VIDEO´S!: Politiegeweld bij de “Querdenken”-demonstratie in Berlijn op 01-08-2021

(Vertaling: E.J. Bron)

Onderstaande beelden komen niet uit de Oekraïne, maar werden op 1 augustus opgenomen in Berlijn. De opnames laten duidelijk zien wat de heersenden onder democratie verstaan. Demonstreren werd zonder dralen verboden – alles in naam van de “volksgezondheid”, en wie het desondanks toch waagde in Berlijn te verschijnen, werd opgewacht door de Berlijnse politie en talrijke andere eenheden, die bereidwillig ieder bevel uitvoerden dat ze van bovenaf kregen. De politie bracht drie waterkanonnen in stelling, evenals een gepantserd voertuig ter ontruiming. Er werd traangas ingezet om de mensenmassa´s uit elkaar te drijven. Ziet democratie er zo uit? Bekijk voor een impressie onderstaande video´s:

Bron:
journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op VIDEO´S!: Politiegeweld bij de “Querdenken”-demonstratie in Berlijn op 01-08-2021

 1. Boike zegt:

  Schandalig !!!!!!!!!!!

  Geliked door 2 people

  • hans-e-pans zegt:

   Tientallen jaren geleden hebben ze, de Duiters, ervaring opgedaan in andere landen van Europa, en ervaring moet je natuurlijk we bijhouden anders gaat de routine verloren.

   Like

 2. top of flop zegt:

  Beestachtig gedrag in Duitsland.

  Geliked door 1 persoon

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  Zouden die klootzakken ook voordat ze de straat op gaan lullen over Wappie rammen of in dit geval Querdenkers rammen.
  Het lijkt er wel op.
  Overigens was het vandaag 40 graden hier en bij de airco goed uit te houden maar toen Ik even de straat op ging was het of Ik een klap voor mijn zegel kreeg.

  Geliked door 1 persoon

  • Ton Ruygrok zegt:

   Gezien de ….’ verschrikkingen ‘ ….van het Corona virus begrijp ik niet dat de politie maar aan het slepen, trekken en duwen is met al die Mensen .
   En dat doen ze wereldwijd , je zou denken na al die protesten zijn die agenten voor het leven uitgeschakeld .
   Of zou corona toch niet zo .. gevaarlijk zijn als men ons wil doen laten geloven… pfffff.
   Ik zou wel eens willen zien als de Demonstranten Ebola zouden hebben of ze daar dan ook aan gaan rukken en trekken….,
   A Ruygrok, Monster.

   Like

 4. karton zegt:

  Volgens Frau Merkel , Rutte, Timmermans, Verhofstadt en dat soort imbeciele “mensjes” is dát nu juist democratie !!! Andersdenkenden in elkaar meppen, tot bloedens toe; en de politie is het huidige Nazi-dom , druk doende om de nieuwe Hitlers , Goerings en Göbbels in ’t zadel te houden.
  Na alle wateroverlast in Duitsland, België en Nederland heb ik dat vette mädchen Merkel nog niet horen zeggen tegen de slachtoffers : “Wir schaffen das, Leute !!!!!” Nou hoor je dat zootje ff niet, maar als er straks ergens een nieuwe brug is gebouwd wie staan er dan met hun volgevreten lijven en half-bezopen de linten weer door te knippen ? Datzelfde gore zootje.
  Ik word zo kotsmisselijk van die bende, het meest verbaast mij nog het feit, dat zij zelf vinden dat ze ’t reuze goed doen !! Hoe dwaas ben je dan ?

  Like

 5. Walther Metz zegt:

  Hele diepe zucht en dan net nu ik dit zat te lezen /horen.
  https://hugotalks.com/2021/08/02/australia-army-go-door-to-door-hugo-talks-lockdown/
  Wanneer is het nu eens klaar??
  Tis da.

