vent, Rutte, deugt voor geen cent, zo gemeen als ’t water diep is.
  Hij niet “tegen die óf die”, nee, hij liegt tegen iedereen en ook nog eens doorlopend.

  Like

  • joesoe47 zegt:

   Australie moet even temperen want zij liegen ook alles wat los en vast is. Kijk eens naar NSW (New South Wales) waar ze Sydney in complete lockdown zetten omdat gevaccineerden positief zijn getest van het uitgebroken is van fals positief. De cijfers….laat je raden

   Geliked door 1 persoon

 2. Stefan zegt:

  Australië heeft het bijna bij het rechte einde.
  Rutte liegt bijna altijd, als hij de waarheid niet verdraaid.

  Like

 3. Julia zegt:

  Rutte een vreselijke gewetenloze leugenaar is niets aan miszegd. Dan nog dat vreselijke achterbakse gedoe rondom het sprookjeshuis namelijk het Koningshuis bakken vol geld gaan hier naar toe zelfs een hek om zijn vakantieverblijf in Grieken van a.u.b. 410.000 euro moest uit de belastingpot worden gegraaid dan zullen we het nog niet hebben over de rest van de peperdure beveiliging tijdens zijn vakantie en de gratis dure vluchten naar Griekenland. https://www.tijdschrift.nl/webreader/artikelen/ondanks-mega-investeringen-lek-in-griekse-beveiliging-willem-alexander-en-maxima?utm_medium=widget&utm_campaign=tijdschriftnl-free-article&utm_content=desktop-articlelink-pos2&utm_source=ad Wat is heet probleem dat die Oranjes hun beveiliging, vlucht ten behoeve van hun vakantie zelf uit eigen zak betalen het hele jaar door roven zijn al miljoenen uit onze belastingpot. Het is een schande dat een dergelijke familie teert op de belastingbetaler zelfs voor hun uitjes, etentjes en de rest van het overdreven luxe leventje profiteren zij volop van. Ordinaire gewetenloze graaiers en waarvoor wat voeren ze uit? Vluchten als er een watersnood is en hem smeren als de problemen in het land te groot worden. Rutte geeft absoluut niet prijs wat dit ongekende nutteloze sprookje ons jaarlijks daadwerkelijk kost. Kortom Rutte is een onbetrouwbaar gewetenloos persoon die allang uit zijn zetel had moeten getrapt en vervolgd te worden voor zijn misdaad en leugens rondom o.a. de toeslagaffaire. We kunnen veronderstellen dat er nog heel wat geheime deals onder de deksel van de stinkende beerput verborgen zitten. In ieder geval leg ik alles naast mij neer wat hij ook te vertellen heeft omdat mijn geloofwaardigheid in deze pathetische leugenaar en achterbakse huichelaar tot het absolute dieptepunt is gedaald.

  Geliked door 2 people

 4. Blaffertje zegt:

  Het boek “Coronacrsis” ‘de komst van de transitie’, van Robin de Ruiter verklaard klip en klaar duidelijk wat ze met ons van plan zijn.
  Dit boek is van 2009 en toen wist men al van de hoed en de rand, het plan moiest eerst goed uitgerold worden en is in 2019 in uitvoering gebracht.

  Geliked door 3 people

 5. Harry zegt:

  Ongelofelijk toch , dat onze “ eigen “ minister president wereldwijd bekend staat als een enorme leugenaar !
  Dit straalt af op héél Nederland .
  En dat dat pokdalige bakkes dan ook nog gewoon blijft zitten , alsof het normaal zou zijn !
  Geen benul , geen geweten , geen fatsoen .
  Heeft ie nét als criminelen een manco in zijn geweten ?

  Teken aan de wand ook voor onze media , die het verdommen om die crimineel aan de schandpaal te nagelen .
  Donder die smeerlap uit zijn stoel , mét een beroepsverbod !

  Rutte , de grootste leugenaar uit onze politieke geschiedenis .
  Hoe lang blijven we dat nog pikken ???

