Illegale migratie: Salvini spreekt het machtswoord

(Vertaling: E.J. Bron)

De chef van de LEGA eist consequente bestrijding van illegale migratie, anders vertrek uit de regering.

ROME – De zeenood mensensmokkel naar Italië neemt steeds grotere vormen aan. Alleen al in het afgelopen weekend hebben desbetreffende NGO´s ongeveer 800 illegale migranten, die zich opzettelijk in zeenood hadden begeven om hun overtocht van Noord-Afrika naar Europa af te dwingen, uit de Middellandse Zee “gered” en naar Italië gebracht.

Dit jaar werden er tot nu toe ongeveer 28.500 illegale migranten door de linkse goedmenschen naar Italië gebracht, wat een verdubbeling betekent tegenover dezelfde periode vorig jaar (circa 13.600). Met het oog op deze ontwikkeling heeft Matteo Salvini nu een machtswoord gesproken.

Salvini dreigt Draghi

De chef van de regeringspartij LEGA dreigde minister-president Mario Draghi met de uittreding uit de coalitie. “Ik heb Draghi geschreven en hem verteld dat het probleem van de landingen van migranten tot eind augustus opgelost moet worden”, verklaarde Slavini.

Salvini had vooral scherpe kritiek op de minister van Binnenlandse Zaken, Luciana Lamorgese. Als zij niet in staat zou zijn om het probleem op te lossen, dan zou ze daar nota van moeten nemen en de consequenties trekken – dus aftreden. Bovendien zou ze iets moeten doen om de massale aankomsten van illegale immigranten te stoppen, eiste Salvini, die als minister van Binnenlandse Zaken de illegale migratie consequent bestreden had. Voor de LEGa zou het in ieder geval een probleem zijn om een regering te ondersteunen die dit aantal aankomsten van migranten accepteert.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Illegale migratie: Salvini spreekt het machtswoord

 1. Ravian zegt:

  Salvini kan beter eens contact opnemen met de minister van defensie.
  Die kan vast wel een zowel snelle als permanente oplossing bedenken…

  Like

  • LUCIA zegt:

   Ik weet er wel een hoor, gewoon die NGO’s midden in de zee van de treeplank laten lopen a la de zeerovers wijze van berechting, liefst midden tussen de haaien.

   Geliked door 2 people

   • Ravian zegt:

    Hèhè, dat was wat de zeerovers met hun gevangenen deden Lucia…
    De zeerovers die ze te pakken kregen werden opgehangen aan het havenhoofd, ter waarschuwing aan eenieder die het zeegat koos.
    En die misdadigers lieten ze daar dan vervolgens gewoon hangen totdat ze vanzelf omlaag vielen.
    Aan “foei gesprekken” en “taakstraffen” deden ze toen nog niet.
    Daarom noemen we dat nu de “goede oude tijd”.
    Ze moeten die NGO smokkelschepen gewoon tot zinken brengen, en die dobbernegers geef je daarna de keuze; nu terug peddelen of dadelijk terug zwemmen…

    Like

 2. Jules Vismale zegt:

  Eigenlijk doet het parasiteren van die migranten daar in Italië mij denken aan twee verhalen uit de Donald Duck waarin duidelijk wordt gemaakt dat arbeid soms wel aan nietsnutten kan worden opgedronken en dat geld ook niet altijd gelukkig maakt!
  In het eerste verhaal reisde Gijs Gans, samen met Willie wortel, in een raket naar een droomplaneet van Gijs die zich achter de planeet Pluto bevond. Daar woonden allerlei groepen (mens)ganzen die, gelijk aan Gijs, zo vreselijk lui waren dat ze verwachten dat appels hen letterlijk in de mond zouden vallen of regenwater uit de lucht om te drinken.
  Hoewel Gijs deze luiheid fantastisch vond ergerde Willie zich hier zo aan dat hij met een gevorkte tak de appels losliet van de bomen en de ganzen uiteindelijk tot beweging aanzetten! Hierna kregen zij opeens hierdoor allemaal zin om te gaan werken met als resultaat dat ze hun maatschappij in een enkele dag al voorzagen van akkers, auto’s, vliegtuigen, boten enz. wat helaas weer de afkeer van Gijs opwekte!
  In het tweede verhaal vertrok Dagobert Duck , samen met zijn neven Donal, Kwik, Kwek en Kwak, met een raket naar een gouden maan toe om die te gaan exploderen ofschoon ze daarbij wel enkele concurrenten moeten uitschakelen waaronder een maharadja, een rijke veeboer en de Zware Jongens.
  Op de gouden maan kwamen zij opeens een buitenwaarts wezen tegen die daar al eeuwen woonde en in ruil van een handvol modder de maan aan de familie duck wou overmaken. Met behulp van een soort atoommachine schip het wezen een soort mini-planeet uit de modder en verdween in het heelaal waardoor Dagobert opeens besefte dat voedsel belangrijker is dan goud.
  En ook die migranten zullen ooit beseffen dat lang niet altijd alles gratis verworven kan worden met luiheid en goud niet altijd bepaald veel vrede geeft, in tegenstelling tot voedsel!

  Like

 3. Bob zegt:

  De zeenood schepen varen met belasting
  geld aan de zeenood verenoging gegeven.
  De regeringen betalen deze smokkelaars
  de regeringen zijn de mensen smokkelaars.
  Besrtijding van mensen smokkel is fake
  nieuws.

  Geliked door 2 people

 4. Zeeuwse Babbelaar zegt:

  Die verfoeide economische gelukszoekers maken veel te veel
  misbruik vn de reddende Europeanen.
  Zij zelf zijn verantwoordelijk voor hun levensgevaarlijke WAN-daden.
  Laat hun maar ‘ronddobberen’ over de woeste golven,vn de Middellandse Zee.
  Laat hun maar overmatig angstzweet krijgen, op hun satanische koppen.
  Zo, heb mijn gal uitgebraakt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s