“Rechter Genadeloos” wordt president in Iran – EU stuurt vertegenwoordiger en gelukwensen!

(Vertaling: E.J. Bron)

Vandaag vindt de officiële inauguratie plaats van de nieuwe Iraanse president Ebrahim Raisi, die dinsdag werd beëdigd. De EU stuurde de plaatsvervangend Hoge vertegenwoordiger van de Unie voor Buitenlandse Zaken en Veiligheidsbeleid, Enrique Mora, die eveneens onderhandelingscoördinator bij de atoomwapenonderhandelingen in Wenen is.

Amnesty International bekritiseert dat Raisi in 1988 lid was van de “Doodcommissie”, die duizenden oppositionelen liet terechtstellen, en in 2019 als voorzitter van de Iraanse rechterscommissie eveneens voor honderden arrestaties, folteringen en executies verantwoordelijk was.

Woensdag had Mora in Teheran een ontmoeting met de Iraanse viceminister van Buitenlandse Zaken, Abbas Araqchi, met wie hij ook in Wenen over een hervatting van het atoomwapenakkoord onderhandelt. De nieuwe president Raisi heeft de opheffing van de sancties tegen het regime tot een van zijn hoogste prioriteiten verklaard.

Daarover ze de Europarlementariër Joachim Kuhs (AfD): “Terwijl het Iraanse volk de straat opgaat om tegen het radicaalislamitische regime te protesteren, ondersteunt Brussel het onrechtregime en stelt een opheffing van de sancties in het vooruitzicht. Dat is een directe bedreiging voor de veiligheid in het Midden-Oosten, vooral de veiligheid van Israël. De EU geeft hiermee een fataal signaal af aan het regime in Teheran, de Iraanse oppositie en de wereld, en maakt zich mee schuldig aan dood, folter en willekeurige arrestatie in Iran.”

In Iran wordt sinds begin juni tegen het terreurregime in Teheran gedemonstreerd. Daarbij zouden minstens tien mensen gedood zijn. De Duitse staatsburger Jamshid Sharmahd werd een jaar geleden in Dubai door het regime ontvoerd en wordt sindsdien vastgehouden.

Iran valt Israëlische schepen in de Indische Oceaan aan, Iraanse agenten zouden de ontvoering van de oppositionele journalist Masih Alinejad in New York gepland hebben. Desondanks onderhandelt de Merkel-regering verder om een hervatting van het atoomwapenakkoord, dat $ 100 miljard in de oorlogskas van Teheran gespoeld heeft. “Ik ben woedend om te horen dat de buitenlandse politieke leider van de EU, Enrique Mora, deelneemt aan de inauguratie van Ebrahim Raisi. Dat machtigt Raisi, die misdaden tegen de mensheid heeft gepleegd, om nog meer mensen te doden”, aldus Masih Alinejad.

Bron:
journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op “Rechter Genadeloos” wordt president in Iran – EU stuurt vertegenwoordiger en gelukwensen!

 1. Bob zegt:

  De financiert terroristen.
  Gaat naar de inauguratie van een terroristisch
  regiem. Degene die aangesteld wordt heeft
  sterke terroristische ideeen.
  De EU bekritiseert Israel maar gaat naar
  een regeringsfeest van een regiem dat
  Israel van de kaart wil vegen.
  Conclusie wat de EU en Merkel/Macron
  ook zegt ze willen Israel als nog vernietigen.
  De europese moord op 6000000 joden
  was en is ze nog niet genoeg.
  De nazaten van de joden moordenaars
  laten het vermoorden onder het mom van
  het voorkomen van het maken van een atoombom
  door Iran geschieden.
  Het isal zeer waarschijnlijk dat Iran al
  een atoombom heeft, aangezien Iran
  zich nooit aan het atoom accord heeft
  gehouden.

