Brussel . . .

(Door: Jan A.)

Een bezoek aan Brussel is zeker de moeite waard om je te vergewissen van de vervreemding van België. Vóór corona was de toestand in Brussel al penibel, na corona is de situatie ronduit dramatisch geworden. Vele handelszaken en eethuizen zijn verdwenen door de corona-maatregelen en nieuwe zaken zijn er bij gekomen, helaas in handen van migranten. De vreemdelingen, in overgrote meerderheid moslims en in beperkte maar toenemende mate ook zwarten, bezetten belangrijke delen van het stadscentrum. De zone tussen het Zuidstation en het Beursplein in Brussel-centrum is verloren gebied voor de autochtonen. De vreemdelingen zijn er heer en meester geworden in de handel, (rommel)markten, horeca, (sociale) huisvesting, hotels, scholen (!), enz.

Verderop naar het noorden in de zone van het Noordstation zijn het handelscentrum en de woonbuurten er omheen eveneens in handen van de moslimmigranten. Daarnaast zijn er ook nog de Brusselse buitenwijken, waaronder Sint-Joost-ten-Node, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Gillis, Schaarbeek, enz. Het zijn allemaal getto-wijken met minstens 80% vreemdelingen, waar autochtone Belgen als ‘vreemden’ zijn.

De linkse Belgische wetgevers beschouwen een migrant als iemand waarvan de huidige of eerste nationaliteit van de persoon zelf niet-Belgisch is óf de eerste nationaliteit van de vader of moeder niet Belgisch is. Dat betekent dat de kinderen van de tweede of derde generatie migranten niet meegerekend worden in de migrantencijfers en niet als migrant beschouwd worden. Bijgevolg leven er massa’s bruinen en zwarten in België die migrant zijn, het staat overduidelijk op hun gezicht te lezen, maar in de statistische cijfers helemaal niet worden meegeteld als migranten. Wat een leugen, wat een misleiding! Gans het Belgische migrantensysteem is zo corrupt en zo rot als een rotte appel, maar mooi ingepakt en verborgen onder een laagje bladgoud. Over die ingepakte rotte appel gieten de linksen dan nog een misleidend suikerstroopje van ‘migratievriendelijk, antidiscriminatie, gelijke kansen, integratie, inclusie, mensenrechten, sociale rechtvaardigheid, BLM’ en dergelijke linkse troep.

De door de linkse overheid gepubliceerde cijfers zijn niet geloofwaardig, ze worden opzettelijk gemanipuleerd om de dramatische situatie af te zwakken en te verbloemen. Ga ter plaatse kijken en vergewis je van de werkelijkheid die schrijnend is. Loop door de winkel- en woonstraten van de centrumstad, idem voor de randstad. Praat regelmatig met de migrantenbevolking, kijk en luister aandachtig. Stel zelf vast en inventariseer in welke verschrikkelijke toestand de hoofdstad van ons Belgenlandje zich bevindt. Je zult niet kunnen geloven hoe verschrikkelijk erg de werkelijkheid is. En het wordt steeds erger.

De corona-cijfers en -curves worden dagelijks al maandenlang in elk journaal getoond en besproken. Waarom worden de alarmerende migrantencijfers en stijgende curves van de EU, van de landen en van de grote steden niet dagelijks in het journaal getoond en besproken? Waarom niet? Hoog tijd dat partijen en verenigingen hun eigen tv-zenders gaan oprichten om dit soort alarmerende zaken aan het brede publiek te tonen en bewijs te leveren.

Door:
Jan A.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Brussel . . .

 1. john van antwerpen zegt:

  Wat Trump ooit zei over Brussel werd erg om gelachen, in werkelijkheid heeft hij gelijk.
  Brussel is the hell on earth, oftewel de binnenlandse oprukkende Taliban.

  Geliked door 2 people

 2. guusvelraeds zegt:

  Voor straf voor zoveel ellende die vet en volgevreten Timmermans op de plek zetten van manneke pies.

