EU: Tot 2023 zal ELKE burger voor de derde maal gevaccineerd zijn

(Vertaling: E.J. Bron)

Wie serieus heeft gedacht ooit uit deze dodelijke vaccinatie-val te vluchten, komt nu van een koude kermis thuis. De EU heeft met haar burgers heel andere en vooral langlopende plannen:

De voorzitster van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, ziet Europa goed toegerust voor mogelijke derde vaccinaties. “We hebben bij Biontech 1,8 miljard doses tot het jaar 2023 besteld, zei von der Leyen tegenover het “Redactienetwerk Duitsland”. “Dat is de grootste aansluitende opdracht wereldwijd en volstaat voor mogelijke opfrisvaccinaties in de EU en aanpassingen aan mogelijke nieuwe virusvarianten.”

De Europese strategie van de gemeenschappelijke aankoop zou zich als juist hebben bewezen, ondanks alle aanloopproblemen. “”Hoe het resultaat er nu zou uitzien wanneer elk EU-land op eigen houtje vaccins gekocht zou hebben, wil ik me liever niet voorstellen. De hele wereld zat achter de weinige producenten aan.”

Nu zou men vaststellen: in nauwelijks een regio op aarde zijn zo veel mensen d.m.v. Vaccinatie zo volledig beschermd als onder de 440 miljoen EU-burgers. “En wij Europeanen zijn, daar ben ik heel trots op, altijd open en fair naar de rest van de wereld geweest. We hebben parallel derde landen van meer dan 550 miljoen doses voorzien – bijna net zo veel als aan de EU geleverd werden. Ander elanden, zoals Groot-Brittannië en de VS, hebben zichzelf afgesloten.” Rondom het Russische vaccin Sputnik is het volgens von der Leyen “heel stil” geworden. Weliswaar zou er al lange tijd sprake zijn van een aanvraag tot toelating door het Europees Geneesmiddelenbureau. “Maar tot nu toe is het de producent niet gelukt om genoeg valide data te leveren om de veiligheid te bewijzen. Dat roept vragen op”, zei de voorzitster van de Europese Commissie.

1,8 miljard vaccins voor 440 miljoen EU-burgers. Dan komt iedereen aan de beurt, anders zou men te veel vaccins moeten weggooien of aan derde landen moeten leveren – op kosten van de Europese belastingbetaler.

Wat is er dus werkelijk in Brussel gepland? Zulke hoeveelheden kun je alleen maar met een vaccinatieplicht aan de “man” brengen.

Waarschijnlijk komen we dus nooit meer van dit vaccinatiegedoe af. Want volgend jaar zal de EU vast en zeker inkopen doen voor de jaren 2024 en 2025.

En Biontech wrijft zich in zijn handen.

Bron:
journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

44 reacties op EU: Tot 2023 zal ELKE burger voor de derde maal gevaccineerd zijn

 1. Peter zegt:

  Als minister in Duitsland was ze al een puinhoop,en die kwaliteit zal ze nooit meer kwijtraken .

  Geliked door 2 people

 2. Frits zegt:

  Sputnik kan veiligheid niet bewijzen. Die andere producenten wel dan? Gezien het aantal slachtoffers/doden ook NIET dus. EU heeft schijt aan elke grondwet dan ook.

  Geliked door 3 people

 3. Monalisa zegt:

  Gaat niet gebeuren, wij laten het maar bij die twee.

  Like

  • Tineke zegt:

   Wat maakt dat je de derde niet neemt Moon?
   je was duidelijk voorstander van die eerste twee.
   gewoon nieuwsgierig hoe je er nu in staat.

   Geliked door 1 persoon

   • Monalisa zegt:

    Ik sta er nog steeds in zoals ik al reageerde Tinneke, we zijn al op leeftijd we weten niet wat de uitwerking van de derde prik zal zijn, er sterven niet genoeg ouderen??. Tinneke anders kom je nergens meer, ik vermoed dat de EU het zal gaan verplichten, het zal zo worden er zijn al werkgevers in u land die nu een vaccinatie aan zijn personeel vraagt geen vaccinatie geen baan, en u kent Nederland dus zal je ook geen WW krijgen, dus de derde prik nemen we niet meer, deze komt in de griep cocktail wedden.
    Gr uit het mooie zuiden, een mooi weekend.

