VIDEO Jensen: “Meelopen is nutteloos”

Bekijk HIER de video!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO Jensen: “Meelopen is nutteloos”

 1. Jan zegt:

  Coronakolder

  Laat ze cake eten: Obama loog – Massale feesttenten opgezet op Martha Vineyard Compound voorafgaand aan een uitbundige verjaardag op zaterdag.
  Regels zijn voor de mindere mensen.

  Op woensdag zou Barack Obama naar verluidt zijn plannen voor zijn 60e verjaardagsfeestje op zijn uitgestrekte landgoed Martha’s Vineyard ‘drastisch hebben verminderd’ na beschuldigingen dat het een ‘superverspreider’-evenement was.

  Tot 700 gasten en personeel zouden zaterdag het uitbundige verjaardagsfeest van Obama bijwonen op zijn landgoed van 12 miljoen dollar aan het water.

  Champagne-communisten zoals Oprah Winfrey, George Clooney en Steven Spielberg zouden het gala van Obama bijwonen.

  Ondertussen krijgen de stomkoppen te horen dat ze thuis moeten blijven en zich moeten maskeren vanwege de zogenaamde ‘Delta’-variant van Covid.

  Regels zijn voor de simpeltjes.

  Psaki verdedigde schaamteloos de plannen voor het verjaardagsfeestje van Obama en zei dat hij een superverspreidingsevenement mocht houden omdat hij een ‘enorme pleitbezorger voor vaccins’ is geweest.

  Maar het was allemaal een leugen. Natuurlijk gaan de elites de verjaardag van Obama vieren. Vrijdag werden foto’s vrijgegeven van enorme tenten die waren opgezet op de Obama-compound voorafgaand aan het verjaardagsfeest van de voormalige president.

  Zanger John Legend, Chrissy Teigen, John F. Kerry, Jay-Z, Beyonce, George Clooney, Dwayne Wade, Kathleen Biden, Stephen Colbert, Don Cheadle werden vrijdag voorafgaand aan het gala van zaterdag gespot op Martha’s Vineyard.

  Natuurlijk zullen Oprah en verschillende politici, golfmaatjes en beroemdheden morgenavond feesten met de Obama’s.

  Maar zorg ervoor dat u een masker draagt in het bijzijn van onze niet-gevaccineerde kinderen.

  Like

 2. bobzelf zegt:

  OME BOB KOMT DIT NET TEGEN …..

  EEN LIEF VERHAAL OVER UW BEVRIJDERS ……..

  U WEET WEL DAT LAND DAT OVERAL HUN !!!!!! DEMOCRATIE KOMT EN KWAM BRENGEN

  IK DENK , DAT PUTIN DID IT …… HIERMEE WEL EVEN OPGELOST IS ..?????