  Like

 6. koosv8 zegt:

  Heel goed, zo moeten ze allemaal aan de schandpaal. Niet alleen in Nederland. De doodstraf voor al deze ziekenhuis slopers. En ook de huisartsen dwingen om geen goedwerkende medicijnen toe te passen.
  MOORDENAARS ZIJN HET, ALLEEN MAAR VANWEGE DE UTOPISCHE IDEEEN DIE EEN ZOOITJE DEBIELE MILJARDAIRS VOORSCHRIJVEN. Dit doen mensen niet, er is een gigantische chantage in het spel bij de machthebbertjes.

  Like

 7. Harry Willemse zegt:

  Lang verhaal kort, als hij zijn mond open doet liegt die hufter al.

  Like

 8. Hovawart zegt:

  Een tweedegraads leraar geschiedenis die de geschiedenisboeken ingaat als zijnde iemand die geschiedvervalsing pleegt uit politieke en ideologische motieven…en leugens vertellen..

  Like

 9. karton zegt:

  Sorry , foutje mijnerzijds : Moet zijn : Hij LIEGT niet “tegen die óf die”, nee, hij liegt tegen iedereen enz. enz.

  Like

 10. BigLJohn zegt:

  Australie is het continent met een van de strengste Corona maatregelen, en vanuit deze verre uithoek van de wereld zou de Australische media (TV) zich druk gaan maken over die Rutte terwijl rechtse comments in Australie niet mogelijk zijn door de strenge censuur. Ik heb de link gezien en het zal allemaal wel waar wezen, alleen vind ik het een rare gewaarwording. Probeer hier maar eens zoiets in de krant te krijgen over Merkel of Macron, als het al lukt door de censuur. Lukt het wel, dan heet dat een belediging van een bevriend staatshoofd met leugens, waarop u in conflict komt met de justitie.

  Geliked door 2 people

 11. Cathja zegt:

  Mooi zo! Laat iedereen het maar horen dat we weten dat we beduveld worden. Met grote dank aan Gideon van Meijeren!
  Leugens en bedrog moeten vooral openbaar gemaakt worden. Het liefst internationaal.

  Geliked door 2 people

 12. J. C. Th. Köhler zegt:

  Maar dat maakt Rutte niets uit. Hij weet dat iedereen weet dat hij liegt. Maar wat kan hem dat schelen? Hij liegt gewoon door. En onze volksvertegenwoordiging laat hem er keer op keer mee wegkomen. Wie heeft ze ooit “nepparlement” genoemd? Als er ooit in de Tweede Kamer een schot in de roos geweest is, was het dit. Nepparlement!

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 13. Wappieman zegt:

  Hij liegt tegen ONS , de vuile
  Bilderbergtrekpop .

  Like

 14. LUCIA zegt:

  Ja, overigens Rutte was en is niet de enige enge vrijmetselaar met leugen en slecht geheugen daar zijn een lange lijst van voorgangers geweest Balkenende was de 1e die ons groots naaide en verkocht voor de EU. Uiteraard voorgegaan door onze grote prins die dit allemaal keurig mee heeft helpen opzetten en voorbereiden.
  Ze lopen allemaal jaren na dato straffeloos en ongedeerd rond, omdat niet alleen de 2e kamer nep is maar het volk, te dom of te laf is of beide..niemand presenteert ze de rekening …we pikken toch alles van draaikonten en verraders tot het binnenhalen van zogenaamde vluchtelingen, die onze vrouwen en dochters verkrachten en door rechters niet bestraft worden, omdat ze anders geen verblijfsvergunning krijgen.
  China krijgt Afrika als “beloning” dus moet het continent leeg, zodat China, die de bodemschatten mag exploiteren en beheren, rustig zijn gang kan gaan en daar een paar miljoen luxaflexoog landgenoten naar toe mag sturen, als nieuwe woonstee, inclusief concentratiekamparbeiders.
  Wie o wie, zit met alle gefrustreerde ex hutties en tutties en andere oorlogsmisdadigers als buurman opgescheept, die effe en passant allemaal moslims gemaakt zijn om ons helemaal bekdood te maken, want anders discriminatie…juist je mag het 3x raden ?!?!?!