    Geliked door 1 persoon

 4. Tanya zegt:

  Behalve degenen zoals ik, die nog niet eens EEN prik gif in m’n mijn donder zal laten spuiten. Wat n communistische arrogant tuig is t toch. NEXIT.

  Geliked door 4 people

 5. Tim zegt:

  Ze mogen me komen halen maar zal strijdend ten onder gaan want zie het als een persoonlijke aanval op mijn gezondheid en zal me tot de dood verzetten.

  Geliked door 4 people

  • Julia zegt:

   Tim ik hoop dat velen de keiharde strijd zullen aangaan en zorgen dat niet zij ten onder gaan maar al die smerige gewetenloze elitaire machtswellustelingen tezamen met de politieke trekpoppen hiervan..

   Like

 6. F1802 zegt:

  Het gaat helemaal niet meer om het virus maar om het vaccin. Dat is toch duidelijk. Elk normaal griepvirus is na 1 of 2 seizoenen uitgeraasd of minimaal flink afgezwakt.

  Geliked door 2 people

 7. Julia zegt:

  De elitaire smeerlappen zijn zelf gevaccineerd met een zoutoplossing en zullen dus helaas geen bijwerkingen krijgen en nog triester zij zullen ook niet vervroegd overlijden. https://www.ninefornews.nl/invloedrijke-krant-bijna-helft-recente-britse-coronadoden-was-gevaccineerd/
  Ze kunnen doen wat zij willen om het smerig plan van genocide uit te voeren omdat de wereldbevolking te veel is maar het wordt toch echt tijd voor een keiharde strijd tegen deze misdadigers tegen de menselijkheid. Het is toch te bizar voor woorden dat miljoenen mensen hun gezondheid bewust op spel moeten zetten voor een aantal gewetenloze smeerlappen namelijk de elitaire machtswellustelingen. Zij zijn nog altijd de minderheid binnen een miljoenen bevolking. Het is onverteerbaar dat miljoenen euro’s alleen al in ons land worden verspild door een hooibaal en nutteloze zak als de prikjunk De Jonge terwijl onze gezondheidszorg, veiligheid en alles kapot is bezuinigd en er geen cent meer voor op de plank ligt terwijl de big pharma, virologen zoals de angstzaaier Ab Osterhaus, artsen hieraan een flink graantje van mee pakken. Het is vooral de linkse media die zich zwaar schuldig maken aan deze massale genocide en alles op alles zetten om propaganda over het gif te blijven maken en de waarheid te verzwijgen.

  Geliked door 5 people

 8. koosv8 zegt:

  Ik moet het nog zien. Al dat gebla bla bla!!!

  Like

 9. HenK zegt:

  de big Pharma heeft de hele EU in zijn zak zitten plus de rest van de wereld, geld is macht , veel geld is totale macht

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   De hele EU is het uitvoerende deel van de illuminatie/globalisten( is beter woord) netwerk, het grootste deel van de kopstukken zit hier in Europa en leeft alhier in alle gestolen luxe.

   Geliked door 2 people

 10. Andre zegt:

  Eind 2023 is de experimentele vaccine tijdlijn voldaan. Wat ze er allemaal instoppen is geen controle op. wat ze allemaal stiekem wijzigen weten we niet maar in 2023 is het een volmaakt vaccine met een spoor van ellende dat weten we nu wel.

  Wat wel vaag is dat zijn de patenten die terug gaan tot 2004 en dan kom je er tegen de CDC van Fauci en engnek Bill Gates. Rusland heeft hier op zn gemakkie een wel werkend goed vaccine voor gemaakt wat niets anders is dan een breed spectrum voor de corona griep. Fauci en de Bill Gates club zijn hier goed ziek van natuurlijk. In de EU hebben Hongarije en Slowakije zelfstandig het Sputnik vaccine geaccepteerd maar dat is nog geen EC goedkeuring die op advies van de EMA beslissingen nemen. Die is er nu wel via San Marino en dus voor de hele EU. Dus als ze je dwingen doe dan deze.