  WAT EEN GRAFTAKKEN LAND . ONZE USA VRIENDEN ……

  PRETTIG WEEKEND ALLEMAAL, DENK HIER EENS AAN …

  ALS ER WEER EEN COUP IS IN UKRAINE , WIT RUSLAND. OF SYRIE

  HEERLIJK LEESVOER . KOMT TIE

  En brussel zag dat het goed was. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Bernard Claeys
  3netSulponsoresd
  ·
  De VS, de moderne variant van een psychopaat,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  weigert zijn verslaving aan het bombarderen van onschuldige mensen op te geven. In iets meer dan een maand tijd hebben ze Syrië, Irak, Somalië en Afghanistan gebombardeerd – en ze vertonen geen tekenen dat ze een geweten ontwikkelen.
  “DOOD ALLES WAT BEWEEGT”: 15 maart 1968 was een normale dag in Amerika. De zon scheen. De vogels tsjilpten. De rassenrellen in Mississippi gingen hun vijfde dag of zo in. En aan de andere kant van de wereld, in Vietnam, werden soldaten van de Charlie Compagnie van de Amerikaanse Divisie, 1e Bataljon, 20e Regiment Infanterie, door hun commandant, kapitein Ernest Medina, ingelicht over de heldendaden van de volgende dag, die later het “bloedbad van My Lai” zouden worden genoemd – waar 500 ongewapende Vietnamese burgers systematisch werden afgeslacht in meer dan vier uur, een lunchpauze die de soldaten midden in het bloedbad hielden niet meegerekend. De bevelen waren duidelijk en expliciet: de soldaten moesten ieder mens doden, alle huizen in brand steken, alle dieren doden, alle voedselvoorraden vernietigen en alle waterputten vergiftigen.
  Naarmate de briefing vorderde, bleef één incident in het geheugen van artilleriewaarnemer James Flynn hangen, dat hij zich jaren later zou herinneren. Een soldaat, wiens naam verloren is gegaan, uitte enige bezorgdheid over de veelomvattende aard van de bevelen. “Moeten we vrouwen en kinderen doden?” vroeg hij naïef.
  “Dood alles wat beweegt,” was het antwoord.
  Dood alles wat beweegt. Dezelfde zin zou twee jaar later bijna woordelijk worden herhaald door niemand minder dan Henry Kissinger zelf, toen hij de orders van de Amerikaanse leider Richard Nixon doorgaf: “Een massale bombardementscampagne in Cambodja. Alles wat vliegt op alles wat beweegt.”
  Dat de populaire Amerikaanse media deze gebeurtenis mogen bespreken is niet bepaald prijzenswaardig, noch een teken van het spreken van de waarheid tegen de macht, zoals zij beweren. De reden waarom het bloedbad van My Lai in de populaire Amerikaanse verbeelding mocht doordringen, was om Amerika’s veel grotere oorlogsmisdaden te verbergen. Zoals Nick Turse opmerkt in zijn bekroonde boek Kill Anything that Moves: The Real American War in Vietnam: “Vandaag de dag worden oorlogsmisdaden en het lijden van de burgerbevolking in geschiedenissen over de Vietnam-oorlog alleen besproken in de context van één enkel incident: het bloedbad van My Lai… Zelfs nu die ene gebeurtenis het onderwerp is geworden van talloze boeken en artikelen, zijn alle andere gruweldaden die door Amerikaanse soldaten zijn begaan in wezen uit het populaire geheugen verdwenen.”
  De strategie werkte. En het werkt tot op de dag van vandaag. Immers, wat is een betere manier om de aandacht af te leiden van je grotere misdaden dan de aandacht te richten op je kleinere? Als bonus kun je jezelf zo ook nog eens afschilderen als een voorstander en respecteerder van “vrije meningsuiting” en “open debat”.
  Ja – Amerika houdt van het doden van alles wat beweegt. Net als de natie-staat versie van de psychopathische seriemoordenaar, houdt het ervan zwakke, arme, weerloze naties te bombarderen die niet terug kunnen vechten – naties die het geen kwaad hebben gedaan en geen bedreiging voor het vormen.
