Verkiezingsfraude in de VS (6)

(Door: J.A. Kapteyn)

(Lees hier deel 1, deel 2, deel 3, deel 4 en deel 5 van “Verkiezingsfraude in de VS”)

Het gist en het borrelt in de Verenigde Staten. De berichten over verkiezingsfraude blijven rondzingen en de vraag om nader onderzoek hiernaar te doen – zoals op uitgebreide schaal is gedaan in Maricopa County, Arizona – wordt steeds vaker gesteld. Zoals ik in eerdere artikelen hierover vermeldde, eisen diverse Republikeinse politici uit met name de Swing States dat er in hun Counties audits van de verkiezingsuitslagen worden gehouden – zoals in Maricopa County is gebeurd.

De definitieve bevindingen uit Maricopa County worden zeer binnenkort verwacht. We kunnen slechts gissen wat die voor effect zullen hebben, maar gezien de aanwijzingen voor de misstanden die vooraf naar buiten zijn gekomen, is het denkbaar dat House en Senaat van Arizona in gezamenlijke vergadering besluiten om de keuzes van de kiesmannen terug te draaien en nieuwe verkiezingen uit te schrijven. Dat kan ertoe leiden dat Arizona achteraf in plaats van aan Joe Biden uiteindelijk toch aan Trump wordt toegewezen.

Nu is Arizona alleen voor de einduitslag voor het presidentschap niet maatgevend. Maar als dit ook in de andere Swing States gebeurt, kan het doorslaggevend zijn voor de positie van Joe Biden als president van de VS. Dan komt Trump namelijk weer in beeld.

Wat er in de VS gaande is, is daarom niet onbelangrijk. Iedereen die zinnig nadenkt en zich niet blindelings laat leiden door linkse propaganda weet dat Joe Biden onterecht in Het Witte Huis zit, omdat de Democraten tijdens de verkiezingen gigantisch hebben gesjoemeld.

Gisteren gaf Donald Trump hieromtrent een verklaring af:

De New York Times, en anderen, voegen aan hun artikelen altijd een clausule toe dat BEWIJS ONTBREEKT dat de verkiezingsuitslagen frauduleus tot stand zijn gekomen.

Zoals gewoonlijk is dit NEPNIEUWS. Er is veel en onomstotelijk bewijs dat de verkiezingen zijn kapotgemaakt door fraude en onregelmatigheden op een niveau dat ons land nog nooit eerder heeft gezien. Veel ervan is al openbaar en er komt in de zeer nabije toekomst nog veel meer uit.

Elke keer als je een verklaring leest dat er “geen bewijs is van verkiezingsfraude” over de verkiezingsfraude van 2020, dan is die verklaring toe te schrijven aan corrupte en meegaande media (ze werken nauw samen met de radicaal-linkse Democraten) die alles zullen doen om de echte feiten van dit verkiezingsfiasco te verbergen.

Na het zien van het onweerlegbaar bewijs uit tal van staten gaan er stemmen op om diepgaande forensische audits te doen. Deze verkiezing was oplichterij en de Lamestream Media doen er alles aan om de mensen niet te laten zien of lezen wat er echt heeft plaatsgevonden. We hebben geen vrije en open media meer(ze vertellen de waarheid niet), maar de realiteit komt sterker naar buiten dan ooit tevoren.

Zelfs Justitie interesseert zich niet voor de corrupte en doortrapte presidentsverkiezingen van 2020. Ze zijn alleen geïnteresseerd in het zwartmaken van degenen die willen onthullen hoe oneerlijk het gegaan is. Justitie zou moeten kijken naar de mensen die de verkiezingen hebben gemanipuleerd, niet naar de patriotten die proberen te achterhalen hoe ons land is opgelicht.

We moeten naar de toekomst kijken en ervoor strijden dat onze staatswetgevers de verkiezingen hervormen, zodat dit nooit meer kan gebeuren. Uiteindelijk zal de waarheid winnen”.

Aldus oud-president Trump gisteren in een verklaring.

