Boekovski had gelijk

Vladimir Boekovski

(Door: Jože Biščak – Vertaling: E.J. Bron)

De Hongaren zullen er in een volksraadpleging over beslissen wat zij vinden van een onderwijssysteem, waarin de kinderen zonder de toestemming van hun ouders over de gender-theorie les krijgen en er toe aangemoedigd dienen te worden hun seksuele identiteit en oriëntering te veranderen. De verordening werd door Viktor Orbán aangekondigd, nadat uit Brussel de beschuldiging had geklonken dat de kinderbeschermingwet de LGTB-gemeenschap zou moeten discrimineren. In werkelijkheid verbiedt de verordening elke seksuele opvoeding, omdat de Hongaarse regering van mening is dat de seksuele opvoeding van de kinderen een zaak van de ouders en niet van linkse activisten is.

Dat geldt niet alleen voor Hongarije. Alle EU-landen dienen bestraft te worden wanneer zij zich verzetten. De aan Orbán verklaarde “oorlog” is slechts een test voor de anderen, die alleen maar vanwege hun conservatieve wereldbeschouwing op de korrel genomen worden en omdat ze het wagen dat deel van de soevereiniteit te behouden dat nooit aan Brusselse elites werd overgedragen. Daarom worden zij beschuldigd van aanvallen op minderheden (seksuele, racistische), op de “onafhankelijke media”, van de afkeer van de rechtsstatelijkheid en nog meer van dit soort beweringen, die uit de lucht gegrepen zijn. De oprichtingsdocumenten van de EU maken duidelijk dat de Europese cultuur op christelijke fundamenten is opgebouwd. De nieuwe landen zijn hoofdzakelijk om economische redenen tot de EU toegetreden. Wat men tegenwoordig in het Brusselse Berlaymont-paleis doet, is een wederrechtelijke inbezitneming van de macht en een verraad aan een Europa van de vaderlanders, zoals die nog nooit zijn voorgekomen in de geschiedenis van het oude continent.

De kernlanden (wat dat ook moge betekenen) van de EU zijn vandaag ver van het ideaal van de democratie en vrijheid verwijderd, zoals te zien was in de landen die decennia lang onder de dictatuur van het communisme leden. Dit werd (en wordt) door dissidenten waargenomen die naar het Westen zijn gevlucht om te ontsnappen aan de partij en de politieke politie. Eentje van hen was de (helaas gestorven) Vladimir Boekovski. Dit jaar is het 45 jaar geleden dat de gevangenenruil tussen Oost en West op de luchthaven van Zürich plaatsvond. De Sovjets namen de secretaris van de Communistische Partij van Chili, Luis Corvalán, over, en de Russische dissident en schrijver Vladimir Boekovski, die zich later vestigde in de universiteitsstad Cambridge, betrad westelijk grondgebied. Dertig jaar later (2006) zei hij in een toespraak voor Europarlementariërs (op uitnodiging van het Hongaarse Fidesz):

De linkse partijen en de Sovjet-Unie waren fel gekant tegen de Europese integratie, omdat zij daarin een middel zagen hun socialistische ideeën te blokkeren. Sinds 1985 hebben ze hun instelling volledig veranderd. De Sovjets kwamen tot de conclusie, en kwamen overeen met de linkse partijen dat zij, als ze zouden samenwerken, het hele Europese project naar zich toe zouden kunnen trekken en op de kop zouden kunnen zetten. In plaats van een vrije Europese markt zouden ze de EU in een federale staat veranderen.”

Boekovski is ook de vader van het letterwoord EUSSR, dat is voortgekomen uit de samensmelting van het letterwoord EU (Europese Unie) en USSR (Unie van Socialistische Sovjet Republieken). Daarmee wilde hij tot uitdrukking brengen dat de bureaucratische superstaat (EU) steeds meer gaat lijken op de Sovjet-Unie en dat de tirannie alleen nog maar zal toenemen. Daarom gold hij in zijn laatste levensjaren (hij overleed in 2019) in de westelijke mainstream media als rechts-populist, ook als hij er alleen maar voor waarschuwde dat de EU zich van het ideaal van de vrijheid verwijdert en een gecontroleerde en gecensureerde democratie wordt.