  Nog een alternatief………..Bij de ANWB zijn ze online al uitverkocht. Dit zijn de gele vaccinatie boekjes en kosten nog geen 10 euro. Er zijn stickers al in omloop die je er in kan plakken voor een tientje per stuk en je kan weer reizen. Nu is het zo dat ze op tv en radio van alles roepen maar er is in west Europa GEEN controle gewoon niets.

  En er zijn nog veel meer mogelijkheden om links engnek meisje Ursula de middelvinger te geven.

  Had vandaag weer een raar voorbeeld. Komt de zorg mevrouw voor mn moeder naar binnen en ik geef haar een hand waarna ze zei dat dit eigenlijk niet mocht. Ik zei dus dat ik geen corona heb. Zij weer “ik ben ook gevaccineerd” Ik dus niet, ik had een negatief testje net gedaan. Dus als je niets meer van me hoort ben ik besmet door een gevaccineerde want die kan wel besmet zijn.

  Fuck de nazi’s want die zitten in Den Haag en fuck Hugo de clown.

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Andre.Vergeet de (nazi) bilderberg groep niet waar ons koningshuis vuistdiep in zit.Hun zitten ook achter deze corona griep hoax staats/machtsgreep.

   Like

 11. Ravian zegt:

  Dat secreet is net zo rot in haar kop als Hitler, Stalin, en Mao dat waren, spijtig dat we haar geen 440 miljoen keer op de elektrische stoel kunnen zetten.

  Geliked door 3 people

  • LUCIA zegt:

   @Ravian ; Een keer in de “max bak en braad stand”, na de stoel eerst met wat croma ingevet te hebben, zou toch moeten werken.

   Geliked door 1 persoon

   • Ravian zegt:

    Alleen als je het ding voor een paar jaar op “sudderstand” kunt zetten…
    De misdaden die deze onmensen begaan hebben, en in het geval van von der Leyen nog steeds begaan, zijn met geen pen te beschrijven, de benodigde superlatieven ontbreken gewoon.
    Echte gerechtigheid is oog om oog tand om tand; de misdadiger moet AL het leed ondergaan dat hij/zij anderen heeft aangedaan.
    Als je de rekening daadwerkelijk wilt vereffenen dan behoeft dit soort onmensen dus een onmenselijk einde.
    Ze dienen voor eeuwig te branden in de hel, maar de hel bestaat helaas niet, en ons beschaafde rechtssysteem is (zoals gewoonlijk) helaas niet in staat deze onmensen van een passende straf te voorzien.

    Geliked door 2 people

 12. Bert zegt:

  Ik denk het toch even niet.
  Dat gaat niet gebeuren.
  De tyfus kunnen ze daar krijgen in de EU met hun gif prikken.

  Geliked door 3 people

 13. Johan P zegt:

  Jaja, het Russische ‘vaccin’ heeft niet voldoende bewezen veilig te zijn. Maar de andere (Pfizer, AstraZeneca, Johnson, Moderna) natuurlijk wel, terwijl ze zelf stellen dat de klinische proeven tot eind 2022 (of langer) duren en we al tienduizenden ernstige negatieve bijwerkingen zien en de langetermijn effecten onbekend zijn.
  Je moet maar durven om zulke kolder te verkopen.
  Nog even daargelaten dat deze aantallen betekenen dat ze nu al rekenen op een 3e en 4e shot want anders slaat het helemaal nergens op en dat er duidelijk wordt gewerkt aan -mogelijk met geweld afgedwongen- verplichtte shots.
  Nou, ik sterf liever als een vrij mens. Wie mij fysiek probeert te dwingen verlaat dit pand tussen 6 plankjes. Nou zijn er hier in de VS gelukkig blijkbaar meer mensen die er geen behoeft aan hebben dan in Europa, maar goed.

  Geliked door 3 people

 14. Jan zegt:

  Ouderen opruimen

  NHS maakte een geheim pandemisch plan om ouderen zorg te ontzeggen
  Strategie opgesteld door NHS England na de planningsoefening voor de pandemie in 2016, was bedoeld om te voorkomen dat ziekenhuizen overvol zouden raken

  De NHS had geheime plannen opgesteld om bij een pandemie ziekenhuiszorg van mensen in verpleeghuizen in te trekken, aldus The Telegraph.

