De laatste twee CDA-stemmers . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Captain Mainwaring“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op De laatste twee CDA-stemmers . . .

 1. Monalisa zegt:

  Lachen 😂😂😂😂

  Like

 2. leefbarbaar zegt:

  Was dat maar waar. Veel boeren stemmen nog steeds CDA. Ondanks dat het CDA de laatste jaren met Rutte het boerenbedrijf verziekte. En ondanks het feit dat vele CDA-ers de boer belazeren bij cooperaties en veilingen. De trouw van de boer is het eind van het boerenbedrijf.

  Geliked door 4 people

 3. Jan zegt:

  Die sind so gut wie tot

  Geliked door 1 persoon

 4. leo1 zegt:

  Schijndood, maar toch ” politiek actief ‘ ( in hun ogen )

  Like

 5. Cathja zegt:

  Ik verwacht dat veel boeren binnenkort over zullen stappen naar BBB. Van het CDA hebben zij niets goeds meer te verwachten.

  Like

 6. Julia zegt:

  In dit ondemocratisch corrupte land is stemmen verloren energie en een schijndemocratie. Het maakt niet uit op welke falende partij men stemt de corrupte bende in Den Haag bepaalt wie er straks met de grootste leugenaar in de geschiedenis Rutte gaat mee regeren. Maar ja wat maakt het nog uit of men door de hond of de kat gebeten wordt belazerd worden we toch. De leugen regeert en de politieke criminelen blijven geplakt in de blauwe zetel.

  Geliked door 1 persoon

 7. Julia zegt:

  https://www.ninefornews.nl/de-jonge-coronavaccin-is-gave-uit-gods-hand-luister-niet-naar-wazige-antivaxverhalen/ Volgens mij zijn er in Nederland miljoenen die in God Hugo geloven dus staan blijkbaar ook achter het CDA.
  Rutte nog zo een VVD dwaas heeft nu vakantie en val hem niet lastig met de keiharde waarheid https://www.ninefornews.nl/70-nederlanders-vindt-nederland-een-kutland-maar-rutte-wil-daar-niet-op-reageren-ik-heb-vakantie/ Dit zijn ook o.a. twee verdwaasde personen die aardig de weg kwijt zijn waar wij de komende jaren mee opgescheept blijven. Inderdaad een kut land gevuld met en besmet door ziekelijke politici.

  Geliked door 1 persoon

 8. de barbaar zegt:

  Zo te zien op de foto hebben ze net de gratieszzz tweede gifspuit van de cda,er hugo mengele gehaald.

  Like

 9. Bas zegt:

  Ondertussen
  https://www.wyniasweek.nl/terwijl-rutte-en-kaag-hun-internationale-agenda-uitvoeren-raakt-onze-democratie-steeds-verder-uit-beeld/

  Terwijl Rutte en Kaag hun internationale agenda uitvoeren, raakt onze democratie steeds verder uit beeld

  Bedient de Nederlandse politieke klasse de Nederlandse burger nog wel? Terwijl de kabinetsformatie in de slaapstand staat werken de gevestigde politieke partijen – met name VVD en D66 – en de met hen verknoopte belangengroepen, overlegorganen en brancheorganisaties achter de schermen rustig verder aan hun agenda.

  Het demissionaire kabinet regeert verder alsof het missionair is en beroept zich daarbij op een crisissituatie vanwege corona, zonder veel verantwoording af te leggen. De Nederlandse burger is meer dan ooit buitengesloten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s