SCHAAM JULLIE!

Enkele van de schokkende beelden: het volk van daders in ultieme vorm…

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Berlijn heeft een van de bloedigste weekends in zijn geschiedenis achter zich. Het gedrag van de politie herinnerde meer aan het gedrag van knokploegen van dictators dan aan het bedoelde ageren van de politie in een democratische rechtsstaat. Eén demonstrant stierf tijdens een politieactie.

Gisteren werd definitief het schijnheilige masker van het gezicht van het Merkel-systeem getrokken: de meedogenloze politie-inzet tegen de “Querdenker” en vertegenwoordigers van de alternatieve pers laat zien dat Duitsland onder Merkel een land is geworden, waarin de mensenrechten met voeten worden getreden.

Ulrich van Suntum daarover gisteravond: “Wat er vandaag in Berlijn is gebeurd, zou bij de laatste de ogen moeten openen. In Duitsland geldt het demonstratierecht alleen nog maar voor linksen, Groenen en door hen gevleide minderheden, alle anderen worden als “rechtsen” zwartgemaakt en neer geknuppeld. We zijn weer in de DDR.”

Bron:
philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op SCHAAM JULLIE!

 1. aquarius4422 zegt:

  De muur is naar de verkeerde kant omgevallen.
  WDR wordt DDR.

  Like

 2. Marc zegt:

  White Lives Matter!

  Like

 3. droevige mof zegt:

  Het is alleen de vraag of het tot een einde komt, zoals op 9 november 1989. Sommigen denken dat de deep state nu te ver is gegaan, dat het systeem nu aan het kantelen is.
  Helaas kan ik daar hier in Keulen geen bevestiging van vinden. De meeste mensen geloven wat de media hen vertellen en keren zich tegen de tegenstanders van vaccinatie die hen zogenaamd van hun vrijheid beroven.

  Like

 4. Bob zegt:

  In WOI werden de soldaten voor dat
  een stormloop moesten doen
  gedrogeerd. Aan de reacties van de
  politie zou dat hier ook het geval
  kunnen zijn. De regering als grootste
  drugs dealer.

  Like

 5. antiislamnu zegt:

  Met gelijke munt terug betalen iets anders zit er niet op.
  En die agenten zijn door en door verrot de SS van deze tijd

  Geliked door 1 persoon

 6. Boike zegt:

  In Duitsland herhaalt zich de geschiedenis uit het NAZI-tijdperk. Deze beelden roepen herinneringen op aan de Kristallnacht (9-10 nov 1938). Een dergelijk optreden zegt alles over het duivelse karakter van een regering, die een ongewenst beleid tegen elke prijs en zonder weerwoord wenst te “schaffen”. De democratie is verworden tot een dictatuur. De BDR is onder het bewind van Frau Merkel nu echt gedevalueerd tot DDR-2. Wat een heks !!! Moffen zijn als vossen, ze verliezen wel hun haren, maar niet hun streken. De roep om een volkstribunaal wordt alsmaar luider.

  Like

 7. Stefan zegt:

  Ik zou mijzelf schamen als politie.
  Er werd zelfs een kind in het gezicht geslagen.
  Hoe laf kun je zijn als politie.
  Dit gaat nog zo tegen ze werken…..
  Er komt een moment dat de massa zich tegen hen keert. En dan krijg je geweld overtreffende trap.

  Geliked door 3 people

 8. Julia zegt:

  De wereld stond op zijn kop doen een zwarte crimineel Floyd door politiegeweld om het leven kwam. En wat gebeurt er in Berlijn namelijk keiharde NAZI terreur door dienders van de dictatuur mensen worden met geweld keihard aangepakt waar zelfs de nekklem wordt toegepast die vreedzaam staan te demonstreren. Het kan niet uitblijven dat er massaal een opstand komt tegen het NAZI korps en terecht. Het zijn ongekende misdadigers binnen het korps die zich hieraan schuldig maken. Geweld vraagt om geweld.

  Geliked door 3 people

 9. fredjohan zegt:

  Als ik het zo zie zit de nazi mentaliteit er nog steeds in.

  Geliked door 1 persoon

 10. guusvelraeds zegt:

  De meeste filmpjes heb ik al gezien. Ik moet er bij huilen. Maar demonstratie’s voor de homo, klimaat enzovoorts bewegingen als het maar inclusief en duurzaam is worden geen strobreed in de weg gelegd.

  Geliked door 3 people

 11. koddebeier zegt:

  In heel Europa dient de politie gezuiverd te worden van fascistische elementen.
  Is de politie er om de bevolking te beschermen of de machthebbers die de grondwet overtreden ??

  Geliked door 4 people

 12. karton zegt:

  In Nederland is ’t exact hetzelfde !!
  Als geheel Rotterdam wordt bevolkt door met rode banieren wapperende en oorlogskreten uitschreeuwende Turken dan is er geen politieagent te bekennen; maar als er 20 mensen willen demonstreren tegen een ongekozen islamitische “burgemeester” die Joden ooit uitmaakte voor “kanker-joden” , dan wordt geheel Rotterdam blauw gekleurd vanwege de Nazi-partij die uitrukt in oorlogsuitrusting , de politie !!!
  Gods-kolère , ik heb er ooit gewerkt maar wat is ’t een trieste bende geworden. (Ik schaam me met terugwerkende kracht !)

  Geliked door 4 people

 13. Andre zegt:

  De in elkaar beuk politie van Merkel is hetzelfde als de Einsatzgruppen van Hitler. Tal van fotos in zwart wit maar precies hetzelfde door dezelfde zieke gasten. Je ziet ze nu ook in Gruppen met verschillende kleurtjes en vormpjes op de uniformpjes. Kijk maar goed. Elke in elkaar beuk eenheid heeft een leidinggevende en ze zijn goed getraind. Chemnitz en Dresden heb ik dit ook gezien. En als er dan in het weekend ergens een normale demo was dan reden vanuit heel Duitsland op vrijdag middag er colonnes busjes binnen om vervolgens op maandag in colonnes en lekker even normale mensen in elkaar gebeukt te hebben weer naar hun nazi bunkers zonder mondkapjes natuurlijk. Dresden werden zelfs pantser voertuigen tegen de bevolking ingezet maar in Sachsen zijn de Duitsers wat taaier dan in Berlijn denk ik.

  Geliked door 2 people

 14. LUCIA zegt:

  Het probleem is heel simpel te verhelpen, het is zo simpel maar als ik het hier neerzet is het strafbaar dus laat ik het maar aan de verbeelding over ..een kleine hint je hebt er wel ballen voor nodig… en nee het is nog geen olympische sport maar ik zie wel een mondiale potentie ervoor.

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s