Duitse hoofdpatholoog voert 40 autopsies uit op gevaccineerden en slaat alarm

(Door: “9ForNews”)

De directeur van het Pathologisch Instituut van de Universiteit van Heidelberg, Peter Schirmacher, heeft 40 autopsies uitgevoerd op gevaccineerden en luidt de noodklok. De hoofdpatholoog schat dat 30 tot 40% van de mensen dóór de vaccinatie is gestorven.

Hij stelt dat het aantal sterfgevallen als gevolg van de vaccinaties wordt onderschat en waarschuwt dat veel vaccin-doden niet worden gemeld, schrijft Die Welt.

Een reactie van het establishment liet niet lang op zich wachten. Het Paul Ehrlich-Institut, een medische toezichthouder, noemde de uitspraken van Schirmacher ‘onbegrijpelijk’.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Duitse hoofdpatholoog voert 40 autopsies uit op gevaccineerden en slaat alarm

 1. Bas zegt:

  https://overnu.nl/er-zijn-wel-essentiele-stappen/

  Er zijn wél essentiële stappen overgeslagen in proces coronavaccins

  In de productinformatie van het Pfizer-vaccin [ii] lezen we in de paragraaf over het preklinisch veiligheidsonderzoek: ‘Er is geen onderzoek naar genotoxiciteit of carcinogeniciteit uitgevoerd’. Verder lezen we: ‘Er zijn geen gegevens van Comirnaty beschikbaar met betrekking tot de overdracht van het vaccin via de placenta of de uitscheiding in de moedermelk.’

  In de productinformatie van het Moderna-vaccin [iii] lezen we: ‘Genotoxiciteitonderzoeken in vitro en in vivo zijn uitgevoerd met de nieuwe lipidencomponent SM-102 in het vaccin. Resultaten suggereren dat mogelijke toxiciteit voor mensen zeer laag is. Er is geen onderzoek naar carcinogeniciteit gedaan. Gegevens over overdracht van het Spikevax-vaccin via de placenta of moedermelk zijn niet beschikbaar.’

  In de productinformatie van het AstraZeneca-vaccin [iv] lezen we: ‘Dieronderzoek naar reproductietoxiciteit werd niet voltooid. Het is niet bekend of Vaxzevria in de moedermelk wordt uitgescheiden. Er is geen onderzoek naar genotoxiciteit of carcinogeniciteit uitgevoerd. Dieronderzoek naar potentiële reproductie- en ontwikkelingstoxiciteit is nog niet afgerond.’

  In de productinformatie van het Janssen-vaccin [v] lezen we: ’Er is geen onderzoek gedaan naar het genotoxische of carcinogene effect van COVID-19 Vaccine Janssen. Er is beperkte ervaring met het gebruik van COVID-19 Vaccine Janssen bij zwangere vrouwen. Het is niet bekend of COVID-19 Vaccine Janssen in de moedermelk wordt uitgescheiden.’

  Like

 2. Bas zegt:

  Like

 3. Bas zegt:

  https://www.geenstijl.nl/5160436/sociale-longread-hamers-slaan-niet-het-virus-maar-wel-mensen-stuk/#morehttps://www.geenstijl.nl/5160436/sociale-longread-hamers-slaan-niet-het-virus-maar-wel-mensen-stuk/#more

  Sociale longread: ‘Hamers slaan niet het virus, maar wel mensen stuk’
  “Overgaan tot sociale uitsluiting om door (indirecte) dwang mensen aan te zetten tot vaccineren achten wij moreel en ethisch verwerpelijk, en dit staat nog los van de vraag of dit daadwerkelijk impact zou hebben op het risico van overstromende IC’s.”