The Gateway Pundit
publiceert regelmatig berichten die aan de verkiezingsfraude zijn gerelateerd. Een greep uit hun berichtgeving van gisteren:

 • Milwaukee Elections Executive Woodall-Vogue lachend over het stelen van stemmen op verkiezingsavond (video);
 • Jennifer Morrell van “The Elections Group” feestend gezien met de directeur van Dominion (leverancier van gemanipuleerde stemmachines) en Democratische verkiezingsofficials uit Colorado;
 • Marjorie Taylor Greene, afgevaardigde uit Georgia, voorspelt dat Georgia’s Secretary of State Raffensberger achter de tralies belandt na het bekend worden van de verkiezingsaudits;
 • Tucker Carlson van Fox-News bespreekt de verkiezingsfraude in Fulton County, Georgia, 8 maanden na de verkiezingen.

Het thema verkiezingsfraude is dus actueel en springlevend in de VS. Zoals Trump zei rapporteren de Amerikaanse MSM hierover niet objectief en dat is in Europa en hier in NL niet anders. Maar het is ondenkbaar dat alles wat gaande is en wat er boven tafel komt geen grote gevolgen zal hebben.

Bronnen:
www.thegatewaypundit.com en www.donaldjtrump.com

Door:
J.A. Kapteyn
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Verkiezingsfraude in de VS (6)

 1. Jan zegt:

  Verkiezingendeskundige Seth Keshel geeft nationale fraude-aantal uit: vindt 8,1 miljoen overtollige stemmen in de verkiezing van de VS, bevestigd dat Trump won Pa, MI, WI, NV, AZ, GA en MN


  https://www.thegatewaypundit.com/2021/08/elections-expert-seth-keshel-releases-national-fraud-numbers-finds-8-1-million-excess-votes-us-election-affirms-trump-won-pa-mi-wi-nv-az-ga-mn/

  Geliked door 2 people

 2. Jan zegt:

  Wie te veel weet wordt gezelfmoord

  Derde DC Metro Police Officer die op Capitool was op 6 januari sterft door zelfmoord

  Een derde DC Metropolitan Police Officer die op 6 januari aan de Capitol Riot was, heeft zijn eigen leven genomen.

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/08/third-dc-metro-police-officer-capitol-january-6-dies-suicide/

  Geliked door 2 people

 3. Jan zegt:

  Geliked door 2 people

 4. J.A. Kapteyn zegt:

  @ Jan
  Dank voor je aanvullende reacties. Het onderzoek van Seth Keshel spreekt boekdelen en het is onbegrijpelijk dat er nog niets is gedaan met deze en alle andere info die gewoon op straat ligt.
  De tekst van het reclamevliegtuigje is prachtig. Zo denken heel veel Amerikanen en het zal mij niks verbazen als alle onweerlegbare feiten uiteindelijk leiden tot nieuw verkiezingen c.q. de herverkiezing van Trump vóór 2024.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  De verkiezingsfraude in de VS was een direkt onderdeel van de covid 19 fraude. In Nederland zijn de verkiezingen in maart 2021 dus dit jaar ook gefraudeerd. 100% zeker van.

  Geliked door 2 people

  • Drs.E.N.Schilder zegt:

   Hier heeft inderdaad exact hetzelfde plaatsgevonden door D66 ‘minister’ Ollongren.
   Wie gaat dat onderzoeken?

   Like

  • Zeeuwse Babbelaar zegt:

   En niet alleen dit jaar.
   Stembusfraude, is vn alle tijden.
   Vermoed wel dat deze vorm van fraude, de laatste twee decennia
   fiks is toegenomen.
   Het bedrog is de boventoon gaan voeren, in de noord-westerse Europese landen.
   En meer en meer de Grote Oceaan overgewaaid…vanuit The States.

   Like

 6. Kraftavilqa zegt:

  Natuurlijk zijn de verkiezingen gestolen, niemand gelooft toch dar de over “r algemeen tamelijk conservatieve Amerikanen opeens massaal op de communist Biden gestemd zouden hebben.

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Gedane zaken nemen geen keer, en daarom niet alsmaar blijven doorzagen op dit onderwerp. De verkiezingen zijn aldaar gestolen, maar Trump zal nog steeds geen eerlijke kans krijgen om alles terug te draaien. Bovendien staat er iets in de Amerikaanse grondwet dat verbiedt om verkiezingsuitslagen teniet te doen. Overigens zal de Republikeinse partij nooit meer aan bod komen bij iedere volgende presidentsverkiezingen. Die gestolen verkiezingen zullen de standaard worden voor altijd.