  Het VS-regime durft Noord-Korea natuurlijk niet aan te raken, omdat het kernwapens bezit en kan terugvechten. Amerika heeft het nucleaire wapenprogramma van Muammar Kadhafi om zeep geholpen, en de man zelf gedood zodra ze minder dan tien jaar later de kans kregen (hij werd sodomized en vervolgens in het openbaar vermoord door pro-Amerikaanse troepen). Irak werd niet aangevallen omdat het massavernietigingswapens had – maar omdat het die niet had. Het VS-regime wist dat het zich niet kon verdedigen, en ging tot de aanval over. Syrië zou waarschijnlijk een tweede Irak zijn geworden als Rusland er niet was geweest. Syrië heeft Rusland expliciet uitgenodigd om de dubbele terroristische dreiging van Islamitische Staat (IS/voormalig ISIS) en de VS (via zijn proxies) tegen te gaan.
  Tussen 1965 en 1975 voerden de “democratische” VS en zijn bondgenoten het grootste luchtbombardement uit de geschiedenis van de mensheid uit, waarbij meer dan 7,5 miljoen ton bommen werd afgeworpen op Laos, Vietnam en Cambodja, twee keer zoveel als tijdens de Tweede Wereldoorlog op Europa en Azië werden afgeworpen. Zij maakten van Laos, een van de armste en meest weerloze landen ter wereld, het meest gebombardeerde land ter wereld. Van 1965 tot 1969 wierp het Amerikaanse leger 70 ton bommen op elke vierkante mijl van Noord- en Zuid-Vietnam – of 500 pond voor elke man, vrouw en kind. Zoals Amerika’s hoofd van het Strategisch Luchtcommando generaal Curtis LeMay het uitdrukte, moest Amerika’s doel zijn “de Vietnamezen terug te bombarderen naar het Stenen Tijdperk”.
  Tijdens de “Koreaanse Oorlog” (d.w.z. de door de VS geleide invasie van Korea) werd Noord-Korea zonder blikken of blozen bijna tot de vergetelheid gebombardeerd. Ongeveer 85% van de gebouwen werd verwoest. Letterlijk slechts twee moderne gebouwen stonden nog overeind in Pyongyang nadat de VS klaar was. Ze bombardeerden en bombardeerden – ze bombardeerden zo veel dat ze een tijdje moesten stoppen omdat er niets meer te bombarderen viel. Tegen het einde van de campagne konden de Amerikaanse bommenwerpers geen doelen meer vinden en waren ze vaak gedwongen om loopbruggen te bombarderen of hun bommen gewoon in zee te gooien. En toen ze dat beu waren, begonnen ze dammen te bombarderen, met grootschalige overstromingen tot gevolg. Volgens historicus Charles K. Armstrong dreigden door de bombardementen op de dammen en de daaruit voortvloeiende overstromingen enkele miljoenen Noord-Koreanen de absolute hongerdood; alleen noodhulp van socialistische landen voorkwam een wijdverbreide hongersnood.
  Ook na de Koude Oorlog zijn de VS grotendeels doorgegaan met hun vernietigende bombardementen – het socialisme en de “Domino Theorie” waren slechts het excuus. Het vond andere excuses.
  Het werd aangevallen op 9/11 (ironisch genoeg door de overblijfselen van dezelfde groepen die het ooit had gefinancierd om tegen de Sovjets te vechten) als terugslag voor zijn oorlogsmisdaden en genocide-door-sancties beleid. In reactie daarop werden 1 miljoen mensen gedood en 37 miljoen ontheemd, waardoor de grootste vluchtelingencrisis in decennia ontstond. Geen enkel land sinds de Tweede Wereldoorlog heeft de macht, of zelfs de wil, gehad om zoveel dood en verderf te zaaien. De “oorlog tegen het terrorisme” heeft het terrorisme wereldwijd doen toenemen en heeft ook IS doen ontstaan, de gevaarlijkste niet-statelijke terroristische actor ter wereld.
  Alleen al in de afgelopen 20 jaar hebben de VS en hun bondgenoten West-Azië (of, om de eurocentrische term te gebruiken, het “Midden-Oosten”) en Noord-Afrika gebombardeerd met een snelheid van 46 bommen per dag. Dat is geen typefout – dat zijn bijna twee bommen per uur, elke dag, gedurende 20 jaar.
  Maar de leiders van de VS zijn niet verontrust – het zijn tenslotte geen blanken die ze doden, ze doden alleen de spreekwoordelijke “anderen” die kwamen om “ons” onschuldige mensen te vernietigen, en wij vechten gewoon de goede strijd. Op het zeer nationalistische Amerikaanse internet gaan beelden van Amerikaanse mariniers die op luchthavens afscheid nemen van hun kinderen vaak viraal, terwijl ze wegvliegen om kinderen af te slachten die veel op hun eigen kinderen lijken.
