Liefde voor corona

(Door: “Roy Fernsby”)

Als het om al die vaccinatie-waanzin gaat, zitten wij met z’n allen compleet op het verkeerde spoor. Wij hoeven voor corona niet zo bang en paranoïde te zijn. In feite moeten wij corona omhelzen en zien als een soort van cultuurverrijking. Wanneer wij ons tegen corona gaan verzetten, gaat het zich alleen aan onze haat aanpassen en veranderen. Wij moeten corona met liefde behandelen en er ons Links hart voor openen. Eventuele doden horen erbij. Dat doen wij met asielzoekers toch ook?

Door:
“Roy Fernsby”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Liefde voor corona

 1. koosv8 zegt:

  Er ons LINKS hart voor open, is RECHTS of conservatief ook goed? Want ik kan het hier mee eens zijn. Maar dat geldt voor voor de asiel industrie ZEKER NIET!! GRIEP kan gevaarlijk zijn bij zwakte, en heeft geen grenzen of paspoort. Maar dat andere kan wel gestopt worden. En terugsturen, kan bij een virusje niet.

  Geliked door 2 people

 2. BigLJohn zegt:

  De griep is niet verdwenen zoals ze ons proberen wijs te maken, maar hij is volop onder ons en heet officieel; Sars-Covid19. Het Coronavirus is geen unicum maar bestaat al zo’n 60 a 70 jaar in al zijn varianten. Het griepvirus is voor mensen zonder onderliggende kwalen niet dodelijk maar ruimt wel de rommel in je lijf op. Voor dat je de eerste griepverschijnselen krijgt denk je je eigen goed te voelen. Nadat je griep hebt gehad en helemaal hersteld bent voel je je eigen fitter dan in het stadium voordat je de griep kreeg. Althans dat zijn mijn ervaringen in al die keren dat ik de griep kreeg. Een reset van je gezondheid dus. Overigens heb ik in mijn leven nog maar 5 keer de griep gehad (ik ben nu 73) en heb mij nooit laten vaccineren. De eerste keer kreeg ik griep op mijn 18e, de tweede keer op mijn 26e (een bijna dodelijke A-griep), daarna 2 keer een lichte griep, en de laatste griep kwam 10 jaar geleden. Toen zei de huisarts dat hij voor griep niet meer zou langskomen bij ons. Let op dat woord; HUISARTS. Ook toen ik eens in een weekend voorhoofdholte-ontsteking had, en ik in de nacht van de hevige pijn niet kon slapen, mocht ik van de huisartsenpost niet langskomen. Ik moest maar paracetamol slikken. En maar verplicht zorgpremie betalen….

  Geliked door 2 people

 3. Bas zegt:

  Wow onze rechten worden massaal geschonden door
  @EU_Commission
  @EUCouncil in Griekenland! We zijn zojuist geweigerd om iets binnen te drinken in Golden Hall?
  @BloombergAthens Athene omdat we niet ge-VAXXED zijn!
  Wakker worden mensen! #Neurenberg2021

  Like

 4. Bas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s