Radio Gletsjer in gesprek met schrijver Rients Hofstra

Rients Hofstra heeft zich de laatste jaren vooral verdiept in de Nederlandse politiek. Hij wijdde er een reeks boeken aan die hij de ‘Pluchen Revolutie’ noemt. Al jaren pleit Rients voor een alternatief staatsbestel omdat hij er van overtuigd is dat de politiek niet meer werkt zoals die nu is en dat deze zelfs ondemocratisch is geworden.

Naast de passie die Rients heeft voor politiek heeft hij wel degelijk een spirituele kant. Rients vertelde dat hij een aantal jaren geleden een UFO heeft gezien. ‘Een lichtbol die boven in de lucht bleef hangen en met een gigantische snelheid weer verdween’. Het fenomeen graancirkels is voor Rients ook niet onbekend. Hij heeft een boek van Janet Ossebaard gelezen die zich daar jaren in verdiept heeft. Merlyn laat in de uitzending nog een foto zien van een graancirkel die vandaag (3-8-2021) is ontdekt in Engeland.

Van de politieke arena verschuift het gesprek naar gezondheid en onderwijs. Rients ziet duidelijk dat er belangen spelen vanuit de farmaceutische industrie en geeft een voorbeeld waarin hij een verhaal schetst van een bezoek aan de huisarts samen met zijn zoon.

Als voormalig leraar op de basisschool geeft Rients zijn visie op een nieuwsbericht waar Niels zich druk over maakte. Een moeder zou naar de rechter zijn gestapt om ervoor te zorgen dat haar dochter alsnog naar de havo kan doorstromen in plaats van het vmbo. Volgens Rients is dit niet een tendens van de laatste tijd maar kwam dit twintig jaar geleden ook al voor toen hij nog voor de klas stond. Leerkrachten zijn veel beter in staat om te beoordelen wat een kind kan volgens Rients. Ouders denken bijvoorbeeld ook dat hun kind nooit iets verkeerd doet en altijd braaf in de klas zit.

Een mooi open gesprek met schrijver Rients Hofstra over politiek, onderwijs, spiritualiteit en gezondheidszorg.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Radio Gletsjer in gesprek met schrijver Rients Hofstra

 1. Frauke zegt:

  https://www.vraagde2ekamer.nl/nederland-is-een-bedrijf/
  Kan er geen sticker worden ontworpen zodat wij elkaar kunnen herkennen ?

  Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Als je elkaar wil herkennen moet je altijd een gesprek aanknopen over klimaat, millieu, woke en slavernij. Je hoeft niet alle onderdelen te behandelen. Aan een of twee heb je genoeg en je weet meteen welk vlees je in de kuip hebt. Werkt bij mij al een jaar of twintig. Ik heb dan ook weinig vrienden.

   Geliked door 1 persoon

 2. bobzelf zegt:

  IK GA NU EVEN EEN BANAAN LEZEN , MAG DAT ??

  OOM IKBENOOKKOKGEWEEST

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  In decadent België lopen ouders van bepaalde studenten in het onderwijs met groot getrommel naar de rechtbank om hun gelijk te halen en zoon-/dochterlief hun gefaalde examenresultaten te betwisten, zodat zoon-/dochterlief toch het diploma kan behalen wat een hoop geld waard is op de arbeidsmarkt.
  Als de student een jaar langer moet studeren dan kost dat snel minstens 30.000€ aan gederfde inkomsten van een job. Daarom geven ze graag enkele duizenden euro’s aan advocaten uit om de examenresultaten te laten betwisten. Het gaat bijgevolg niet meer om bewezen bekwaamheid van de student, maar om zo snel mogelijk zoveel mogelijk geld te kunnen binnen halen via een diploma. Nog een voorbeeld van de decadentie van een beschaving in verval.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  De oude politiek is afgelopen. Dat gaat niet weer werken. De hele 2de kamer bestaat voor 80% uit corrupte politici. Mischien is dat nog aan de lage kant. Als het eenmaal gaat rollen en de plandemie die georganiseerd werd valt als een kaartenhuis in elkaar dan is het niet meer mogelijk dat de veroorzakers van deze grootste misdaad ooit gepleegd in de geschiedenis van de mensheid gewoon weer verder kunnen gaan alsof niets gebeurd is. Zij die de plandemie georganiseerd hebben zullen niet stoppen en ook hun handlangers zoals Rutte de Jonge Merkel Macron enzovoorts zullen niet meer stoppen met hun misdaden tegen de mensheid. Daarvoor zijn ze al tever gegaan in hun misdaad om nog te stoppen. Zij zullen gestopt moeten worden door het volk. Als het even kan met hulp van de overgebleven gewetensvolle mensen in het leger en de politiemacht. Maar deze genocideplegers zullen gestopt gaan worden. Daar ben ik vast van overtuigt. We moeten er geen doekjes meer om winden en de dingen die nu gebeuren noemen bij de naam. Op dit moment gebeurd er rond ons een vaccinatie genocide en deze genocide gaat exploderen in het gezicht van de aanstichters en organisators. Denk je in na de zomervakantie gaan er prikbussen langs bij de scholen en kinderen vanaf 12 jaar kunnen zelf kiezen voor vaccinatie zonder inmenging van de ouders. Voor een tattoo of piercing moeten ze toestemming hebben van de ouders maar voor een experimentele gen-therapie met giftige spike eiwitten en giftig grafeen oxide hoeft dat niet. Dit kan alleen maar bedacht worden door psychopaten. Wie hier de misdaad niet in ruikt is niet meer te redden. Wakker worden want je kunt straks niet zeggen “ik heb het niet geweten”. Het gebeurd voor onze fucking ogen. Wrijf de geïndoctrineerde klimaat, millieu en woke stront eruit en kijk.

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s