Oeps! FDA onthult per ongeluk lijst van bijwerkingen corona-vaccins, waaronder myocarditis en sterfte

(Door: “9ForNews”)

Tijdens een bijeenkomst van een adviescommissie van de Amerikaanse medicijnautoriteit FDA op 22 oktober vorig jaar werd een powerpointpresentatie getoond. Heel kort was een slide te zien met daarop een lijst van mogelijke bijwerkingen die de corona-vaccins kunnen veroorzaken, waaronder myocarditis, beroerte en sterfte.

Knipper met je ogen en je mist de slide. De lijst van bijwerkingen was slechts een fractie van een seconde in beeld. Het agentschap wist dus in oktober vorig jaar, voordat zij de corona-vaccins goedkeurde voor noodgebruik, al welke bijwerkingen de prikken kunnen hebben.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Oeps! FDA onthult per ongeluk lijst van bijwerkingen corona-vaccins, waaronder myocarditis en sterfte

 1. Julia zegt:

  Ondertussen gooien de big pharma Pzfizer en Moderna de prijzen van dit nog niet bewezen en schadelijke gif omhoog. https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/08/pfizer-en-moderna-misbruiken-de-situatie-om-zichzelf-te-verrijken-flinke-prijsstijging-van-hun-vaccins/ Kijk wat er voor geld aan wordt verdiend miljarden die wij als belastingbetalers mogen opbrengen om dit soort smerige kapitalisten te spekken. Wat werkt beter is dat al bewezen dat kunnen we over een paar jaar eens vaststellen wel is al bewezen dat zelfs mensen aan deze troep zijn overleden en zeer schadelijke bijwerkingen hebben. Maar ja het gaat om geld en macht en is een smerig doorgestoken kaart.

  Geliked door 2 people

 2. Julia zegt:

  Hoogste tijd om CNN van de buis te trappen en een publicatieverbod op te leggen. De linkse bull shit media wordt met dag gevaarlijker door het verspreiden van links gif en fascistische uitlatingen. https://www.xandernieuws.net/algemeen/cnn-roept-openlijk-op-alle-ongevaccineerden-te-laten-verhongeren/ Tijd dus voor een daadwerkelijke keiharde oorlog om dergelijke smeerlappen voor eeuwig de mond te snoeren.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Dat betekent dat de vaccins gegeven worden omwille van de bijwerkingen. Dat komt neer op geplande genocide. Het ging nooit om gezondheidszorg. De plandemie is een gekozen breekijzer om de oude samenleving voorgoed om zeep te helpen en de great rest te implementeren. Om dit goed te doen slagen hebben ze ingezet op depopulatie. Zo’n 20% van de wereldbevolking moet gedecimeerd worden. De lockdowns zijn de werktuigen om de mensen alvast te laten wennen aan het nieuwe normaal waarin lockdowns gebruikelijk zijn voor toepassen crowd control en het volk te laten wennen aan het idee dat het niet meer is als vee (you own nothing. Ook niet meer je eigen lichaam) dat naar believen gestuurd wordt door de technocratische elite. In de zomer maanden even het weiland in om te huppelen en in de wintermaanden op stal met muilkorf en met net zoveel ruimte om productief te zijn voor dat deel wat de technocraat past. Het ‘smorgens met collega’s bij het koffiezet apparaat staan is uit den boze dat wil men niet want daar komen alleen maar opstanden van. Elke meeting met collega’s via zoom worden door big brother opgetekend voor maximale controle en ingrijpen waar nodig. Het ingespoten grafeen is de kerst op de taart. Zodra iemand opstandig is wordt de lading van het grafeen omgezet van negatief naar positief en hoppa de opstandeling zakt in elkaar en het is einde oefening.