  Toen Barack Obama de leider van de VS werd, werd de mensen wijsgemaakt dat de dingen anders zouden worden. Ze gaven hem zelfs de Nobelprijs om zijn beloofde erfenis te cementeren, nog voor die was gecreëerd. Hij werd afgeschilderd als een vreedzame president en een terughoudende, voorzichtige strijder, als hij dat al was. In werkelijkheid was hij Amerika’s drone-strijder, een pionier in de kunst van oorlogsvoering op grote schaal – waardoor hij het aantal vliegtuigen op de grond kon beperken. Hij berekende dat door Amerikaanse troepen terug te brengen, hij populariteit in eigen land kon bereiken – ongeacht hoeveel mensen hij in het buitenland zou doden. Hij had gelijk.
  Obama heeft meer bommen afgeworpen dan Bush tijdens zijn presidentschap. Dit omvatte 26.171 bommen in 2016, zijn laatste volledige jaar in functie. Dat zijn ongeveer 72 bommen per dag – een heel jaar lang. En dit zijn alleen de publiekelijk bekende bomaanslagen. Burgerdoden worden zelden erkend door het Amerikaanse regime.
  President Joe Biden, Obama’s voormalige vicepresident, heeft geprobeerd de bombardementen voort te zetten nu hij aan het roer staat. Eind juni bombardeerde het Amerikaanse regime Irak en Syrië. Opnieuw. Dit was een week nadat het Congres had gestemd voor de intrekking van de Authorization to Use Military Force (AUMF) van 2002 in Irak.
  Ogenschijnlijk waren de aanvallen gericht tegen “wapenopslagplaatsen” die werden gebruikt door “door Iran gesteunde milities” – steno voor elke groep die zich verzet tegen de Amerikaanse bezetting. Net zoals nazi-Duitsland het doden van verzetsstrijders tegen de bezetting rechtvaardigde door ze “partizanen” te noemen, doet het VS-regime verzetsstrijders tegen de bezetting af als “militanten” of “strijders”, waarbij ze vaak als bonus “door Iran gesteunde” worden genoemd. Geen van deze verklaringen kan natuurlijk worden vertrouwd of geverifieerd; het VS-regime heeft een lange geschiedenis van publiekelijk liegen en misleiden van de wereld.
  Voortbordurend op zijn verslaving heeft het VS-regime onlangs ook Somalië gebombardeerd, een van de armste landen ter wereld. Uit de “initiële beoordeling” van het Pentagon bleek dat er geen burgerslachtoffers waren gevallen, wat de VS standaard beweren voor al hun bombardementen in dat verarmde land. Mensenrechtengroeperingen – dezelfde die de VS aanhaalt en van harte vertrouwt bij het bekritiseren van zijn vijanden zoals China en Rusland – zijn het daar niet mee eens. In 2017 versoepelde het VS-regime de bombardementsregels voor Somalië, waardoor het risico op burgerdoden toenam.
  Volgens de bombardementsrichtlijnen van het regime mag het Pentagon alleen Afghanistan, Syrië en Irak bombarderen zonder goedkeuring van het Witte Huis. Het is dus waarschijnlijk dat Biden persoonlijk de luchtaanval op Somalië heeft goedgekeurd. Ogenschijnlijk was deze gericht tegen de militante groep Al-Shabaab, en werd deze uitgevoerd in “coördinatie” met de Somalische regering.
  Een paar dagen later lanceerde het VS-regime ook meerdere luchtaanvallen in Afghanistan, een land waaruit het zich blijkbaar terugtrekt, nadat het in een 20 jaar durende oorlog grondig was verslagen. Deze keer was het ogenschijnlijk om de Afghaanse regering te “helpen” tegen de Taliban. Opdat niemand zou denken dat een “vertrek” van de VS uit Afghanistan betekent dat er een einde komt aan de bombardementen, heeft een Amerikaanse topgeneraal verklaard dat het regime dat niet van plan was.
  In de toekomst kunnen nog meer bombardementen worden verwacht. Het VS-regime zal geen moraal ontwikkelen omdat het daartoe niet wordt aangezet – het krijgt weinig kritiek van de internationale gemeenschap voor zijn bombardementen en moordpartijen, en zelfs nog minder kritiek in eigen land, zelfs van de “anti-oorlogs”-lobby.
  Eén ding staat echter buiten kijf: het zal blijven beweren dat het de morele leider en bewaker van de wereld is; dat de meest oorlogszuchtige natie op aarde het toonbeeld van vrede en deugdzaamheid is; en dat het het goddelijke recht verdient anderen de les te lezen en hen “verantwoordelijk te houden” voor hun “schendingen van de mensenrechten”. Oude gewoonten zijn moeilijk af te leren – en liegen is moeilijker.

