Het is eigenlijk zo eenvoudig . . .

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Het is eigenlijk zo eenvoudig . . .

 1. Monalisa zegt:

  Tja zegt het niet te hard, anders zit je ook als blanke in de rechtbank.

  Geliked door 2 people

 2. Harry Willemse zegt:

  Wees eens blij met het meedeleven van die allochtonen. Zij roepen op voor een stille tocht. De betrokkenheid straalt er vanaf. (Nu dat addergebroed nog even opvoeden).

  Like

 3. scherpschutter1943 zegt:

  Niet de asielzoekers/gelukszoekers zijn het probleem. Nee, het grootste probleem en de veroorzaker van nog grotere problemen zijn de politici en de uit de politici voort gekomen regering.
  Wij als kiezers worden op grote schaal voor gelogen en bedrogen. Deze politici zitten er alleen voor zich zelf maar niet voor de bevolking. Daar hebben ze compleet minachting voor, zoals mevrouw Kaag van dood66 “wat zijn dat voor mensen die op de PVV stemmen”. Wereldvreemde echtgenote van een palestijnse terroristenleider die ons de wet gaat voor schrijven en tegelijkertijd onze zakken leegt om haar terroristenfamilie te ondersteunen met geld en uitrusting en voertuigen. Nederland, een eens gaaf land, nu volledig naar de kloten geholpen op bevel van het dictatoriale regiem in brussel. En rutte maar slijmen en de EU.commissie naar de mond praten. Rutte, oprutte.

  Geliked door 8 people

  • Julia zegt:

   scherpschutter Heel veel domme en onderdanige Nederlanders blijven op de door en door rotte linkse bende in Den Haag stemmen. Zij blijken zeer vergevingsgezind zelfs een criminelen zoals Rutte, Hoekstra, Wiebes die duizenden gezinnen kapot hebben gemaakt door de toeslagaffaire is voor de massa blijkbaar normaal zolang het ze uiteraard zelf niet treft. Kortom blind voor wat er daadwerkelijk plaats vindt en graag mee huppelen met de LHBT jankers. Dit land slaat totaal door of eerlijk gezegd is al doorgeslagen het zit vol verraders de nieuwe NSB ers de haren rijzen je te berge als je die mispunten die voor vaccinatieterreur zijn en niet gevaccineerden buiten willen sluiten zelfs van sport die het uiteraard aan de Op1 tafel het zo met elkaar eens waren. Dan wordt draait het in Nederland helemaal door homostel mag kind krijgen via draagmoeder en donor. Is dit de toekomst,baby’s geboren door “rommelen”met eicellen,zaadcellen,donoren,draagmoeders met andermans foetus in de buik,misschien straks kloonbaby’s etc.Hoeveel TV programma’s gaan we dan krijgen van kinderen die de weg kwijt zijn of op zoek zijn naar hun ouders.Draaien we niet helemaal door met al dat gedoe,dat je homo bent of lesbi ,oké.Je kan het accepteren,mits men zich gedraagt.Maar al dat gender gedoe en die boten met die blote achterwerken etc.moeten dat vaders en moeders worden dan.Willen ze zo nodig geaccepteerd worden ,doe dan normaal ,Jos Brink en André van Duin (was)is toch niks mis mee.Wereld mensen,waarom kunnen mensen met een andere geaardheid niet gewoon doen,waarom al dat rare gedoe.Alles gaat ten koste van anderen in dit geval van de kinderen.Adopteren kan toch ook. Kortom het ontnemen van vrijheden en vaccinatieterreur deert ze totaal niet als de waanzin maar zegeviert.

   Geliked door 3 people

   • Zeeuwse Babbelaar zegt:

    Beste Julia, neem het woord STEM BUS FRAUDE eens in gedachten !
    De politieke kaarten, zijn al tijden geleden geschud.
    Door de satanische vrijmetselaars, de Bilderbergers, dus ook door ‘onze’ monarch Willem Alexander.
    Nou ja, zijn voorgangsters !
    Neem specifiek wijlen zijn grootvader (onheils-prins) Berhard eens in uw gedachten op.
    Het Watergate schandaal, uit de jaren-70 vn de vorige eeuw !!!