  Vertrouwelijke Whitehall-documenten tonen aan dat de NHS-plannen behandeling weigerden aan 70-plussers en dat in plaats daarvan “ondersteuning” zou worden aangeboden om een zogenaamde “zachte dood te sterven”.

  De strategie was opgesteld door NHS Engeland na een pandemische planningsoefening in 2016 en was bedoeld om te voorkomen dat ziekenhuizen overbelast zouden raken.

  Het suggereert dat in een “ernstige” grieppandemie, de minister van Volksgezondheid medici zou kunnen machtigen om bepaalde patiënten voorrang te geven op anderen en zelfs helemaal te stoppen met het verstrekken van kritieke zorg.

  Ministers hebben er herhaaldelijk beweerd dat verzorgingshuizen niet door de NHS in de steek zijn gelaten tijdens de coronaviruscrisis, ondanks toenemend bewijs van het tegendeel. Meer dan 42.000 inwoners van Engeland en Wales stierven tijdens de pandemie en ziekenhuizen lieten duizenden patiënten in verzorgingstehuizen aan hun lot over zonder te testen .

  De Telegraph maakte eerder dit jaar bekend dat zorginstellingen door NHS-managers en huisartsen werden gevraagd om op het hoogtepunt van de pandemie alle bewoners “niet te reanimeren” om ziekenhuisbedden vrij te houden – dit tegen de richtlijnen in.

  Dominic Cummings, de voormalige hoofdadviseur van Boris Johnson, heeft gezegd dat het een “leugen” was dat iedereen zorg kreeg, en dat in feite “veel mensen aan hun lot werden overgelaten om in afschuwelijke omstandigheden te sterven”.

  Uit de documenten blijkt dat de regering voorstelde om patiënten te beoordelen op basis van hun “overlevingskans” in plaats van “klinische behoefte” als de middelen uitgeput zouden zijn.

  De documenten over “NHS-piek en beoordeling” en sociale zorg voor volwassenen – gelabeld als “vertrouwelijk” en “officieel gevoelig” – werden in 2017 en 2018 opgesteld en naar overheidsadviseurs gestuurd. Beiden bekeken hoe de diensten zouden reageren op een ernstige griepuitbraak.

  De rapporten werden verkregen door een NHS-arts, in samenwerking met advocaten Leigh Day, die zich zorgen maakte over de voorbereiding op een pandemie. De regering verwierp aanvankelijk zijn verzoek op grond van de Freedom of Information Act, maar de Information Commissioner zei dat openbaarmaking in het algemeen belang was.

  Barbara Keeley MP, die in de selectiecommissie voor gezondheidszorg en sociale zorg zit, zei: “Het wordt tijd dat de regering haar beleid inzake verzorgingshuizen duidelijk maakt.”

  Dr. Moosa Qureshi, die de rapporten aan The Telegraph doorgaf , zei dat het “onprofessioneel” was dat de plannen niet aan medici werden gegeven.

  “De Information Commissioner was van mening dat clinici moeten worden ondersteund door een duidelijk kader bij het toewijzen van zorg tijdens een ernstige pandemie, en dat het kader een openbaar debat nodig heeft”, zei hij.

  “Het NHS-beoordelingsrapport biedt echte richtlijnen voor eerstelijnspersoneel als de NHS-diensten overspeold zijn. Waarom hebben het ministerie van Volksgezondheid, NHS Engeland en BMA het geheim gehouden voor beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg?”

  Een woordvoerder van de NHS zei: “De NHS werd gevraagd om dit discussiedocument op te stellen op basis van een specifiek en extreem hypothetisch scenario om het voorbereidingsprogramma van de regering op de grieppandemie te informeren in plaats van voor operationeel gebruik en het vormde niet de basis van de reactie van de NHS op het coronavirus. ”

  Een regeringswoordvoerder zei dat de rapporten “historische ontwerpbriefingdocumenten waren die hypothetische scenario’s bevatten die geen overeengekomen regeringsbeleid vertegenwoordigen en dat ook nooit hebben gedaan”.