  Wij kennen zelf nauwelijks complotdenkers of antivaxers, maar inmiddels privé en professioneel een groot aantal medisch specialisten, academici, (jeugd)psychologen, traumaspecialisten en ondernemers die zichzelf en hun kinderen niet laten vaccineren. Mensen die hun kinderen en zichzelf tot nu toe wel altijd hebben laten vaccineren. Mensen die in lockdown vrijwilligerswerk gedaan hebben in verzorgingstehuizen. Mensen die vragen stellen die wij van belang achten, en die zich zorgen maken. Hoe willen we omgaan met de aarde? Is het wel ethisch om kinderen te vaccineren, die immers van het virus weinig te vrezen hebben. Het risico op zoönose neemt alleen maar toe. Hoe willen we omgaan met onze gezondheid? Rokers zijn meer gaan roken, we zijn minder gaan bewegen en het aantal mensen met overgewicht is gestegen sinds de coronacrisis. Hoe gaan we om met de kloof tussen rijk en arm? De directeur generaal van de WHO deed in mei een klemmende oproep aan alle westerse landen: “Vaccinate those most at risk, and donate vaccines to COVAX. Countries that vaccinate children and other low-risk groups now do so at the expense of health workers and high-risk groups in other countries”. (bron)

  Like

 4. Bob zegt:

  Het een oorlog van het geld tegen
  Jan met de Pet maar Jan doet of er niks
  aan de hand.
  Deze vaccins starten een onomkeerbaar
  proces.
  Euthanasie verboden, door de farma met
  behulp van de WHO en aangesloten
  groepen toegestaan onder het voor uw
  gezondheid. U kriijgt een eeuwig verblijf.

  Geliked door 1 persoon

 5. saddy zegt:

  “Onbegrijpelijk”” is weer eens de vorm, niet de inhoud. Net als grapperhaus, die de opmerkingen dat de avondklok niks opgeleverd had, “”niet handig” vond. Net als hugo en rutte met talrijke voorbeelden. Het gaat nooit over de inhoud.

  Hulde voor die patholoog-anatoom en evt zijn kompanen.

  In nederland heb ik nog niet gehoord van een proef-prik-dode. Het hoofd van Lareb is een rasechte communist dus hoef je daar niks van te verwachten.

  Specialisten vragen tegenwoordig wel of je de laatste weken een proef-prik hebt gehad vanwege de bijwerkingen op hart en bloed-beeld. En er zijn erg veel specialisten die de echte doodsoorzaak vermelden ipv standaard covid-19 in te vullen. Dat er (bijna?) geen proef-prik-doden gemeld worden is me dus een raadsel. Ik hoop hier zsm eens over te lezen op deze site.
  Als bv noorwegen laat weten dat astrazeneca 2 x zoveel doden geeft als covid dan is dit toch iets wat voor elke arts en patient in nederland van belang is.

  Like

 6. Boike zegt:

  De reactie van het establishment het Paul Ehrlich-Institut, een medische toezichthouder,is werkelijk ‘onbegrijpelijk’. Ze ontkennen de bevindingen van de directeur van het Pathologisch Instituut van de Universiteit van Heidelberg, Peter Schirmacher. Hoe durven ze ?!?!?! Struisvogelpolitiek !!! Met wegkijken, omdraaien van de werkelijkheid en valse propaganda los je geen problemen op, Integendeel !!! Daarmee creëer je alleen maar meer en nog grotere problemen. Hoe satanisch wil je het hebben ??? De kornuiten van de duivel, de struisvogels, ontkennen weer eens de door hen zelf veroorzaakte problemen !!! Hoe durft het Paul Ehrlich-Institut zich nog een medische toezichthouder te noemen ?!?!?!

  Geliked door 1 persoon

  • bobzelf zegt:

   ach
   IK HEB OP DE MAIDAN GESTAAN
   IK HEB DE SNIPERS GEZIEN, EN UIT DE METRO ZIEN STAPPEN ONDER DE MAIDAN
   IK HEB STAPELS OPNAMES VAN DE MH -17
   IK HEB HEERLIJKE FILMS VAN DE ENIGE GETUIGEN TER WERELD .
   EN ????

   7 JAAR EN 19 DAGEN LANG HOOR IK , ??

   HET WAS EEN BUKRAKET ..???????????????????????????????

   EN ZELFS GEER WILDERS REAGEERT NIET .