    Like

 4. vangie1206j zegt:

  We moeten eigenlijk hebben minder minder minder Mark Rutte.
  WWWATTT we moeten hebben GEEEEEN Mark Rutte.

  Geliked door 3 people

 5. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Tweet van Geert?

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  Het structurele probleem is dat recht en Wet niet meer toegepast worden door de overheden. Die geld wel voor ons, maar niet voor buitenlandse indringers. Die indringers weten dat en komen in steeds grotere getale naar Nederland toe gelijk bijen die naar een geopende honingpot vliegen. Zij weten dat zij hier als prinsjes behandeld gaan worden en ze de huizen kunnen inpikken van Nederlanders. Niet aanpassen en niet werken is hun norm, en ze eisen van ons dat wij ons aanpassen aan hun, anders bedreigen ze ons. Stel eens voor dat wij de overheid zouden nadoen. We zetten de voor en achterdeur van ons huis open voor iedereen die er in wil. Ze mogen ons huis in bezit nemen, onze voedselvoorraad opeten, onze vrouw en dochters verkrachten en verdovende middelen gebruiken en dealen. Hoe lang zou het duren eer je je eigen huis uitgeschopt word door dat tuig ? Dat is nu precies wat op termijn gebeurt voor de autochtone bewoners van heel Nederland !!!

  Geliked door 1 persoon

 7. delamontagne zegt:

  Ergens in een stad in Nederland heerst een enorme duivenplaag.
  De burgemeester weet zich geen raad.
  Tot er een man zich op het stadhuis meldt, die wel een oplossing heeft. Hij zegt tegen de burgemeester: “Ik kan het duivenprobleem voor je oplossen. Dat doe ik helemaal gratis. Er is alleen één voorwaarde. Je mag mij geen vragen stellen.
  Als je toch een vraag stelt, kost dat je 50.000 euro.” De burgemeester is nieuwsgierig, maar wil het duivenprobleem graag opgelost zien en gaat akkoord.
  De man gaat weg en komt even later terug met een rode duif.
  De duif begint cirkels boven de stad te vliegen en alle duiven in de stad volgen de rode duif.
  Als alle duiven in de stad achter de rode duif vliegen, vliegt de rode duif weg met alle duiven achter zich aan. De rode duif keert even later alleen terug bij de man.
  De burgemeester staat ernaast en is stomverbaasd en hij kan zich niet bedwingen: “Ik weet dat dit me 50.000 euro gaat kosten, maar heb je ook een rode Marokkaan?”

  Geliked door 1 persoon

 8. Jean zegt:

  Daar smeken wij al jaren om.
  Grenzen sluiten en enkel toelaten wie nodig is.

  Like

 9. Het is inderdaad eenvoudig…

  Welke maatregelen zijn acceptabel om de verloedering van de maatschappij tegen te gaan?
  De moord op Peter de Vries heeft tot felle reacties geleid en het werd uitgelegd als ‘een aanslag op de rechtsstaat, de journalistiek etc.’ De minister van Justitie en Veiligheid stond met tranen in zijn ogen voor de camera’s om zijn respect voor De Vries te verwoorden. Net als de vorige keer, de moord op advocaat Derk Wiersum, zouden er maatregelen volgen. Die blijven vooralsnog uit en niemand is verbaasd.

  Laten we het daar eens over hebben en dan moeten we eerst de problemen benoemen…

  Saint-Denis, Brixton, Kreuzberg, Molenbeek, Malmö doen stuk voor stuk een belletje rinkelen. Het zijn een banlieue, verloederde wijken en een stad en ze liggen allemaal in Noord-West Europa.
  Ook vroeger bestonden er zogenaamde achterstandswijken. Er woonden arbeiders en ze betaalden lage huren voor typische arbeiderswoningen: kleine kamers en een sobere inrichting.
  Er werd wel eens iets gestolen, meestal op kermissen en een enkele keer werd er iemand beroofd of stond er vol verontwaardiging een stuk in de krant over een inbraak, gepleegd door een inwoner uit zo’n wijk. De bewoners van arbeiderswijken stemden SDAP of communistisch.