  ‘Puur omdat mijn vader in een verzorgingshuis woonde, werd hij achtergelaten om te sterven’
  Toen Andrew Ward in april vorig jaar een telefoontje kreeg van het verzorgingshuis, was dat het nieuws waar hij en zijn broers en zussen zo bang voor waren.

  Hun vader, Geoffrey Ward, had een hoest ontwikkeld en hoewel hij op 74-jarige leeftijd zo “fit als een viool” was, was bij hem de diagnose Covid gesteld.

  Hij was in het huis gaan wonen na een ongeluk. Maar “vanaf het moment dat hij het eerste symptoom vertoonde, was het alsof iedereen had besloten dat de Covid hem zou moeten doden”.

  Het personeel van het verpleeghuis in Cumbria vertelde Andrew dat ze al contact hadden opgenomen met de huisarts die zijn vader via video had beoordeeld in plaats van een persoonlijk bezoek en had besloten dat hij niet in het ziekenhuis moest worden opgenomen.

  Ondanks protesten van Andrew bij de huisarts en andere medici, bleef dit zo en drie dagen later stortte zijn vader, een voormalige drukker, in en werd een ambulance gebeld om hem weer in bed te hijsen. Volgens zijn zoon vertelden de paramedici het personeel van het verzorgingshuis dat ze niet meer terug zouden komen om hem te helpen.

  Een paar dagen later was Geoffrey Ward dood – een schijnbaar slachtoffer van Covid, met het gevoel van zijn familie dat hem geen zorg was verleend.

  Zijn verhaal kan worden afgedaan als een geïsoleerd incident gezien de stress die de NHS had. De regering heeft ook herhaaldelijk garanties geboden dat iedereen die tijdens de pandemie zorg nodig had, deze ook kreeg.

  Cummings onthulde hoe leden van de regering door senior adviseurs te horen kregen dat sommige “mensen niet de behandeling kregen die ze verdienden, veel mensen werden achtergelaten om te sterven onder gruwelijke omstandigheden”.

  Maar nu blijkt uit documenten die door The Telegraph zijn verkregen dat de regering drie jaar vóór Covid de kwestie van het onthouden van zorg aan ouderen in het geval van een pandemie ter sprake bracht, wat leidde tot vragen over de vraag of individuele tragedies onderdeel hadden kunnen zijn van een bredere strategie.

  De documenten brachten scenario’s naar voren waarin, als er sprake was van een ernstige grieppandemie en extreme druk op de middelen, artsen sommige oudere patiënten op een “einde van hun leven” zouden moeten zetten en ziekenhuiszorg zouden moeten weigeren.

  Toen de Covid-pandemie toesloeg, ontdekte The Telegraph dat het beperken van de zorg een van de vele manieren bleek te zijn waarop verzorgingshuizen niet meer werden bezocht door artsen.

  Geleid door haar mantra om “de NHS te beschermen”, heeft de regering het Covid-probleem effectief op de zorgsector geladen door hen begin april vorig jaar te vertellen dat ziekenhuispatiënten naar verzorgingshuizen konden worden ondergebracht, ongeacht of ze Covid-positief waren of zelfs getest.

  Door de druk op de sector moest het zorgpersoneel bezuinigen, aldus de manager van een verzorgingshuis in Nottinghamshire, die toegaf dat ze bewoners soms de hele dag in bed bleven omdat ze zo weinig personeel hadden.

  Uit de door The Telegraph verkregen documenten blijkt dat dit een van de onderzochte benaderingen was voor kwetsbare mensen die thuis werden verzorgd. “Servicegebruikers die in hun eigen huis worden verzorgd, zullen overdag in bed moeten blijven, met veel minder hygiëneondersteuning”, staat in een document.

  Een tabel in het rapport over sociale zorg zegt dat bij een “matige” pandemie, zorgverleners zouden “stoppen” met het helpen van patiënten met “in en uit bed stappen” of “een bad/douche nemen” om andere basisdiensten te kunnen verlenen. .