  Geliked door 1 persoon

 4. guusvelraeds zegt:

  Wie wil weten hoe de vork precies in de steel zit moet naar deze video kijken (via common sence tv) waarin duidelijk uiteengezet wordt dat covid 19 niet een natuurramp is die ons overkomen is maar een goed voorbereidt project om de wereld om te vormen van een oud normaal naar een nieuw normaal. Dus het is een elitair project voorbereidt in het verborgene en vanaf voorjaar 2020 openbaar waarin alle volkeren van de wereld verraden worden door hun elite.

  https://commonsensetv.nl/de-staat-is-een-criminele-organisatie/

  Like

 5. Bas zegt:

  Ivermectine in Australie geneest covid binnen 48 uur…In Nederland door misdadigers
  @hugodejonge en de @MinPres verboden ?
  Sterker nog, het @rivm heeft alle voorraden opgekocht en uit de handel gehaald…MISDADIG
  Hetzelfde geld voor Hydroxychloroquine

  @thierrybaudet
  @GideonvMeijeren

  Geliked door 1 persoon

 6. Bob zegt:

  De bijwerkingen maken nieuwe nodig
  die op hun beurt bijwerkingen veroorzaken.
  Dit wordt een perpetuum mobile aan medicijnen
  en de miljarden stromen binnen voor de
  farma industrie, waardoor de zorgkosten
  onbetaalbaar gaan worden.

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   De zorgkosten worden in toom gehouden voor de verzekeringsmaatschappijen. Via vaccinaties krijg je straks gecontroleerde euthanasie. je blijft leven zolang je voor de elite productief bent. Ben je niet meer productief wordt je geeuthaniseerd terwijl je eventuele nog goede organen worden geharvest. De mens wordt gereduceerd tot een grondstof t.b.v. de technocratische NWO.

   Like

 7. saddy zegt:

  Het is erger dan wat in het document staat:

  Het is een DRAFT Working list, dus alleen wat er tot dan toe waargenomen is. De lijst is echt wel langer geworden in de tussentijd.

  Echter: op deze site stond ook een link naar de geheime contracten met Pfizer, waarin de onthutsende termen “werking onbekend” en “bijwerkingen op lange termijn onbekend” voorkwamen. Vooral dat laatste is hier dus interessant.
  De mRNA-vaccin-proeven zijn 15 jaar geleden bewust gestopt vanwege met name regelmatig optredende blastomen. ALLE grote jongens waren toen met deze nieuwe techniek bezig en ALLE kwamen niet aan deze kankersoort voorbij. In een normale procedure waren deze wan-producten dus ook nooit door zelfs maar de meest oppervlakkige screening gekomen.

  Dus: Dit lijstje is nog niks. Grote kans dat de bijwerkingen op lange termijn echt “leuk” gaan worden want de techniek is vergeleken met 15 jaar geleden hetzelfde gebleven.

  Leuk verdien-model trouwens: eerst kanker veroorzaken en dan dure kanker-medicijnen verkopen.

  Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Aan gezonde mensen valt niets te verdienen. Het is zoeken naar een evenwicht om iemand productief te laten zijn maar ook ziek. Is dat evenwicht gevonden kan het menselijk lichaam maximaal uitgebuit worden door de technocratische elite.

   Like

 8. Boike zegt:

  Het is duidelijk, dat de elitaire satanische machthebbers gewoon al lang weten, wat voor rotzooi ze de mensen injecteren. De hel met die injecties !!!

  Like

 9. Bas zegt:

  BPOC2020
  @bpoc2020

  Blijf sterfgevallen in uw naaste familie en gezondheidsschade bij uzelf melden bij het meldpunt vaccinatie van de BPOC2020 via

  meldpuntvaccinatie@bpoc2020.nl o.v.v. uw telefoonnummer.

  Elke melding wordt onderzocht!

  Like

 10. Zeeuwse Babbelaar zegt:

  Met (als het helemaal tegenzit voor persoon in kwestie)….chronisch HARTFALEN het gevolg van deze Covid-19 GIFspuit.
  Wat mijzelf zo is opgevallen…de heidense mensen zijn feitelijk de grootste angsthazen vn de Nederlandse maatschappij.
  Zij hbbn zich wel met alle gemak door en door laten hypnotiseren, door de in-directe Haagse moordbrigade. Rutte & companen.

  Like

  • Zeeuwse Babbelaar zegt:

   Blij, dat ik me niet heb laten ‘shotten’ !!!
   Dankzij een ellendige ervaring,via de anti-griep naald. Alweer ruim twintig jaar geleden.
   Dat was eens, maar nóóit meer.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s