   DUS GA VOOR UZELF LEVEN , EN LAAT ZE DE TYPHUS KRIJGEN ALLEMAAL …

   DUS START MET FRAUDEREN KOOP VOOR 10 . 20 . 30 EURO
   EEN MOOI VACCINATEI BOEKJE
   DE 2 PAKZEGELS ERIN , EN

   DIKKE LUL 3 BIER

   EN U MAG INEENS WEER NAAR DE BIOS, IN IEDERE SUPER MARKT, IN IEDER RESTAURANT BINNEN

   WIE MOET DIT CONROLEREN DAN ??? ….

   INFORMEER U OVER DE 2 RUSSISCHE ECHTE GRIEP VACCINS, SPUTNIK 5
   GEWOON
   OM ZEG MAAR EEN NORMALE GRIEP PRIK TE KRIJGEN

   HET ZOU UW LEVEN KUNNEN REDDEN ..

   WAT ZEG IK ??

   U HAALT GEWOON AL DE RISICO’S VAN THE MORONS WEG !!!.

   VOORLOPIG, KIJK IK DE KAT UIT DE BOOM ….

   JA DAAR IS OME BOB EEN MEESTER IN …

   EN MAG IK ZONDER SPUIT NIET MEEER VLIEGEN ???

   NOU DAN VLIEGEN WE TOCH LEKKER NIET MEER

   OOM VAKSIEEENNN FOPPERTTTTT

   Geliked door 2 people

  • bobzelf zegt:

   Monalisa zegt:
   6 augustus 2021 om 19:52

   He . Mona oude gegoede vriend !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   JA ZAL TOCH ALS EU TROL EN LANDVERRADER
   VOOR 30 ZILVERLINGEN …….

   TOT 01.27 UUR OP MOETEN BLIJVEN ……
   VAN JE TANDENFEE BAAS …… GUY

   OM OM O1.27 UUR ZO’N KUT BERICHIE TE STUREN !!

   ZOU HIJ ANDERS DE ZAK KRIJGEN DAAR ??

   ONZE LOSER 2.0

   p.s. Nog iemand een lventeken van IKBENOOKKOKGEWEEST GEZIEN ???

   ZEKER INFORMATIE IN AAN HET WINNEN OVER DIE 15 GEBODEN OP DIE TAFELEN VAN “”DE KARWEI ?????????????????????????????

   OOM MOZES OP DE SINAI

   GLIBBER, GLIBBER, GLOEIENDE GLOEIENDE GLOEIENDE WAT EEN KUT WEER

   Like

 7. Monalisa zegt:

  Ach de EU wil de derde prik nog invoeren.

  Like

 8. Bas zegt:

  Screenshot:

  https://pbs.twimg.com/media/E8C3CFpWUAg9CsV?format=jpg&name=large

  Like

 9. Bas zegt:

  Extreem zorgwekkend!!!
  Zéér ernstige gevolgen voor kinderen!

  Like

 10. Bas zegt:

  https://bpoc2020.nl/bpoc2020-sommeert-minister-hugo-de-jonge-vaccinaties-stil-te-leggen/

  Persbericht 5 augustus 2021
  Vandaag heeft de advocaat van de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie middels een brief die ook aan het RIVM is gestuurd minister de Jonge gesommeerd de vaccinatiecampagne onmiddellijk stil te leggen, bij gebreke waarvan de BPOC2020 zonder verdere aankondiging een kort geding procedure aanhangig zal maken. In dat geval zullen alle bewijsstukken aan de voorzieningenrechter worden voorgelegd, met het verzoek in rechte hierover te oordelen.

  Die bewijsstukken bestaan, behalve uit ruim 2000 meldingen (waaronder 1137 sterfgevallen) gedaan bij het meldpunt vaccinatie van de BPOC2020, uit een op basis van deze meldingen door gerenommerde deskundigen opgesteld onderzoeksrapport waarin aangetoond zal worden dat de vaccinaties tot aanzienlijke gezondheidsschade en zelfs de dood kunnen leiden.

  Klik hier voor de brief die vandaag met bijzondere spoed naar minister de Jonge en het RIVM is verstuurd.

  De BPOC2020 heeft tot nu toe alleen onderzoek gedaan d.m.v. het stellen van vragen. Gezien de ernst van de situatie heeft de BPOC2020 gemeend deze weg te moeten bewandelen.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s