  “””oom onze bevrijders demolition 9/11

  Like

  • Klaas zegt:

   +++
   wouw …..copy paste …..knip & plak ….
   +++

   Like

   • bobzelf zegt:

    Klaas zegt:
    8 augustus 2021 om 12:0

    ja eu trolletje, en kleine relnicht …. met aambeien

    soms als je echte goeie dingen tegen komt ..

    moet je die dus gewoon gelijk jatten ..!!!

    echt goed nieuws is schaars

    EN DE MENSHEID DE WAARHEID LATEN ZIEN is zo belangrijk ….

    DUS DOE IK EEN KEER JAT. JAT COPY PAST

    IK KEN EEN KLEINE AAMBEIEN STEKERT HIER EEN LOSERTJE GENAAMD KLAASJE

    DIE DUS ALLES WAT HIJ PLAATST … DUS ,,JAT VAN DE COPY PAST, EIKELS

    GENIALE REACTIE TROUWENS WEER, ,, LEKKER KOR OOK WHAHAHAHA

    OVER DOMBO GESPROKEN ???

    HOE IS TIE MET JE HOLMAAT ?? NAVALNY ,DIE SNEEUWBALLEN MAKER ??

    nog iets in zijn onderbroek gevonden ?? schaamluis misschien whahaha

    MAG IK U VOORSTELLEN ONZE ENIGE EIGEN E.J.BRON HUIS TROL WHAHAHA

    OOM DROEFTOETERTJE

    Like

 3. J.C. zegt:

  Men noemt dit “Pedictive Programming”
  De mensen vast laten wennen aan dat dit gaat gebeuren.

  Like

 4. Jan zegt:

  Like

 5. Klaas zegt:

  Like

 6. Wakkere Joost zegt:

  Begint Jensen zijn rationele denken te verliezen met de aarde is niet rond.
  begint hij in de strik te lopen van de echte gecontroleerde alu hoedjes zodat
  ze ons hier voor uit kunnen maken.Om ons in een adem met hun voor gekkies te verslijten.
  Antarctica Jensen doe je onderzoek zelf en laat je niet misleiden door die platte aarde lijpe
  Die zijn alleen van nut om te lachen..Waarom zouden er nou no fly zones daar zijn?
  Militair onderzoek claims etc Jensen.en alles is vastgelegd in vaste vliegroutes simpel.
  Niet te geloven dit.En nog iets ik blijf Jensen wantrouwen ondanks dat hij wel rake dingen
  zegt.Hij komt niet voor niks uit de RTL kliek vandaan.En wat had hij bij de uitvaart van
  de Vries te zoeken.Ik blijf voorzichtig wat hem betreft.en sommige sluikse opvattingen meningen
  op antwoorden van berichten van luisteraars valt soms niet helemaal lekker en geeft te denken.
  Misschien dat ie nog wat nare gewoontes moet afleren maar dat denk ik niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s