  In 2021 ziet de wereld er heel anders uit. De genoemde wijken in Frankrijk, Engeland, Duitsland, België en de stad in Zweden zijn no-go-areas voor de oorspronkelijke Europeanen. Er wonen Afrikanen en mensen uit het Midden-Oosten die er hun eigen kalifaten hebben ingericht. Over wapen- en drugsbezit verbaast niemand zich meer in 2021, net-zo-min als over groepsverkrachtingen, plofkraken en gewelddadige overvallen. Zelfs aanslagplegers worden er door hun landgenoten geholpen onder te duiken voor de politie, die zulke gebieden nauwelijks durft te betreden.
  De arbeidsparticipatie van de bewoners van deze wijken is zeer gering. ‘Werken voor kafirs’ is ‘niet-islamitisch’ en er worden jaarlijks tientallen miljarden verdiend in de handel met drugs. Trots rijden jonge patsers rond in hun voor hardwerkende en belastingbetalende blanke Europeanen, onbetaalbare bolides. Ze onderhouden met hun criminele geld honderden landgenoten die allerlei hand-en-spandiensten verrichten, zoals afrekeningen ‘in het criminele circuit’. Ook worden ambtenaren en douaniers omgekocht of bedreigd om te helpen bij internationale drugstransporten. Slechts enkele procenten van het totale aantal drugstransporten wordt onderschept.
  De Mocro-maffia is zeer succesvol en wordt steeds meer gedoogd door de overheden. Daarvoor zijn verschillende redenen aan te voeren: de kopstukken blijven buiten beeld en slechts de loopjongens worden gearresteerd. Die worden meteen vervangen door andere criminele jongeren die ook staan te popelen om zelf ook eens een nieuwe BMW te kunnen kopen. Het overbelaste rechtssysteem is niet in staat om alle misdaden te onderzoeken en alle misdadigers aan te pakken; het ontbreekt daartoe aan mankracht, tijd en geld en indien het al leidt tot een veroordeling, is de straf gering vanwege beperkt bewijsmateriaal, dure en slimme advocaten die de criminelen bijstaan en moeten getuigen, advocaten en leden van de rechtbank beschermd worden.
  Een ander probleem is dat mensen met een islamitische achtergrond door de media als kwetsbare minderheidsgroep worden gezien. Ze wonen vaak in de achterstandswijken waar vroeger de arbeiders de hokjes van de linkse politieke partijen aankruisten en ze zijn nu de knuffelmarokkanen geworden van diezelfde partijen bij gebrek aan laagopgeleide blanke kiezers. De arbeiders zijn inmiddels redelijk welvarende middenstanders geworden en vertrokken of weggetreiterd. Gemeentebesturen kijken weg voor de problematiek in deze wijken en tegenwoordig durft niemand de grote roze olifant in de kamer nog te benoemen: islamitische testosteronbommen met Middeleeuwse opvattingen over vrouwen, ‘ongelovigen’ en homo’s.
  Bij het beschrijven van daders van misdrijven wordt niet meer vermeld welke afkomst ze hebben. Het zou stigmatiserend werken. Dat het helaas aan de groep waartoe de daders behoren zelf ligt, wordt daarbij vergeten. Ook wordt in de berichtgeving, indien het gaat om uit Nederland afkomstige kopschoppers in het buitenland, gezegd dat het om Nederlanders gaat. Dat is net zo goed stigmatiserend: voor de miljoenen blanke Nederlanders die zich meestal wel fatsoenlijk gedragen op vakantie. De daders van zulke moordpartijen of pogingen tot moord zijn vrijwel altijd getinte mensen met twee paspoorten en hun tweede paspoort blijft steeds onvermeld.

