Boekrecensie: MUST-READ over de zogenaamde corona-pandemie

(Door: Liesbeth de Jong)

Een rijke informatiebron, non-fictie in romanvorm. Zo kun je ‘Oogst van de angst’ van Willem Erné omschrijven. Dé manier om lezers te bereiken die niet van non-fictie houden. Erné heeft enorm veel onderzoek verricht naar de zogenaamde corona-pandemie, en is uitstekend op de hoogte van wat er in de wereld gaande is.

Quote: ‘“Kijk wie je niet mag kritiseren en je weet wie je onderdrukt”, heeft iemand eens gezegd.’

Quote: Men jaagt het publiek angst aan, waarop de farmaceutische industrie de reddende hand biedt: het geneesmiddel, in dit geval een vaccin.

(Bekijk hier een interview met Willem Erné bij “Café Weltschmerz”)

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Boekrecensie: MUST-READ over de zogenaamde corona-pandemie

 1. Tistochwat zegt:

  Vooruit dan maar, ik ga een geheim onthullen.
  Ik heb die recensie geschreven. Dit boek ook: 😉
  https://hanneketinorcenti.nl/de-plaaggeesten/

  Later vertelt mijn goede vriend heer Bronmaster hierover vast meer, dat ga ik nog even met hem overleggen. 🙂
  Maar koopt u het boek ‘De Plaaggeesten’ alvast: alle royalty’s doneer ik aan een goed doel.

  Geliked door 2 people

 2. Republikein zegt:

  Geachte volksvertegenwoordigers,

  Bij de aanvaarding van uw functie als lid van de Staten-Generaal heeft u een eed, dan wel een verklaring en belofte, van zuivering afgelegd en trouw aan de Grondwet en een getrouwe vervulling van uw ambt gezworen. Bij handelen in strijd met bovenbedoelde afgelegde eed en/of verklaring en/of belofte bij de vervulling van uw ambt is er sprake van een ambtsmisdrijf voor welk strafbaar feit u terecht zult staan voor de Hoge Raad.

  Als bijlage aan deze brief heb ik onomstotelijk bewijs gehecht, dat dr. David E. Martin heeft geleverd, uitgaande van patenten die zijn afgegeven vanaf 1999 en latere jaren met betrekking tot de z.g. SARS-COv-2 en die zijn bedrijf heeft geanalyseerd. De conclusies zijn op zijn minst schokkend.

  Dr. David Martin is de oprichter en CEO van M-Cam International, (HIER). M-Cam International is het bedrijf dat wereldwijd alle innovaties die vertaald worden in immateriële activa en/of vermogensrechten onderzoekt en bijhoudt. Het bedrijf van dr. David Martin heeft vierduizend patenten, die uitgegeven zijn, rondom de SARS-CORONA virus, beoordeeld. Alle patenten zijn raadpleegbaar via de pagina van de United States Patent and Trademark Office (HIER)

  Dr. David E. Martin legt in een interview haarfijn uit, samen met de Duitse advocaat, Reiner Füllmich, dat gepubliceerd is op 12 juli 2021 en die gezien kan worden op deze link HIER, dat er geen sprake is van uitbraak van een virus in Wuhan, China in 2020, maar van een bewuste verspreiding van spike proteïne als een bio wapen met als doel mensen afhankelijk te maken van wat hij noemt post pandemie injecties.

  Lees verder[of niet, mij een biet] op:https://www.wanttoknow.nl/nieuws/brief-aan-staten-generaal-actie/

  Geliked door 1 persoon

 3. ronjaspers zegt:

  Er is ook een boek van een nederlandse schrijver Robin de ruiter de 13 satanische bloedlijnen.Dit boek is in verschillende landen verboden omdat daar precies in staat beschreven wie de werkelijke macht hebben op deze aarde en wat hun plannen zijn met de wereldbevolking.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s