Ze zijn helemaal terug!

Met Merkel is het nazi-regime helemaal terug!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Drs. E.N. Schilder

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Ze zijn helemaal terug!

 1. ronjaspers zegt:

  De nazi,s zijn nooit verslagen ze zijn zelfs geholpen met vluchten naar zuid amerika (argentinie en brazilie) door het rode kruis en het vaticaan (rattenroute)Ook heeft amerika 1600 nazi,s binnengehaald wetenschappers,artsen,ingenieurs,architecten,techneuten,etc.maar ze hebben ook de nazi agenda binnengehaald.

  Like

 2. Marc zegt:

  Er ist wieder da!

  Like

 3. Mr Dumass zegt:

  The allies won the battle but the nazies won the war….

  Like

 4. Julia zegt:

  Even opgelet ook de misdadiger tegen de menselijkheid en zakkenvuller Ab Osterhaus draagt graag een steentje bij aan de Duitse tirannie en de NAZI praktijken. Wanneer worden dit soort misdadige smeerlappen voor goed afgestraft. Niet meer normaal wat er op dit moment gaande is en ongehoord dat een dierenarts de zakkenvullende zogenoemde viroloog Ad Osterhaus zonder meer vrijuit kan spreken over de ongekende dictatuur en tirannie en hier volkomen achter staat. https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/08/ab-osterhaus-vindt-dat-nederland-duitse-vaccinatieplicht-voor-alle-gebouwen-moet-overwegen-anders-moet-alles-dicht/
  Die NAZI praktijken zoals in Duitsland in de maak zijn wil niemand en de tweedeling en medische discriminatie helemaal niet. Is dit de toekomst dat gewetenloze beesten bepalent om zonder meer mensen uit te sluiten van de samenleving en voeren zij puur de tactiek die in WO II de hel was. Ik hoop maar één ding als deze tirannie doorzet dat er werkelijk een burgeroorlog uitbreekt en dat al die smerige misdadigers tegen de menselijkheid keihard worden opgepakt en afgestraft. Sorry maar het gaat mij nu te ver het is niet meer te bevatten hoe een stel elitaire machtswellustelingen, een dierenarts als viroloog over onze vrijheid denken. Zij hebben een WOIII veroorzaakt waar führer Merkel de hoofdrol in vervult en de rest van de politieke aanhang, dergelijke artsen, virologen zich mede zwaar schuldig aan zijn en gewetenloos de opdracht uitvoeren. De hoogste straf voor dit elitair tuig is van toepassing het is onvergeeflijk om het leven van miljoenen mensen zo te onderdrukken en vrijheden zonder meer af te pakken. https://www.ninefornews.nl/duitse-hoofdpatholoog-voert-40-autopsies-uit-op-gevaccineerden-en-slaat-alarm/ Die algeheel gedwongen gif tirannie is een groot experiment waarvan niemand nog weet wat voor een schadelijke gevolgen dit kan hebben.

  Geliked door 2 people

 5. R Thomasson zegt:

  Als men vraagt of het nazi regime in Duitsland is compleet terug? Het antwoord is nee! Niemand wordt nu naar concentratiekampen gestuurd. Dachau, Oranienburg en Sachsenhausen zijn nog steeds dicht. Maar het regime in Duitsland, onder Merkel, begint steeds meer te lijken op die van de DDR. Het is niet vreemd, aangezien zij komt daar vandaan en heeft dit regime op liefdevolle wijze gediend.

  Geliked door 1 persoon

 6. Hovawart zegt:

  Brussel is dan een soort van NSB-hoofdkwartier, een uiterst militante beweging, gedreven vanuit een anti-democratische gezindheid, een socialistisch politiek partijbureau dat naarstig op zoek is om het nazisme nieuw leven in te blazen, grootste fractie in het Europees Parlement, maar wel op een slinkse methode hun handelswijze volledig verhuld voor het volk door Linksche Leugens en Groen Bedrog, de Linksche Looney Brigade schroomt er zelfs niet voor terug om hun ideologie via gifprikjes uit te dragen……..vele generaties die genetisch zijn vergiftigd en via het onderwijs gehersenspoeld.

  Like

 7. Ravian zegt:

  De DDR is terug…

  Like

 8. Wappieman zegt:

  Als het even meezit , eindigde zij
  hetzelfde als die besnorde nationaalSOCIALIST .

  Like

 9. john van antwerpen zegt:

  Ze heeft immers 100 duizenden probleem zoekers binnen gelaten. Merkel ist schuldig.

  Like

 10. Bas zegt:

  Maar ondertussen…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s