  Het vermelden van al deze inmiddels overbekende feiten is zinloos tenzij we vervolgens, in tegenstelling tot Grapperhaus, ook oplossingen aandragen…

  Zo wordt er wel eens voorgesteld om drugs te legaliseren, waardoor de criminelen miljarden aan inkomsten verliezen. Er zal dan wel in heel Europa hetzelfde beleid moeten worden ingevoerd, anders wordt het probleem alleen verplaatst. Criminelen gokken nu ook al op invoer via Rotterdam en Antwerpen om de risico’s te verkleinen maar het is de moeite waard om het te doen. Denk daarbij aan het effect dat het stoppen met de drooglegging had in de VS.
  De coronacrisis heeft verder aangetoond dat vanwege grenscontroles en inreisbeperkingen, veel criminelen Malmö verruilden voor Spanje. Met andere woorden: grenscontroles hebben duidelijk effect. Ook zal preventief fouilleren het wapenbezit verminderen en daardoor zal het aantal schiet- en steekincidenten fors omlaag worden gebracht. Ook hoger straffen zal effect hebben: in landen waar hoge straffen worden geëist, zijn er minder criminelen. Ten slotte zal het minder toelaten van immigranten, waarvan een zeer groot percentage specifiek Nederland verkiest boven andere Europese landen omdat Nederland zo tolerant is, een zeer gunstig effect hebben op de criminaliteitscijfers. Mensen met een dubbele nationaliteit de Nederlandse nationaliteit afnemen na een veroordeling en vervolgens uitzetten zal potentiële criminelen wellicht aan het denken zetten of ze misschien niet toch beter voor een fatsoenlijke carrière moeten kiezen.
  Als Nederland hierdoor al 50% veiliger zou worden, is het m.i. al zeer de moeite waard dit uit te voeren. De weg die Nederland nu is ingeslagen, zal onvermijdelijk leiden tot totale onleefbaarheid en uiteindelijk een burgeroorlog.
  Ik laat het graag aan de lezer over om met nog meer realistische ideeën te komen om de criminaliteit in Nederland te verminderen.

  Geliked door 2 people

  • vangie1206j zegt:

   Angélica als men in Nederland eerst beginnen de gevangenissen je weet wel die 5 sterren luxe gevangenissen aanpassen gelijk aan de Marokkaanse gevangenissen.
   Doe maar 20 criminelen in 1 cel. Het meest eenvoudig goedkoop voedsel en geen halal rotzooi.
   Cipiers met handen als kolenschoppen met zero tolerant beleid.
   Hier vast mee beginnen en zal als een olievlek over de cremeren drijven en ze aan het denken zetten.

   Like

 10. janj zegt:

  Voor mij is de oplossing makkelijk, vaste straffen b.v. voor moord 40 jaar, voor poging tot moord 25 jaar, verkrachting 35 jaar, verminking 30 jaar enz., vaste straffen als het 100% zeker is wie de dader is.
  Jongeren die zich op straat misdragen en een crimineel feit begaan straffen geven naar de aard
  van de misdaad en jongeren die zich misdragen naar een heropvoedingskamp.
  hier met harde hand heropvoeden en ook n.a.v. de misdaad of misdraging 2jaar, 5jaar,
  10jaar, 15jaar in dit kamp.
  Dan weten ze wat hun boven het hoofd hangt als ze een bepaalde criminele daad uitvoeren.
  En niet dat slappe gedoe van tegenwoordig, een meisje van 14jaar in haar gezicht slaan, twee dagen op het bureau en vrij, of criminele jeugd oppakken, een nacht cel, vrij, iemand vermoorden,
  12jaar, wordt 8 jaar en na goed gedrag 2,5jaar cel.
  Dit stelt toch helemaal niets voor, dit is toch volledig belachelijk, het gajes lacht zich kapot om de straffen in dit k… land. Dit zijn eigenlijk geen straffen!
  En waar ze bij straf zitten is ook een lachertje.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s