Boekovski was niet de enige die voor het communistische regime gevlucht is of het heeft meegemaakt en daarna hetzelfde totalitarisme in de westelijke wereld en in de “democratieën” heeft meegemaakt. Er bestaat een hele serie mensen die de westelijke democratieën als referentie voor vrijheid beschouwden, maar nu worden ze getuigen van de opkomst van een cultuur van herroeping (“cancel culture”) en van de identiteitsoorlog, die ooit machtige culturen als een draaikolk naar beneden kunnen trekken.

Professor Lei Zhang, die de hardste vorm van het marxisme in China heeft meegemaakt, maakt zich zorgen over de opvallende gelijkenissen tussen datgene wat Mao Zedong deed en datgene wat westelijke liberale elites doen. De Chinese Communistische Partij heeft er bij de kinderen ingegoten dat zij alleen maar moeten houden van de communistische leiders en van de revolutie. Als je het daar niet mee eens was, werd je bestraft. Zelfs in het Westen bestaat tegenwoordig geen vrij denken meer als het gaat om gender-theorie, de LGTB-agenda of de kritische rassentheorie. De modus operandi is dezelfde, de marxistische ideologie heeft alleen maar de klassencategorieën vervangen door identiteitscategorieën.

De effecten van het heroplevende communistische totalitarisme moeten zo snel mogelijk bestreden worden, anders wordt onze civilisatie zo beschadigd, dat alles afgebroken en opnieuw opgebouwd moet worden.

(Bron: demokracija.si)

Bron:
unser-mitteleuropa.com
Door: Jože Biščak

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Boekovski had gelijk

 1. de barbaar zegt:

  In 1956 werden de hongaren door de sovjets aangevallen en wederom in het sovjetharnas gehesen..
  Velen konden de trein pakken en richting het vrije westen vluchten..
  Nederland heeft er toen velen mogen opvangen, zij allen zijn goed ingeburgerd en maken deel uit van onze (vrije) samenleving…tot voor kort.
  Wij leven momenteel in een satanische dictatuur, een duivels plan om vrije burgers te knechten en indien weerstand…deze vrije burgers te elimineren.
  Daarom Hongarije….willen wij de gunst retourneren… mogen wij ,vrije burgers van nederland onze toevlucht nemen naar Hongarije?

  Geliked door 5 people

  • Dolf van de Klundert zegt:

   Vergeet 1919 niet toen Béla Kun een Radenrepubliek uit riep.
   Er zijn toen door de bolsjevistische khazaren heel wat goede Hongaren omgebracht.
   Het historische besef is alom aanwezig, vandaar dat men er een bloedhekel heeft aan Soros en consorten. Zeg maar de moderne bolsjevistische khazaren.

   Like

 2. Peter zegt:

  Wat Rutte tussen zijn benen heeft is de vraag,maar ballen heeft hij zeker niet,anders zou hij het wel eens zijn met de Hongaren

  Geliked door 1 persoon

 3. de barbaar zegt:

  Rutten(s) zijn kloons….de ene is hier en de ander is daar…de originele pinokkio is een senieltje met een klein pikkie.’Dus bij uitstek een pedooooootje, een zielig personage die zich via pedo-netwerken van o.a demmink e.a. heeft opgewerkt/gestuurd tot de huidige infantiel van staat,.
  maxima de slons uit argentinie en willempie zijn mede actief in het satanisch netwerk van ome klaus …de super waus.Op zunne brabants eh)

  Geliked door 2 people

 4. Dick zegt:

  Ja, geef jonge puberisten mogelijkheden tot keuzes.
  Normaliseer dat voor hun pubertijd.
  Hun hormonenstelsel is onevenwichtig vergelijkbaar met een orkaan.
  Enkel pedofielen kunnen zoiets bedenken.

  Geliked door 1 persoon

 5. ronjaspers zegt:

  Het gaat de satanisten die achter deze LGBT freakshow zitten om 1 ding,pedofilie legaliseren oftewel volwassenen die sex hebben met kinderen van alle leeftijden.Brand in de hel smerig tuig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s