De EU viert de Pride bij de Slager van Teheran, die gays het liefste eigenhandig aan de hijskraan knoopt

(Door: Arthur van Amerongen)

Arthur van Amerongen heeft het deze week onder meer over de Pride, ooit het leukste feest van Amsterdam, maar nu verpest door de cisgenderbende van sneeuwvlokjes en huilmillennials. “De gemiddelde Libelle Zomerweek is geiler en opwindender, want daar kan je tenminste nog de workshop dildokleien doen met je dinnies en word je niet om de oren geslagen met woke prietpraat.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op De EU viert de Pride bij de Slager van Teheran, die gays het liefste eigenhandig aan de hijskraan knoopt

 1. Vluchteling zegt:

  Wat een dom geouwehoer over al die debielenfanfares in klederdracht en porno. Waar zijn de parades voor de hetero vrouw die nog steeds in een ondergeschoven positie zit in de samenleving? Er worden parades gehouden voor de 1-ogige lesbo zonder benen. Voor de scheefgeboren homo die genderneutraal wil worden. Voor de man met de baard en tieten. Voor de nicht die nog niet goed kan lispelen. In andere woorden, voor elke halvegare komt er een parade. Net zoals er instanties in het leven worden geroepen voor elke nieuwe mentale afwijking. NederLaLaLand is en blijft het debielenfeestjesland bij uitstek. Wanneer komt er een parade voor bijv de Zielige Dieren, en voor de Demente Opa’s en Oma’s. Demented Lives Matter! En voor de downies. Ja voor de downies, die zijn nog eens leuk! Downie Lives Matter! leuke vlag verzinnen: iets met trisonomie-21 er op of zo, in bonte kleurtjes. Jaaaaaahhhhh!!! En dan als laatste: de ME parade! My Life Matters! Vlag met mijn kop er op. Parade in mijn eentje en iedereen moet kijken! Lachen.

  Like

 2. karton zegt:

  Hoogste tijd dat ik ayatollah Timmermans aan een hijskraan zie bungelen.

  Like

 3. Julia zegt:

  De EU zetels gevuld met ongekozen Europees Uitschot. Verder maak ik aan dit elitair tuig geen woord meer vuil en voel de grootste minachting voor deze hypocriete elitaire machtswellustelingen die blijkbaar geen haar meer beter zijn en het Europese volk meer en meer onderdrukken en zelfs verplichten om enigszins een klein beetje vrijheid terug te krijgen aan een gevaarlijk experiment te onderwerpen. .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s