  Geliked door 1 persoon

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  “…in overgrote meerderheid moslims en in beperkte maar toenemende mate ook zwarten,…”

  Waar staat dat zwarten geen moslim kunnen zijn? Zie bijvoorbeeld Boko Haram.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Ben je neger en ook nog moslim dan ben je dubbel gehandicapt. Eigenlijk zou zo iemand 2 uitkeringen moeten krijgen.

   Like

   • karton zegt:

    @ guusvelraeds op 5-8-2021 om 20.33 u.
    Kom a.u.b.niet met nóg meer suggesties @guus, u brengt anders onze “leiders” op heel verkeerde ideeën !!

    Like

 4. Peter zegt:

  Brussel is de as van het kwaad .

  Like

 5. Meine zegt:

  Het uiteindelijke doel van de elite is de vernietiging van de middenklasse.

  In de tijd voor de opkomst van de bourgeoisie in de vroege 19e eeuw was de situatie overzichtelijk. Je had bovenaan de kerk, staat en adel, daaronder diegenen die voor kerk, staat en adel werkten, en helemaal onderaan de paupers, straatarm en zonder enige invloed.
  In de late 18e eeuw veranderde dat, toen uit de Verlichtingsbeweging en revoluties (Amerika, Frankrijk) een zelfbewuste middenklasse ontstond en de invloed van kerk en adel decimeerde. Die middenklasse heeft gezorgd voor de fenomenale groei in welvaart en technologische vooruitgang van de laatste 200 jaar.

  Voor de nieuwe globale elite is het feit dat de middenklasse tegenwoordig het fundament van de samenleving vormt, een doorn in het oog. Goed opgeleide en welvarende mensen laten zich niet zomaar de wet voorschrijven. Ze hebben geld en invloed, en de macht om samenlevingen naar hun wensen in te richten.
  Zaak voor de elite is dus om die macht in te perken en terug te keren naar het voor-19e eeuwse model, met de oude drie-deling elite / handlangers van de elite / paupers.

  Dat kan op diverse manieren:

  1. De middenklasse moet dom gehouden worden. Debiliseer de media en het onderwijs, zorg dat mensen niet geleerd worden om zelfstandig na te denken en creeer generaties van nuttige idioten. Nieuwe technologie helpt daarbij. Sociale media en gadgets als smartphones veranderen gezonde, intelligente tieners in oppervlakkige trendslaven.

  2. De middenklasse moet zwakker worden. Maak supernationele structuren (EU, GATT, TTIP) die landsgrenzen vernietigen en democratisch genomen besluiten overrulen. De burger krijgt steeds minder invloed op de besluitvorming.

  3. De middenklasse moet armer worden. Gebruik diezelfde super-nationale structuren om belastinggeld weg te zuigen richting banken en grote ondernemingen. Creeer kunstmatige economische crises en start oorlogen om de aandacht af te leiden en als alibi voor verdere verpaupering te dienen. Importeer massa’s paupers uit onderontwikkelde landen die het welvaartsniveau omlaag halen.

  En, last but not least:

  4. De middenklasse moet worden gedemoraliseerd en beroofd van haar tradities en overgeleverde waarden.
  Dat kan bereikt worden door:
  – de influx van grote aantallen immigranten met een cultuur die strijdig is met die van het gastland, zodat het waardenstelsel van de middenklasse van binnenuit weggevreten kan worden. Die immigranten zorgen ook voor welvaartsverlies, zie boven. Het mes snijdt aan twee kanten.
  – de staats- en corporate media moeten er alles aan doen om de gevestigde, traditionele normen als belachelijk en ouderwets voor te stellen. Degeneratie, perversiteit en sexuele afwijkingen moeten als normaal en bewonderenswaardig worden voorgesteld. De middenklasse moet worden ingeprent dat haar eigen, eeuwenoude normen achterhaald zijn. De nieuwe moraal is die van een monsterlijke, geesteszieke travestiet, die door de europese elite in haar eigen tempel in Brussel als voorbeeld voor het volk wordt gepresenteert. Ecce homo!