  In een “ernstige” pandemie zouden ze zelfs stoppen met “het beheren van toiletbehoeften” – iets dat zou kunnen worden verzacht “door het verstrekken van hulpmiddelen”.

  Toen de documenten werden getoond, zei Lucy Easthope, een professor in rampenherstel aan de Universiteit van Durham en adviseur van de regering, dat uit de briefingpapieren over de pandemische griep bleek dat sociale zorg waarschijnlijk zou worden opgeofferd in het geval van een ernstige pandemie, en dat het “plan van deze regering ondoordacht was en dat het onvermijdelijk tot onnodige doden zou leiden.

  Uit de documenten blijkt ook dat de regeringsfunctionarissen schijnbaar totaal niet op de hoogte waren van de gevaren van de verspreiding van een besmettelijk virus in verzorgingshuizen met kwetsbare ouderen. Functionarissen suggereerden dat er extra bedden aan de huizen zouden worden toegevoegd, zodat dan meer ziekenhuispatiënten konden worden ontslagen.

  Deze kortzichtige manier van denken bleef aanwezig toen de Covid-pandemie greep, waarbij de vroege richtlijnen van Public Health England vol vertrouwen beweerden dat het virus zich zeker niet zou verspreiden in verzorgingshuizen. De richtlijn bleef van kracht tot half maart vorig jaar, toen werden er in het VK ongeveer 800 Covid-gevallen geregistreerd.

  Peter Kyle, het Labour-parlementslid voor Hove, zei dat tijdens de eerste golf een verzorgingstehuis hem om hulp had gevraagd, omdat de dokter niet binnen was gekomen toen het contact had opgenomen met een huisarts om een ​​stervende patiënt te helpen.

  In plaats van morfine toe te dienen, was de dokter halverwege de oprit gelopen om een ​​kit te deponeren om de laatste uren van de patiënt comfortabeler te maken en gaf hij instructies via de telefoon.

  “Het was onmenselijk en betekende dat ongetraind personeel zorg aan het levenseinde verleende”, zei de heer Kyle. “Voor ouderen is het niet alleen een kwestie van recht op leven, maar ook van een goede dood.”

  Een eigenaar van een verzorgingshuis in het noorden van Engeland, die vroeg anoniem te blijven, zei dat zijn personeel aan het begin van de pandemie het “erg moeilijk” vond om medische behandeling voor bewoners te krijgen, vooral als ze verdacht werden van Covid.

  “De huisartsenpraktijken wilden niet komen, sommige van de patiënten die we uit het ziekenhuis hadden ontslagen, hadden ‘niet voor heropname’ geschreven op ontslagbrieven, dus als ze slechter werden, mochten ze niet terug naar het ziekenhuis,” zei hij.

  “Soms konden we niet altijd de zuurstof krijgen die we wilden voor bewoners die terugkeerden uit het ziekenhuis nadat ze de diagnose Covid hadden gekregen. Het personeel voelde zich hulpeloos en schuldig. Zuurstof zou de kwaliteit van leven verbeterd hebben voordat ze stierven.”

  Terugkijkend vraagt ​​Andrew Ward zich nog steeds af of zijn vader had kunnen leven als hij thuis was geweest.

  “Als mijn vader in een andere omgeving dan een verzorgingshuis had gewoond, dan zou een ambulance hem hebben opgehaald toen hij ziek was en hem naar het ziekenhuis hebben gebracht. Maar puur vanwege het feit dat hij in een verzorgingshuis woonde, hij werd achtergelaten om te sterven.”
  https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:GArcVdKcsCAJ:https://www.telegraph.co.uk/news/2021/07/30/nhs-made-secret-pandemic-plan-deny-care-elderly/+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=nl

  Geliked door 4 people

 15. Jade zegt:

  Liever niet…

  Like

 16. Jan zegt:

  Na de derde injectie

  Geliked door 3 people

 17. de barbaar zegt:

  In ons huis, twee oudjes(!) vechten wij tot de dood om deze genocide maffia debielen te bevechten …dit met alle ons ter beschikkingstaande middelen.
  Ik bepaal wat er aan mijn lijf komt en wat erin komt…niemand die dat gaat overleven in eerste instantie…nr 2 en nr 3 kunnen zeker zijn van een accute dood..daarna zal ik moeten hemelen…mijn vrouw doet hetzelfde als ik , getraind als wij beiden zijn….dus prikdebielen…2 oudjes proberen te doden….kost jullie 6 man….