  Like

 8. Zeeuwse Babbelaar zegt:

  En deze feiten verzwijgt de NOS natuurlijk nadrukkelijk.
  Dit mag eveneens niet kenbaar worden gemaakt, aan de Nederlandse
  kijkers.
  Rooie staatsomroep….die maar danst naar de pijpen van politiek Den Haag,
  Brussel en indirect Washington.

  Like

 9. Jan zegt:

  ** CodeMonkeyZ BOMBSHELL ** Dominion Whistleblower vertelt, geeft beheerderswachtwoord waarmee externe toegang wordt aangetoond -VIDEO

  Ron Watkins – CodeMonkeyZ – heeft maandag verschillende fotokopieën vrijgegeven die aan hem waren gegeven door een van de medewerker van Dominion Voting Systems.
  De documenten bewijzen dat Dominion tijdens de verkiezingen op afstand toegang heeft tot hun apparatuur.
  Documenten hebben betrekking op de wijze waarop de harde schijven in de computers zijn geconfigureerd en op het BIOS (stuurprogramma’s voor de aansturing van de hardware die nodig is om een besturingssysteem op te starten)
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/08/codemonkeyz-bombshell-dominion-whistleblower-speaks-releases-admin-password-proving-remote-access-video/

  Like

 10. Jan zegt:

  Man gearresteerd in Torrance, met stembiljetten van Californië.
  Er is een rapport opgedoken van de politie van Torrance (Californië) dat ze een man hebben gearresteerd die in het bezit was van Xanax, een geladen vuurwapen, methamfetaminen en duizenden stembiljetten.

  Volgens berichten werd een politieagent uit Torrance gebeld om een man te controleren die bewusteloos was geraakt in zijn SUV op een parkeerplaats van 7/11.
  https://welovetrump.com/2021/08/21/man-arrested-with-thousands-of-ballots-in-his-possession-in-california/

  Like

 11. Jan zegt:

  Democratisch ‘leiderschap’
  Schumer huppelt/danst terwijl Amerikanen aan de andere kant van de aardbol voor hun leven vrezen
  They dance now while Rome is crumbling, I wonder if they will fiddle when it starts to burn?

  De rooien in NL zijn geen haar beter

  GroenLinks-voorzitter Deventer: ‘Goed teken dat Afghanistan snel valt, Taliban geniet steun’
  “Het valt mijns inziens wel mee.” Twitterde Saskia van der Elst gisteravond over de situatie in Afghanistan. Dat terwijl de situatie in het land met de dag onrustiger wordt. Demissionair minister van Defensie, Ank Bijleveld, liet vanmorgen weten dat er meerdere militaire vluchten worden ingezet om mensen te evacueren uit het bezette land.

  Wilders:
  Voorzitter GroenLinks Deventer steunt de terroristische Taliban.

  Intern bespreken
  “Hier zijn wij absoluut niet blij mee”, zo laat fractievoorzitter Tjeerd van der Meulen weten. Volgens de Deventer politicus is het standpunt van Saskia van der Elst absoluut niet het standpunt van GroenLinks Deventer. “Sterker nog, wij nemen er volledig afstand van. Ik snap absoluut niet hoe zoiets de wereld in kan worden geslingerd.”

  Volgens Van der Meulen is het tweeten van zo’n dergelijke kwestie niet slim. “Wanneer ik iets plaats op sociale media, doe ik dat ook uit naam van onze achterban. Dat bespreek ik van tevoren. Ook al is het op persoonlijke titel, je wordt er wel op aangekeken.”

  Van der Meulen laat weten vanmorgen contact te hebben gehad met Van der Elst over de ontstane ophef. “Ze heeft vanmorgen ook haar excuses aangeboden op Twitter. Het was absoluut niet handig. Hopelijk loopt het met een sisser af.”
  https://www.rtvoost.nl/nieuws/1997789/GroenLinks-voorzitter-Deventer-Goed-teken-dat-Afghanistan-snel-valt-Taliban-geniet-steun

  Het vuurpeloton is de enige plek voor GL-volk

  Like

 12. Jan zegt:

  Denkverbod

  Corrupte Obama-rechter Linda Parker eist dat Lin Wood, Sidney Powell e.a. gestraft worden omdat beide de staat aanklagen wegens verkiezingsfraude bij de verkiezingen van 2020

  Sanctions have been ordered against Sidney Powell and Lin Wood by a federal judge.

  “…referring the matter for investigation and possible suspension or disbarment: (i) Sidney Powell – Texas; (ii) L. Lin Wood – Georgia”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s