  Like

  • Boike zegt:

   @ LUCIA 3 augustus 2021 om 07:23

   Vrijmetselaars en waarheid is een contradictio interminis (tegenaspraak in zichzelf). Vrijmetselaars vertellen nooit de waarheid, de hele waarheid en niets dan de waarheid. Ze draaien altijd om de waarheid heen. Ze vertellen nooit meer dan halve waarheden. En halve waarheden zijn nog altijd hele leugens. De vrijmetselarij is duister en satanisch van aard.

   De duivel is niet slim, maar wel sluw !!! De duivel is geen spiritueel wezen, maar wel buitenaards. De duivel houdt zich schuil en vermomt zich als mens, maar is geen mens. De duivel is een reptiel, een serpent en beschikt wel over bepaalde magische krachten. De duivel heeft geen gevoelens en kent geen emoties en heeft slechts een beperkt naprakkedenkizeerverstand. De duivel heeft wel obsessies. De duivel heeft dus geen geweten, kent geen berouw, geen verantwoordelijkheid, geen liefde, geen empathie, geen sympathie, geen scrupules, en geen noem maar op. De duivel wil zijn als God en is uit op de absolute macht op en heerschappij over de aarde. Het maakt de duivel geen ene mallemoer uit, als hij in zijn streven de hele planeet vernielt. De duivel werkt met list, leugen, roof, moord, verkrachting, chantage, misbruik, sex, corruptie en al wat dies meer zij. Bij de duivel is alles, dat zijn doel dient, toegestaan. De duivelse methode is destructief. De duivel belooft een hemel op aarde, maar een duivelse hemel is wel een hel. Een ieder, die zijn ziel en zaligheid aan de duivel verkoopt, moet de duivel gehoorzamen, trouw en onderdanig zijn, aanbidden en zijn opdrachten uitvoeren. Hij mag tot op zekere hoogte van aardse geneugten, als geld, macht, eer en aanzien genieten. De duivel gebruikt en misbruikt zijn kornuiten. Wie met de duivel scheep gaat, zal met de duivel over moeten. Ben je niet langer van nut voor de duivel, dan laat hij je vallen als een baksteen en gooit je overboord, of offert je op.

   Geliked door 1 persoon

 15. Wappieman zegt:

  @Blaffertje
  Wel knap van die Robin , dat hij dat in 2009
  al wist !
  Hoe kwam hij toch aan die kennis ?
  Zou hij zo’n vrijmetselaar of zo zijn .

  Like

 16. karton zegt:

  Gisteren, maandag 2-8-2021 werd tijdens de z.g. “persconferentie” van Rutte aan hem gevraagd of hij de mening van 70% der NL’ers had vernomen, n.l. dat Nederland een “kut-land” zou zijn geworden !
  De dwaas begon hulpeloos om zich heen te kijken, in de hoop hulp te vinden, maar die was er niet. Toen trok hij een kop waaraan te zien was dat hij dacht : “Wat is in hemelsnaam een kut ?”
  In alle wanhoop kon hij nog net uitbrengen : “We hebben het hier over corona, dus ik geef geen reactie”. Verslaggever : “Mijn vraag heeft ook met corona te maken”. Rutte : “Maar ik geef tóch geen reactie”.
  Deze lachwekkende lamstraal (Rutte dus) moet z.s.m. geëlimineerd worden, althans uit z’n functie gezet vanwege : “Bedrog, vuilspuiterij (over dhr. Wilders) en weigeren terechte vragen te beantwoorden”.
  Ik denk dat men in Australië eerder op de hoogte is van z’n wanstaltig gedrag als wij, échte NL’ers.
  Wát een vies manneke, die Rutte.
  NL is een kut-land geworden, man; en als je ’t woord niet kent : NL is een vagina-land geworden !

  Like

 17. Alfred Mol zegt:

  Rutte is internationaal bekend als een leugenaar. Hier wordt gerefereerd aan Ausie ùeda, maar ook de Duitse Sueddeutsche Zeitung spreekt van “Lug und Betrug”.
  In NL hebben we een leugenaar als PM. Is dit een degelijk bewind ??? Nee toch…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s