Oostenrijk wil de asielpolitiek van Denemarken, Duitsland blijft inzetten op ongecontroleerde massa-immigratie

(Vertaling: E.J. Bron)

Wenen – Terwijl in Duitsland geen enkele verantwoordelijke zich iets aantrekt van de zorgen en de noden van de “autochtone” burgers, beginnen de Europese buurlanden steeds verstandiger te worden:

De Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken, Karl Nehammer, heeft zich openlijk voor het zogenaamde omstreden beginsel van Denemarken in de Europese migratiepolitiek uitgelaten: “De door de sociaaldemocratische Deense regering in het parlement aangenomen plannen laten een spannend beginsel zien hoe migratiepolitiek duurzaam onder de knie gekregen kan worden”, zei de politicus van de ÖVP tegenover de “Welt”. Het zou denkbaar zijn dat in asielcentra in derde landen de asielprocedures uitgevoerd worden en dat zelfs erkende asielzoekers in deze landen zouden moeten blijven, verklaarde Nehammer.

“Daarvoor zouden deze landen geld krijgen voor enerzijds de verzorging en anderzijds een samenwerking, opdat het goed gaat met de economie in deze landen”. Denemarken heeft enkele weken geleden meerdere aanscherpingen van zijn migratie- en integratiepolitiek besloten. Vooral één punt van de nieuwe regeling bevat explosieve kracht voor de EU-migratiepolitiek: Denemarken wil akkoorden sluiten met derde landen in Afrika of het Midden-Oosten om daar de asielprocedures naartoe te verplaatsen.

De Europese Commissie had felle kritiek op de plannen. Volgens Brussel schenden deze het EU-recht. Denemarken heeft nog geen desbetreffend akkoord gesloten.

Nehammer bracht Tunesië en Egypte als partnerlanden naar voren. De Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken had tegelijkertijd scherpe kritiek op de EU. Die zou al 20 jaar lang proberen om een uniform asielsysteem te vestigen, maar zou zich er echter “in werkelijkheid mee bezighouden om over verdeelkwesties van vluchtelingen te debatteren”. Nehammer voegde er aan toe: “De Deense minister van Binnenlandse Zaken zei heel juist dat Denemarken een sociale welvaartsstaat is en ervoor moet zorgen dat het dit ook kan blijven en dat het systeem niet omvalt”, zei Nehammer.

In Duitsland willen de Groenen ondertussen zelfs een ministerie van Integratie oprichten, opdat het nog wat sneller gaat met de islamitische verovering. En:

De EU moet afgeschaft worden. Zo simpel is het.

Bron:
journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Oostenrijk wil de asielpolitiek van Denemarken, Duitsland blijft inzetten op ongecontroleerde massa-immigratie

 1. Cathja zegt:

  De plannen m.b.t. de immigratie zoals Denemarken dit graag ziet, verdient navolging. Het verbaast me niet dat de EU hier keiharde woorden ter veroordeling tegenaan heeft gegooid.
  De EU wil een algehele ontwrichting van alle samenlevingen, zodat die smerige NWO-plannen er doorgedrukt kunnen worden.

  Like

 2. Johandederde zegt:

  Duitsland heeft al twee maal Europain de afgrond gestort, nu word hetvoor de derde maal .
  drie maal is scheepsrecht er breekt chaos en anarchie uit, Duitsers jullie worden bedankt.

  Like

 3. Bas zegt:

  Hongarije

  Like

 4. Astrid zegt:

  “De EU moet afgeschaft worden”

  Dat is inderdaad nog de enige optie voor ons Europeanen om het linkse tij te keren. Maar hoe langer we afwachten, des te moeilijker zal het zijn.

  Like

 5. vangie1206j zegt:

  Duitsland moet nog even zo door gaan.
  Des te eerder is het land failliet en zullen er grootschalige rellen uitbreken.
  Duitsland failliet dan gaat de EU mede de afgrond in
  Dit zal resulteren in het einde van de EUROPESE UNIE.
  Hoe eerder hoe beter en dat wens ik vooral die vette zultkop Timmermans.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s