Biden wijst met de beschuldigende vinger… naar JOU

(Door: Ben Garrison – Vertaling: E.J. Bron)

Vergeet Noord-Korea dat ons met atoomwapens kan bestoken – het lijkt erop dat we hier in Amerika politici hebben die blij zouden zijn dit uit te kunnen voeren. Diegenen onder ons die de gevaarlijke gentherapie prikken weigeren te nemen, worden nu gedemoniseerd als een ziekte die Amerika besmet. Biden noemde ons daadwerkelijk de nieuwe “pandemie”. China-Joe heeft de oorlog al verklaard aan COVID. Nu wil de fluisterende snuffelaar een oorlog tegen diegenen die zich verzetten tegen die levensgevaarlijke prik.

Raar genoeg lijken Biden´s zogenaamde “vaccinaties” gewoon niet te werken, tenzij iedereen ze krijgt, maar de echte wetenschap heeft al bewezen dat ze noch veilig noch effectief zijn. Tienduizenden zijn dood neergevallen nadat ze de prik kregen. Honderdduizenden lijden aan serieuze bijwerkingen. Wie weet wat er gebeurt over een jaar of twee met de gezondheid van die miljoenen die gehersenspoeld en gechanteerd werden om de spuit te nemen. Sommigen riskeerden hun leven voor gratis donuts.

De communistische propagandamedia zullen de verderfelijke effecten niet noemen. Dat beschouwen zij als “desinformatie”.

Door:
Ben Garrison
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Biden wijst met de beschuldigende vinger… naar JOU

 1. Andre zegt:

  DaSantis wijst hem terug. (RT)

  Hier nog wat mensen die echt met gezondheid bezig zijn en niet zo een clown als Hugo de Jonge. (via nooit.nl)

  Ik heb geen idee hoe het jaar gaat aflopen maar ik ben blij dat ik niet in de schoenen van Hugo de clown hoef te staan. En als je er dan over na denkt wat is een politicus nu eigenlijk? Wat kunnen ze? Hoe goed waren ze met hun studie? Hoe goed is hun sociale gedrag? Zijn het familie mensen? Ik kom niet verder dan dat een politicus gewoon helemaal niets kan echt helemaal niets. egoïst narcist zichzelf graag voor de camera ziet en kotst op het gewone volk.

  Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Puur de bedoeling van seniel Biden om nog meer tweedeling te zaaien. Het is een oude doorgeslagen oorlogszuchtige maniak die sinds dat hij aan de macht is (uiteraard puur door corruptie tijdens de verkiezingen) alleen maar afbraak pleegt en de VS verder naar de ondergang leidt. Men kan zeggen of wat vinden van Trump maar die heeft wel het verstand bij elkaar en geen enkele oorlog op zijn geweten zoals o.a. Obama en Biden die volop bezig is de boel te laten escaleren. Triest voor de VS. Waar de linkse hoek de scepter zwaait heerst alleen maar ellende en chaos. Ook hier binnen de EU zien wij hetzelfde en men kan er niet omheen dat geheel Europa in een enorme chaos verkeert en enorme tweedeling in de samenleving het geval is veroorzaakt door enorm wanbeleid en het bewust tweedeling zaaien door linkse fascisten en en uiteraard de aanhang hiervan. De Westerse wereld is verandert waar geen democratie meer bestaat maar waar puur communisme en tirannie de boventoon voert.

  Geliked door 2 people

 3. Bas zegt:

  Liegbeest

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  Ze wijzen vaccinatie af…

  Geliked door 2 people

 5. Wappieman zegt:

  Biden kan een hele dikke lul krijgen.
  Trump for president !

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Mensen moeten gaan beseffen dat alleen een 100% vaccinatie graad de overlevingskans biedt voor de globalisten. Dat is waarom ze nu in de paniek schieten en iedereen geforceerd willen gaan vaccineren. Hoe hoger de vaccinatie graad en de bijbehorende genocide hoe hoger hun kans politiek aan de macht te blijven. Daarom simultaan aan de vaccinatie genocide hun grote en actieve import van immigranten. Want als straks een kwart van de Amerikaanse bevolking overleden is aan de gifspuit hebben ze nog werkers nodig om te vooerzien in de primaire behoeften.

  Geliked door 1 persoon

 7. koddebeier zegt:

  Biden is een oude demente man die hopelijk snel van het politieke toneel verdwijnt !!

  Like

 8. Bob zegt:

  Maak mensen bang en ze worden
  redeloos.

  Like

 9. Bert zegt:

  Kamala Harris: Niet vaccineren!
  Vice President Kamala Harris zegt dat je het vaccine niet moet nemen als Trump dat vraagt.
  Zo diep gata de haat tegen Trump dus. En dan vervolgens zeggen dat iedereen die niet gevaccineerd wil worden een wappie is.
  Wat een kutvolk.

  https://logicfreezone.wordpress.com/2021/08/05/kamala-harris-niet-vaccineren/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s