  Like

 6. Gerrit zegt:

  Het gaat er hier harder en gemener aan toe. Zie geen wapenstokken waarmee ze net zoals hier er flink op los rammen.Op een waterkanon dat iemand met grote kracht tegen een betonmuur spuit.

  Like

 7. Jan zegt:

  De beulen van Hitlerist Merkel

  Geliked door 3 people

 8. Jan zegt:

  Intussen in het land van de krankzinnige dictator Boris Johnson

  video
  https://3speak.tv/watch?v=vladtepesblog/pnsndken&jwsource=cl

  Like

 9. Rini Stegeman zegt:

  Verschrikkelijk toch ? Bah………..wat een wereld !

  Like

 10. Eric zegt:

  Wat hou ik van dit Duitse volk, dat weet dat de führers liever jonge meisjes neergeslagen zien worden dan terroristen aangepakt. Moslimterroristen mogen doen wat ze willen, ze worden niet vervolgd, maar God, als je weigert een masker te dragen en aan het coronafascisme van de overheid geen geloof meer hecht: dan pas wordt je behandeld als een crimineel.
  Prachtige collectie aan beelden ! Dit is een burgeroorlog, en het zal niet ophouden. Totdat Merkel, Rutten, Macron, Von der Leyen, Timmermans, Verhofstadt, de Jonge en al die andere coronanazi’s definitief OPGEKNOOPT worden !!!

  Geliked door 3 people

  • Julia zegt:

   Eric Ik vrees dat door dit NAZI gedrag de demonstraties minder vredelievend worden en terecht. Buitensporig onrechtmatig geweld moet worden afgestraft en duizenden mensen zouden nu eens moeten laten zien dat dit smerig misdadig gedrag niet meer wordt getolereerd. Uiteindelijk geweld vraagt om geweld.

   Like

 11. Heniusz zegt:

  In de landelijke platgestampte gelijkgeschakelde media natuurlijk geen woord en van een NPO berichtgeving ga je slechts over je nek… Maar wel Polen en Hongarije voortdurend de maat nemen over “rechtstaat”. ZUM KOTZEN!

  Geliked door 4 people

 12. Leo 1 zegt:

  BERLIJN : Toen: De bruinhemden van Ome Adolf.
  Nu: De einsatz truppen van Klaus Schwab

  Like

 13. Steven zegt:

  Die smerissen hebben totaal niet door dat ze aan het meewerken zijn om de toekomst van zichzelf en van hun (klein)kinderen aan het verwoesten zijn voor een stelletje psychopaten, die de hele wereld voor zichzelf willen hebben!

  Geliked door 2 people

 14. Frans zegt:

  De Gestapo is weer terug in Duitsland en wordt alleen maar ingezet tegen vreedzame burgers en niet tegen het antifa tuig, niet tegen de clans, niet tegen de drug dealers in de parken etc. Hitler zou er trots op zijn.

  Geliked door 2 people

 15. Julia zegt:

  Sadisten en psychopaten die werkelijk geen grenzen meer kennen zouden door duizenden demonstranten ingesloten moeten worden kijken of dit soort politie tuig nog zo stoer is. In ieder geval zit het bij veel Duitsers nog flink in de genen. Ik heb er werkelijk geen goed woord meer voor over en wat mij betreft mag dit politie schorem flink worden aangepakt alsmede de opdrachtgevers. Het is puur terreur en Nazisme. Zum kotzen.

  Like

 16. Jan zegt:

  Euronieuws is nepnieuws, kolder

  Berlin police ‘harassed and attacked’ by demonstrators in anti-COVID-19 measures protests

  Like

 17. Andre zegt:

  1ste en 2de flimpje duidelijk romeos. Uit het niets stapt ze er op af laat zich op haar rug gooien met de armen tegen zich aan en dan gaan een man met rugtas daarachter een vrouw te snel reageren.. Beetje trekken en duwen en hopen dat het escaleert. Vrouw met hond hoort er ook bij. Zwaaien met dr armen.het is net NL

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s