  Een zwak volk zonder moreel besef is een kneedbaar volk, een volk dat gedoemd is onder de voet gelopen te worden en weg te kwijnen als een domme, totaal afhankelijke en machteloze onderklasse.

  (Bron april 2015, comments in: https://www.geenstijl.nl/4406121/hans_jansen_6/)

  Like

 6. Eppo zegt:

  Wat denk je van die puinbak wat die PvdA/VVD en nog wat Clubs er van Nederstan hebben gemaakt .
  De kolerezooi van Ze is toch voor een ander en Ze blijven Ze elke Dag met trein , bus ,boot , auto en vliegtuigladingen vol binnen halen hier .

  Like

 7. jack black zegt:

  Ogen open !!!! Ze zitten inmiddels overal !
  In alle grote steden in Europa hebben ze
  hun eigen wijken !
  Een burgeroorlog is het resultat daaruit !
  GARANDEEERD !

  Like

 8. Julia zegt:

  Brussel is een complete hel binnen Europa evenals Parijs. Helaas en triest genoeg is het een feit de Islam viert de boventoon gesteund door de linkse idioten in de zetels van het mislukte bolwerk de EU. Het is absoluut niet meer interessant om überhaupt nog een leuke stedenreis te maken naar veel Europese steden. Vergane glorie en in verval.

  Like

 9. Hovawart zegt:

  In Brussel en Vlaanderen zijn Arabisch en het Frans al de voertaal, met de Afrikaanse invasie is West-Europa hard op weg om geannexeerd (lees weggegeven) te worden aan de kolonisatie.
  Rien ne va plus’ uw inzet word niet langer gewaardeerd en uw thuisland is niet meer voor u, n’est-ce pas?
  .

  Like

 10. Bas zegt:

  Iets anders
  Niet klimaatverandering , maar openen stuwdam in Eupen was oorzaak van tsnunami en dodelijke overstromingen in Verviers. Onderzoeksrechter zal klaarheid brengen.

  https://doorbraak.be/de-stuwmeerman-en-het-sprookje-van-de-schone-slaper/

  Werden er menselijke fouten gemaakt bij het stuwmeer in Eupen? Waren er verantwoordelijken die het niet serieus namen? Waarom werden de twee stuwmeren van Robertville en Bütgenbach wel preventief en geleidelijk leeggemaakt en die van Eupen niet? Was het dus toch niet allemaal de fout van boer Jan die te veel koeien heeft die CO2 scheten laten waardoor Moeder Natuur beledigd wordt?

  Like

  • karton zegt:

   @ Bas
   Betr. de wateroverlast in Duitsland las ik dezelfde soort berichten , n.l. het openzetten van enkele stuwdammen zou de oorzaak zijn. Van de verantwoordelijken hoor je uiteraard niks.

   Like

 11. Bas zegt:

  Ondertussen, eigen volk laatst…

  De manier waarop een land omgaat met haar burgers in nood zegt alles.
  Eénbenige vrouw en vriend overleven sinds overstroming in tentje op spoorwegberm in Pepinster België

  Eénbenige vrouw en vriend overleven sinds overstroming in tentje op spoorwegberm in Pepinster: “
  Het is nog altijd gitzwarte ellende in Pepinster en omgeving, drie weken na de overstromingsramp. Sommige overlevers krijgen eindelijk enige hulp, maar voo…
  m.nieuwsblad.be

  https://static.nieuwsblad.be/Assets/Images_Upload/2021/08/05/ca0a621c-f52e-11eb-b48d-6bba66197d85_web_scale_0.0731908_0.0731908__.jpg?maxheight=280&maxwidth=400

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s