  Like

 2. Andre zegt:

  Amnesty International is zelf een smerig zaakje die maar wat graag centjes aanneemt van ome Sjors maar ook de postcode loterij.

  https://osmomag.com/politics/amnesty-international-george-soros-and-terror-groups-a-vicious-nexus/

  Rusland zal er alles aan doen zodat Iran geen kernwapens zal krijgen dus wat hebben ze gedaan? Ze hebben de volledige voorraad verrijkt uranium in Rusland opgeslagen om zo de zere angel eruit te halen. Iran blijft eigenaar maar US doet niet de sancties opheffen. Ook de Israël tanker is een falseflag om een conflict te veroorzaken. Waarom? Nou het gaat natuurlijk weer om olie. Iran gaat weer leveren aan de wereld met 4 miljoen vaatjes per dag en dat doet bij een aantal mensen nogal zeer. De 100 miljard USD is afgepakt van Iran maar is van Iran. John Kerry zou het al jaren geleden hebben terug moeten geven maarja Amerikanen kunnen niets anders dan liegen stelen en de boel verzieken om maar de wereldmacht te behouden. Masih Alinjad is geen journalist maar gewoon een activist en liegt.

  Like

 3. koplampkapot zegt:

  “Slechte herders zijn de ondergang van de kudde” schreef Homerus al.

  Like

 4. Kees zegt:

  Dit is onze EU niet!

  Geliked door 1 persoon

 5. Walther Metz zegt:

  Jaja.
  Tis wa, Tis da.

  Like

 6. Ravian zegt:

  De globalistische salonsocialistsiche elite die in de EU aan de touwtjes trekt verheerlijkt linkse massamoordenaars zoals Stalin, Mao, en Pol Pot.
  Dat die geen moeite hebben met een massamoordenaar als Raisi is dus weinig verrassend.
  En de linkse media “duid” er wel weer een punt aan.

  Like

 7. ronjaspers zegt:

  In europa regeren de nazi,s,terug van nooit weggeweest.

  Like

 8. Bas zegt:

  Israel in Nederland
  Vandaag zijn EU-vertegenwoordigers aanwezig bij de beëdiging van de ‘slager van Teheran’. Zoals u kunt zien zijn ze in goed gezelschap: ook aanwezig zijn leiders van Iraanse proxies als Hamas en Islamitische Jihad – groeperingen die op de EU-terroristenlijst staan.

  https://pbs.twimg.com/media/E8CLMfkUYAwmPLA?format=jpg&name=medium

  Ik zie alleen maar mannen, dus heel divers en inclusief.
  Waar zijn trouwens de regenboogvlaggetjes?

  Like

 9. Jules Vismale zegt:

  In 1938 ging Neville Chamberlain naar Duitsland toe om met Adolf Hitler gezellig te gaan kletsen over hoe Tsjecho-Slowakije aan de laatstgenoemde moest worden uitgeleverd in de hoop om vrede te krijgen! Het was toen net of Chamberlain zijn eerstgeboorterecht verkocht voor een kop rode linzensoep!
  En in 1943 ging Winston Churchill naar Jalta toe om met jozef Stalin te gaan onderhandelen om hierna heel Oost-Europa aan deze te verkwanselen! Deze twee staatslieden zijn feitelijk veel erger geweest dan Judas Iskariot en die akelige EU-leiders hebben nog steeds niet geleerd dat het onmogelijk is om verderfelijke tirannen in brave schoothondjes te veranderen, ongeacht wat je ze ook maar aanbiedt!

  Like

 10. LUCIA zegt:

  En “we”,uiteraard wij niet… maar de schapen merk we /zij dus, maken zich druk om een zelfde alfabetisering van Covid, als die bij de gender verdwaalde vereniging van nuttige bliksemafleiders en idioten, heeft toegeslagen. Terwijl alle cijfers en de geschiedenis, er op wijzen, dat enge psychopaten aan de top… met een ideologie en genoeg heerszucht…. veel meer doden op hun geweten hebben dan alle pandemieen tezamen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s