  Geliked door 6 people

 18. Bas zegt:

  Wauw! CNN dat toegeeft dat in een provincie in Massachusetts 74% van de mensen die besmet waren met Covid19 dubbel gevaccineerd zijn en ze het virus net zo gemakkelijk kunnen overdragen als niet-gevaccineerden
  KAN DE WIND WERKELIJK DRAAIEN?

  Geliked door 3 people

 19. guusvelraeds zegt:

  Nou Ursula je weet waar je je vaccinaties stoppen kunt.

  Geliked door 2 people

 20. Bert zegt:

  Een van de grootste misdadigers aller tijden had zijn ogen niet geloofd als hij deze wereldwijde medische experimenten met miljarden mensen had gezien, die ondanks een uitdrukkelijk verbod in de Nürnberg Code toch worden uitgevoerd.

  ‘140 van de 150 parlementariërs zijn corrupt’ – ‘Er is waarschijnlijk iets dat deze vaccins nog kan draaien’ – ‘Op afdwingen deelname aan medisch experiment zonder uitdrukkelijke instemming staat volgens internationaal recht de doodstraf’

  Lees verder………..
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/deel-3-lezing-advocaat-artsen-voor-waarheid-onze-machthebbers-begaan-een-oorlogsmisdrijf/

  Geliked door 5 people

 21. Hovawart zegt:

  Deze belofte van Ursula klinkt als een dreigement……..ik zeg;” bring it on!”

  Geliked door 1 persoon

 22. Bob Fleumer zegt:

  Als Nederland niet als de bliksem kiest om de EU te verlaten blijft er van ons mooi land niets over.
  Het feit dat dit tot nu toe niet gebeurt is gewoon landverraad door onze rubberen Rutte.

  Like

 23. Henk der Niederlánder zegt:

  Maar gaan deze oorlogsmisdadigers berecht worden @Bert.
  Zeker te weten van niet want dat gajes wordt de hand boven het hooft gehouden door een aantal corrupte rechters.
  Dus het initiatief zal uit de bevolking moeten komen die je eerst met een brander uit hun stoel met chips en Aldi bier moet branden.
  Ik geef het je te doen.

  Geliked door 1 persoon

 24. Henk der Niederlánder zegt:

  Hooft was natuurlijk Hoofd

  Like

 25. Qvic zegt:

  Wat heeft de EU over Nederland te zeggen? Niets, want wij zijn officieel Amerikaans grondgebied en dat geldt ook voor Duitsland. In beide zogenaamde landen zitten illegalen regeringen. Want Amerika is geen deel van de EU.

  Geliked door 2 people

 26. Blaffertje zegt:

  Het word een gevalletje van “wij van WC eend adviseren……”

  Geliked door 1 persoon

 27. jantjeuitnl zegt:

  3 x 440 miljoen = 1,32 miljard.
  Waarom dan 1,8 miljard besteld?
  De hele covid plandemie is een middel voor sommigen om nog rijker te worden over de ruggen van de belastingbetalers.
  Vertrouw op God, niet op oplichters a la Ursula von der Leyen, Merkel, Rutte, Sschwab, Gates en consorten.

  Like

 28. koddebeier zegt:

  Zet het kartel af !! NEXIT NU !!!

  Like

 29. Wim zegt:

  Welkom in de EUSSR…

  Like

 30. Donald Duck Parkeerd zegt:

  Hoe alles gaat lopen is niemand duidelijk, maar persoonlijk ga ik mijn bankrekening nu leeghalen, want dat is het eerste waar het slot opgaat zodra de dwang komt.

  Mijn advies: haal je geld van de bank en beleg het in edelmetalen of wapens of in vreemde stevige valuta zoals Zwitserse Franc, Noorse kroon oid….

  De totale dwang komt eraan en met het afknijpen van jou finncieen zet men vele mensen en vooral gezinnen onder druk. Inschatting: burgeroorlog sept october…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s